οφθαλμιατρο θες εσυ , ειπα οτι στο κρεβατι μπορει να ειναι καλη,αλλα απο μουτρα δεν βλεπεται...δεν πειραζει κατι τετοιοι τυποι σαν εσας χαλανε την πιατσα και το 40ευρω θα γινει σε λιγους μηνεσ και 50ευρω και παει λεγοντας...
Ρε φίλε δεν ήθελα να μαλώσουμε.. Το σχόλιο για τον οφθαλμίατρο για χαβαλέ το κανα..!
Όπως είδες εγώ δεν αναφέρθηκα στο πρόσωπο, σίγουρα η γκόμενα δεν είναι ούτε η Μόνικα Μπελούτσι, ούτε η Πάμελα Άντερσον.. Αλλά δεν ξέρω, εσύ έχεις πηδήξει γκομενάρα τέτοιου επιπέδου, που να 'ναι πανέμορφη στο πρόσωπο και να 'χει και σωματάρα με 40 ευρώ ή λιγότερα, είτε εδώ ή στην Αθήνα, είτε οπουδήποτε αλλού..; Αν ναι, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω λεπτομέρειες για να τη δοκιμάσω...
Και γενικά, επειδή ακούγονται πολλά παράπονα σε σχέση με τις τιμές κ τις υπηρεσίες εδώ σε σύγκριση με την Αθήνα... Εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε σπίτια στην Αθήνα, αν κάποιος συναγωνιστής, έχει εμπειρίες από κάτω κι έχει να προτείνει κάτι καλό κι οικονομικό ας μας δώσει τα φώτα του, γιατί όλοι λίγο-πολύ κατεβαίνουμε που και που κάτω...!
οκ φιλαρακι ολα καλα...επειδη πριν απο αρκετα χρονια εκανα φανταρος στο χαιδαρι (κεβοπ) την φυλης την ειχαμε ξεφτιλισει,φθηνοτερες τιμες απο θεσσαλονικη και πολυ καλυτερες και ομορφοτερες γκομενες και πριν απο 5-6 χρονια η σαλονικα ειχε φοβερα μωρα και κανανε τρελο κρεβατι π.χ (αννα-μαρια) η οποια συνεχιζει να δουλευει,αλλα εχει παχυνει αρκετα και εχει βαρεθει...αυτα φιλικα...καμια πληροφορια κανεις για μια βικυ στην κατεχακη 13???ευχαριστω