Από τη πλευρά μου δεν παίζει κανένα μπέρδεμα .Αλλά δεν τα είπα καθαρά από τα νεύρα μου και τα κατάλαβε λάθος και ο ΑΚόρεστος αλλά το νοήμα ολων και των δικών μου και του Ακόρεστου είναι τα λεφτά στα Χανιά είναι πολλά .......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριν 2-3 βδομαδες την ειχα δει μινωος...Ρε παιδιά η Αντριάννα είναι τελικά στη Μινωος η όχι? και αν ναι απογευμα πρωι βράδυ πότε . Παλι σήμερα μια από τα ίδια.
Μπορει να παιζει και σε κανα κωλομπαρο παραλληλα, για αυτο να μην κανει πολλες βαρδιες στο μπουρδελο.
Χθες που περασα μινωος δεν ηταν, αλλα εχω την εντυπωση οτι την ειδα πριν 3 μερες στο δρομο.
Αυτη πρεπει να ταν...
Μαζί σου συμφωνησα και εγραψα και άλλα επιχειρηματα υπερ της αποψης σουΑπό τη πλευρά μου δεν παίζει κανένα μπέρδεμα .Αλλά δεν τα είπα καθαρά από τα νεύρα μου και τα κατάλαβε λάθος και ο ΑΚόρεστος αλλά το νοήμα ολων και των δικών μου και του Ακόρεστου είναι τα λεφτά στα Χανιά είναι πολλά .......
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
??? με μπερδεύεις με άλλον σόρυ αλλα έπεσες έξωΔεν χρειάζεται φίλε κατάλαβα είσαι ο εν λόγω κύριος με τα δεκα λεπτα επιπλεον...
Μήπως κανείς ξέρει σε πιο κωλόμπαρο δουλέυει η Αντριάνα . Γιατί κατά τα άλλα πάμε από το κακό στο χειρότερο και δεν είμαστε τώρα για τέτοιες μαλακίες. Εγώ παντός έχω την εντύπωση ότι το γύρισε σε call girl όπως και μερικές ακόμα από την Μίνωος δουλέυουν και σε σπίτι στην Μίνωος και με τηλέφωνο.
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ και τηλ σε σπιτι απο Μινωος βλέπω να ανεβαίνουν οι δουλειές τους και να σωθούμε οι απανταχού παντρεμένοιΜήπως κανείς ξέρει σε πιο κωλόμπαρο δουλέυει η Αντριάνα . Γιατί κατά τα άλλα πάμε από το κακό στο χειρότερο και δεν είμαστε τώρα για τέτοιες μαλακίες. Εγώ παντός έχω την εντύπωση ότι το γύρισε σε call girl όπως και μερικές ακόμα από την Μίνωος δουλέυουν και σε σπίτι στην Μίνωος και με τηλέφωνο.
Φίλε δεν είμαι από αυτούς που μπορούν να το κάνουν οπότε δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Για τηλέφωνο εννοώ. Γιατί φαντάζομαι ότι θα είανι για καλούς πελάτες που μάλλον εγω δεν είμαι αφου κάνω συζήτηση για το τριαντάρι .Αν και για την αντριάννα θα δινα κάτι παρπάνω για να την πάρω εκτός Μίνωος. Δηλαδή κάθε πληροφορία ευπροσδεκτη επί οτυ θέματοσ......... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Ρε μάγκες, επειδή έλειπα χρόνια από Χανιά και μέχρι τώρα την έβγαζα με ταξιδάκια Αθήνα, μα οι καύλες πολλές και δεν μπορώ να ανέβω σύντομα Αθήνα, παίζει τπτ εκτός Μίνωος ή κωλόμπαρα?? Σε χώρο της κοπέλας, όχι δικό μου...
ptolaimeos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επανερχομαι στο θεμα των τιμων στα χανια....η ιζαμπελα αν την θυμαστε τωρα δουλευει στην φυλης με φουλ προγραμμα στα 20 και.....στο μεταξι ιασωνος απλο με 10....τα σχολια δικα σας....δεν λεω να παει και εδω 10 βεβαια....αλλα οχι και τριπλασια τιμη..... ...
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
απόψε έκανα βόλτα στην σχετική οδό ήταν βέβαια λίγο αργά και τα περισσότερα ήταν κλειστά στο 49 η γνωστή ΝΤΑΝΙΕΛΑ έχω πη και πιο παλιά ΜΑΚΡΙΆ μα ΜΑΚΡΥΑ τελικά κατέληξα στην ΤΑΝΙΑ στο 4 από εμφάνιση αρκετά καλή με αρκετά πιασίματα ναι πλούσιο στήθος στο δωμάτιο αρκετά δεκτική σε όλα και με οποιονδήποτε τρόπο να μην φυγής ανικανοποίητος
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου...Δυστυχώς...επανερχομαι στο θεμα των τιμων στα χανια....η ιζαμπελα αν την θυμαστε τωρα δουλευει στην φυλης με φουλ προγραμμα στα 20 και.....στο μεταξι ιασωνος απλο με 10....τα σχολια δικα σας....δεν λεω να παει και εδω 10 βεβαια....αλλα οχι και τριπλασια τιμη..... ...
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
20-25 το πολυ επρεπε ειναι η τιμη οχι και 30 δεν αξιζει
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
10€ έπρεπε να έχει η τιμή βασικά...
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
καμια ενημερωση μαγκες απο τους οικους???
20-25 το πολυ επρεπε ειναι η τιμη οχι και 30 δεν αξιζει
Βλέπω ότι εσείς οι Χανιώτες γκρινιάζετε για το 30 αρι που κοστίζει η επίσκεψη στους οίκους.
Τότε εμείς εδώ στο Ρέθυμνο τι πρέπει να λέμε ?
Επειδή δεν υπάρχουν τέτοιοι οίκοι πάμε στα μπαράκια και θελουμε τουλάχιστον 90€ για μία απλή επισκεψη.
Υπάρχουν βέβαια και οι κρυφές που θέλουν 30€ το πολύ αλλά οι πιο πολλές δεν αξίζουνε.
Γι αυτό πολλοί απο Ρέθυμνο κανονίζουνε εκδρομούλες στα μέρη σας.
ΜΗν σας πιάνει το παράπονο γιατί μου θυμίζει το <<κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες>>
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις