Κανόνησε να δαγκώσει την παντέρμη σου και να ψάχνεσαι!!!!!!! Χαχαχαχαχα
οχι την παντερμη την χτυπαει στα μουτρα της
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
Edit: να προσθεσω σε ολη την φαση οτι στο πισωκολλητο της τραβουσα τα μαλλια
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Κανόνησε να δαγκώσει την παντέρμη σου και να ψάχνεσαι!!!!!!! Χαχαχαχαχα
Όταν λες χθές, εννοείς οτι πήγες την Δευτέρα, έτσι?Πήγα λοιπόν χθές να συναντήσω Αλεξάνδρα αλλά δυστυχώς δεν ήταν η μέρα της. Ήταν η Ιωάννα.
Απ'οτι μου είπε η τσατσά δουλεύουν εναλλάξ (οπότε κάντε το πρόγραμμά σας).
εγω πηγα κυριακη στην αλεξανδρα οπότε αμα δεν κανουν καμια αλλαξοκωλιά στο προγραμμα πρεπει να δουλευει αυριο παλι....άρα παρασκευή βουρ για αλεξανδρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω πηγα κυριακη στην αλεξανδρα οπότε αμα δεν κανουν καμια αλλαξοκωλιά στο προγραμμα πρεπει να δουλευει αυριο παλι....
Δευτερα ο σπερμαχτ βρηκε την ιωαννα(οπότε σε νορμαλ ροη+τεταρτη+παρασκευη ιωαννα...)
Και όπως είπαμε από ΒΙΚΤΩΡΙΑ μακριά (από πάνω το πρώτο οίκημα αριστερά).
Αν δεν λυπάστε τα λεφτά ή το χρόνο σας λυπηθείτε τουλάχιστον το......πουλί σας!
Δεν το πιασαμε!!Συνηθως απο το πρωι. Βιαστειτε ομως γιατι συντομα ερχονται Ρωσσοι και θα υπαρξει εβδομαδιαια απραξια...![]()
λογικα απο τις 10......Απο τι ώρα το πρωί δουλευει η Αλεξάνδρα????
ρωσσοι???