Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (1 μέλη και 58 επισκέπτες)

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οφθαλμιατρο θες εσυ , ειπα οτι στο κρεβατι μπορει να ειναι καλη,αλλα απο μουτρα δεν βλεπεται...δεν πειραζει κατι τετοιοι τυποι σαν εσας χαλανε την πιατσα και το 40ευρω θα γινει σε λιγους μηνεσ και 50ευρω και παει λεγοντας...

Ρε φίλε δεν ήθελα να μαλώσουμε.. Το σχόλιο για τον οφθαλμίατρο για χαβαλέ το κανα..!
Όπως είδες εγώ δεν αναφέρθηκα στο πρόσωπο, σίγουρα η γκόμενα δεν είναι ούτε η Μόνικα Μπελούτσι, ούτε η Πάμελα Άντερσον.. Αλλά δεν ξέρω, εσύ έχεις πηδήξει γκομενάρα τέτοιου επιπέδου, που να 'ναι πανέμορφη στο πρόσωπο και να 'χει και σωματάρα με 40 ευρώ ή λιγότερα, είτε εδώ ή στην Αθήνα, είτε οπουδήποτε αλλού..; Αν ναι, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω λεπτομέρειες για να τη δοκιμάσω...
Και γενικά, επειδή ακούγονται πολλά παράπονα σε σχέση με τις τιμές κ τις υπηρεσίες εδώ σε σύγκριση με την Αθήνα... Εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε σπίτια στην Αθήνα, αν κάποιος συναγωνιστής, έχει εμπειρίες από κάτω κι έχει να προτείνει κάτι καλό κι οικονομικό ας μας δώσει τα φώτα του, γιατί όλοι λίγο-πολύ κατεβαίνουμε που και που κάτω...!

οκ φιλαρακι ολα καλα...επειδη πριν απο αρκετα χρονια εκανα φανταρος στο χαιδαρι (κεβοπ) την φυλης την ειχαμε ξεφτιλισει,φθηνοτερες τιμες απο θεσσαλονικη και πολυ καλυτερες και ομορφοτερες γκομενες και πριν απο 5-6 χρονια η σαλονικα ειχε φοβερα μωρα και κανανε τρελο κρεβατι π.χ (αννα-μαρια) η  οποια συνεχιζει να δουλευει,αλλα εχει παχυνει αρκετα και εχει βαρεθει...αυτα φιλικα...καμια πληροφορια κανεις για μια βικυ στην κατεχακη 13???ευχαριστω

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Θα πω κ κατι ακομα..σημερα πηγα στην Αφρουλα.. ολα αψογα οπως παντα! 

Θα ερθει μια ημερα κ θα μιλησει η ιδια εδω..τπτ αλλο δεν λεω..
[/quote] σιγα μη μας βαθμολογισει κιολας,,, η εφη  ηρθε??

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
η κυρα λενη ειναι απο τις λιγες τσατσαδες που δε σου ερχεται αν την βρισεις
ειναι πολυ καλη και επικοινωνιακη με τον πελατη!!!
η κυρα ελενη καλη ειναι,αλλα εχει υποπεσει σε παραπτωματα τελευταια
ας μην κανει καταχρηση της εμπιστοσυνης μας

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

αλφιστα σοβαρα μιλας??? για πες??? και την ειχα σε εκτιμηση για τσατσα...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6

αλφιστα σοβαρα μιλας??? για πες??? και την ειχα σε εκτιμηση για τσατσα...
διαβασες πχ τι γραφει ο συντροφος πιο πανω.σε εναν φιλο μου πχ ειπε τζακουζι+ισπανικο 100 και μετα οταν βγηκε,αφου δεν του εκανε η γκομενα ουτε ισπανικο, λεει η κυρα λενη"ελα μωρε ενα λαθακι εκανα,δεν τα κανει αυτα η κοπελα,αλλα δεν το ηξερα" :headbang: :headbang: :headbang:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους
ενημερωνω για τις 3 τελευταιες μου καταθεσεις το 3μερο που μας περασε.
πρωτη καταθεση στη νικηφορου ουρανου(εκκλησια)μια ρουμανα μαυρομαλα ονομα δεν θυμαμε,ωραιο κορμι αλλα μεσα στο δωματιο δεν λεει τιποτα ολο ειναι μη αυτο..μη εκεινο..τελος παντων χαλια..

δευτερη καταθεση παλι νικηφορου ουρανου τερμα στο μικρο το 18αρι πολυ καλο σωμα αλλα καθολου συμμετοχη πολυ αγγαρια δουλεια αν και εχει φοβερο κολαρακι.

τελος τελευταια καταθεση εγινε στο βαρδαρη προμηθεως τερμα πανω η κοπελα μου ειπε οτι την λενε μιραμπελλα ρουμανα πολυ καλο γαμιση και συμετοχη πολυ καλη με πολλες στασεις και χωρις να βιαζεται,αξιζει το γκομενακι και παιρνει 30 ευρο οχι 40!θα γινει και επανεξεταση.με χαλαει πολυ ο χορος ομως ειναι απ τα πιο βρομικα μπουρδελα.

ρε παιδια πολλες ρουμανες γεμισαμε!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Η Εφη σε δυο μηνες..ισως νωριτερα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
... εσύ έχεις πηδήξει γκομενάρα τέτοιου επιπέδου, που να 'ναι πανέμορφη στο πρόσωπο και να 'χει και σωματάρα με 40 ευρώ ή λιγότερα, είτε εδώ ή στην Αθήνα, είτε οπουδήποτε αλλού..; Αν ναι, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω λεπτομέρειες για να τη δοκιμάσω...
Και γενικά, επειδή ακούγονται πολλά παράπονα σε σχέση με τις τιμές κ τις υπηρεσίες εδώ σε σύγκριση με την Αθήνα... Εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε σπίτια στην Αθήνα, αν κάποιος συναγωνιστής, έχει εμπειρίες από κάτω κι έχει να προτείνει κάτι καλό κι οικονομικό ας μας δώσει τα φώτα του, γιατί όλοι λίγο-πολύ κατεβαίνουμε που και που κάτω...!

Φιλε οσον αφορα την Αθηνα αν θελεις κανε τον κοπο να κοιταξεις τις κριτικες απο τα σπιτια.Θα μεινεις εκπληκτος οταν θα διαβαζεις πως μερικες κοπελες δινουν και κωλο στα 15 ευρω.
Επισης αν κανεις καμια βολτα ακομα και στον βουρκο του Μεταξουργειου θα δεις σε μερικα σπιτια πολυ γερα μουνια με απιστευτη αποδοση και οχι πανω απο 15-20 ευρω. ;)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε οσον αφορα την Αθηνα αν θελεις κανε τον κοπο να κοιταξεις τις κριτικες απο τα σπιτια.Θα μεινεις εκπληκτος οταν θα διαβαζεις πως μερικες κοπελες δινουν και κωλο στα 15 ευρω.
Επισης αν κανεις καμια βολτα ακομα και στον βουρκο του Μεταξουργειου θα δεις σε μερικα σπιτια πολυ γερα μουνια με απιστευτη αποδοση και οχι πανω απο 15-20 ευρω. ;)
φιλε μου ειναι λαθος να συγκρινεις αθηνα με θεσσαλονικη γιατι εχουμε και τεραστια διαφορα πλυθησμου εξισου και πελατιας στα μπουρδελα αρα ποτε δεν θα ημαστε το ιδιο.για να φτασει ας πουμε η θεσσαλονικη να εχει 20 ευρο το γαμιση η αθηνα θα πρεπει να ειναι στα 5 ευρο.κατι αδυνατον.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
φιλε μου ειναι λαθος να συγκρινεις αθηνα με θεσσαλονικη γιατι εχουμε και τεραστια διαφορα πλυθησμου εξισου και πελατιας στα μπουρδελα αρα ποτε δεν θα ημαστε το ιδιο.για να φτασει ας πουμε η θεσσαλονικη να εχει 20 ευρο το γαμιση η αθηνα θα πρεπει να ειναι στα 5 ευρο.κατι αδυνατον.

Φιλε δεν το λεω απο συγκριση.Το λεω απο την κατασταση που ηταν η Θεσσαλονικη μερικα χρονια παλιοτερα στον μπουρδελοτομεα.Και που εφτασε σημερα :huh: Μονο τα τελευταια 2.5 χρονια η ταριφα εχει ανεβει +15 ευρω :S
Αυτο συνεβη επειδη η σημερινη κατασταση της Θεσσαλονικης εχει επιτρεψει σε 5-10 νταβαδες-ιδιοκτητες να κουμανταρτουν ολη τη φαση.Πραγμα εξωφρενικο για τοσο μεγαλη πολη.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε δεν το λεω απο συγκριση.Το λεω απο την κατασταση που ηταν η Θεσσαλονικη μερικα χρονια παλιοτερα στον μπουρδελοτομεα.Και που εφτασε σημερα :huh: Μονο τα τελευταια 2.5 χρονια η ταριφα εχει ανεβει +15 ευρω :S
Αυτο συνεβη επειδη η σημερινη κατασταση της Θεσσαλονικης εχει επιτρεψει σε 5-10 νταβαδες-ιδιοκτητες να κουμανταρτουν ολη τη φαση.Πραγμα εξωφρενικο για τοσο μεγαλη πολη.
οταν οι περισσοτεροι εδω μεσα παιρνουν προγραματα και πληρωνουν 60 και 70 και παραπανω μετα πως να μην ανεβουν τοσο?εχεις δικιο οτι ανεβηκαν πολυ και γρηγορα αλλα σε αυτο φταιμε πιο πολυ εμεις,εδω κατα καιρους ακουσα οτι μερικοι αφηνουν και μπουρπουαρ λες και πηγαν για ποτακι!μετα πως να μην μας πιανουν μαλακες?η μονη λυση ειναι να γαμαμε οπου ειναι φθηνα πλεον δηλαδη 30 ωστε να κατεβουν εκει και οι υπολοιποι.εαν κατεβουν στα 30 οι ακριβοι τοτε αυτοι που ειναι πιο φθηνοι θα πανε πιο κατω και παει λεγοντας..πραγμα παλι αδυνατο γιατι εδω που τα λεμε κανεις δεν θα το κανει στην πραξη.
α ρε που ειναι τα 25αρια!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Και ειδικα να τονισω αυτο που λενε οι τσατσαδες

αν ειναι 40ε το νορμαλ πως με 50 θαναι πιο χαλαρα

μη μασατε παραμυθι, δεν εχει καμια απολυτως διαφορα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εδω κανεις λαθος. Η Αθηνα ειναι ακριβοτερη σε ΟΛΑ εκτος απο τα ρδελα. Μην ξεχνας οτι εχει περισσοτερο πλυθησμο αλλα και πολι περισσοτερα σπιτια

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Με αυτή τη λογική φίλε μου michael σε μια πόλη σαν τη Δράμα π.χ θα έπρεπε η τιμή να είναι 200 Ευρώ.
Πριν 5-6 χρόνια πάντως που κατέβαινα συχνά στην Αθήνα και έτυχε να επισκεφτώ κάποια μαγαζιά , ναι μεν ήταν λίγο φθηνότερα αλλά δεν θυμάμαι τόσο τεράστιες διαφορές , δηλαδή μισή τιμή.

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
το 2001 στην αθηνα ειχα γαμησει ενα τρομερο μωρο με 3000 δραχμες...!!!πριν τα ευρω,ενω εδω τα μπουρδελα κοστιζαν 5000-6000 δραχμες και μολις η δραχμη εγινε ευρω ανεβηκε η τιμη στα 20 ευρω (κοντα 7000 δραχμες δηλαδη).η αθηνα σε μπουρδελα και στριπτιτζαδικα ειναι πολυ πιο φθηνη απο τη θεσσαλονικη κι εχει και μεγαλυτερη ποικιλια και καλυτερη ποιοτητα.

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σας το ξαναπα μπουρδελομεταναστες ολης της γης ενωθειτε.Ετσι σκεφτομαι να βαλω γραμμη λεωφορειου ειδικα για μπουρδελοτσαρκα στην αθηνα.Ισως να επρεπε να κανουμε καμμια εκδρομη αλα σχολικου τυπου και ποιος μας πιανει μετα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εδω κανεις λαθος. Η Αθηνα ειναι ακριβοτερη σε ΟΛΑ εκτος απο τα ρδελα. Μην ξεχνας οτι εχει περισσοτερο πλυθησμο αλλα και πολι περισσοτερα σπιτια
ναι σιγουρα υπαρχει και ο ανταγωνισμος.
οπως ειπε ποιο πανω και καποιος εδω στη θεσσαλονικη τα μπουρδελα τα εχουν 4-5 ατομα αρα δεν τους καιγεται καρφι.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με αυτή τη λογική φίλε μου michael σε μια πόλη σαν τη Δράμα π.χ θα έπρεπε η τιμή να είναι 200 Ευρώ.
Πριν 5-6 χρόνια πάντως που κατέβαινα συχνά στην Αθήνα και έτυχε να επισκεφτώ κάποια μαγαζιά , ναι μεν ήταν λίγο φθηνότερα αλλά δεν θυμάμαι τόσο τεράστιες διαφορές , δηλαδή μισή τιμή.
εγω νομιζω πως η επαρχεια ειναι οντως ακριβοτερη και απ την θεσσαλονικη αλλα οχι φυσικα 200.
και αυτο που ειπε μπορει να μην παιζει ακριβως στα νουμερα αλλα καπως ετσι γινονται αυτα,αφου θα πεσει η δουλεια τους εκτος αν γουσταρουν να κυνηγανε μυγες δικο τους προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom