Νέα

Μπουρδελο-αναμνήσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Σ αυτο το θεμα θα θελα να γραψει ο καθενας τις αναμνησεις του,
και κατα καποιο τροπο να προσπαθησουμε μεσα απο τα ποστ μας
να σκιαγραφησουμε την ιστορια των μπουρδελων στη χωρα μας.
Καλη αρχη και καλη επιτυχια!!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα θυμαμαι για παντα τη ρανια,αχαρνων 106,περιοδος 89-90',πρωτες φορες
τοτε...πολυ πιτσιρικας...φοβερη γκομενα,πολυ ανετη και ουρες απεξω...ρανια σ'ευχαριστω οπου και αν βρισκεσαι...μετεπειτα τη ριτα (κοντουλα με βυζαρες),αχαρνων και χευδεν,περιοδος 93? 94? το καλυτερο anal rimming οπως λεει και ενας φιλος και φυσικα η καλυτερη πιπα ever...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σ αυτο το θεμα θα θελα να γραψει ο καθενας τις αναμνησεις του,
και κατα καποιο τροπο να προσπαθησουμε μεσα απο τα ποστ μας
να σκιαγραφησουμε την ιστορια των μπουρδελων στη χωρα μας.
Καλη αρχη και καλη επιτυχια!!!
πολυ καλη ιδεα για απομαχους του σπορ.. θα σε γεμισω σελιδες.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σεβαστειας 23 νομιζω...μια νανσι ξανθια ελληνιδα ετος 2004...γαμησι απο τα λιγα με φοβερη συμμετοχη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αννα μαρια ατελειωτη καυλα στην θεσσαλονικη....εποχες κοροβαγκου...γυαλακια,σεξι εσωρουχα,δωδεκαποντα τακουνια,πιπα στα ορθια,σεξσοου πανω στον καθρεφτη-επιπλο με τον δονητη να μπαινει στην μουναρα της και γαμησι σε ολες τις στασεις στα ορθια με πολυ παθος....και τελειωμα στο κρεβατι...ολα τα λεφτα forever

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελενα ουκρανεζα εποχες 2007 ανδρεου γεωργιου 4 ,καλη και φιλοτιμη αδυνατη ξανθια...γλειφομουνι υπεροχο και γαμησι με αυτην απο πανω να κουνιεται απιστευτα και στο τελος να τον παιχει μεχρι να βγει και η τελευταια σταγονα...ατελειωτο μωρο και πολυ καλη επαγγελματιας....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δαναη 2007 ιουνιος ανδρεου γεωργιου τοτε....πιο ορεξατη απο ποτε τα δινε ολα στο κρεβατι και ελεγε και τα καριολικια της αν το ζηταγες,μετα βαρεθηκε κι αυτη μαλλον.βυζομπαλες και μουνακι για πολυ γλειψιμο.μπουταρες και κωλος για πολυ μερακληδες να χουφτωνεις πραμα...οχι με τις κοκκαλιαρες που μας φερνουν τελευταια...

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ζι ελ, θελουμε ποστ πριν απο το 2000,
και ειδικα πριν ανοιξει το σάιτ

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
:grin: :grin: Ρε συ gl, είπες ότι το θρεντ είναι για απόμαχους και άρχισες να λες για πουτάνες του 2004 και πρόπερσι του 2007; Πότε βγήκες στην απομαχία κιόλας;  :grin: Περίμενα κι εγώ να γράψεις για την Μπρίλη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:grin: :grin: Ρε συ gl, είπες ότι το θρεντ είναι για απόμαχους και άρχισες να λες για πουτάνες του 2004 και πρόπερσι του 2007; Πότε βγήκες στην απομαχία κιόλας;  :grin: Περίμενα κι εγώ να γράψεις για την Μπρίλη...
ουτε ονοματα δεν συγκρατω απο τοτε τι να γραφω;μια ξανθια και μια μελαχρινη; :grin: :grin: :grin:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μπορουμε να ποσταρουμε και για τα προτοεμφανιζομενα studio 96-97  ?

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
....γυρω στα 1998 με 2000 στην  ματρόζου ( οδος ) στο κουκακι ...πολυ καβλιαρα ελληνιδα 35 χρ. περιπου ( studio )
ψηλη ξανθια βυζαρες  πολυ καλο gamisi και συμμετοχή.... ακριβη για τοτε ( 20000 δρχ + ).

Αν καποιος συναγωνιστής την ειχε δοκιμασει και θυμαται ας καταθεσει την αναμνηση του

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Την δεκαετία του 80, στό Μεταξουργείο, μια ξανθιά, Ελληνίδα φυσικά, διαφορική στάση κάθε φορά, πάντα μία στάση έκανα, δεν ήθελα αλλαγή με τίποτα. Δεν μου χαλούσε ποτέ το χατήρι, φοβερή συμμετοχή. Ξεπέτες αξιώσεων.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.948
Πόντοι
11.585
...1996 πρωτη φορα σε μπουρδελο στο βαρδαρη μπενουμε παρεα τρειων βγαινει η τσατσα μας δειχνει τη πουτανα μια γυρω στα 40 χοντρη ..γαματα!
δεινουμε ο καθενας αν θυμαμαι 3000 η 5000δρχ μπαινει ο πρωτος και οι δυο περιμενουμε εξω
μπαινει ο δευτερος εγω εχω αρχισει να ξενερωνω γιατι η πουτανα ηταν μπαζο αλλα κολουσα να ζητησω τα λεφτα πισω. Ο φιλος μου εδεινε κουραγιο και μου ελεγε κλεισε τα ματια και σκεψου κανα καλο μουνι πχ pamela aderson!
Ερχετε και η σειρα μου μπενω μεσα μου τον σηκωνει με τα χιλια ζορια τον βαζω μεσα τον εχασα τον εψαχνα δε καταλαβαινα τιποτα εκλεινα τα ματια σκεφτομουνα κανα καλο μουνι τιποτα οσπου βαρεθηκα και της ειπα αστο φευγω. Αυτη με ποιανει απτο χερι καθως ντυνομουνα και μου λεει κριμα τα λεφτα και δεν εχυσες και δε το ευχαρηστηθηκες και κατι μαλακιες και στο τελος μου λεει μην πεις τιποτα στους φιλους σου και ελα αυριο το μεσημερι μονος σου. Φυσηκα δεν ξαναπηγα.
Για δυο μερες δεν μου σηκωνοταν με τιποτα ουτε το πρωι απο κατουροκαυλα!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
...1996 πρωτη φορα σε μπουρδελο στο βαρδαρη μπενουμε παρεα τρειων βγαινει η τσατσα μας δειχνει τη πουτανα μια γυρω στα 40 χοντρη ..γαματα!
δεινουμε ο καθενας αν θυμαμαι 3000 η 5000δρχ μπαινει ο πρωτος και οι δυο περιμενουμε εξω
μπαινει ο δευτερος εγω εχω αρχισει να ξενερωνω γιατι η πουτανα ηταν μπαζο αλλα κολουσα να ζητησω τα λεφτα πισω. Ο φιλος μου εδεινε κουραγιο και μου ελεγε κλεισε τα ματια και σκεψου κανα καλο μουνι πχ pamela aderson!
Ερχετε και η σειρα μου μπενω μεσα μου τον σηκωνει με τα χιλια ζορια τον βαζω μεσα τον εχασα τον εψαχνα δε καταλαβαινα τιποτα εκλεινα τα ματια σκεφτομουνα κανα καλο μουνι τιποτα οσπου βαρεθηκα και της ειπα αστο φευγω. Αυτη με ποιανει απτο χερι καθως ντυνομουνα και μου λεει κριμα τα λεφτα και δεν εχυσες και δε το ευχαρηστηθηκες και κατι μαλακιες και στο τελος μου λεει μην πεις τιποτα στους φιλους σου και ελα αυριο το μεσημερι μονος σου. Φυσηκα δεν ξαναπηγα.
Για δυο μερες δεν μου σηκωνοταν με τιποτα ουτε το πρωι απο κατουροκαυλα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom