Επειδη υπηρξε ενα μπερδεμα με τις Σαρες πριν μερικες σελιδες -δν μπορω να βρω το ποστ- αυτη που δουλευει στη Μαντζαρου ειναι η γνωστη παλια Σαρα απο αλουμινατο και Ερως16 απλα εχει παχυνει κι'αλλο και μπορει να μπερδευει μερικους.Παντως προκεται για την ιδια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)
ποσο ακομα δηλαδη εχει παχυνει?ειχε πολλα πιασηματα,τωρα τι εχει?Επειδη υπηρξε ενα μπερδεμα με τις Σαρες πριν μερικες σελιδες -δν μπορω να βρω το ποστ- αυτη που δουλευει στη Μαντζαρου ειναι η γνωστη παλια Σαρα απο αλουμινατο και Ερως16 απλα εχει παχυνει κι'αλλο και μπορει να μπερδευει μερικους.Παντως προκεται για την ιδια.
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Αν χαλασε τοσο πολυ ειναι κριμα, γιατι ειναι πολυ ωραια γυναικα... Υπηρξε μια εποχη που κατεθετα συνεχως σ αυτην! Αληθεια τι ωρες κανει βαρδια? Ακομη κι αν παχυνε κι αλλο θα την ξανατιμουσα πολυ ανετα, καθως εχω πολυ ευχαριστες αναμνησεις απο τις αλλες φορες που βρεθηκαμε..
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Τι ωρες κανει βαρδια συναγωνιστες? Ξερουμε? Αρχισα να ψηνομαι εντονα
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την πηρα πριν κανα μηνα το πολυ ,στο ενα απτα διδυμα αυτο προς τανταλου, αρκετα καλη, εκανε φιλοτιμες προσπα8ειες και στο τελος δε ξερω αλλα ειχε ανχω8ει λιγο και την λεω ηρεμησε ρε ολα οκ,, και μου λεει συγνωμη αλλα ειναι προτες μερες σαλονικα και δεν προσαρμοστηκε ακομα και πως ηρθε με την κολητη της που δουλευε ταυτοχρονα στο αλλο διδυμο. δεν ηξερα πως πηγε εκει,( ουρανου)¨, αλλα ειδα που δεν ξαναναφερθεικε και λεω.... αστερας ηταν και περασε!!! τεσπα το στη8ος στο ματι ωραιο αλλα στο χερι ανετα παιρνεις γραμη (εκει στην πιπα)πως μεσα στο κα8ενα παιζει απο μια σιληκονατη μπαλα του μπειζμπολ 1cm μεσα απτη ρωγα,, για εμενα δεν λεει και πολλα αυτο αφου προεχει η προσπα8εια που εκανε για να τιμησει τα γκαφρα, δεν τελιωνα με τιποτα, και φεροταν σαν να εφταιγε αυτη,καλο αν8ρωπακι μου φανηκε .αξιζει μια κατα8εση για τη συμπεριφορα τηςΧτες κατάθεση στην Σάρα Κωλέττη, δεν ξέρω τι ήπιε η μικρή αλλά ήταν τέρμα GFE χτες και πραγμάτικα εντυπωσιάστηκα, τρομερή περιποίηση.
Μια ερώτηση ρε παιδιά, πήγα είδα αυτή την Έυα με τις βυζάρες που λέτε Νικηφόρου Ουρανού η οποία δούλευε κ βαρδάρη πριν κάτι μέρες απέναντι απο το ανορθόγραφο.. Την έχει γαμήσει κανείς για να μας πεί αν αυτοί οι σούπερ βύζοι που κουβαλάει είναι φυσικοί η πλαστικούρα?
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ πήρα μια Ευα στο ίδιο μαγαζι (Νικ. Ουρανού) το τελευταίο Σάββατο μοιάζει πολύ στην περιγραφή από Βουδαπέστη μου πε ότι είναι και ότι φεύγει πίσω από Δευτέρα... Την ίδια λέμε;την πηρα πριν κανα μηνα το πολυ ,στο ενα απτα διδυμα αυτο προς τανταλου, αρκετα καλη, εκανε φιλοτιμες προσπα8ειες και στο τελος δε ξερω αλλα ειχε ανχω8ει λιγο και την λεω ηρεμησε ρε ολα οκ,, και μου λεει συγνωμη αλλα ειναι προτες μερες σαλονικα και δεν προσαρμοστηκε ακομα και πως ηρθε με την κολητη της που δουλευε ταυτοχρονα στο αλλο διδυμο. δεν ηξερα πως πηγε εκει,( ουρανου)¨, αλλα ειδα που δεν ξαναναφερθεικε και λεω.... αστερας ηταν και περασε!!! τεσπα το στη8ος στο ματι ωραιο αλλα στο χερι ανετα παιρνεις γραμη (εκει στην πιπα)πως μεσα στο κα8ενα παιζει απο μια σιληκονατη μπαλα του μπειζμπολ 1cm μεσα απτη ρωγα,, για εμενα δεν λεει και πολλα αυτο αφου προεχει η προσπα8εια που εκανε για να τιμησει τα γκαφρα, δεν τελιωνα με τιποτα, και φεροταν σαν να εφταιγε αυτη,καλο αν8ρωπακι μου φανηκε .αξιζει μια κατα8εση για τη συμπεριφορα της
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
το απογευμα ρε συμπολιτη5 το πρωι η το απογευμα ρε φιλε?
ειπαμε εχουμε γκαβλες...αλλα οχι και ετσι ;)
Επισκέπτης
την πηρα πριν κανα μηνα το πολυ ,στο ενα απτα διδυμα αυτο προς τανταλου, αρκετα καλη, εκανε φιλοτιμες προσπα8ειες και στο τελος δε ξερω αλλα ειχε ανχω8ει λιγο και την λεω ηρεμησε ρε ολα οκ,, και μου λεει συγνωμη αλλα ειναι προτες μερες σαλονικα και δεν προσαρμοστηκε ακομα και πως ηρθε με την κολητη της που δουλευε ταυτοχρονα στο αλλο διδυμο. δεν ηξερα πως πηγε εκει,( ουρανου)¨, αλλα ειδα που δεν ξαναναφερθεικε και λεω.... αστερας ηταν και περασε!!! τεσπα το στη8ος στο ματι ωραιο αλλα στο χερι ανετα παιρνεις γραμη (εκει στην πιπα)πως μεσα στο κα8ενα παιζει απο μια σιληκονατη μπαλα του μπειζμπολ 1cm μεσα απτη ρωγα,, για εμενα δεν λεει και πολλα αυτο αφου προεχει η προσπα8εια που εκανε για να τιμησει τα γκαφρα, δεν τελιωνα με τιποτα, και φεροταν σαν να εφταιγε αυτη,καλο αν8ρωπακι μου φανηκε .αξιζει μια κατα8εση για τη συμπεριφορα της
Ωραίος, ευχαριστώ!
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι βουδαπεστη και μετρια ελληνικα, και με το χαμογελο, γιατι την κανει?? τελιωσε η πρασινη καρτα 'η βρηκε αλλους μ*λ*κ*ς να πληρωνουν σαρανταρια και πενηνταρια για λιγιες υπταμενες στιγμες,τι να πω?? 'η εμεισ φταιμε που μας σηκωνετε ολη μερα 'η αυτοι που μας πηραν γραμμη,, ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΡΕ, οικονομικη κριση,αγα8α του καπιταλισμου,λαικη ταξη,μερωκαμματο,χαμπαρι δεν πηραν?εγω προτινω να φτιαχτει ενα τοπικ για να βγαλομε μια ακρη εμεις εδω ,για το πως 8α το αντιμετωπισουμε,,προταση μου ειναι για εναν μηνα να κατα8ετουμε μονο στα τριανταεβρα,,(απλως μια σκεψη)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Σημερινη βραδυνη τσαρκα απο 9 εως 10
Πρασινο σπιτακι διπλα απο μαρινοσπιτο μια μελαχροινη δν μου αρεσε, εντομεταξυ μολις μπηκα την ειδαμε κατευθειαν, γυρισα εφυγα και αρχισαν να φωναζει μαζι με την τσατσα εεε γιατι βιαζεστε τοσο χαλαρωστε. τσατιστηκα πολυ γιατι κατι τετοια δν μου αρεσουν οταν τα κανουν οι τσατσαδες.
Σαπφους 12 ηταν μια μελαχροινη ωραιο σωματακι αλλα βυζι τπτ οποτε εφυγα. απεναντι δν ξερω πως λεγεται η οδος μια μελαχροινη ψιλη πολυ σωματαρα, κοντο μαλλακι, και βυζαρες λογικα σιλικονατες (αυτη μπας και ειναι η μαντυ η γερμανιδα που ειπατε?)
Προμηθεως τερμα πανω στο 25 η Βανεσα, δν την πηρα επειδη εχει κιλακια παρολα τα καλα που ακουστηκαν
Τελικα η καταθεση εγινε Κωλετη στην Σαρα. παιδια δν ξερω αλλα οπως ειπε και καποιος αλλος πολυ gfe κατασταση. Πρωτη φορα περναω ετσι με την Σαρα, αρχισε με φιλουσε ενω εγω την επιανα τα βυζια, μου εβαλε και τον πουτσο αναμεσα στα βυζια και μου εκανε ισπανικο!!! μετα καταλαβε ποσο πολυ ηθελα να της τα γλυψω και της τα εγλυψα!!! μετα καθισε πλαγια διπλα μου κανοντας μου πιπα ενω εγω χαιδευα το μουνακι της. Εκει αρχισε να κανει τα ψευτικα με τις φωνες και τα αχ βαχ, αλλα εγω γουσταρα τοσο που παρατριχα να εχυνα στην πιπα, της λεω σταματα. και την εβαλα στα πλαγια οπου το στενο μουνακι με τελειωσε. Παντως δν ξερω τι παιχτηκε με την Σαρα ισως τα αφεντικα να της ειπανε τπτ ισως τπτ πελατες να καναν παραπονα... τι να πω, εμεινα αναυδος λες και πηγαινα με αλλη κοπελα ενα πραμα. μπραβο το κοριτσι παντως.
Πρασινο σπιτακι διπλα απο μαρινοσπιτο μια μελαχροινη δν μου αρεσε, εντομεταξυ μολις μπηκα την ειδαμε κατευθειαν, γυρισα εφυγα και αρχισαν να φωναζει μαζι με την τσατσα εεε γιατι βιαζεστε τοσο χαλαρωστε. τσατιστηκα πολυ γιατι κατι τετοια δν μου αρεσουν οταν τα κανουν οι τσατσαδες.
Σαπφους 12 ηταν μια μελαχροινη ωραιο σωματακι αλλα βυζι τπτ οποτε εφυγα. απεναντι δν ξερω πως λεγεται η οδος μια μελαχροινη ψιλη πολυ σωματαρα, κοντο μαλλακι, και βυζαρες λογικα σιλικονατες (αυτη μπας και ειναι η μαντυ η γερμανιδα που ειπατε?)
Προμηθεως τερμα πανω στο 25 η Βανεσα, δν την πηρα επειδη εχει κιλακια παρολα τα καλα που ακουστηκαν
Τελικα η καταθεση εγινε Κωλετη στην Σαρα. παιδια δν ξερω αλλα οπως ειπε και καποιος αλλος πολυ gfe κατασταση. Πρωτη φορα περναω ετσι με την Σαρα, αρχισε με φιλουσε ενω εγω την επιανα τα βυζια, μου εβαλε και τον πουτσο αναμεσα στα βυζια και μου εκανε ισπανικο!!! μετα καταλαβε ποσο πολυ ηθελα να της τα γλυψω και της τα εγλυψα!!! μετα καθισε πλαγια διπλα μου κανοντας μου πιπα ενω εγω χαιδευα το μουνακι της. Εκει αρχισε να κανει τα ψευτικα με τις φωνες και τα αχ βαχ, αλλα εγω γουσταρα τοσο που παρατριχα να εχυνα στην πιπα, της λεω σταματα. και την εβαλα στα πλαγια οπου το στενο μουνακι με τελειωσε. Παντως δν ξερω τι παιχτηκε με την Σαρα ισως τα αφεντικα να της ειπανε τπτ ισως τπτ πελατες να καναν παραπονα... τι να πω, εμεινα αναυδος λες και πηγαινα με αλλη κοπελα ενα πραμα. μπραβο το κοριτσι παντως.
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ισως να λες την μαιρη στο μλπε προμη8εως,,προσφατα πεταξε τις μπουκλες και τα ΄κανε ημο οπως προαναφερθηκε,με ενα στυλ ημο-κλεοπατρε με τρελες μυτες, πολυσουπερ το μπε ι μπ!για τα γουστα μου,οπου δω μελαχρινο με βυζαρες μπαινω,σε αντι8εση με την ευα που ειπα νωριτερα δεν φενοντε κα8ολου το πλαστικα ,αν ειναι βεβεια,, για 30 που ζηταει με τα σημερινα δεδομενα για την πολη μας πιστευω.. οκ τουλαχιστον.αλλα και μη την πετυχεις στην στραβη τις μερα .. εκει την πατησες καλυτερα να την πεις ενα γεια στο χωλ να δεις σε τι φαση ειναι, και αν σου τα σκασει μπες,παντως αρκετες ειναι σχετικα χαζες(ως στοκο στο μλυλο )γενικοτερα, αλλα η μαιρη ειναι ΤΣΑΚΑΛΙ και κοβει το μυαλο τιςμε χιλια!!!και οταν την γαμας να 'ξες ΓΑΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!Σαπφους 12 ηταν μια μελαχροινη ωραιο σωματακι αλλα βυζι τπτ οποτε εφυγα. απεναντι δν ξερω πως λεγεται η οδος μια μελαχροινη ψιλη πολυ σωματαρα, κοντο μαλλακι, και βυζαρες λογικα σιλικονατες (αυτη μπας και ειναι η μαντυ η γερμανιδα που ειπατε?)
στο κεφαλληνιας ηταν μια αρκετα εντυπωσιακη βραζιλιανα με ειπε η τσατσα με σκουρη επιδερμιδα και ξανθο μαλλι(οποιος ξερει κατι για τη συγκεκριμενη να αναφερει),στα λα φαμ ηταν η λουνα,στο ερως ενα μελαχροινο το οποιο φορουσε κατι απιστευτες καλτσοδετες(επισης αν γνωριζει και για αυτην καποιος να αναφερει)
ΚΩΛΑΡΑ,φιλικη και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πιπα,αφηνει μονο το πετσακι ¨)))))
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χθεσινοβραδυνή βόλτα 12:30 με 01:30 :
Κωλλέτη η Σάρα, Στην Εκκλησία Η αδύνατη μελαχρινή με την ψιλή φωνή (Μαρίνα νομίζω) , και Νικηφόρου στο τέρμα η μοντελίσια πιτσιρίκα που έχει πάρει όμως αρνητικές κριτικές από συναγωνιστές ( αλλιώς μάλλον θα την πατούσα, από εμφάνιση μετράει).
Κοροβάγκου κλειστό , Κεφαλληνίας η Ξανθιά Βραζιλιάνα, Ανδρέου Γεωργίου στον όροφο δεν μου ήρεσε, και στο άλλο επι της Ανδρέου Γεωργίου η Μιλάνα που ήταν πριν 2 περίπου χρόνια στο Αλουμινάτο (Ξανθιά ,όμορφη, με πιασίματα αλλά όχι γεμάτη και με συμμετοχή πότε κρύο πότε ζέστη). Ανδρέου Γεωργίου στο φανάρι ήταν μιά Ατζελα που δεν την ήξερα (καστανή, καλούτσικη από εμφάνιση ) και η τσα τσα μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα δουλεύει η Χριστίνα Κοροβαγκου σήμερα.
Στην 26ης μια μελαχρινή με πολλά πιασίματα.
Στο Βαρδάρη τώρα, το πράσινο κλειστό (την Γιάννα την είδε κανείς τελευταία;),στο Ερως η Ελληνίδα Κέλλυ έκλεβε την παράσταση και αιχμαλώτιζε τα βλέμματα στο σαλόνι με το κορμί και το βλέμμα της (για τους λάτρεις των ζουμερών κοντοπούτανων), και απέναντι η μαυρούλα.
Προμηθέως Ψηλά η Βαννέσα, ξεσκέπαστο με 50Ε έχουμε, χύσιμο στο στόμα με 80 Ε έχουμε, κώλο με (δεν θυμάμαι ) έχουμε κτλ κτλ. Στη συγκεκριμένη δεν θα έμπενα ποτέ βλέποντας την στο σαλόνι, καθώς από εμφάνιση δε λέει, αλλά είχα διαβάσει τις συστάσεις από το τρελλό Αγόρι και πράγματι μέσα στο δωμάτιο είναι φοβερή. Χθες φαινόταν λίγο κουρασμένη αλλά και πάλι είχε πολύ καλη συμετοχή, μονο λίγο προσοχή θέλει με τα ακάποτα και στο χυσίματα στο στόμα.
Στο μπλέ ήταν η κοντούλα καστανόξανθη (όχι η Γιέλενα, Ειρήνη νομίζω την λένε), Απέναντι μια Ξανθιά Αδύνατη που είναι αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι και από εμένα έχει φάει Χ πριν χρόνια.
Στο δίδυμο προς προμηθέως η Εύα η μελαχρινή από Βουδαπέστη με τα πιασίματα, και δίπλα μια μελαχρινή κοντοκουρεμένη (πιθανώς η Γερμανίδα Μάντυ χωρίς να είμαι σίγουρος, fuckable φαίνεται).
Τέλος στο Ανορθόγραφο η επιστροφή της Μαριάννας της Ελληνίδας, ελαφρώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη (κάτι έκανε και ομόρφυνε (και άλλο)) με τα μαλλιά κότσο , πραγματικός μούναρος (πραγματικός όμως, πανέμορφη), αλλά η κατάθεση είχε γίνει πριν λίγο στη Βανέσα.
Αυτά και καλημέρα.
Κωλλέτη η Σάρα, Στην Εκκλησία Η αδύνατη μελαχρινή με την ψιλή φωνή (Μαρίνα νομίζω) , και Νικηφόρου στο τέρμα η μοντελίσια πιτσιρίκα που έχει πάρει όμως αρνητικές κριτικές από συναγωνιστές ( αλλιώς μάλλον θα την πατούσα, από εμφάνιση μετράει).
Κοροβάγκου κλειστό , Κεφαλληνίας η Ξανθιά Βραζιλιάνα, Ανδρέου Γεωργίου στον όροφο δεν μου ήρεσε, και στο άλλο επι της Ανδρέου Γεωργίου η Μιλάνα που ήταν πριν 2 περίπου χρόνια στο Αλουμινάτο (Ξανθιά ,όμορφη, με πιασίματα αλλά όχι γεμάτη και με συμμετοχή πότε κρύο πότε ζέστη). Ανδρέου Γεωργίου στο φανάρι ήταν μιά Ατζελα που δεν την ήξερα (καστανή, καλούτσικη από εμφάνιση ) και η τσα τσα μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα δουλεύει η Χριστίνα Κοροβαγκου σήμερα.
Στην 26ης μια μελαχρινή με πολλά πιασίματα.
Στο Βαρδάρη τώρα, το πράσινο κλειστό (την Γιάννα την είδε κανείς τελευταία;),στο Ερως η Ελληνίδα Κέλλυ έκλεβε την παράσταση και αιχμαλώτιζε τα βλέμματα στο σαλόνι με το κορμί και το βλέμμα της (για τους λάτρεις των ζουμερών κοντοπούτανων), και απέναντι η μαυρούλα.
Προμηθέως Ψηλά η Βαννέσα, ξεσκέπαστο με 50Ε έχουμε, χύσιμο στο στόμα με 80 Ε έχουμε, κώλο με (δεν θυμάμαι ) έχουμε κτλ κτλ. Στη συγκεκριμένη δεν θα έμπενα ποτέ βλέποντας την στο σαλόνι, καθώς από εμφάνιση δε λέει, αλλά είχα διαβάσει τις συστάσεις από το τρελλό Αγόρι και πράγματι μέσα στο δωμάτιο είναι φοβερή. Χθες φαινόταν λίγο κουρασμένη αλλά και πάλι είχε πολύ καλη συμετοχή, μονο λίγο προσοχή θέλει με τα ακάποτα και στο χυσίματα στο στόμα.
Στο μπλέ ήταν η κοντούλα καστανόξανθη (όχι η Γιέλενα, Ειρήνη νομίζω την λένε), Απέναντι μια Ξανθιά Αδύνατη που είναι αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι και από εμένα έχει φάει Χ πριν χρόνια.
Στο δίδυμο προς προμηθέως η Εύα η μελαχρινή από Βουδαπέστη με τα πιασίματα, και δίπλα μια μελαχρινή κοντοκουρεμένη (πιθανώς η Γερμανίδα Μάντυ χωρίς να είμαι σίγουρος, fuckable φαίνεται).
Τέλος στο Ανορθόγραφο η επιστροφή της Μαριάννας της Ελληνίδας, ελαφρώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη (κάτι έκανε και ομόρφυνε (και άλλο)) με τα μαλλιά κότσο , πραγματικός μούναρος (πραγματικός όμως, πανέμορφη), αλλά η κατάθεση είχε γίνει πριν λίγο στη Βανέσα.
Αυτά και καλημέρα.
Μετα απο αποτυχημενη περιπλανηση στα barakia της πολης για ευρεση amateur πουτανας κατεληξα στο μπουρδελακι της Μαντζαρου 4.15 για συναντηση με επαγγελματια. Το σαλονακι ηταν αδειο-θετικο αυτο,βαριεμαι να περιμενω-αρχιζει τον προλογο η τσατσα 40 απλο,50 πιο χαλαρα, 69, γλυφομουνι αν ειμαι μερακλης κτλ. Ερχεται το σφαχτο εξω-υψος 1.70,γυρω στα 30, ξανθια με καρε μαλλακι,ωραιο προσωπακι, κανονικη στα κιλα κ με πιασιματα αλλα σφιχτο κορμι που σε γκαυλωνει.Παω στο δωματιακι κ σε 5 λεπτα ερχεται το κοριτσι μας. Ξαπλωσε μου λεει, αρχιζε να χαιδευει το δασυτριχο στηθος μου κ να πιπιλαει τις ρωγες μου-kinky γκομενακι λεω καλα παμε.Με ρωταει που ειχα βγει, αν εχω γκομενα, τα ιδια της ρωτησα κ εγω + με ποσους παει το βραδυ-εκει κολωσε!Παλια ηταν Αλεξανδρουπολη ειπε.Φοραω την καποτα κ αρχιζει πιπα σφυριχτη-ρουφαει το κεφαλακι κ οταν τραβιεται απο το πεος κανει γκλουπ...Με ειχε καραγκαυλωσει το πορνιδιο,πολυ gfe αλλα κ στο σφυροκοπημα πρεπει να ειναι σκυλι.Της λεω ξαπλωσε, βγαζει κυλοτα,σουτιεν,αλυσιδες,σαλιωνει το μουνακι της κ λεω βουρ στον πατσα.Το βυζακι λιγο πεσμενο αλλα κατι ματακια μπλε γυαλιστερα κ πουτανιστικα. Αρχιζε τα αχ,βαχ,μουχ, πεταξε ενα ''θα μπορουσα με εσενα ολο το βραδυ''-δεν εχω αλλα 40ευρα καρδια μου για insert coin σκεφτομουν εγω-στο διαταυτα τωρα,δεν κρατηθηκα κ αδειασα στην μουναρα της μετα απο 10-15 γεωτρησεις.Δεν βιαστηκε να φυγει, κρατησε το καυλι μου ζεστο κ οταν μονο τραβηχτηκα αρχισε να ντυνεται.Με ρωτησε αν θα ξαναερθω,λογικα θα παω...
Ξερουμε τιποτε αλλο για αυτο το πορνιδιο?Ενδιαφερον μου φανηκε αλλα μετα απο μπυρες κ σφηνακια ολα τα εβλεπα μπλε.
Ξερουμε τιποτε αλλο για αυτο το πορνιδιο?Ενδιαφερον μου φανηκε αλλα μετα απο μπυρες κ σφηνακια ολα τα εβλεπα μπλε.
καλημερα σε ολους!
τελικα αληθεια η βραζιλιανα αλλαξε ρδελο πηγα προχθες στο ερως 16 και μου λεει η τσατσα δεν δουλευει εδω αλλα κανε καμια βολτα στα αλλα μηπως την πετυχεις και εγω ο μαλακας δεν την πιστεψα.
τελευταιες μερες εγινε καταθεση φυσικα στη βερονικα που για μενα ειναι κορυφη στο βαρδαρη δεν ξερω τι λετε παιδια αλλα εμενα δεν μου ξινιζει καθολου!
μπηκα και στην κελλυ στο ερως πολυ καλη συμμετοχη και πολυ σφυχτο βυζι και κολο και γαμω τα γκομενακια και 30 ευρω!
τελευταια καταθεση εγινε στη βανεσα τερμα πανω προμηθεως,πηγα για την μιραμπελλα αλλα λεω δεν πειραζει ας δοκιμασουμε και αυτη.στην αρχη ηθελα να παρω κολο γιατι δεν εχω ξανα παρει σε πουτανα αλλα μολις μου ειπε 100ευρω λεω παρε 40 για το απλο και ημαστε ενταξει.πολυ καλο γαμιση καλη συμμετοχη αλλα δεν εχει κατι εντυποσιακο απλα ενα καλο γαμιση.
σορρυ που τα γραφω μαζεμενα αλλα τις τελευταιες μερες δεν μπηκα καθολου στο σαιτ.
τελικα αληθεια η βραζιλιανα αλλαξε ρδελο πηγα προχθες στο ερως 16 και μου λεει η τσατσα δεν δουλευει εδω αλλα κανε καμια βολτα στα αλλα μηπως την πετυχεις και εγω ο μαλακας δεν την πιστεψα.
τελευταιες μερες εγινε καταθεση φυσικα στη βερονικα που για μενα ειναι κορυφη στο βαρδαρη δεν ξερω τι λετε παιδια αλλα εμενα δεν μου ξινιζει καθολου!
μπηκα και στην κελλυ στο ερως πολυ καλη συμμετοχη και πολυ σφυχτο βυζι και κολο και γαμω τα γκομενακια και 30 ευρω!
τελευταια καταθεση εγινε στη βανεσα τερμα πανω προμηθεως,πηγα για την μιραμπελλα αλλα λεω δεν πειραζει ας δοκιμασουμε και αυτη.στην αρχη ηθελα να παρω κολο γιατι δεν εχω ξανα παρει σε πουτανα αλλα μολις μου ειπε 100ευρω λεω παρε 40 για το απλο και ημαστε ενταξει.πολυ καλο γαμιση καλη συμμετοχη αλλα δεν εχει κατι εντυποσιακο απλα ενα καλο γαμιση.
σορρυ που τα γραφω μαζεμενα αλλα τις τελευταιες μερες δεν μπηκα καθολου στο σαιτ.
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι βουδαπεστη και μετρια ελληνικα, και με το χαμογελο, γιατι την κανει?? τελιωσε η πρασινη καρτα 'η βρηκε αλλους μ*λ*κ*ς να πληρωνουν σαρανταρια και πενηνταρια για λιγιες υπταμενες στιγμες,τι να πω?? 'η εμεισ φταιμε που μας σηκωνετε ολη μερα 'η αυτοι που μας πηραν γραμμη,, ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΡΕ, οικονομικη κριση,αγα8α του καπιταλισμου,λαικη ταξη,μερωκαμματο,χαμπαρι δεν πηραν?εγω προτινω να φτιαχτει ενα τοπικ για να βγαλομε μια ακρη εμεις εδω ,για το πως 8α το αντιμετωπισουμε,,προταση μου ειναι για εναν μηνα να κατα8ετουμε μονο στα τριανταεβρα,,(απλως μια σκεψη)
Δε ξέρω δε μου πε γιατί φεύγει ή αν θα ξαναγυρίσει. Αλλά από ότι κατάλαωα μάλλον όχι. Άλλη πρόταση είναι να καταθέτουνμε σε συγκεκριμένες μόνο που πράγματι αξίζουν τα λεφτά τους ώστε οι άλλες να κατεβάσουν την τιμή. Σε αυτό βοηθάει το site πολύ πιστεύω.
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δυο μας ομως δεν κανουμε τπτ
Παρόμοια θέματα