Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Πολύ προώθηση ρε φίλε στη συγκεκριμένη κοπέλλα...Τόσο καλή είναι?

Αμα είναι να στείλω άτομα να περάσουν καλά...

πολλοι καλη σε ολα στειλε κοσμο μονο να τις πουν οτι την ειδαν στο ιντερνετ
{{μην το παρεις στραβα ουτε την ξερω απλος πελατης και εγω για να ξεκαθαριζομαι }}

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
πολλοι καλη σε ολα στειλε κοσμο μονο να τις πουν οτι την ειδαν στο ιντερνετ
{{μην το παρεις στραβα ουτε την ξερω απλος πελατης και εγω για να ξεκαθαριζομαι }}
Αν της πουν ότι την είδαν στο ίντερνετ τι θα αλλάξει,δεν σε κατάλαβα...

Δεν το πήρα στραβά,απλά μου έκανε εντύπωση το ότι έχεις γράψει για αυτήν σε όλα τα thread σχετικά με τα Χανιά...

Αν το έκανες με καλή πρόθεση προς τους υπόλοιπους συναγωνιστές,τότε χίλια μπράβο σου,ειλικρινά....

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Τι ωράριο δουλεύει και σε ποιον αριθμό είναι??

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
η DANIELA σας ευχεται να εχεται μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  με ΥΓΕΙΑ

Συνημμένα

• IMG_0014-002.jpg
    IMG_0014-002.jpg
    371 KB · Εμφανίσεις: 53

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αν της πουν ότι την είδαν στο ίντερνετ τι θα αλλάξει,δεν σε κατάλαβα...

Δεν το πήρα στραβά,απλά μου έκανε εντύπωση το ότι έχεις γράψει για αυτήν σε όλα τα thread σχετικά με τα Χανιά...

Αν το έκανες με καλή πρόθεση προς τους υπόλοιπους συναγωνιστές,τότε χίλια μπράβο σου,ειλικρινά....
Η κοπελα ειναι ξεπετα φιλε, τπτ αξιολογο...
Τωρα για τα υπολοιπα ο καθενας μπορει να κρινει απο τις ενεργειες που βλεπει...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τωρα για τα υπολοιπα ο καθενας μπορει να κρινει απο τις ενεργειες που βλεπει...
Θα ρωτήσω τους γνωστούς μου μόλις την πάρουν κ θα επανέλθω με άποψη...

mr Perfect

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
0
Ειστε σιγουροι οτι επεστρεψε ? Εχω παει δυο φορες το πρωι κατα τις 12.30 χθες και σημερα και το μαγαζακι ειχε λουκετο ... Θα παω και αυριο να δω ίδια ώρα . Ελπίζω να το βρω ανοιχτο !

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
η χριστινα η ελληνιδα γκιλφ επεστρεψε ξερει κανεις?

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Ακόρεστος

ΕΝΟΟΥΜΑΙ την DANIELLA

ο φιλος ο Ακορεστος ειχε απολυτο δικαιο αλλα την επαθα την πρωτη φορα ολα οπως τα περιγραφο αλλα πριν λιγες μερες την ξαναεπισκεφθηκα η ξεπετα σε ολο το μεγαλειο τις το ειπα εκανε πως δεν καταλαβαινε και οταν ντυθηκα και βγηκα στον προθαλαμο με ρωτησε η τσατσα η απαντηση ηταν αυτα ειναι γουστα του καθε ενος ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Την είδα από κοντά...πολύ υφάκι το πορνίδιο...

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.614
Πόντοι
2.480
Σήμερα  μετά από αρκετό καιρό πήγα στα Χανιά και φυικά πέρασα και  από τη Μίνωος.
  Πέρασα από 2-3 σπίτια και κατέληξα στη Μαρία.

Πρέπει να σας πω ότι η Μαρία (είπςε ότι ελιναι ελληνίδα) είναι χοντρούλα με κοιλιές και περιφέρεια οπότε την προτείνω μόνο σε όσους είναι λάτρεις της συγκεκριμένης  σωματικής διάπλασης.Μου΄έκανε εντύπωση ότι ήταν αξύριστη και  αυτό το έχω δει σπάνια.

Στις υπηρεσίες της μπορώ να πω  ότι έμεινα ευχαριστημένος. ¨Ηταν φιλική χωρίς να βιάζεται ενώ η πίπα της  ήταν καλή.Δεν είδα να βάζει λιπαντικό και ίσως γι αυτό μου φάνηκε και στενή.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος αλλά για να είμαι ειλικρινής όταν ξαναπάω στα Χανιά θα προτιμήσω κάποια άλλη. Αυτό θα γίνει οχι επειδή δεν μου άρεσε το  σεξ μαζί της  αλλά επειδή λέω να δοκιμάσω και κάποια με διαφορετικό σωματότυπο απο αυτήν.

Υ.Γ. Δεν θυμάμαι σε ποιο νούμερο ήταν το σπίτι  για να το περάσω και στις κριτικές. Αν  ξέρει κάποιος ας το πει για το κάνω και αντιγραφή/επικόλληση.

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Σήμερα  μετά από αρκετό καιρό πήγα στα Χανιά και φυικά πέρασα και  από τη Μίνωος.
 Πέρασα από 2-3 σπίτια και κατέληξα στη Μαρία.

Πρέπει να σας πω ότι η Μαρία (είπςε ότι ελιναι ελληνίδα) είναι χοντρούλα με κοιλιές και περιφέρεια οπότε την προτείνω μόνο σε όσους είναι λάτρεις της συγκεκριμένης  σωματικής διάπλασης.Μου΄έκανε εντύπωση ότι ήταν αξύριστη και  αυτό το έχω δει σπάνια.

Στις υπηρεσίες της μπορώ να πω  ότι έμεινα ευχαριστημένος. ¨Ηταν φιλική χωρίς να βιάζεται ενώ η πίπα της  ήταν καλή.Δεν είδα να βάζει λιπαντικό και ίσως γι αυτό μου φάνηκε και στενή.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος αλλά για να είμαι ειλικρινής όταν ξαναπάω στα Χανιά θα προτιμήσω κάποια άλλη. Αυτό θα γίνει οχι επειδή δεν μου άρεσε το  σεξ μαζί της  αλλά επειδή λέω να δοκιμάσω και κάποια με διαφορετικό σωματότυπο απο αυτήν.

Υ.Γ. Δεν θυμάμαι σε ποιο νούμερο ήταν το σπίτι  για να το περάσω και στις κριτικές. Αν  ξέρει κάποιος ας το πει για το κάνω και αντιγραφή/επικόλληση.

για κοιτα εδω μηπως το θυμηθεις

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
υπαρχει κανα στανταρακι καλο να το επισκευτουμε σημερα-αυριο?
ρωταω γιατι εχω να επισκεφτω καιρο τη μινοως και λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν...

καμια που να αφηνει δαχτυλα στο γατακι της παιζει?

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
υπαρχει κανα στανταρακι καλο να το επισκευτουμε σημερα-αυριο?
ρωταω γιατι εχω να επισκεφτω καιρο τη μινοως και λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν...

καμια που να αφηνει δαχτυλα στο γατακι της παιζει?

ΚΑΡΜΕΝ ΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ, ΞΕΚΩΛΟ. ΑΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ, ΔΑΧΤΥΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ. ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΜΟΥΝΙ - ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ...... ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.......

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
λοιπον πηγα χτες κατα τις 19.00 στο Μίνωος 8 (πάροδος) όροφος δυστυχως δεν ηταν η καρμεν που λετε ηταν η κλασσικη milf χριστινα και δε περασα.

εκτος και αν η καρμεν που λετε ειναι σε αλλο.

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον πηγα χτες κατα τις 19.00 στο Μίνωος 8 (πάροδος) όροφος δυστυχως δεν ηταν η καρμεν που λετε ηταν η κλασσικη milf χριστινα και δε περασα.

εκτος και αν η καρμεν που λετε ειναι σε αλλο.
που ηταν αυτη τοσο καιρο?

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Καλησπέρα Λοιπόν έκανα μια βόλτα στην θρυλική οδό αλλά από ότι είδα μάπα το πεπόνι γενικός μόνο η γνωστή ΚΑΡΜΕΝ η γνωστή και μη εξερεταια  τελικά μπήκα στο 49 στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ  αλλά μάπα η τσατσά απέξω θα περάσεις καλά θα σου κάνει μασαζακι που σου αρέσει όταν σου λέω τέλεια τελικά με επισε  ΑΛΛΆ μαπα η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ έτσι είπε εδώ είμαι άγνωστη στην πράξη μια αεροπιπα  πήγα να την χάιδεψω και λέει μη μου βάλεις δάχτυλο ε και χαλάστηκα οπότε καταλαβαίνεται 

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έχει επισκεφτεί κανείς την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΝΑ όπως γράφει το χαρτί απ' έξω απο το μαγαζάκι ??? Thanks εκ των προτέρων :)

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Ρε παιδια τελικα η Ντανιελα δουλευει σημερα ...????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom