Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
κατα τη γνωμη μου ολα εχουν να κανουν με το πακετο που προσφερει η καθε κοπελα..αμα ειναι μουναρα με καλο σερβις θα χεστει στο χρημα!!!οποιος θυμαται τη ντανιελα καταλαβαίνει..η κοπελα ηρθε ηταν μουναρα με καλο σερβις εκατσε 6-8 μηνεσ τα οικονόμησε και πηγε αλλου να τα οικονομήσει και εκει!!! δλδ η μαρια ή η αντζελα οταν ερχονται εδω δεν βγαζουν χρημα;;;οποια ερχεται και μετραει οικομομαει χρημα...απλα..σαφεστατα και τα χανια εχουν νεκρες περιοδους αλλα οχι το καλοκαιρι!!αυτο το καλοκαιρι η φολα εχει παει σύννεφο!!αποψη μ παντα ετσι..

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
Κατά την γνώμη μου έχει να κάνει με την επισκεψιμότητα που σαφώς και στην Αθήνα είναι μεγαλύτερη αφού όλη η Ελλάδα περνάει από εκεί καθημερινά. Εδώ για δουλέψουν πρέπει να αποκτήσουν σταθερούς πελάτες, κάτι που στην Αθήνα δεν είναι το ζητούμενο.
Στη Καλαμάτα πήγε η Ζακλίν και γυρισε Αθήνα.
Στη Σπάρτη είναι τώρα η Μαρία.
Και δω μην είμαστε άδικοι ήρθε η Σκάρλετ για λίγο. Δε θυμάμαι αν πήγε και αλλού. Ηρθε στο άνοιγμα όμως του 11 αν θυμάμαι καλά.
Η Ντιάνα (μπάζο είναι αυτή απο ότι καταλαβαίνω) του 11 από Καλαμάτα ήρθε.
Γενικά η Επαρχία είναι για κλάματα.
Θαρρώ πως θα πάρω το καραβι σύντομα.!!!!!!!!!!!!!

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
κατα τη γνωμη μου ολα εχουν να κανουν με το πακετο που προσφερει η καθε κοπελα..αμα ειναι μουναρα με καλο σερβις θα χεστει στο χρημα!!!οποιος θυμαται τη ντανιελα καταλαβαίνει..η κοπελα ηρθε ηταν μουναρα με καλο σερβις εκατσε 6-8 μηνεσ τα οικονόμησε και πηγε αλλου να τα οικονομήσει και εκει!!! δλδ η μαρια ή η αντζελα οταν ερχονται εδω δεν βγαζουν χρημα;;;οποια ερχεται και μετραει οικομομαει χρημα...απλα..σαφεστατα και τα χανια εχουν νεκρες περιοδους αλλα οχι το καλοκαιρι!!αυτο το καλοκαιρι η φολα εχει παει σύννεφο!!αποψη μ παντα ετσι..

Αλκη το σίγουρο είναι ότι μερικές δε θέλουν να έρθουν Χανιά.
και το ζητούμενο είναι γιατί.
Οπως γράφεις και συ, μια μέτρια προς καλή εδώ το καλοκαίρι θα τα κονομούσε.
Γιατι όμως επιλέγουν να μην έρθουν. Δε νομίσω ότι πολλές απ αυτές που κάθονται Αθήνα κερδίζουν στην Αθήνα.

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
ειτε καποια μαγαζια μας δουλευουν..δλδ μας πετανε το τυρακι,μουναρα..,επειτα αφου εχουν τραβήξει ολο τον κοσμο απο τα αλλα μαγαζια με συνεπεια αυτα να πεσουν.. μας ταραζουν στη φολα!!!κ που κ που ξαναπετανε το τυρακι..ειτε παιζει κατ αλλο πιο σοβαρο ή πιο περιπλοκο που δεν το αντιλαμβανομαι..

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Μην κλεγεσε αδικα!ερχετε μια απο τησ αγαπιμενεσ σου!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Εδώ όμως θα ήθελα να θίξω και ένα θέμα να πούμε όσοι θέλουμε τη γνώμη μας.
Θίχτηκε σε προηγούμενες σελίδες του θρεντ ότι κάποια (ή κάποιες λέω εγώ) δε θέλουν να έρθουν ΧΑΝΙΑ.
Την 1η Αυγούστου μίλησα με μια κυρία απο τη Μίνωος και μου το έθιξε αυτό το θέμα.
Αν είναι λέει κάποια καλή κοπέλα ... δε θέλει να έρθει Χανιά. Δε ρώτησα τη συγκεκριμένη κυρία για το λόγο.Αλλά απο τότε το σκέφτομαι.
Φταίμε εμείς οι κατά κόρον Χανιώτες πελάτες?
Φταίνε τα Ενοίκια που είναι πολύ ακριβά στη Μίνωος?
Φταίει το Νταβατζιλίκι?
Θα έλεγα ώριμα να αποκλείσουμε τα άλλα και να επικεντρωθούμε σε μας.
Φταίμε? που? Σε τι? Γιατί?
Είμαστε βρωμιάρηδες? Δηλ. αλλού είναι όλοι καθαροί?
Ειμαφτε παράξενοι , μαζόχες, ιδιότροποι, ανώμαλοι.?
ή ΜΑΛΑΚΕΣ Μη παρεξηγηθώ! Γενικά μιλάω. Με όλο το σεβασμό.
τιποτα απο αυτα.ηπαρχουνε 2 λογι που δεν ερχοντε.να σε απαντισω αυριο γιατι τωρα ειναι αργα!

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
τι αργα..εγω τωρα ξυπνησα!!!! :happy: :happy: οσο για το ποια ερχεται..ολο υποσχεσεις εισαι.. :2funny: :2funny: εγω αμα δεν φερεις την ατζελα δεν σε ξαναπιστευω.. :grin: :grin:

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
ειτε καποια μαγαζια μας δουλευουν..δλδ μας πετανε το τυρακι,μουναρα..,επειτα αφου εχουν τραβήξει ολο τον κοσμο απο τα αλλα μαγαζια με συνεπεια αυτα να πεσουν.. μας ταραζουν στη φολα!!!κ που κ που ξαναπετανε το τυρακι..ειτε παιζει κατ αλλο πιο σοβαρο ή πιο περιπλοκο που δεν το αντιλαμβανομαι..
Μάλλον το ίδιο σκεφτόμαστε.
Ας περιμένομε αυριο τι θα πει η Γλυκουλα.

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
δεν θα χωραμε στο 11 αμα ερθει το αλογο  :tits:  :tits2: !!!!στο ερως να παει να εχουμε και άπλα!!! :happy: :happy:

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
εεε να λεμε αληθειες..σκαρλετ δεν εταξε!!μαρια εταξε..ισχυει..αλλα τωρα εταξε και αντζελα...ααααμα τις φερει ομως και τις 2 μαζι!!!!δεν θα χω λεφτα ουτε για σπορακια!!!  :fuck2:  :erection: και δεν θα με νοιαζει κι ολας!!! :happy: :happy: αμα μας κρεμασει...τι να πω;;; :tickedoff:  :jerking:  :vomit:  :s&m_3:

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
εεε να λεμε αληθειες..σκαρλετ δεν εταξε!

Σιγή ιχθύος για Σκάρλετ!

Η Άντζελα για να αποδώσει θέλει πενηντάρικο. Ετοιμαστείτε να ξηλωθειτε και να αφήσετε απλήρωτο τον ΕΝΦΙΑ.

Συνημμένα

• Αντζελα.jpeg
    Αντζελα.jpeg
    60 KB · Εμφανίσεις: 42

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486
εεε να λεμε αληθειες..σκαρλετ δεν εταξε!!μαρια εταξε..ισχυει..αλλα τωρα εταξε και αντζελα...ααααμα τις φερει ομως και τις 2 μαζι!!!!δεν θα χω λεφτα ουτε για σπορακια!!!  :fuck2:  :erection: και δεν θα με νοιαζει κι ολας!!! :happy: :happy: αμα μας κρεμασει...τι να πω;;; :tickedoff:  :jerking:  :vomit:  :s&m_3:
Σε βλέπω ήδη σε αγχόνη!! χα χα χα!
Εγώ όμως θα πώ το εξής.
Μέχρι τις 11 ειναι πολύς ο καιρός.
Αν κάποιο αλλο σπίτι έχει αναβαθμιστεί εν τω μεταξύ και έχει φέρει κάποια καλή κοπέλα μέχρι τότε θά το θεωρήσω ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ συμφεροντολογικό και μόνο και πιθανότατα και αθέμητο. Και δε θα προτιμήσω.
Αν γίνετε και μπορείτε κυρία μου φέρτε μια απο αυτές ΤΩΡΑ στα ΧΑΝΙΑ που πονάει η περιοχή.... να κάνετε και δουλειες και στο τέλος θα δείτε το ταμείο.
Αυτό λέει εμένα η φτωχή μου πείρα στο επιχειρείν.

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
εγω συμφωνω!!!αλλα αμα ερθει η Άντζελα θα παρω διαρκείας!!!!  :tn04:  :coolcondom:  :takethis:

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Η φωτο της Άντζελας είναι παλιά όσο ήταν και οι πρώτες φωτό της Μάργκω. Τώρα μπορεί να έχει γίνει έτσι και αυτή γιατί είναι και μεγαλύτερη.

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.166
Πόντοι
376
δεν θα το αντεξω αυτο!!!!  :headbang:  :headbang:

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
εγω συμφωνω!!!αλλα αμα ερθει η Άντζελα θα παρω διαρκείας!!!!  :tn04:  :coolcondom:  :takethis:

Εγώ προτιμώ να τον βάλω σε ένα κουβά με πάγο! Πρέπει να στηρίξω το Ελληνικό κράτος, όλες οι υποχρεώσεις μαζεμένες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom