Έλενα στο 11, τελευταία μέρα. Ανοιχτά μέχρι τις 24:00
Πιθανή επιστροφή της στο τέλος του μήνα.
Η Έλενα ηλικιακά είναι κοντά στα 30. Έχει μικρό χαλαρό στήθος, ειναι κοντή, αδύνατη, με πολλά τατουάζ στο πίσω μέρος του ποδιού της, στην ωμοπλάτη, πίσω χαμηλά στην μέση, στο στήθος, στο εσωτερικό μπράτσο του χεριού της. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα ψηλά σε κότσο, στυλ μπαλαρίνας. Τα μισά ήταν ξανθά και τα άλλα μισά μαύρα.
Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό ούτε πρωκτικό, ενώ στα έξτρα έχει την στάση 69 και το μασάζ.
Ενώ είχα ξεντυθεί και ήμουν όρθιος στον νιπτήρα, μπήκε στο δωμάτιο φορώντας τα εσώρουχα της και αφού με χαιρέτησε με αγκάλιασε, φιλώντας με ταυτόχρονα στον λαιμό. Εκείνη την στιγμή μου ήρθε η οσμή τσιγαρίλας απο τα μαλλιά της και το στόμα της. Την οδήγησα στο κρεβάτι και ανταπέδωσα τα χάδια και τα φιλιά. Προσπάθησα να προσεγγίσω την ευαίσθητη περιοχή της αλλά με εμπόδισε βάζοντας το χέρι της, λέγοντας μου ότι αυτό είναι έξτρα και θα έπρεπε να πληρώσω παραπάνω.
Έπαιξε με το όργανο μου και με τα αρχίδια μου μέχρι να έρθει η επιθυμητή στύση και κατόπιν πέρασε το προφυλακτικό ξεκινώντας ένα τσιμπούκι σε έντονους ρυθμούς, με πολύ σάλιο ενώ ταυτόχρονα χούφτωνε τα αρχίδια μου. Ήρθε από πάνω μου τοποθετώντας το όργανο μου αργά στο μουνί της που είχε καλή αίσθηση, ενω δεν κατάλαβα να έχει χρησιμοποιήσει λιπαντικό τζέλ σε μεγαλη ποσότητα, οπως κανουν οι περισσότερες κοπέλες στην Μίνωος. Στις εναλλαγές των στάσεων έπαιρνε το όργανο μου στο στόμα της προκειμένου να διατηρηθεί η σωστή στήση. Δεν αρνήθηκε να πάρει οποιαδήποτε στάση της ζήτησα, ενώ δεν έδειχνε να αγχώνεται για την ώρα.