Θα θελα να ευχαριστήσω καταρχάς για την πληροφορία για την Χριστίνα, την οποία θα επισκεφθώ λίαν συντόμως και θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου...
Τώρα γι' αυτά που γράφτηκαν για την Αφρούλα..!
Καταρχάς να σας ενημερώσει ότι παρακολουθεί τι γράφουμε εδώ πέρα, κι επειδή σίγουρα θα θελα να ξαναεπισκεφθώ, εννοείται πως αποκλείεται να γραψω κάτι αρνητικό γι' αυτήν ακόμα και να υπήρχε..! Κι αυτό που μου κανε εντύπωση σ' αυτή είναι ότι δε θέλει να γράφουμε γι' αυτήν, γιατί νοιώθει ότι μονοπωλεί τη συζήτηση..! Γι' αυτό κ δεν είχα γράψει κάτι εδώ..!
Πάντως, θα θελα να πω ότι επειδή κι οι κρίνοντες κρίνονται, τί να πω ο φίλος που την έβγαλε μπάζο, μήπως πρέπει να κάνει μια βόλτα απ' τον οφθαλμίατρο του..;
Γιατί τουλάχιστον από κορμί δεν παίζεται..! Εκτός κι αν δεν του αρέσουν οι βυζάρες του φίλου, αλλά τότε έπρεπε να το αναφέρει ότι δεν είναι του γούστου του...
Κι όσον αφορά για το τι πρέπει να γράφουμε για τις πουτάνες...
Σίγουρα απ' τη μια δεν πρέπει να τις εκθειάζουμε, γιατί τότε καβαλαν το καλάμι και δεν βελτιώνονται, αλλά κι απ' την άλλη δεν είναι σωστό να τις βρίζουμε κ να τις απαξιώνουμε χωρίς λόγο... Κι αυτές άνθρωποι είναι και κάνουν μια πολυ σημαντική δουλεία, την αρχαιότερη του κόσμου, λειτούργημα κατά τη γνώμη μου, κ θα πρεπε να τυγχάνουν το σεβασμό μας... (Εννοείται ότι πρέπει να κριτικάρουμε και να λέμε τη γνώμη μας, κι εγώ το κάνω, κι οι περισσότερες που 'χω δει εδώ δεν είναι του γούστου μου..)
Αυτές ικανοποιούν σεξουαλικά άτομα που δυσκολεύονται να έχουν ερωτικές σχέσεις, είτε άτομα μοναχικά, ή άτομα με ψυχολογικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες...
Και γι' αυτό το λόγο respect από μένα..!!!