Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το ξερω φιλε,οτι να ναι ειμαι.τρεχω με τις δουλειες κ μπαινω για 5 λεπτα διαβαζω οσα γραφετε κ μετα βγαινω.τι κανετε?
ρε ντεκερ μηπως σε πηρε χαμπαρι η γκομενα και δεν σε αφηνει να μπαινεις στο σαιτ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ντεκερ μηπως σε πηρε χαμπαρι η γκομενα και δεν σε αφηνει να μπαινεις στο σαιτ?
οχι ρε αδερφε,δεν ειμαι τετοιος τυπος.εχω γκομενα κ ειμαστε πολλες ωρες μαζι αλλα δεν κολλαω μ αυτα.απλα τρεχω τον τελευταιο καιρο σαν μαλακας

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οχι ρε αδερφε,δεν ειμαι τετοιος τυπος.εχω γκομενα κ ειμαστε πολλες ωρες μαζι αλλα δεν κολλαω μ αυτα.απλα τρεχω τον τελευταιο καιρο σαν μαλακας
αμα τρεχεις στις πουτανες ειναι καλα.σε μαλακιες να μην τρεχεις.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αμα τρεχεις στις πουτανες ειναι καλα.σε μαλακιες να μην τρεχεις.
αν βαζεις στις μαλακιες κ τις δουλειες τοτε τρεχω.στις πουτανες εχω να παω παρα πολυ καιρο,μα παρα πολυ καιρο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γεια σας μαγκες μηπωσ πηρε το ματι σας καμια πουτανα που να φοραει nylon καλτσες ?Και το πιο μπαζο να ειναι αν φοραει καλτσες την γαμαω, προσωπικα γκαβλωνω πολυ με τισ ναιλον  καλτσες στην γυναικα
η βραζιλιανα στο ερως 16 οταν ειχα παει φορουσε κατι μαυρες καλτσες αλλα δεν ξερω αν ειναι το καθημερινο της ντιζαιν θα σε γελασω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Επίσκεψη χθες στο ίδρυμα απέναντι από το ανορθόγραφο το ένα εκ των διδύμων... Κατά τις 19:00 η ώρα. Πολύ ωραίο, μεσαίου μεγέθους, μελαχρινό κορίτσι ονόματι Χριστίνα εκ Γερμανίας. Δουλεύει λέει ως τις 21:00 καθημερινώς...

Πολύ ωραία περιποίηση και πολύ καλή κοπέλα... με πολύ ωραίες φωνές να σε φτιάχνουν. Την κόβω όμως ότι μας άκουσαν και στο σαλόνι... από τα θετικά είναι το σκουλαρίκι στο επίμαχο σημείο και στα αρνητικά το 40άρι το απλό...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τσαρκούμπα χθες περί τις 21:00. Έψαχνα για την ψηλή μιλφ Άντζελα αλλά ... τζίφος! Στα αγωνιστικά τώρα

Μαρινόσπιτο η ξανθιά μαύρη

Έρως απέναντι η μελαχρινή βουλγάρα με τους κοθόρνους που στραβογαμάει τους πάντες στο διάβα της!

Πράσινο (ταντάλου με σαπφούς) η έταιρη στραβογαμιώλα Αλεξάνδρα! βρε ουουοουστ!

Ανορθόγραφο η ψηλή νεαρή, σεμνή & ταπεινή μελαχρινή με τον ολοστρόγγυλο πάτο. Καλή επιλογή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο!

Απέναντι η ψηλή κοντομάλλα Μέντυ εκ Γερμανίας ορμώμενη νεάνιδα. Σφιχτό κορμή σολαριουμιασμένο κάργα. 40€ per penis, είπα να μπω αλλά δύστασα!!!

Δίπλα στο άλλο δίδυμο Σαπφούς & Προμηθέως η βυζαρού με τη μύτρα ταχύτητος που θέλει να σε τελειώσει με τηλεχειρισμό! Την είχα πάρει και με ζάρωσε το παπάρι! Μούναρος εμφανησιακά η Τσέχα καλωνή αλλά από επιδώσεις ... άστα!

Προμηθέως χαμηλά η ψηλή Βερόνικα. Ξυνό μουνί, μέτριο γαμήσι!

Προμηθέως στο μπλε με το ηχιτικό δεν μπήκα

Απέναντι στου τσάτσου, η  βυζαρού με το βλέμα του ροφού. Δεν είναι για μένα.

Προμηθέως τέρμα πάνω κοντά στην Εγνατία, μια ψηλή μαυρισμένη καστανή με ανταύγειες και κωλάρα που με είχε κακογαμήσει παλιά.

Μαντζάρου μία όμορφη ψιλοζουμερή ρωσσίδα (στα προς δοκιμή!)

Κωλλέτη η αδύνατη Σάρα

Όπισθεν city gate μία ξανθιά γκαυλιάρω με πλαστικούς βύζους και στενό κώλο. Προς δικιμή.

Νικ Ουρανού βαθιά μία στρουμπουλούλα με κορακύ μαλλί και κάτασπρη επιδερμίδα!

Έρως 16 μία κοντή με κάλτσες, μελαχρινή μέτρια

Κεφαληνίας η βραζιλιάνα που την πήρα και με άρεσε. Μεγάλη κωλάρα με βαθιά χωρίστρα. Αρκετά φιλική και καλή. Στα μείον το ότι δεν μιλάει ελληνικά, τα αγγλικά της μπάζουν και δεν κάνει πίπα στο πλάι για να της ζουλίξω τον πωπό. Καλή αν και δεν τρελάθηκα.

Αυτά

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Απέναντι η ψηλή κοντομάλλα Μέντυ εκ Γερμανίας ορμώμενη νεάνιδα. Σφιχτό κορμή σολαριουμιασμένο κάργα. 40€ per penis, είπα να μπω αλλά δύστασα!!!

Great report Trelo Agori... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι επείδή πήγα και εγώ κατά τις 19:00 απέναντι από το ανορθόγραφο μου συστήθηκε ως Χριστίνα... εσένα Μέντυ... μπερδεύομαι!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Great report Trelo Agori... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι επείδή πήγα και εγώ κατά τις 19:00 απέναντι από το ανορθόγραφο μου συστήθηκε ως Χριστίνα... εσένα Μέντυ... μπερδεύομαι!

Η Μέντυ ξεκίνησε στις 21:00. Πήγα, ''με διώξανε'' και ξαναπήγα. Έπεσα πάνω στην αλλαγούμπα την πρώτη φορά

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Άρα υπό Γερμανική κατοχή εκείνο το μαγαζί;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τις δοκιμασα και τις δυο τις γερμανιδες
η μεντυ πιο καλη η αλλη ειναι σαν στρατιωτικος της σταζι και της γκεσταπο μαζι.... :s&m_2:
δηλαδη φιλοι συναγωνισται τωρα που εχω κατι απιστευτες γκαβλες
που θα με προτεινατε να παω;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η μεντυ πιο καλη η αλλη ειναι σαν στρατιωτικος της σταζι και της γκεσταπο μαζι.... :s&m_2:
σπιτι σου φιλε κ μην τα ξοδεψεις πουθενα τα φραγκα σου

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
σε καλο δρομο ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πανω που αποφασισα να κανω αποχη απο τα μασατζιδικα...............

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

Από τα reports που (δεν) γράφονται θα αποφασίσεις που θα πας σύμφωνα με τα γούστα ΣΟΥ! Αν σε προτείνω κάτι εγώ μπορεί να μην σε αρέσει και να βγω μαλάκας και διαφημιστής κοριτσιών!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εχω καιρο να κανω βολτα αλλα απο αυτα που διαβαζω κ επειδη ξερω τις περισσοτερες κοπελες καταλαβαινω οτι δεν εχει κ τιποτα το αξιολογο
ντεκερ εγω λεω να κανω γυρα σημερα με ενα φιλο.πηρε εξοδο απο την γυναικα του και θελει να το χωσει.εχεις να προτινεις κατι?,γιατι δεν ειναι να γυρναμε και πολυ μηπως τον δει κανενα ματι τον μαλακα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ εγω λεω να κανω γυρα σημερα με ενα φιλο.πηρε εξοδο απο την γυναικα του και θελει να το χωσει.εχεις να προτινεις κατι?,γιατι δεν ειναι να γυρναμε και πολυ μηπως τον δει κανενα ματι τον μαλακα.
οτι ξερεις φιλε ξερω,δεν κανω βολτες οποτε οτι μαθαινω το μαθαινω απο δω μεσα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
η μεντυ πιο καλη η αλλη ειναι σαν στρατιωτικος της σταζι και της γκεσταπο μαζι

Εγώ παράπονο από την Χριστίνα δεν έχω. Με περιποιήθηκε τέλεια... δεν ξέρω αν ήταν η ώρα ή τίποτα άλλο αλλά δεν είδα το γερμανικό στάζι - γκεστάπο συνδυασμό (μπορεί και να μ' έφτιαχνε όμως...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom