Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (9 μέλη και 79 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
AAAA Ετσι λοιπον.Εγω ειχα καταλαβει για τις μερες της βδομαδας μονες-ζυγες δηλαδη Κυριακη-1,Δευτερα-2,Τριτη-3....Κυριακη 7,repeat.
:sunglasses:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
AAAA Ετσι λοιπον.Εγω ειχα καταλαβει για τις μερες της βδομαδας μονες-ζυγες δηλαδη Κυριακη-1,Δευτερα-2,Τριτη-3....Κυριακη 7,repeat.
χαχαχα μλκ χωρις πλακα αυτο ηθελε φαντασια, σοβαρα τωρα που το σκεφτομαι εχει λογικη αλλα δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο
να ξες παντως γενικοτερα οταν λεγεται αυτη η εκφραση "τις μονες μερες" εννοειται βαση ημερομηνιας, οχι καταταξης τους στην εβδομαδα

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε Βραζιλιάνο ονόματι ...

:think: τουβλίνιο!!!  :idiot:

Σε λέει κάτι ο παίκτης? Γουστάρει footjobs κάργα σε λέω!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
δεν πειραζει κατι τετοιοι τυποι σαν εσας χαλανε την πιατσα
Εσυ δεν σταματησες ακομα? Οκ εμεις εχουμε αλλα γουστα...τα ειπαμε 

Θα πω κ κατι ακομα..σημερα πηγα στην Αφρουλα.. ολα αψογα οπως παντα! 

Θα ερθει μια ημερα κ θα μιλησει η ιδια εδω..τπτ αλλο δεν λεω..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
χαχαχα μλκ χωρις πλακα αυτο ηθελε φαντασια, σοβαρα τωρα που το σκεφτομαι εχει λογικη αλλα δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο
να ξες παντως γενικοτερα οταν λεγεται αυτη η εκφραση "τις μονες μερες" εννοειται βαση ημερομηνιας, οχι καταταξης τους στην εβδομαδα

Θενκσ μαν,δεν το ηξερα :S

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε Βραζιλιάνο ονόματι ...

:think: τουβλίνιο!!!  :idiot:

Σε λέει κάτι ο παίκτης? Γουστάρει footjobs κάργα σε λέω!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι δεν ΜΕ λεει κατι ο τουβλινιο.Ο γκαβλινιο ομως ναι.... :2funny: :2funny:  :2funny:
Btw ειναι κι αλλοι απο δω μεσα που το σκεφτηκαν the blastbeat way. ;)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Θενκσ μαν,δεν το ηξερα :S

Οχι δεν ΜΕ λεει κατι ο τουβλινιο.Ο γκαβλινιο ομως ναι.... :2funny: :2funny:  :2funny:
Btw ειναι κι αλλοι απο δω μεσα που το σκεφτηκαν the blastbeat way. ;)

Tους άλλους δεν τους έχω θάρρος

?????????? ηθελες να πεις κατι με αυτο?

Οτι κάποια μέρα θα μπει στο σαιτ και θα γράψει. Με το άφησε ανοιχτό το ενδεχώμενο και σε εμένα γεια!!! Δεν είναι κάτι σίγουρο απλά με λέει ότι κάποιες φορές την τρώει να το κάνει.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Οτι κάποια μέρα θα μπει στο σαιτ και θα γράψει. Με το άφησε ανοιχτό το ενδεχώμενο και σε εμένα γεια!!! Δεν είναι κάτι σίγουρο απλά με λέει ότι κάποιες φορές την τρώει να το κάνει.
οκ,το φανταστηκα,απλα ετσι οπως το ειπε ηταν σαν να ετοιμαζε την αποκαλυψη του αιωνα
ναι,να μπει η κοπελα να την ακουσουμε,γιατι όχι?
αρκει με τετοιες κινησεις να μην παρουν ψηλα τον αμανε,αν και νομιζω οτι αν ηταν να τον παρουν(τον αμανε) θα το ειχε κανει. νομιζω οτι η συγκεκριμενη δεσποινις ξερει οτι ενα μεγαλο μερος της """"δοξας"""" της οφειλεται στο σαιτ

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Εσενα τιποτα...αν θες μιλαμε κ πμ γιατι βλεπω εχεις κατι με μενα..
μην αρπεζεσε ρε, το εξηγησα, προβλημα δεν εχω κανενα,διαφωνιες εχω. θα δεις οτι αν τυχει και συναντηθουμε για καμμια μπυρα(το ειχα πει και παλια στον μπλαστ,για να μην λες οτι μου ηρθε τωρα) εχω δικιο σε καποια πραγματα που σε λεω, θα στα εξηγησω, θα ριξουμε το γελιο της αρκουδας και μετα θα κανουμε και τσαρκα να με συστησεις στην Αφρο(ντροπη που δεν εχω παει ακομα)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
οκ,το φανταστηκα,απλα ετσι οπως το ειπε ηταν σαν να ετοιμαζε την αποκαλυψη του αιωνα
ναι,να μπει η κοπελα να την ακουσουμε,γιατι όχι?
αρκει με τετοιες κινησεις να μην παρουν ψηλα τον αμανε,αν και νομιζω οτι αν ηταν να τον παρουν(τον αμανε) θα το ειχε κανει. νομιζω οτι η συγκεκριμενη δεσποινις ξερει οτι ενα μεγαλο μερος της """"δοξας"""" της οφειλεται στο σαιτ

... και ένα άλλο μεγάλο μέρος (το μεγαλύτερο κατά τη γνώμη μου) οφείλεται στον επαγγελματισμό της, το σερβις της και το ...  :pipa1: :tits: :pipa3: ταλέντο της!!! Πάλι γνώμη μου είναι ότι πέρα από το ότι την κολακευει που ασχολούμαστε μαζί της (κι εγώ θα κολακευώμουν) δεν έχει δείξει σημάδια αλαζωνίας.

Μάγκες, μη μαλώνετε! Πάτε ρίξτε κανα γκαβλί και γράψτε πως πήγε! Συμφωνείστε ότι διαφωνείτε ρε παιδιά και λήξτε το!!!

Προτείνω να κάνετε μαζί την τσάρκα της ειρήνης και άμα βρείτε καμια Ειρήνη, βαράτε!!!

Άμα θέλετε κάνω και τον διαμεσολαβητή!!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
... και ένα άλλο μεγάλο μέρος (το μεγαλύτερο κατά τη γνώμη μου) οφείλεται στον επαγγελματισμό της, το σερβις της και το ...  :pipa1: :tits: :pipa3: ταλέντο της!!! Πάλι γνώμη μου είναι ότι πέρα από το ότι την κολακευει που ασχολούμαστε μαζί της (κι εγώ θα κολακευώμουν) δεν έχει δείξει σημάδια αλαζωνίας.
ναι ρε, εννοειται οτι υπαρχει επαγγελματισμος και οτι γουσταρει αυτο που κανει
Προτείνω να κάνετε μαζί την τσάρκα της ειρήνης και άμα βρείτε καμια Ειρήνη, βαράτε!!!

Άμα θέλετε κάνω και τον διαμεσολαβητή!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το κανονιζουμε μαγκες οποτε θελετε,
καληνυχτω

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
μην αρπεζεσε ρε, το εξηγησα, προβλημα δεν εχω κανενα,διαφωνιες εχω. θα δεις οτι αν τυχει και συναντηθουμε για καμμια μπυρα(το ειχα πει και παλια στον μπλαστ,για να μην λες οτι μου ηρθε τωρα) εχω δικιο σε καποια πραγματα που σε λεω, θα στα εξηγησω, θα ριξουμε το γελιο της αρκουδας και μετα θα κανουμε και τσαρκα να με συστησεις στην Αφρο(ντροπη που δεν εχω παει ακομα)
Οκ δεν λεω ημουν υπερβολικος..ναι φιλε μου ειρηνη!!  :)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Tους άλλους δεν τους έχω θάρρος

Aααα ετσι πες... :2funny: :2funny:

Να δουμε ποτε θα παμε για αυτη τη μπυρα Αλφι...Απο τον Οκτωβριο ειναι στα υπ'οψιν.Μαλλον για ελληνικο δημοσιο κανουμε τελικα :2funny:

Ειχαμε δεν ειχαμε παλι σε Αφρο-κατασταση Θεσσαλονικης το γυρισαμε... :tired: :tired: :tired:  ...Ο,τι και να'χαμε το γαμησαμε :S :S

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Απόλυτα σωστός και δεν το συνεχίζω γιατί και η Αφρ(μπιιπ) δεν θάλει να γράφουμε για αυτήν στο thread.
Μήπως τελικά ο τσισιτσακ είναι η Αφρούλα (πιπέρι στη γλώσσα) και το έγραψε για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε (πλακα κάνω μην έχουμε πάλι παρεξηγήσεις).
Και εγώ πάντως με τα μονά ζυγά  το ίδιο με τον Blastbeat κατάλαβα στην αρχή. 

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
οφθαλμιατρο θες εσυ , ειπα οτι στο κρεβατι μπορει να ειναι καλη,αλλα απο μουτρα δεν βλεπεται...δεν πειραζει κατι τετοιοι τυποι σαν εσας χαλανε την πιατσα και το 40ευρω θα γινει σε λιγους μηνεσ και 50ευρω και παει λεγοντας...
[/quote]

Ρε φίλε δεν ήθελα να μαλώσουμε.. Το σχόλιο για τον οφθαλμίατρο για χαβαλέ το κανα..!
Όπως είδες εγώ δεν αναφέρθηκα στο πρόσωπο, σίγουρα η γκόμενα δεν είναι ούτε η Μόνικα Μπελούτσι, ούτε η Πάμελα Άντερσον.. Αλλά δεν ξέρω, εσύ έχεις πηδήξει γκομενάρα τέτοιου επιπέδου, που να 'ναι πανέμορφη στο πρόσωπο και να 'χει και σωματάρα με 40 ευρώ ή λιγότερα, είτε εδώ ή στην Αθήνα, είτε οπουδήποτε αλλού..; Αν ναι, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω λεπτομέρειες για να τη δοκιμάσω...
Και γενικά, επειδή ακούγονται πολλά παράπονα σε σχέση με τις τιμές κ τις υπηρεσίες εδώ σε σύγκριση με την Αθήνα... Εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε σπίτια στην Αθήνα, αν κάποιος συναγωνιστής, έχει εμπειρίες από κάτω κι έχει να προτείνει κάτι καλό κι οικονομικό ας μας δώσει τα φώτα του, γιατί όλοι λίγο-πολύ κατεβαίνουμε που και που κάτω...!

CHRIS4

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι θα γινει με αυτην τη σαρα....ποτε θα ερθει επιτελους, η μηπως ηρθε? ξερει κανεις τιποτα γιατι εχω να κανω τουρ κανα δυο τρεις μερες!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Επισκεψη στο πορνειο της Νικ. Ουρανου χτες βραδυ.Γραφω την ενημερωση κ εδω για τους φιλους μας απο Κογκο, Γουαδελουπη, νησια Γκαλαμπαγκος κτλ.
Ειχα μπανισει το γκομενακι το 18αρικο με το tatoo-πεταλουδιτσα στην μεση κ ειπα να δοκιμασω το κορμακι της. Το μουνι μαγκες ειναι φοβερο-ειναι η 'Μιραντα' οπως γραφουν οι προηγουμενοι αλλα συστηθηκε ως Κλαουντια- σε εμφανιση,αδυνατο σωμα,τρομερο κολαρακι, μικρο βυζακι κ πολυ ωραιο προσωπο.Αλλα μεχρι εκει...μολις βγει στο σαλονι, βγειτε εξω τραβηξτε μια 'παχια' κ κοπανηστε την, για να γλυτωσετε το 40αρικο.Ερχεται το πορνιδιο μεσα, πασαλειφεται με την κρεμα κ σου κανει νοημα να ετοιμαστεις.Δεν μιλαει Αγγλικα, Ελληνικα οποτε εντολες τυπου κανε εκεινο,κανε το αλλο ντεν καταλαβαινει.Η πιπα νομιζει γινεται με το χερι αλλα ειναι τοσο γκαυλα που σου ερχεται να τελειωσεις μολις την βλεπεις.Πιασιματα ντεν αφηνει κ στο λεει με ενα στυλ που θες να την αρχισεις στις ροπαλιες με την τσαπου. Στο πισωκολλητο οταν γυρισε μου εριξε κατι 'μπινελικια' στην γλωσσα της κ το κορμακι της το λορδωνε λες κ προσπαθεις να περασεις αρνι στην σουβλα. Ουτε αχ ουτε βαχ,γαμησι μονο κ μετα δρομο. Στα + του μαγαζιου η κα.Ελενα.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
η κυρα λενη ειναι απο τις λιγες τσατσαδες που δε σου ερχεται αν την βρισεις
ειναι πολυ καλη και επικοινωνιακη με τον πελατη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom