Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Γεια ως ένα σημείο έχεις δίκιο με την Αλεξία , αλλά με την κάθε ξενέρωτη με τα συναφή που το παιζη ντίβα και ωραία δεν ξέρεις τι θα σου τύχη πληρώνεις και τα νταβατσιλικια τις , οπότε καλύτερα στο γνωστό στανταρακι που σέβεται εσένα και τα λεφτά σου .

Άμα ρε φιλε οι γκομενες ειναι παλτά, πώς να κανουν πελατες? Οι επισκεπτες φταινε λοιπον ή οι γκομενες?
Αμα ειναι πόσα χρονια τωρα, να στηριζομαστε ακομα στην Αλεξια, γαμησέ τα ειναι η κατασταση. Εγω την βαρεθηκα παντως δεν παω σε αυτην. Καλη, χρυση η Αλεξια, αλλά μετα απο 1 χρονο, αμα συνεχιζεις κ' πηγαινεις σε αυτην, αυτο λεγεται σχεση μετα όχι γαμησι σε μπουρδελο. Στο μπουρδελο πας, για να μην γαμας 100 χρονια την ίδια...

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Συμβαίνει ΤΏΡΑ!

Τζέσικα, Εύα, Άννα, Μόνικα εκτός λειτουργίας.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Η ενημέρωση για τους οίκους που είναι εκτός λειτουργίας αφορά κυρίως εκείνους που διανύουν πολλά χιλιόμετρα για να συνευρεθούν με το "στανταράκι" τους και συνήθως φεύγουν άπραγοι η αναγκάζονται να χαμηλώνουν τον πήχη πηγαίνοντας με κάποια άλλη κοπέλα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Όσοι αναρωτιέστε για την Τζοβάνα έχει να εμφανιστεί στη Μίνωος πάνω από μια εβδομάδα. Πλέον στον οίκο Ν13 εξυπηρετεί η Εύα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Όσοι επισκέπτονται την Μίνωος ας κάνουν το κόπο να ενημερώνουν για τους οίκους που είναι εκτός λειτουργίας εκείνη την στιγμή.
Δημοσιεύσεις τέτοιου τύπου βοηθούν σημαντικά συναγωνιστές που δαπανούν χρόνο και χρήμα διανύοντας χιλιόμετρα και φεύγουν άπραγοι.
Οι οίκοι ανοχής διαθέτουν τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να καλείτε για να ενημερώνεστε για τις βάρδιες.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
395
Πόντοι
21
Η τζοβάνα εμφανιζόταν και παλαιότερα στο 13 και σχεδόν όλες οι κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα φαίνονται καλές.Γνωρίζε κάποιος πλέον τον σωματοτύπο της;
Υπάρχει κάποια ενήμερωση στο έρως ποια θα είναι η νέα άφιξη;

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Μη στέλνεται Π.Μ ζητώντας προσωπικά τηλέφωνα κοριτσιών της περιοχής. Όσες διαθέτουν, το δίνουν σε πελάτες που θα το ζητήσουν αφού πρωτα αποκτήσουν την εμπιστοσύνη τους.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Υπάρχει κάποια ενήμερωση στο έρως ποια θα είναι η νέα άφιξη;

Νέα άφιξη από την Πέμπτη. Δεν ξέρουν ακόμα πια κοπέλα θα κατέβει. Ίσως να έχουμε πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα στην περιοχη.
Υπομονή μέχρι την Πέμπτη.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Η τζοβάνα εμφανιζόταν και παλαιότερα στο 13 και σχεδόν όλες οι κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα φαίνονται καλές.Γνωρίζει κάποιος πλέον τον σωματοτύπο της;

Αφήνω χώρο σε άλλα μέλοι του  forum να απαντήσουν στην συγκεκριμένη ερώτηση. Μπορούν να σου δώσουν πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Τελευταία φορά που πήγα μαζί της ήταν πριν αρκετούς μήνες.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
395
Πόντοι
21
Μια φορά εχω πάει με την αννίτα που πλέον θα εμφανίζεται στο οίκο 11,πριν λίγους μήνες όταν είχε έρθει στο έρως.
Η κοπέλα είναι λεπτή και μελαχρινή μέτριας εμφάνισης.
Παρουσιάστηκε με πολύ όρεξη και με χαιρέτησε και δια χειραψίας αλλά στο δωμάτιο ήταν πολύ βιαστική και ψυχρή δεν την συνιστώ αν και μπορεί να ήταν μια συμπεριφορά της στιγμής που την επισκέφθηκα.
Να σημειώσω όμως και τα καλά της,που ήταν μια πάρα πολύ καλή πίπα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
ωραιο θεμα !!!
λογικα αυτο μπορει να γινει μονο στην αλυσιδα 11 με 14....χωρις να εχω εμπειρια το λεω

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
ωραιο θεμα !!!
λογικα αυτο μπορει να γινει μονο στην αλυσιδα 11 με 14....χωρις να εχω εμπειρια το λεω

Ρώτησα με έμμεσο τρόπο την Τζέσικα και την Ροβέρτα και αντέδρασαν όπως ένας άντρας αν τον αποκαλέσεις πούστη!

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Θέμα προς συζήτηση.

Έχει ζητήσει κάποιος η έχει κάνει DUO με κορίτσια στην Μίνωος;

Εχω ζητήσει άλλα μου είπε οτι είχε διαθέσιμη μόνο κοπέλα που φώναξε απο αλλο studio. Πάνε κάποια χρόνια πριν όμως

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Εχω ζητήσει άλλα μου είπε οτι είχε διαθέσιμη μόνο κοπέλα που φώναξε απο αλλο studio. Πάνε κάποια χρόνια πριν όμως

Λογικά μόνο έτσι μπορεί να γίνει επειδη στη Μίνωος σε κάθε σπίτι είναι μια κοπέλα στην βάρδια. Τελικά αφού το ζήτησες ήταν διαθέσιμη η άλλη κοπέλα και πρόθυμη για να γίνει η φάση;

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Λογικά μόνο έτσι μπορεί να γίνει επειδη στη Μίνωος σε κάθε σπίτι είναι μια κοπέλα στην βάρδια. Τελικά αφού το ζήτησες ήταν διαθέσιμη η άλλη κοπέλα και πρόθυμη για να γίνει η φάση;
Ναι φυσικά ήρθε για τρίο

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Ναι φυσικά ήρθε για τρίο

Σε χρέωσαν κανονικά η ζήτησαν εξτρα;
Σε παρτουζες που έχω κάνει στην Μίνωος μας χρέωσαν κανονικά από 30 ευρώ τον καθένα. Αλλά άλλο η παρτουζα άλλο το DUO. Πρέπει η κοπέλες να είναι ανώμαλες.

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Στο παρελθόν κάποια κορίτσια που έχουν περάσει από το 14 οπως η Ρεγγινα η Άντζελα και η Μαρια δεν ειχαν πρόβλημα.
Αλλά δεν υπήρχε κοπέλα άλλη πρόθυμη στη Μίνωος.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
395
Πόντοι
21
Έχει κάτσει κανείς απο εδώ μία ώρα στο δωμάτιο με κοπέλα,οι τιμές ξέρουμε ποσό είναι πάνω κάτω;
Απ'ότι γνωρίζω γίνεται συννενόηση με την κοπέλα,ισχύει αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom