Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αφου ρε φυλαρακια η επαρχια ειναι πιο ακριβη ,στην λαρισα γιατι τα σπιτακια εφεραν αστερια και εχουν ολα 30.ασ μην κριβομαστε δεν ξερο γιατι αλλα θεσσαλονικη σασ τον πιανουν κανονικα.κατι πρεπει να κανετε

pantaprotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πιστευω πως οι τιμες στη Σαλονικα ειναι ακριβες γιατι δεν υπαρχει συναγωνισμος μεταξυ των ιδιοκτητων...στην ουσια ειναι 20 σπιτια τα οποια εχουν 5 ιδιοκτητες επι ποσα χρονια...παντως εμενα με ξενερωνει περισσοτερο αν δεν περναω καλα απο αποψη περιποιησης.

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χτες το βραδακι γυρω στις 23:00 πραγματοποιηθηκε βολτουλα στο "τριγωνο του βαρδαρη" και η κατασταση ειχε ως εξης:

Στο πρασινο στην τανταλου μια πιτσιρικα το πολυ 20 χρονων μελαχροινη προς το γυφτε πολυ αδυνατη οχι του γουστου μου...
Στο μαρινοσπιτο διπλα μια μαυρουλα τροφαντη με ξανθεμενο μαλλι... αν δεν ηξερα θα ψηνομουν να καταθεσω αλλα γενικα δεν εχω καλες εμπειριες απ τις μαυρουλες... παντως εμφανησιακα τρωγεται...
Στο πρωτο απ τα διδυμα απεναντι ακριβως απ το ανορθογραφο ηταν η Μαντυ: ψηλη μελαχροινη κοντο μαλλι πολυ γλυκο προσωπο... Επισης αξια προς καταθεση αλλα 40€ δεν δινω λογω ιδεολογιας...
Στο δευτερο απ τα διδυμα ξανθο αξιογαμητο μωρο παλι 40€... καλα μαλακες ειμαστε???
Δεξια στην προμηθεως ψηλη ξανθια αδυνατη ρωσιδοφατσα... μαλλον η βερονικα βασει αυτων που λετε η οποια δεν ειναι του γουστου μου
Στο 14 ξανθο μπιμπελο πολυ ομορφο με tattoo πανω και αριστερα απ το κωλομερι αλλα κι αυτη 40αρι... Ελεοοοοοοοςςς!!!
Στο μπλε με το ηχιτικο καστανοξανθη αδιαφορη για την οποια η τσατσα ειπε οτι με 50€ την γλειφεις κιολας... τι λετε ρε?? δεν γλειφω καλυτερα το πατωμα???
Τερμα πανω προμηθεως ψηλη μελαχροινη αλογα με μετρια φατσα εκανε ακαποτο με 50. δεν περασα αλλα ειχε κοσμο που εμεινε γιατι μαλλον "εντυπωσιαστηκε" απ το ακαποτο...
Ανορθογραφο "Σαφους" τι μωρο ηταν αυτο?? Κελλυ, Ελληνιδα ξανθια ηλικια γυρω στα 27 με ταριφα 30€ απιστευτα ομορφο και γλυκο προσωπο, βυζαρες και ΚΩΛΑΡΑ... ΠΟΛΥΣ κοσμος να περιμενει στην αναμονη κι εμεινα κι εγω. μετα απο κανα μισαωρο που ηρθε η σειρα μου μπηκα μεσα και περιμενα γεματος αγωνια... μιλαμε για μωρο oχι μαλακιες με χαζεψε η τυπισσα... πρωτα εκανε ενα μαγικο αλα Κοπερφιλντ με την καποτα την οποια κ περασε με το στοματακι της κ μετα απο γαματη πιπα με καβαλησε... Περιττο να πω οτι τελειωσα μεσα σε 2-3 λεπτα με την κωλαρα της να χτυπαει στα αρχιδια μου κ με το γεγονος οτι ειχα να χυσω κοντα δεκα μερες... θα την ξανατιμησω λιαν συντομως κ η υποδοχη (sic) του καταστηματος μου ειπε οτι δουλευει βραδινη βαρδια μετα τις 23:00.! ΧΑΖΕΨΑ!!!

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η χριστινα ηταν σημερα στην κεφαληνιας 8. Ξερει κανεις το τηλεφωνο του studio?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδιά η χριστίνα απο κοροβάγκου ήταν χθες απόγευμα στην κεφαλληνίας. μαλιστα μου είπε οτι ήταν πρωτη μέρα σε αυτό το μαγαζί.

το κορυφαίο βέβαια έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο ερως 16 όπου η ξανθιά βραζιλιάνα με τα μογγόλικα χαρακτηριστικα(?!?)μετά από ακάποτο, και πριν βαλει καπότα για την συνέχεια, σταμάτησε να κάνει γαργάρες με  οδοντικό διάλυμα!!! ήήήμαρτον ρε που λέει και ο γεωργίου.
κατα τα αλλα, καλή πίπα, απίστευτος κώλος, αλλά μαλλον ερασιτέχνης ακόμα. πολύ μιλάει και φαίνεται εντονα ότι το κάνει επαγγελματικά (οχι οτι βαριέται, αλλα παπαγαλία) σε μια ασχετη στιγμή και ενώ ντυνόμουν μου λέει: you have very nice poutso (θυμήθηκε λίγο καθυστερημένα το σενάριο μάλλον)
ρε φιλε τοφι αντι να χαιρεσαι που προσεχει και λιγο η κοπελα την κατηγορεις?την πηρα και εγω παλιοτερα αυτην την βραζιλιανα και ειχα τονισει οτι ειναι πολυ καθαρη στη δουλεια της.φανταζεσαι να εκανε 10 ακαποτα την μερα και χωρις στοματικο διαλυμα που λες?τι θα γινοταν?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλως τον κομητη τον deker εμεις καλα εσυ τι κανεις
καποιος φιλος παντως ειπε πως εθεαθη στην αθηνα
δε ξερω κατα ποσο αληθευει
δεν πιστευω με τιποτα να εφυγε αθηνα.η γκομενα ειναι αστερι!σιγα μην πηγαινε αθηνα να γαμιεται για 20 ευρο.
τελος παντως αφου ξεκινησε στην κεφαλωνιας πρεπει να το ελενξουμε το θεμα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
μετα απο αρκετο καιρο ειπα να κανω μια τσαρκα στο βαρδαρακο μας

ξεκιναμε απο ανορθογραφο μια πανιψηλη μελαχροινη που δε την αφησα καν να βγει εξω την εκανα με αργα
απεναντι μια μελαχροινη γερμανιδα μεντυ στο ονομα 1.70 υψος με 5αρι βυζι σιλικονατο
διπλα μια ξανθουλα καλη κοπελιτσα χαμογελαστη
δεξια κατω στη προμηθεως η βερονικα
στο ηχητικο η λενα ξεκινουσε απο 40 εως 80 κωλαρακι
απεναντι η λαουρα με τον παπαρα τον τσατσο
πανω πανω προμηθεως μια ψιλη μετρια που εκανε κ ακαποτο με 60
στο μαρινοσπιτο η γνωστη ξανθεια μαυρη
απεναντι στο ερως μια ρουμανα που ειναι εκει κατι χρονια με τριπατα τακουνια

η καταθεση εγινε απεναντι απο το ανορθογραφο στη γερμανιδα
ξεκινουσε απο 40 το απλο κ ειχε με 80 κωλαρακι
αλλο προγραμμα ξεκινουσε με 40 παλι κ εφτανε στα 80 με ακαποτη πιπα κ γλυψιμο
ολα μαζι 120 ειπε η τσατσα
πηρα το 1ο προγραμμα καλη η κοπελα ομιλιτικη χαμογελαστη και συνεργασιμη
πολυ καλη πιπα να τον ξαφανιζει
και να τον παιζει καλα με το στομα
μετα απο λιγολεπτο ιεραποστολικο την εστησα στα 4 και τις τον εβαλα στο κωλαρακι
μετα απο κανενα 5λεπτο κ αφου ζοριστικε κ με πεταξε κ ενα αντε μωρο μου
χαμογελαστα βεβαια τελιωσα
καλη κωλαρα και γενικα καλη
ζοριζοταν κιολας οταν εβαζα το διπλο διαφορικο
παραπερα δε πηγα το αφησα για αλλη μερα η αλλον συναδελφο

α και κατι που τη ρωτησα γιατι μιλησαμε αρκετα
ηταν στην αθηνα 3 χρονια και επερνε 50 για το κανονικο και 100 για κωλαρακι
εδειξα πως δε τη πιστεψα κ επεμενε
τι να πω δε ξερω αληθεια η ψεματα ελεγε

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
Φιλε humax αν ειχα δει την αναφορα σου πιο μπροστα,θα ειχα παει στη γερμανιδα...Τωρα στις 2 το βραδυ...δεν με βλεπω να τρεχω....Ειναι γεματη η κοπελα?Εδωσες στιγμα αναλογιας που με τρελαινει,αρκει να μην ειναι γεματη ή χοντρη....Παιχνιδι με τους βυζους της κανει?Αν ναι,αυριο βραδυ εχω φυγει...Ισως δω το Σακη μαζι της.... :tits2:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Φιλε humax αν ειχα δει την αναφορα σου πιο μπροστα,θα ειχα παει στη γερμανιδα...Τωρα στις 2 το βραδυ...δεν με βλεπω να τρεχω....Ειναι γεματη η κοπελα?Εδωσες στιγμα αναλογιας που με τρελαινει,αρκει να μην ειναι γεματη ή χοντρη....Παιχνιδι με τους βυζους της κανει?Αν ναι,αυριο βραδυ εχω φυγει...Ισως δω το Σακη μαζι της.... :tits2:
δεν ειναι γεματη κανονικη προς το λεπτη
για τη λενα πηγα στο μπλε αλλα ειναι λιγο στρουμπουλουλα
με τις  :tits:  αφηνει να παιξεις αλλα οχι δυνατα
και με το γατακι της με αφησε και στο τελος μπηκε στη ντουζιερα κ πλυθηκε

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
γεια σας μαγκες μηπωσ πηρε το ματι σας καμια πουτανα που να φοραει nylon καλτσες ?Και το πιο μπαζο να ειναι αν φοραει καλτσες την γαμαω, προσωπικα γκαβλωνω πολυ με τισ ναιλον  καλτσες στην γυναικα

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
kalispera paidia..mia erwtisi na kanw..o 15xronos ksaderfos mou 8elei na ton paw sta mpourdela na gamisei...8a tn afiso0n na mpei mesa i 8a faei se ola porta re paides??? :huh:

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
kalispera paidia..mia erwtisi na kanw..o 15xronos ksaderfos mou 8elei na ton paw sta mpourdela na gamisei...8a tn afiso0n na mpei mesa i 8a faei se ola porta re paides??? :huh:
καλυτερα αστον καμια βδομαδα αξυριστο για να φενεται μεγαλυτερος, και οταν πατε πες του να ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ και να μην χαζογελαει μολις δει την τανα!!!

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
ρε παιδια η σαρα ειναι η γνωστη απο το ερος 16?αν ναι σε ποιο μαγαζη δουλευει το μωρο?

Είπε κάποιος συναγωνιστής ότι γύρισε και είναι στο "Μαντζάρου 1".. Πήγα χθες, αλλά δεν ήταν η γνωστή Σάρα από το Ερως16.
Σάρα την λέγαν κι αυτήν αλλά καμία σχέση, πολύ παχουλή για τα γούστα μου.. Πάντως η Σάρα δεν ήταν.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
ρε φιλε τοφι αντι να χαιρεσαι που προσεχει και λιγο η κοπελα την κατηγορεις?την πηρα και εγω παλιοτερα αυτην την βραζιλιανα και ειχα τονισει οτι ειναι πολυ καθαρη στη δουλεια της.φανταζεσαι να εκανε 10 ακαποτα την μερα και χωρις στοματικο διαλυμα που λες?τι θα γινοταν?

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..! Μακάρι να τηρούν όλα τα κορίτσια κάποιους κανόνες υγιεινής..!
Το ιδεατό θα 'ταν να κάνουν κι ένα σύντομο ντουζάκι ενδιάμεσα... Αλλά ξέρω ότι στα περισσότερα μπουρδέλα αυτό είναι αδύνατο..! Στα στούντιο ίσως...
Η Χριστίνα είναι στην Κεφαληνίας..; Αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει να μην τραβιόμαστε τζάμπα..! Κ ποιές ώρες δουλεύει..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Να διευκρινήσω ότι εννοώ τη Χριστίνα απ'την Κοροβάγκου που βγάλατε πρώτη στα μπουρδελο-βραβεία..! Εγώ δεν την ξέρω..! Ρωτάω γιατί είδα μια κριτική για μια Χριστίνα στη Κεφαλληνίας που έγινε το Φλεβάρη..! Μήπως μιλάμε γι' άλλη Χριστίνα..;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Να διευκρινήσω ότι εννοώ τη Χριστίνα απ'την Κοροβάγκου που βγάλατε πρώτη στα μπουρδελο-βραβεία..! Εγώ δεν την ξέρω..! Ρωτάω γιατί είδα μια κριτική για μια Χριστίνα στη Κεφαλληνίας που έγινε το Φλεβάρη..! Μήπως μιλάμε γι' άλλη Χριστίνα..;
Αλλη ηταν εκεινη μην μπερδευεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom