αυτο ειναι τελειως μουφα μια φορα δοκιμασα και δεν ειχε καμια διαφορα ιδιος χρονος ιδιο γαμισηΚαι ειδικα να τονισω αυτο που λενε οι τσατσαδες
αν ειναι 40ε το νορμαλ πως με 50 θαναι πιο χαλαρα
μη μασατε παραμυθι, δεν εχει καμια απολυτως διαφορα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)
Γυρισε η Σαρα γεματουλα..Μαντζαρου 1,πρωινη βαρδιατι θα γινει με αυτην τη σαρα....ποτε θα ερθει επιτελους, η μηπως ηρθε? ξερει κανεις τιποτα γιατι εχω να κανω τουρ κανα δυο τρεις μερες!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
σωστος ο παιχτης ο rex τωρα δε μενει αλλη απο την εφαραΓυρισε η Σαρα γεματουλα..Μαντζαρου 1,πρωινη βαρδια
ναρθει κ αυτη να οργανωθουμε λιγο
pantaprotos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια χαρα αγαπητοι συναγωνιστες....πηγα στη προμηθεως 25 σε μια μιλφ ρωσσιδα που ειχε το πρωι και πηρα το προγραμμα των 80 με σπεσιαλ πιπα.....οντως η πιπα τρομερη ααφηνε τα παντα εγλειφε αρχιδια ...πολλυ καλη φαση...
α και κατι ακομη ..ξερει κανεισ σε ποιο δουλευει αυτο το καιρο η Αννα-Μαρια?
α και κατι ακομη ..ξερει κανεισ σε ποιο δουλευει αυτο το καιρο η Αννα-Μαρια?
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
γεια σου ρε φιλε deker ολα καλα εσυ εκει ειχα ακουσει οτι ειναι τελευτεαια βραδινη βαρδια αλλα δεν ξερω αν αλλαξε φιλε
καλα κ εγω.το ειχα διαβασει πριν καιρο αλλα επειδη εχω καιρο να κανω βολτα δεν ξερω τι παιζει...τεσπα,θα το δω κ θα κανω αναφορα ελπιζω συντομαγεια σου ρε φιλε deker ολα καλα εσυ εκει ειχα ακουσει οτι ειναι τελευτεαια βραδινη βαρδια αλλα δεν ξερω αν αλλαξε φιλε
ελα φιλε μου,την παλευω.αθηνα?κριμα,τα καλυτερα μας παιρνεικαλως τον κομητη τον deker εμεις καλα εσυ τι κανεις
καποιος φιλος παντως ειπε πως εθεαθη στην αθηνα
δε ξερω κατα ποσο αληθευει
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
το 2001 στην αθηνα ειχα γαμησει ενα τρομερο μωρο με 3000 δραχμες...!!!πριν τα ευρω,ενω εδω τα μπουρδελα κοστιζαν 5000-6000 δραχμες και μολις η δραχμη εγινε ευρω ανεβηκε η τιμη στα 20 ευρω (κοντα 7000 δραχμες δηλαδη).η αθηνα σε μπουρδελα και στριπτιτζαδικα ειναι πολυ πιο φθηνη απο τη θεσσαλονικη κι εχει και μεγαλυτερη ποικιλια και καλυτερη ποιοτητα.
Κι εγώ απ' ότι θυμάμαι κάπου τόσα είχα δώσει την προηγούμενη φορά που 'χα πάει σε μπουρδέλο, γύρω στις 6000 δρχ... Η γκόμενα ήταν πολλή καλή, αλλά μέσα ήταν αυτό που λέτε κομοδίνο... Ήταν πολύ βαριεστημένη στην πίπα κ γενικά κι όταν ήμουν απο πάνω κοιτούσε απ' την άλλη, κ στο δεκάλεπτο μου 'πε ή τελειώνεις ή φεύγεις..! Κι έφυγα...
Κι ήμουν τότε πιτσιρικάς γύρω στα 20κατι κι αρκετά αθλητικός θα έλεγα, κι αυτό με πείραξε...
Από τότε είχα την εντύπωση, ότι οι πουτάνες στα μπουρδέλα, ή θα'ναι μέτριες από εμφάνιση και θα'ναι καλές στο κρεβάτι, ή ωραίες γκόμενες και παγοκολώνες που σου τρώνε τα λεφτά..!
Κι έτσι από τότε δεν ξαναπάτησα σε μπουρδέλο από τότε, μέχρι που διάβασα τις κριτικές σας εδώ πέρα, κι είπα να ξαναδοκιμάσω..! Κι έτσι πήγα στην Αφρούλα και καμία σχέση..!
Μπορείτε να διαβάσετε κ την κριτική μου..!
Τώρα μου κινήσατε την περιέργεια και για την Χριστίνα, αλλά κάποιος είπε ότι την έκανε κι αυτή γι' Αθήνα γαμώτο..!
Πάντως, με το ευρώ δεν ανέβηκε μόνο το μαμήσι..!
Όλα έχουν ανέβει, εκτός απ' τα ηλεκτρικά είδη που' χουν πέσει..!
Πόσο έκανε μια εφημερίδα, ένα μπουκαλάκι νερό, ένα ψωμί, το γάλα κλπ. πριν και πόσο κάνει τώρα..; Όλα ανέβηκαν εκτός απ' τους μισθούς..!
Μια χαρα ηταν η κοπελα..χαμογελαστη,γλυκομιλητη,πολη καλη στο κρεβατι.Εβαλε κ 2-3 κιλακια..βυζαρες,κωλαρα..οτι πρεπει γιαΑς γράψει κανείς καμιά κριτική για τη Σάρα για εμάς που δουλεύουμε τα πρωινά .. Να δούμε με τι ορέξεις γύρισε στην δουλειά της!
Μια χαρα ηταν η κοπελα..χαμογελαστη,γλυκομιλητη,πολη καλη στο κρεβατι.Εβαλε κ 2-3 κιλακια..βυζαρες,κωλαρα..οτι πρεπει για
Τέτοια θέλω να ακούω! Φαντάζομαι ότι θα γίνει χαμός τις πρώτες μέρες, γιατί είναι πολλοί συναγωνιστές που την περιμένουν πως και πως.
ρε παιδιά η χριστίνα απο κοροβάγκου ήταν χθες απόγευμα στην κεφαλληνίας. μαλιστα μου είπε οτι ήταν πρωτη μέρα σε αυτό το μαγαζί.
το κορυφαίο βέβαια έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο ερως 16 όπου η ξανθιά βραζιλιάνα με τα μογγόλικα χαρακτηριστικα(?!?)μετά από ακάποτο, και πριν βαλει καπότα για την συνέχεια, σταμάτησε να κάνει γαργάρες με οδοντικό διάλυμα!!! ήήήμαρτον ρε που λέει και ο γεωργίου.
κατα τα αλλα, καλή πίπα, απίστευτος κώλος, αλλά μαλλον ερασιτέχνης ακόμα. πολύ μιλάει και φαίνεται εντονα ότι το κάνει επαγγελματικά (οχι οτι βαριέται, αλλα παπαγαλία) σε μια ασχετη στιγμή και ενώ ντυνόμουν μου λέει: you have very nice poutso (θυμήθηκε λίγο καθυστερημένα το σενάριο μάλλον)
το κορυφαίο βέβαια έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο ερως 16 όπου η ξανθιά βραζιλιάνα με τα μογγόλικα χαρακτηριστικα(?!?)μετά από ακάποτο, και πριν βαλει καπότα για την συνέχεια, σταμάτησε να κάνει γαργάρες με οδοντικό διάλυμα!!! ήήήμαρτον ρε που λέει και ο γεωργίου.
κατα τα αλλα, καλή πίπα, απίστευτος κώλος, αλλά μαλλον ερασιτέχνης ακόμα. πολύ μιλάει και φαίνεται εντονα ότι το κάνει επαγγελματικά (οχι οτι βαριέται, αλλα παπαγαλία) σε μια ασχετη στιγμή και ενώ ντυνόμουν μου λέει: you have very nice poutso (θυμήθηκε λίγο καθυστερημένα το σενάριο μάλλον)
ντεκερ τι εγινε ρε φιλε χαθηκες?εκοψες και τις γυρες?ελα φιλε μου,την παλευω.αθηνα?κριμα,τα καλυτερα μας παιρνει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις