Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
η βραζιλιανα στο ερως 16 οταν ειχα παει φορουσε κατι μαυρες καλτσες αλλα δεν ξερω αν ειναι το καθημερινο της ντιζαιν θα σε γελασω

ευχαριστω φιλε και να δεις πουθενα αλου πεσ μου και εσυ οτι θες ρωτα με

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Από τα reports που (δεν) γράφονται θα αποφασίσεις που θα πας σύμφωνα με τα γούστα ΣΟΥ! Αν σε προτείνω κάτι εγώ μπορεί να μην σε αρέσει και να βγω μαλάκας και διαφημιστής κοριτσιών!
οχι αδελφε θα με βοηθουσε ειλικρινα η γνωμη σου
απο τα γραφομενα σου φαινετε οτι δεν εισαι κανας τυχαιος
εστω και με πμ
thanks

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
οχι αδελφε θα με βοηθουσε ειλικρινα η γνωμη σου
απο τα γραφομενα σου φαινετε οτι δεν εισαι κανας τυχαιος
εστω και με πμ
thanks

Kάνε τουλάχιστον μια περιγραφή τι ζητας συγκεκριμένα από τα κορίτσια και τα σπίτια του χώρου και θα σε κάμω την πρώ(κ)τασή μου.

Επισκέπτης
Έκανα Day Patrol

Προμηθέως 25 (πάνω πάνω): Η Βανέσα. Δεν μου άρεσε καθόλου εμφανίσιακα παρ'όλο που έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο κτλ δεν θα έδινα διόδια για να δοκιμάσω.

Μπλε: Η Λένα η πως την λένε τέλως πάντων που δίνει κώλο και χαμηλώνει τα φώτα στο μαγαζί.
Απέναντι από το μπλέ: Η γκόθικ Κορίνα, λίγο έλειψε να μπώ, μαυρομάλλα λεπτή για όσους δεν ξέρουν. 30Ε

Προμηθέως κάτω: Η καύλα Κλαούντια, ωραίο κορμάκι ώραιο δέρμα γαμάτη περιποίηση.

Προμηθέως-Σαπφούς: Η Ήρα λεπτό και σφιχτό σώμα σίλικον βυζούμπα, μαυρομαλλά* νομίζω.
*Το παρόν ενδέχεται να αλλάζει.

Ανορθόγραφο: Η Μαριάννα (που χάθηκε αυτή?) ψήλη λεπτή με ωραίο σώμα κ βυζί, φοβερά μάτια, βιάζεται να φύγει απο το δωμάτιο.

Απεναντι απο ανορθόγραφο: German Assault! πολύ δυνατή η Χριστίνα με ώραιο κουρέμα κοντό μαύρο μαλλί βύζο που ξεχείλειζε χορταστικό σώμα κ το δέρμα της φαίνοταν σούπερ.. σκούρο κ γυαλιστερό.

Πράσινο (γωνία Σαπφους και Ταντάλου): Το γνώστο κοντό teen γυφτάκι. Το έχει πάρει κανείς αυτό να μας πεί κ εντυπώσεις?

Ερως: Αυτή με τους κοθόρνους όπως έχει πει κάποιος χαχα! Χάλια.

Βαρδάρης τέλος μετά πήγα στο επόμενο κομμάτι

Απέναντι απο μπουτίκ: Ξανθό με νορμάλ σώμα πλαστικά βυζία φαίνοταν χαζόφατσα. Η τσατσα ήθελε ντε και καλά να με βάλει μέσα μου λέει αμά δεν σ'αρεσεί θα σου δώσω τα λεφτά σου πίσω. (!)

Μαντζάρου: Μια νταρντάνα.

Κωλλέτη: Αφρούλα - βράδυ Σάρα.

Εκκλησία: Είχε πρόγραμμα λέει κ έκανα βόλτα.

Νικ. Ουρανού: Κλειστό

Κεφαλληνιάς: Αννα-Μαρία (ένα όνομα έτσι? λολ)

Λα Φάμ: Η φίλη της Λούνας η Ντορα η Ντονα δεν ειμαι σίγουρος (τελικά εκεί πήγα θα γραψω ριβιού)

Έρως: κ εκεί πρόγραμμα κ έκανα βόλτα.

Δεν πήγα στις ράγες και απέναντι απο το τζάμπο, οπότε κάποιος fill in σ'αυτά τα 2.

Είχαμε μείνει αρκέτο καιρό χωρίς πρωινή ενημέρωση συναγωνιστές..

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ!!!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Λετε παιδια αυτοι η Μαντυ η Γερμανιδα να ειναι αυτη η πουτανα απο την Αθηνα που την ειχα ξεκωλιασει η φιλοι Αθηναιοι? Μουναρα παντως.  Αν και απεχω τελευταια σκεφτομουν μηπως την δοκιμαζα. Ελεγα να παρω το ακριβο προγραμμα αλλα φοβαμαι μην ειναι καμια μουφα.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Η γνωστη η Σαρα η ρωσσιδα επεστρεψε παιδια? Κατι αναφερθηκε για σιτιγκειτ. 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αλλη η ντονα κ αλλη η λουνα? ρε παιδια καποιος να με ξεμπερδεψει εγω νομιζα οτι ειναι το ιδιο προσωπο! :think:

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χθες βραδυ τριτης η κατασταση των "μουσειων" ειχε ως εξης:βαρδαρης στο πρασινο (το οποιο για αλλη μια φορα βρωμοκοπουσε) μια ψηλη  μελαχροινη ουκρανη μιλφ (αντζελα νομιζω),μαρινοσπιτο μια κοντοπουτανη ασχημη καστανοξανθη ρωσοφατσα,απεναντι στο ερως η ρωσιδα βικυ με τις κοτσιδες (ειπαμε εχει περασει η μπογια της),προμηθεως 25 η μελαχροινη ψηλη και αρκετα ομορφη ρουμανα η μιραμπελα,στο μπλε με το ηχητικο δεν πηγα,στο απεναντι το ροζ ειχε μια που δουλευε παλιοτερα στο προμηθεως 25 με καρε μαλλι και πολυ μετριας εμφανισης,προμηθεως χαμηλα η γνωστη σε πολλους απο εμας βερονικα,στα διδυμα απεναντι απο το ανωρθογραφο η μαντυ η γκεσταπο που λετε κι εσεις,στο διπλανο μια χαζοχαρουμενη ξανθια ελαφρως γεματουλα και στο ανωρθογραφο η εντυπωσιακης εμφανισης κελλυ,η οποια πιστευω πως αν στο δωματιο δεν εκανε αγγαρεια και ειχε περισσοτερη διαθεση θα ειχε ουρες χιλιομετρων.

περιοχη μυλου τωρα στην εκκλησια ηταν μια λεπτη μελαχροινη ρομουνα που απο τα σχολια καποιων συναγωνιστων η γκομενα ειναι προς αποφυγη,στο κεφαλληνιας ηταν μια αρκετα εντυπωσιακη βραζιλιανα με ειπε η τσατσα με σκουρη επιδερμιδα και ξανθο μαλλι(οποιος ξερει κατι για τη συγκεκριμενη να αναφερει),στα λα φαμ ηταν η λουνα,στο ερως ενα μελαχροινο το οποιο φορουσε κατι απιστευτες καλτσοδετες(επισης αν γνωριζει και για αυτην καποιος να αναφερει),στο ανδρεου γεωργιου 4 ηταν η χριστινα και στο 26ης οκτωβριου εναντι τζαμπο ηταν μια ψηλη και πολυ ομορφη με φοβερα πιασιματα μελαχροινη...αυτα τα νεα μας,μαντζαρου και κατεχακη δεν πηγα.αντε να πεφτουν και οι τιμες σιγα σιγα και να βελτιωθει και η εμφανιση των κοριτσιων...

Darko4

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η γνωστη η Σαρα η ρωσσιδα επεστρεψε παιδια? Κατι αναφερθηκε για σιτιγκειτ. 

Η Σάρα είναι στην Μαντζάρου πρωινή βάρδια. Στο εν λόγω ίδρυμα έγινε προ λίγων ημερών κατάθεση στην Νάντια απο Λιθουανία (βραδυνή βάρδια). Η κοπέλα είναι λίγων ημερών στο επάγγελμα και κάνει το πάν για να σε ικανοποιήσει. Μέτριου αναστήματος ξανθιά με μεσαίο στήθος (φυσικό, με οτι συνεπάγεται αυτό). Αν σας αρέσει απο εμφάνιση προτείνεται αβλεπί. Στα σύν του ιδρύματος η ευγενέστατη υπηρεσία.

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
φιλε Maaneskyggen αυτη η χριστινα απεναντι απο το ανορθογραφω ειναι πρωι?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Η Χριστίνα που λένε γκεστάπο... άκου να δεις... πάντως έμεινα ικανοποιημένος και εντός των ημερών θα την ξανατιμήσω!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Λετε παιδια αυτοι η Μαντυ η Γερμανιδα να ειναι αυτη η πουτανα απο την Αθηνα που την ειχα ξεκωλιασει η φιλοι Αθηναιοι? Μουναρα παντως.  Αν και απεχω τελευταια σκεφτομουν μηπως την δοκιμαζα. Ελεγα να παρω το ακριβο προγραμμα αλλα φοβαμαι μην ειναι καμια μουφα.
αξιζει αυτη η γερμανιδα
πραγματικα.
μου ειπε οτι δουλευε αθηνα παλιοτερα
δινει και κολον

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε Maaneskyggen ρωτησες για το γυφτακι στο πρασινο,ειναι η αλικη.ειχα κανει το λαθος παλιοτερα κ την πηρα κ εγραψα αναφορα.ειναι κομοδινο σκετο,μαπα......μην ψαρωνεις με το στυλακι κ με το ωραιο κωλαρακι

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
φιλε Maaneskyggen ρωτησες για το γυφτακι στο πρασινο,ειναι η αλικη.ειχα κανει το λαθος παλιοτερα κ την πηρα κ εγραψα αναφορα.ειναι κομοδινο σκετο,μαπα......μην ψαρωνεις με το στυλακι κ με το ωραιο κωλαρακι

+10000 μακριααα

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
στο ενα απο τα διδυμα,αυτο απεναντι απο το ανωρθογραφο δουλευει ενα μελαχροινο μουνι με καρε κοντο μαλλι(δε μιλαω για τη μαντυ) πρωινη βαρδια,το οποιο φαινεται πολυ προστυχο,το εχει παρει κανεις απο εσας παιδια??? ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom