spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Αμα θες να δεις αυτος που εχει την μυγα οπως λες αν εχει μονο καλες κριτικες, μπορεις να δεις τί θαψιματα εχω ριξει σε κριτικες μου σε κοπελες που ειναι απαραδεκτες...Εγω στην κριτικη μου αναφερω την προσωπικη μου κριση και γνωμη για την εν λογο κοπελα χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν !!!Και αναφερω για ολους τους θετικους σχολιασμους και κριτικες που γραφωνται συνεχια απο καπιους(ΕΥΑ π.χ ποτε ειρθαι ποτε εφυγε ποσα χρηματα δινει ο ενας ποσα δινει ο αλλος ! Τι υπυρεσιες προσφερει η ΕΥΑ και αλλα πολλα!!)Ελεος το μονο που δεν αναφερουν καπιοι Π.Χ Τι εσορουχα φορουσαι κατα την τελευταια τους επισκεψη Η" Τι χτενισμα ειχαι!!! Χωρις καπιος να εχει επισκεφτει τον συγκεκριμενο οικο και κοπελα εχει την εντιποση οτι θα συναντισει εκει καπια που εχει ενφανιση και αναλογιες μοντελου και οτι οι υπηρεσιες της στο δωματιο φτανουν σε επιπεδο ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ σε καυτο βιντεο!!! Που κατα την γνωμη μου δεν διαπιστοσα κατι τετιο!! Γιαυτο αναφερθεικα στο. Γιατι τοσο ντορος και διαφημιση ? ΤΩΡΑ γιατι καπιοι με την κριτικη μου βγηκαν να σχολιασουν με αρνιτικα σχολια τα οσα εγραψα επιδει δεν συμπιπτουν με τα δικα τους πιστευω και γουστα δεν καταλαβα!!! Μπορει να εχουν προσωπικα οφελει Η" απλος να ειναι μεγαλοι θαυμαστες (καψουρια) της αναφερωμενης κοπελας!!!Με την λαικη παριμια (ΟΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΙΓΑ ΜΙΓΙΑΖΕΤΑΙ!!!) Ο νωο νωιτο!!! Δεν θελω να ξεκινισω αντιλεγομενη συζητιση με καπιους θαμονες των οικον ανοχης επιδει δεν συνφωνουμαι στα γουστα και τις προτιμησεις στον αγωρεο ερωτα . Ολλοι αυτοι που γραφουν μονο θετικα σχολια και κριτικες .Το μονο που καταφερνουν ειναι να υπερτιμουν καπιες κοπελες χωρις να αναφερωμαι συγκεκριμενα στην αναφερωμενη ΕΥΑ . Και ετσι οι κοπελες να καταλαβενουναι οτι εχουν κατατροπωσει τον ανταγονισμο και εχουν μεγαλο μερος των πελατων σιγουρους για την επισκεψη τους σε αφτες!! Ετσι αναβαθμιζωνται σε ( ΝΤΙΒΕΣ) απο εμας !!! Και οι κοπελες ριχνουν πολυ χαμιλα το επιπεδο τιμης αποδοσης στο δωματιο και αυτο ειναι ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ (ΠΕΛΑΤΕΣ). Και οχι κατα τον οικον ανοχης και στις κοπελες που εργαζωνται σε αυτους !! Δεν θελω να κανω κυριγμα σε κανεναν αλλα καπος ετσι ειναι τα πραγματα στην αληθεια. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!
Νομίζω οτι ειναι στουντιακή κοπελα της αθηνας, οντως .Παιδιά εγώ πριν καμια βδομάδα πιτσίλισα μια Πάμελα,ρουμούνα,ξανθιά,3αρια βυζιά,καβλόφατσα,σ'αυτό που είναι ακριβώς κάτω από την Χριστίνα(την παλαίμαχο της Μίνωος που λέει κι ένας φίλος μου).Μπορώ να πω μέτρια προς καλή,μάλλον με προυπηρεσία σε Φυλής,αν κρίνω από τις κινήσεις της .Εμένα πάντως με τράβηξαν τα βυζιά της τα οποία και χόρτασα οπότε μου έμεινε μια καλή εικόνα
Νομίζω οτι ειναι στουντιακή κοπελα της αθηνας, οντως .
Μοιαζει παρα πολυ με καποια, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, οποτε δεν αναφερω ονομα .
Παντως δεν την πηρα γιατι με χαλανε οι τοσες πλαστικες που εχει κανει, με φουσκωμενα χειλη κτλ
Ενταξει δεν θα την ελεγα και ομορφη .μικρή τσεχα ονόματι ada μικρή όμορφη 30κανονικο 50 κουλούρι θα γίνει χαμός
Και εγω φιλε ξυνίλα την ειδα την ξανθουλα για αυτο και δεν μπηκα...όμορφη τι λες, θεά δεν τι λες ……….
Τσεχα μου είπε ότι είναι δεν είδα διαβατήριο
Μέσα πάντως ήταν αρκετά καλή ….
σίγουρα το ξανθό είναι πολύ καλό αλλά την είδα
κάπως ξινή και δεν πήρα …..
Ρε παιδιά επειδή μπερδεύτηκα ,αυτή η Άντα είναι η ''τσέχα'' που λέτε και καλά, και αν είναι αυτή σε ποιον οίκο εκδίδεται .Αυτό που διάβασα για 50 εβραίους το κουλούρι είναι λόγια της τσατσάρας ή κρυφή συμφωνία στο μετέπειτα
Την έκανα Test ντραιβε τελικα τιν αντα // Αλλα μαυρο χαλι . Δεν με άφηνε να της το βάλω μεσα της παρα μονο το κεφαλακι .. ποιο πολυ ωρα μοθ τον επεζε παρα τον ειχε μεσα της , Ολη την ώρα .. οχι τοσο μέσα ποναω .. δεν το χαρικα καθολου . Ευτυχως που δεν της πλήρωσα για φουλ προγραμμα . Κρίμα το 30ρι . Στο φιναλε μου είπε οτι τον είχα πολυ μεγαλο για τα μέτρα της ... Εκανε πάντως σαν παρθένα .... έλεος !!
Τελος η Αντα για μένα .
Και μια συμβουλή .... αν θέλετε κουλούρι τότε ξεκινήστε με κανονικό προγραμμα και στο δωματιο πειτε της για απο πίσω .
Κρίμα την διαφήμηση που της κανανε πάντως .