Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αλλα ολα τα λεφτα ηταν τον μωρο με το αερινο κολαν που ηταν στημενο στο city gate

δε μοθ λεσ φιλε ? αυτο το μωρο ηταν ενα μελαχροινο με πλεξουδακια που ειχε ολο το μαλλι της??

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
λοιπον, αργησα αλλα θα το γραψω το ρεπορτ
εχουμε και λεμε
βραδυνη τσαρκα προχθες με τον simera
Κωλλετη->Σαρα
Τερμα Νικ.Ουρανου->Ευα βουλγαρα,μελαχρινη με μεγαλα βυζια
Εκκλησια-> Μαρινα μελαχρινη
Κεφαληνιας-> Η ξανθια μελαμψη βραζιλιανα που δουλευε στο Ερως 16
Ερως-> Μαρινα απο τσεχία νομίζω, μελαχρινη με μικρο βυζι, αλλα απιστευτη φατσα προστυχη και ζαρτιερες μαυρες.Gothic μωρο,βγαζει προστυχια αλλα δεν ξερω επιδοσεις
Λα Φεμ δεν μπηκαμε,βαριεμαι να ανεβαινω σκαλια για να βλεπω μπαζα
Μαντζάρου(οπισθεν σιτι γκειτ)-> Βικι ξανθια, εχει μια βλαχοχαζοφατσα που με προκαλει για πολλα γαμησια. στα υπ'οψην
καταθεση δεν εγινε γιατι ξενερωσαμε απο τα πολλα στρουμφ,μιλαμε για χαμο κακο,δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το μελαχρινο με το κολαν στην νεα εισοδο,στο υψος που βγαινουν οι ρουμανες,αλλα εφαγα τρελη ξενερα οταν ειδα το μπατσικο να σταματαει το αυτοκινητο που την ειχε μολις ψαρεψει για ελεγχο.μην σου τυχει... βεβαια μετα απο 20 λεπτα η γκομενα παλι στην πιατσα ηταν,αλλα οπως και να'χει ειναι μαλακια να σου τυχει
PS πριν την τσαρκα πηγαμε για μπυρες με τον simera.να τονισω οτι ειχα στειλει μυνημα στον dokimazo να ερθει αλλα δεν μπορουσε. αυτα για μερικουε γκρινιαριδες
ps2 να παν να γαμηθουν οι τσεχες, ξερεις εσυ ;) ;)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ααααα και δεν εχετε παραπονο απο ονοματα!!!! φωτια πηρε το μπλοκακι...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω ψηνομαι και σημερα για βολτα!

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αλφιστα αυτη η βικυ η βλαχοφατσα που λες κανει καλο γαμησι,αξιζει ειναι δοκιμασμενη...
μηπως εχει κανεις αποψη για τη ξανθια βραζιλιανα στο κεφαλληνιας??? παλαιοτερα δουλευε στο ερως 16

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εγω ψηνομαι και σημερα για βολτα!
τι θα σας κανω εσας, μου λετε. προτεινω να βρεθειτε να πατε μαζι,θα σας κανω εγω το κονε
ρε μλκ,σημερα γιορταζει η μιση θεσσαλονικη, στα ρδελα θα τρεχουμε?εχει παρει φωτια ο κωλος μου,απο το μεσημερι σε γιορτες θα τρεχω.
αν θες να βαλεις φωτια σε καναν αλλο κωλο, απο βδομαδα μονο

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
αλφιστα αυτη η βικυ η βλαχοφατσα που λες κανει καλο γαμησι,αξιζει ειναι δοκιμασμενη...
μηπως εχει κανεις αποψη για τη ξανθια βραζιλιανα στο κεφαλληνιας??? παλαιοτερα δουλευε στο ερως 16
να το θυμαμαι,νομιζω εσυ το ειχες γραψει και πιο πριν. θα γινει δοκιμη εντος των ημερων,θενξ συντροφε

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εγω να κανονισουμε καμια τσαρκα Σαβατο η Κυριακη η απο εβδομαδα καμια δευτερα :P

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επ τι εχουμε εδω?κανονιζουμε παλι βολτουλα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ωρα ειναι να μας πεις και συ οτι τις κανονιζω κρυφα :2funny: :2funny:
εσενα σε περιμενω ακομα για μπυρες μικρε δεσμευμενε φιλε μου
το ξερω ρε φιλε αλλα δεν την παλευω αυτον τον καιρο

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
το ξερω ρε φιλε αλλα δεν την παλευω αυτον τον καιρο
καλα κανεις φιλε μου,μια απ'τα ιδια και γω.
απλα το λεω γιατι τα κοριτσια στα σπιτακια σε ζητανε. "που ειναι το φιλος σου το dererr??" με λενε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα κανεις φιλε μου,μια απ'τα ιδια και γω.
απλα το λεω γιατι τα κοριτσια στα σπιτακια σε ζητανε. "που ειναι το φιλος σου το dererr??" με λενε
δεν τρωγονται με τιποτα,τις ειπα..κοριτσια ολες θα περετε απλα δεν ειμαι για χορταση
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λοιπον σας χαιρετω γιατι πρεπει να φυγω,σας διαβαζω συνεχεια παντως

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κυριακη τσαρκα με τρελο αγορι οποιος γουσταρει ας στειλει πμ σε μενα η στο τρελο αγορι

pantaprotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα παιδια..λοιπον μια μικρη ενημερωση και για καποιο συναγωνιστη που ρωτησε το νεο τηλ στο στουντιο Ανδρεωσ Γεωργιου με Κεφαλληνιας 8 ειναι 6942501173

Επισκέπτης
Χτες κατάθεση στην Σάρα Κωλέττη, δεν ξέρω τι ήπιε η μικρή αλλά ήταν τέρμα GFE χτες και πραγμάτικα εντυπωσιάστηκα, τρομερή περιποίηση.

Μια ερώτηση ρε παιδιά, πήγα είδα αυτή την Έυα με τις βυζάρες που λέτε Νικηφόρου Ουρανού η οποία δούλευε κ βαρδάρη πριν κάτι μέρες απέναντι απο το ανορθόγραφο.. Την έχει γαμήσει κανείς για να μας πεί αν αυτοί οι σούπερ βύζοι που κουβαλάει είναι φυσικοί η πλαστικούρα?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καταθεση χθες στις 5:00 στης κωλλετη 17 στον μυλο σε μια ελινα-λινα
καπως ετσι..αρκετα καλη μπορω να πω
την συνιστω για μια καταθεση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εγω δν την συνιστω καθολου παντως. ΑΝ λεμε για την ιδια, μια κοντουλα μελαχροινη με ωραια βυζια,που μιλαει καλα ελληνικα. Σε μενα την φουστα που φορουσε βαριοταν να την βγαλει και με καβαλησε στο ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom