Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Μάλλον έψαχνε να δει αν είχατε κάνει κοπάνα χαχαχα

alex2290

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας μαγκες. ειμαι καινουριος εδω και λεω να παω μια επισκεψη απ τη μινωος. εχει παει κανεις τελευταια? τι προτινεται?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Σωστός...θα κατέβω σε λίγες μέρες...τι καλό παίζει;

ptolaimeos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες....η αντριαννα επεστρεψε.... :knockinb: :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τι παίζει αυτή την περίοδο;
Τι καλό;

pwrtem

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Χαίρεται παιδιά .Πως τα πάμε . Λόγω μεγάλης αποχής και όταν λέω μεγάλης εννος πάνω απο δύο μήνες από το γνωστό δρόμο υπάρχει τίποτα αξιόλογο ή χειροτέρεψε εντελώς η κατάσταση? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

pwrtem

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Πέρασα τελικά χτες από Μινωος .Τίποτα που να μου τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον εκτός από ένα σπίτι που ενώ ήταν ανοιχτό μου λέει η τσατσά δεν υπάρχει εδω κοπέλα. Έκανα να της πω κλείστο το μπουρδέλο σου αλλά μάλλον η τάνα είχε πάει σε βίζιτα κατοίκον η κατά ξενοδοχείο γιατί μετά θυμήθηκα μια ξανθιά που έφευγε με ταξί όταν πήγαινα.Καλό Θύμα θα βρείκε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Και σε ένα αλλο στο οποίο ήταν μια Μαριάννα την οποία δεν είδα γιατί βαρέθηκα να περιμένω αφού μου πε η τσατσά ότι ο πελάτης πλήρωσε λέει ακουσων ακουσων για άλλα δέκα λεπτά. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που πάμε   ρε :idiot: :idiot:  :cum: :cum: :cum: μας έχει φάει μου φαίνεται 30 ευρώ για δέκα λεπτά ε πες μου τώρα ρε φίλε ότι της έριξε ένα και του σηκώθηκε για να ρίξει και δεύτερο μέσα σε 10 λεπτά να αρχίσω να  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: πάλι καλά που δεν ήμουνα απέξω όταν βγήκε να μην ξέρουμε που να κρυφτούμε. Τοίχο τοίχο παιδιά στη Μίνωος κυκλοφορεί μεγάλος Γαμίκος :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: . Με τα πολλά και γω ο κακομοίρης κατέληξα στην Κάρμεν . Γιατί κακομοίρης γιατί από τη μαστούρα δεν έβλεπε μπροστά της . Δηλαδή ρε φίλε μεγάλη απογοήτευση .Ούτε στάνταρ δεν έχουμε πλέον . ΤΟ τελευταίο χρόνο μάλιστα  μετά την αναχώρηση της GABY και της Αντριάννα και αφού για λίγο τα πηγαίναμε καλα με την Κάρμεν  :fuck1:νε όλα.  :fuck1: την ...τάνα  μου  :fuck1: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
και πληρώνουμε και 30ευρα αέρα. Τουλάχιστον στην Αθήνα πληρώνουν και 10 ευρώ. Εδώ  η Ντανιέλα μας ήθελε 30 και πενήντα το κουλούρι και στην Αθήνα 10 και 20 το κουλούρι. Ρε φίλε μου το πε φίλος και την ίδια στιγμή ήμουνα έτοιμοσ να παρω το αερόπλανο κνα πάω στην Αθήνα και χαλαλήσω ενα 100 ευρω στο μπουρδέλο  αλλά θα της δώσω στο χέρι το κουλούρι της τάνας .παλιοαλβανίδα. Εγώ ρατσιστής δεν ήμουνα  εσείσ με κάνατε. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

pwrtem

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ελάτε να συντονιστούμε μπας και δούμε καμιά προκοπή, από πλευράς τιμής και από πλευράς ποιότητας.[size=10pt] ΟΛΟΙ[/size]  :dancing: :dancing: :pipa2: :pipa2: μην είμαστε πρόβατα .  που μας :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: αντι να  :fuck2: :fuck2: :fuck2: εμείς.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε παιδιά ελάτε να συντονιστούμε μπας και δούμε καμιά προκοπή, από πλευράς τιμής και από πλευράς ποιότητας.[size=10pt] ΟΛΟΙ[/size]  :dancing: :dancing: :pipa2: :pipa2: μην είμαστε πρόβατα .   που μας :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: αντι να  :fuck2: :fuck2: :fuck2: εμείς.
Ποια εννοείς Ντανιέλα φίλε? Μήπως λες την Ιζαμπέλα? Έτσι συστηνόταν στα Χανιά βέβαια, στην Αθήνα συστήνεται ως Λαρίσα που υποστηρίζει ότι είναι το κανονικό της όνομα.
Αυτή και πριν να έρθει στα Χανιά, πάλι 20αρικάκι έπαιρνε στην Αθηνα για ελευθερο στοματικο και κουλουρογαμήσι  ;) .

Την Αντριάνα την είχα δει πριν από κανα 20ήμερο στη Μίνωος...

Εντιτ Α θυμήθηκα την Ντανιέλα, την μαύρη απο τα σολαριουμ λες  :2funny: :2funny: .
      Που σου έχουν πει ότι δουλευει? Ίσως να εννοουσε την Ιζαμπελα αυτος που σου το ειπε, γιατι αυτη οντως δουλευει τωρα στο μεταξουργειο με 10ευρω και στη φυλης με κωλο στα 20...

pwrtem

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
ΡΕ φίλε τι να σου πω Ντανιέλα μου είπε αλλά τωρα που ο λες νομίζω για μεταξουργείο μου είπε .ΌΠως και να χει και η ιζαμπέλλα να νείναι Αθήνα 20 ενώ  Χανιά 50 πολλά δεν είναι? Παίρνει 30 ευρώ επειδή δουλέυει εκτός έδρας . Μαύρο σε όλες ρε.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

pwrtem

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Η άντριάνα είναι με το ίδιο όνομα τώρα στα χανιά ? μήπως είναι η Μαριάννα που δεν είδα στο 49 στη Μίνωος? :think: :think: :think: :think:

pwrtem

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Γιατί αν είναι αυτή και ο τύπος που πλήρωσε το δεύτερο δεκάλεπτο ποθ λέω παραπάνω πήγαινε για πρώτη φορά στην αντριάννα τότε μπορεί να του δώσω 1% δίκιο αλλά όχι παραπάνω κάτι τέτοιοι δεν βοηθάνε να ανέβει η ποιότητα και να πέσουν οι τιμές στα χανιά.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η άντριάνα είναι με το ίδιο όνομα τώρα στα χανιά ? μήπως είναι η Μαριάννα που δεν είδα στο 49 στη Μίνωος? :think: :think: :think: :think:
Νομίζω στο 9 την είχα δει, ή κάποιο διπλανό του...
Ρωτα την τσατσα, αμα κανει βαρδιες εκει θα σου το πει.

Ξερεις τί ειναι στο 20αρικακι με την Ιζαμπελα να ειναι σαν να γαμας την γκομενα σου και να παιρνεις και το υπεροχο κωλαρακι της?
20 ευρουλακια τα δινεις ευκολα 2-3 φορες τη βδομαδα και περισσοτερες.
Αλλά 50-60 ευρω δεν αξιζει για 10-15 λεπτά σεξ, συμφωνω μαζι σου ειναι κοροιδια.

Αν ξερει κανεις κανα κωλομπαρο που να τις γαμας εκτος μαγαζιου με κανα 60ευρω ας μας πει αν εχει την καλοσυνη.  Ετσι αξιζει η φαση, αλλά οχι στο μπουρδελο τόσα λεφτα.

Θα μου πειτε λιγα τα 60 ευρώ? Ναι, αλλα αμα δωσεις 150 ευρω που ειναι βδομαδιάτικο για τον εργαζομενο δεν ειναι πολλα?

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Kάτι πρέπει να πάιζει στο μπέρδεμα αλλα δεν μπορώ να εμφανιστώ ένεκα παντρεμένος χαχαχαχα

pwrtem

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η Αντριάννα είναι τελικά στη Μινωος η όχι? και αν ναι απογευμα πρωι βράδυ πότε . Παλι σήμερα μια από τα ίδια. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

pwrtem

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Kάτι πρέπει να πάιζει στο μπέρδεμα αλλα δεν μπορώ να εμφανιστώ ένεκα παντρεμένος χαχαχαχα

Δεν χρειάζεται φίλε κατάλαβα είσαι ο εν λόγω κύριος με τα δεκα λεπτα επιπλεον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom