You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giannisnikol
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Χρονια πολλα παιδια και καλες γιορτες!!!
Τιποτα καλο κατω στα κοριτσια παιζει??
Εχωκαιρο να καταιβω και φοβαμε μην φαω καμια φολλα παλι!!!
Τιποτα καλο κατω στα κοριτσια παιζει??
Εχωκαιρο να καταιβω και φοβαμε μην φαω καμια φολλα παλι!!!
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
[size=20pt]GioCha, δήλωσε την συμμετοχή σου! [/size]
Παράθεση από Ampelales: Απάντηση #116 στις: σήμερα στις 12:48
Διαθέσιμοι αριθμοί: 1,2,5,9,11,17,19,22,23,25,26,28,30,31,34,36,37,39
Μόλις 18 συμμετοχές διαθέσιμες.. Οσοι έχετε έστω μια κριτική με κοπέλα του AD έχετε δικαίωμα συμμετοχής, επίσης οποιoσδήποτε απ τους 50 πρώτους αξιολογητές σε Likes! Οσο πλησιάζει η ημερομηνία κλήρωσης θα ανοίξουν επιπλέον φίλτρα για τη κάλυψη συμμετοχών. Stay Tuned!
[size=20pt]Athens Diva FreeSex, κλήρωση 31-12-2017[/size]
Παράθεση από Ampelales: Απάντηση #116 στις: σήμερα στις 12:48
Διαθέσιμοι αριθμοί: 1,2,5,9,11,17,19,22,23,25,26,28,30,31,34,36,37,39
Μόλις 18 συμμετοχές διαθέσιμες.. Οσοι έχετε έστω μια κριτική με κοπέλα του AD έχετε δικαίωμα συμμετοχής, επίσης οποιoσδήποτε απ τους 50 πρώτους αξιολογητές σε Likes! Οσο πλησιάζει η ημερομηνία κλήρωσης θα ανοίξουν επιπλέον φίλτρα για τη κάλυψη συμμετοχών. Stay Tuned!
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Δεν έχω πάρει κοπέλα από AD οπότε δεν πληρω τις απαιτήσειςGioCha, δήλωσε την συμμετοχή σου!
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
Οι 50 πρώτοι αξιολογητές δεν υπόκεινται σε αυτόν τον περιορισμό.Δεν έχω πάρει κοπέλα από AD οπότε δεν πληρω τις απαιτήσεις
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
Σίγουρα θα είναι μέχρι το τέλος του χρόνου, και ίσως μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.Η Άντζελα στο 14 μέχρι πότε θα είναι;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
[size=15pt]Athens Diva FreeSex [/size]
[size=15pt]GioCha αριθμός συμμετοχής 36[/size]
[size=15pt]GioCha αριθμός συμμετοχής 36[/size]
Συνημμένα
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
Συνημμένα
πέρασα μια βόλτα σήμερα, πολύ ξενέρωτη ήθελε να τα κάνει όλα και να φύγει μου θύμισε την λολιταΣίγουρα θα είναι μέχρι το τέλος του χρόνου, και ίσως μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
Και εμένα με 30€ δεν μου κάθεται... Είναι τυπική και διεκπεραιωτική. Τα 50€ όμως τα τιμάει!πέρασα μια βόλτα σήμερα, πολύ ξενέρωτη ήθελε να τα κάνει όλα και να φύγει μου θύμισε την λολιτα
Αξιολογήσεις για Άντζελα
Συνημμένα
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
Θα ανεβάσεις αξιολόγηση;πέρασα μια βόλτα σήμερα, πολύ ξενέρωτη ήθελε να τα κάνει όλα και να φύγει μου θύμισε την λολιτα
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
Έλενα, Studio 11
Η Έλενα ηλικιακά είναι κοντά στα 30. Έχει μικρό χαλαρό στήθος, ειναι κοντή, αδύνατη, με πολλά τατουάζ στο πίσω μέρος του ποδιού της , στην ωμοπλάτη, πίσω χαμηλά στην μέση, στο στήθος, στο εσωτερικό μπράτσο του χεριού της. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και τα είχε πιασμένα ψηλά σε κότσο, στυλ μπαλαρίνας.
Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό ούτε πρωκτικό, ενώ στα έξτρα έχει την στάση 69 και το μασάζ.
Ενώ είχα ξεντυθεί και ήμουν όρθιος στον νιπτήρα, μπήκε στο δωμάτιο φορώντας τα εσώρουχα της, και αφού με χαιρέτησε με αγκάλιασε, φιλώντας με ταυτόχρονα στον λαιμό. Εκείνη την στιγμή μου ήρθε η οσμή τσιγαρίλας απο τα μαλλιά της και το στόμα της. Την οδήγησα στο κρεβάτι και ανταπέδωσα τα χάδια και τα φιλιά. Προσπάθησα να προσεγγίσω την ευαίσθητη περιοχή της αλλά με εμπόδισε βάζοντας το χέρι της, λέγοντας μου ότι αυτό είναι έξτρα και θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω.
Έπαιξε με το όργανο μου και με τα αρχίδια μου μέχρι να έρθει η επιθυμητή στύση, και κατόπιν μου πέρασε το προφυλακτικό ξεκινώντας ένα τσιμπούκι σε έντονους ρυθμούς, με πολύ σάλιο ενώ ταυτόχρονα χούφτωνε τα αρχίδια μου. Ήρθε από πάνω μου τοποθετώντας το όργανο μου αργά στο μουνί της που είχε καλή αίσθηση, ενω δεν κατάλαβα να έχει χρησιμοποιήσει λιπαντικό τζέλ σε μεγαλη ποσότητα, οπως κανουν οι περισσότερες κοπέλες στην Μίνωος. Στις εναλλαγές των στάσεων έπαιρνε το όργανο μου στο στόμα της προκειμένου να διατηρηθεί η σωστή στήση. Δεν αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε στάση της ζήτησα, ενώ δεν έδειχνε να αγχώνεται για την ώρα.
Η Έλενα ηλικιακά είναι κοντά στα 30. Έχει μικρό χαλαρό στήθος, ειναι κοντή, αδύνατη, με πολλά τατουάζ στο πίσω μέρος του ποδιού της , στην ωμοπλάτη, πίσω χαμηλά στην μέση, στο στήθος, στο εσωτερικό μπράτσο του χεριού της. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και τα είχε πιασμένα ψηλά σε κότσο, στυλ μπαλαρίνας.
Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό ούτε πρωκτικό, ενώ στα έξτρα έχει την στάση 69 και το μασάζ.
Ενώ είχα ξεντυθεί και ήμουν όρθιος στον νιπτήρα, μπήκε στο δωμάτιο φορώντας τα εσώρουχα της, και αφού με χαιρέτησε με αγκάλιασε, φιλώντας με ταυτόχρονα στον λαιμό. Εκείνη την στιγμή μου ήρθε η οσμή τσιγαρίλας απο τα μαλλιά της και το στόμα της. Την οδήγησα στο κρεβάτι και ανταπέδωσα τα χάδια και τα φιλιά. Προσπάθησα να προσεγγίσω την ευαίσθητη περιοχή της αλλά με εμπόδισε βάζοντας το χέρι της, λέγοντας μου ότι αυτό είναι έξτρα και θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω.
Έπαιξε με το όργανο μου και με τα αρχίδια μου μέχρι να έρθει η επιθυμητή στύση, και κατόπιν μου πέρασε το προφυλακτικό ξεκινώντας ένα τσιμπούκι σε έντονους ρυθμούς, με πολύ σάλιο ενώ ταυτόχρονα χούφτωνε τα αρχίδια μου. Ήρθε από πάνω μου τοποθετώντας το όργανο μου αργά στο μουνί της που είχε καλή αίσθηση, ενω δεν κατάλαβα να έχει χρησιμοποιήσει λιπαντικό τζέλ σε μεγαλη ποσότητα, οπως κανουν οι περισσότερες κοπέλες στην Μίνωος. Στις εναλλαγές των στάσεων έπαιρνε το όργανο μου στο στόμα της προκειμένου να διατηρηθεί η σωστή στήση. Δεν αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε στάση της ζήτησα, ενώ δεν έδειχνε να αγχώνεται για την ώρα.
Συνημμένα
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά . Αν κ χρόνια εγγεγραμμένος πρώτη φορά γράφω κ δε ξέρω κ αν αναρτώ σωστά εδώ ή όχι . Μετά από χρόνια κ πριν από ένα μήνα περίπου επισκέφτηκα μια ονομαζόμενη Ζλάτα. Πράγματι η κοπέλα αν κ λίγα κιλά παραπάνω τα δίνει όλα κ θεωρώ ότι ότι κάνει το νοιωθει . Γνωρίζετε αν βρίσκεται ακόμη Χανιά ; Επίσης έχει κανεις άποψη /γνώμη /εμπειρία από την Άννα την τρανς που υπάρχει μια αγγελία! Στη μινωος βρίσκεται κ αυτή ;;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.286
[size=20pt] KRITIKOS1985, δήλωσε την συμμετοχή σου! [/size]
Παράθεση από Ampelales: Απάντηση #189 σήμερα στις 19:58
Συμμετέχουν όσοι έχουν απο μια κριτική και πάνω με κοπέλα του AD και οποιoσδήποτε απ τους 70 πρώτους αξιολογητές σε Likes + μέλη με 30+ κριτικές!
Παράθεση από Ampelales: Απάντηση #189 σήμερα στις 19:58
Συμμετέχουν όσοι έχουν απο μια κριτική και πάνω με κοπέλα του AD και οποιoσδήποτε απ τους 70 πρώτους αξιολογητές σε Likes + μέλη με 30+ κριτικές!
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις