alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
φερε τη μαρια πιο πριν γλυκα να ξεπερασω το ανχος της ατζελας!!!!!
Μηηηηηηηηή!!! Δε νομίζω να δούμε ποτέ τέτοια φόλα στο μέλλον.Η φωτο της Άντζελας είναι παλιά όσο ήταν και οι πρώτες φωτό της Μάργκω. Τώρα μπορεί να έχει γίνει έτσι και αυτή γιατί είναι και μεγαλύτερη.
φερε τη μαρια πιο πριν γλυκα να ξεπερασω το ανχος της ατζελας!!!!!
Εντάξει !! Μη τα πιστεύεις κι όλα!! 80.000€ βγαζουν όλοι μαζί.ΔΗΛ. 6.700 βγάζει μιά ιερόδουλη στα Χανιά το μήνα αλλά τα μοιράζεται (τροπος του λέγειν) όοολο το συνάφι. Και δε τα βγάζουν όλες , μπορει ούτε οι μισές.Το 35% των ιερόδουλων είναι Ελληνίδες.
Ιερόδουλες εκδίδονται ακόμα και για 5 ευρώ.
Ετησίως γίνονται περίπου 11,2 έως 12,1 εκατομμύρια μισθώσεις εκδιδομένων γυναικών, με τιμές που κυμαίνονται από 10 έως 50 ευρώ, ενώ υπάρχουν και ιερόδουλες από την Αφρική στην Αριστοτέλους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και για 5 ευρώ. Το 35% ως 40% των ιερόδουλων είναι Ελληνίδες ενώ εκτιμώνται συνολικά σε περίπου 18.000 γυναίκες.
Το μέσο ετήσιο εισόδημα για κάθε ιερόδουλη ανέρχεται σε περίπου 80.500 ευρώ.
Πάνω από 12.000 γυναίκες είναι εργαζόμενες στο σεξ στην Αττική.
Πηγή: Zougla.gr. Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017, 18:41
Εντάξει !! Μη τα πιστεύεις κι όλα!! 80.000€ βγαζουν όλοι μαζί.ΔΗΛ. 6.700 βγάζει μιά ιερόδουλη στα Χανιά το μήνα αλλά τα μοιράζεται (τροπος του λέγειν) όοολο το συνάφι. Και δε τα βγάζουν όλες , μπορει ούτε οι μισές.
Καλά! Δεν επιμένω. Με το φτωχό μου το μυαλό αυτό πιστεύω. Έχουν πολλές μέρες κενές να ξέρεις. Δεν δουλεύουν 365 μέρες. Και υπάρχει αλαδουλειά κι εκεί.Και λιγα λέει..Ιερόδουλες δεν είναι μόνο αυτές που δουλεύουν στα μπουρδελα.
www.zougla.gr/greece/article/to-35-ton-ierodoulon-ine-elinides--ekdidonte-akoma-ke-gia-5-evro] Διαβάστε περισσότερα εδώ.[/url]
Καλά! Δεν επιμένω. Με το φτωχό μου το μυαλό αυτό πιστεύω. Έχουν πολλές μέρες κενές να ξέρεις. Δεν δουλεύουν 365 μέρες. Και υπάρχει αλαδουλειά κι εκεί.
Ααα χα χα χα χα!!!! Το θέμα ειναι να μη πιαστείς σε κανένα αγκίστρι. Και ξέρεις τι εννοώ.Ούτε εγώ επιμένω!
Αν θέλει κάποια μπορεί να γαμιέται 365 μέρες τον χρόνο. Δύο φορές έχω βρει σφουγγάρι σε μουνί.
τιποτα απο αυτα.ηπαρχουνε 2 λογι που δεν ερχοντε.να σε απαντισω αυριο γιατι τωρα ειναι αργα!
Νομίζω πως έγινε ανταλλαγή κοριτσιών μεταξυ 11 και 14.
Στο 11 μάλλον πήγε η Λολίτα και στο 14 η Ντιάνα.
Αν ισχύει....ΑΝ.. λέμε .... τι είχες Γιάννη... Τι είχα πάντα.
Αυτό ισχύει για όλες. Και όσο δουλέψει θα πληρωθεί και θα κερδίσει χρήματα.Πιστεύω οτι φταει και το ωράριο. θυμάμαι κοπέλα μου είχε πει ότι δούλευε 9.00- 00.00 με ρεπό 2-3 μέρες το μήνα όταν έχει περίοδο.
Πες του να παει να παίξει ένα τζόκερ!!! χα χα χαΕπιβεβαιώνω την δημοσίευση. Μόλις έλαβα σχετική αναφορά. Στο 14 δεν υπάρχει καρτέλα με το όνομα Ντιάνα. Ο τύπος πήγε για την Λολίτα και χωρίς να ρωτήσει μπήκε στο δωμάτιο. Ντράπηκε να φύγει και τώρα κλέει τα 30 ευρώ.
Και η δυσοσμία του κάθε βρωμιάρη ανυπόφορη.
Αλλά ισχύει παντού αυτό. ΟΧΙ μόνο στα Χανιά.
Πες του να παει να παίξει ένα τζόκερ!!! χα χα χα
Εντάξει αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Αν τους βρωμάνε οι πελάτες τα αυτοαποκαλούμενα studio που προσφερουν υπηρεσίες μπουρδέλου σε τιμές studio να βάλουν ντουζέριες!