Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
AAAA Ετσι λοιπον.Εγω ειχα καταλαβει για τις μερες της βδομαδας μονες-ζυγες δηλαδη Κυριακη-1,Δευτερα-2,Τριτη-3....Κυριακη 7,repeat.
χαχαχα μλκ χωρις πλακα αυτο ηθελε φαντασια, σοβαρα τωρα που το σκεφτομαι εχει λογικη αλλα δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλοAAAA Ετσι λοιπον.Εγω ειχα καταλαβει για τις μερες της βδομαδας μονες-ζυγες δηλαδη Κυριακη-1,Δευτερα-2,Τριτη-3....Κυριακη 7,repeat.
AAAA Ετσι λοιπον.Εγω ειχα καταλαβει για τις μερες της βδομαδας μονες-ζυγες δηλαδη Κυριακη-1,Δευτερα-2,Τριτη-3....Κυριακη 7,repeat.
Εσυ δεν σταματησες ακομα? Οκ εμεις εχουμε αλλα γουστα...τα ειπαμεδεν πειραζει κατι τετοιοι τυποι σαν εσας χαλανε την πιατσα
χαχαχα μλκ χωρις πλακα αυτο ηθελε φαντασια, σοβαρα τωρα που το σκεφτομαι εχει λογικη αλλα δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο
να ξες παντως γενικοτερα οταν λεγεται αυτη η εκφραση "τις μονες μερες" εννοειται βαση ημερομηνιας, οχι καταταξης τους στην εβδομαδα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε Βραζιλιάνο ονόματι ...
τουβλίνιο!!!
Σε λέει κάτι ο παίκτης? Γουστάρει footjobs κάργα σε λέω!!!
?????????? ηθελες να πεις κατι με αυτο?Θα ερθει μια ημερα κ θα μιλησει η ιδια εδω..τπτ αλλο δεν λεω..
Θενκσ μαν,δεν το ηξερα :S
Οχι δεν ΜΕ λεει κατι ο τουβλινιο.Ο γκαβλινιο ομως ναι....
Btw ειναι κι αλλοι απο δω μεσα που το σκεφτηκαν the blastbeat way. ;)
?????????? ηθελες να πεις κατι με αυτο?
Εσενα τιποτα...αν θες μιλαμε κ πμ γιατι βλεπω εχεις κατι με μενα..?????????? ηθελες να πεις κατι με αυτο?
οκ,το φανταστηκα,απλα ετσι οπως το ειπε ηταν σαν να ετοιμαζε την αποκαλυψη του αιωναΟτι κάποια μέρα θα μπει στο σαιτ και θα γράψει. Με το άφησε ανοιχτό το ενδεχώμενο και σε εμένα γεια!!! Δεν είναι κάτι σίγουρο απλά με λέει ότι κάποιες φορές την τρώει να το κάνει.
μην αρπεζεσε ρε, το εξηγησα, προβλημα δεν εχω κανενα,διαφωνιες εχω. θα δεις οτι αν τυχει και συναντηθουμε για καμμια μπυρα(το ειχα πει και παλια στον μπλαστ,για να μην λες οτι μου ηρθε τωρα) εχω δικιο σε καποια πραγματα που σε λεω, θα στα εξηγησω, θα ριξουμε το γελιο της αρκουδας και μετα θα κανουμε και τσαρκα να με συστησεις στην Αφρο(ντροπη που δεν εχω παει ακομα)Εσενα τιποτα...αν θες μιλαμε κ πμ γιατι βλεπω εχεις κατι με μενα..
οκ,το φανταστηκα,απλα ετσι οπως το ειπε ηταν σαν να ετοιμαζε την αποκαλυψη του αιωνα
ναι,να μπει η κοπελα να την ακουσουμε,γιατι όχι?
αρκει με τετοιες κινησεις να μην παρουν ψηλα τον αμανε,αν και νομιζω οτι αν ηταν να τον παρουν(τον αμανε) θα το ειχε κανει. νομιζω οτι η συγκεκριμενη δεσποινις ξερει οτι ενα μεγαλο μερος της """"δοξας"""" της οφειλεται στο σαιτ
ναι ρε, εννοειται οτι υπαρχει επαγγελματισμος και οτι γουσταρει αυτο που κανει... και ένα άλλο μεγάλο μέρος (το μεγαλύτερο κατά τη γνώμη μου) οφείλεται στον επαγγελματισμό της, το σερβις της και το ... ταλέντο της!!! Πάλι γνώμη μου είναι ότι πέρα από το ότι την κολακευει που ασχολούμαστε μαζί της (κι εγώ θα κολακευώμουν) δεν έχει δείξει σημάδια αλαζωνίας.
το κανονιζουμε μαγκες οποτε θελετε,Προτείνω να κάνετε μαζί την τσάρκα της ειρήνης και άμα βρείτε καμια Ειρήνη, βαράτε!!!
Άμα θέλετε κάνω και τον διαμεσολαβητή!!!
Οκ δεν λεω ημουν υπερβολικος..ναι φιλε μου ειρηνη!!μην αρπεζεσε ρε, το εξηγησα, προβλημα δεν εχω κανενα,διαφωνιες εχω. θα δεις οτι αν τυχει και συναντηθουμε για καμμια μπυρα(το ειχα πει και παλια στον μπλαστ,για να μην λες οτι μου ηρθε τωρα) εχω δικιο σε καποια πραγματα που σε λεω, θα στα εξηγησω, θα ριξουμε το γελιο της αρκουδας και μετα θα κανουμε και τσαρκα να με συστησεις στην Αφρο(ντροπη που δεν εχω παει ακομα)
Tους άλλους δεν τους έχω θάρρος
Απόλυτα σωστός και δεν το συνεχίζω γιατί και η Αφρ(μπιιπ) δεν θάλει να γράφουμε για αυτήν στο thread.... και ένα άλλο μεγάλο μέρος (το μεγαλύτερο κατά τη γνώμη μου) οφείλεται στον επαγγελματισμό της, το σερβις της και το ... ταλέντο της!!! Πάλι γνώμη μου είναι ότι πέρα από το ότι την κολακευει που ασχολούμαστε μαζί της (κι εγώ θα κολακευώμουν) δεν έχει δείξει σημάδια αλαζωνίας.