You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Είσαστε ήηηηηρωες που τα καταφέρατε..... Καλά να πάθεις γιατρέ μου...Οι εντυπώσεις μου απο την συνεύρεση μου με την Μάργκω.
Δεν είχα αφήσει μέχρι σήμερα σχόλια στο θέμα , ουτε έχω ανεβάσει αξιολόγηση, γιατί δεν ήθελα να προϊδεάσω θετικά η αρνητικά τον kapronikos που είχε υποχρέωση να επισκεφτεί την κοπέλα.
Στις φωτό πού αναδημοσιεύονται στο θέμα προσθέστε στην καλύτερη περίπτωση 5-6 κιλά με ότι αυτό συνεπάγεται και θα έχετε μια εικόνα για την τωρινή εμφάνιση της Μάργκω.
Η κοπέλα δηλώνει Ρωσίδα. Μέτριο ύψος, ξανθά μαλλιά, ηλικιακά γύρω στα 30. Στο σαλόνι μου παρουσιάστηκε γυμνή, φορώντας μεγάλα γυαλιά μυωπίας!
Στάθηκε προσοχή, με προσκάλεσε να περάσω στο δωμάτιο, έκανε μεταβολή και έφυγε βιαστικά προσπαθώντας να ισορροπήσει στα τακούνια της.
Το μόνο έξτρα που ανέφερε μετά από ερώτηση μου ήταν η στάση 69 (+10 ευρώ). Στο δωμάτιο δεν είχε καμία συμμετοχή. Δεν ήταν δεκτική σε χάδια, δακτυλοσκοπήσεις, δυνατά χουφτώματα, πεταχτά φιλία, και ότι έκανε το έκανε διεκπεραίωτικα και βιαστικά.
Προσπάθησα και κατάφερα να τελειώσω γρήγορα, μετά από 10 λεπτά γιατί βαριόμουν.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Είσαστε ήηηηηρωες που τα καταφέρατε..... Καλά να πάθεις γιατρέ μου...
Μουνόδουλοι είμαστε. Χαμένο κορμί. Που είσουν, ανησύχησα!
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
[size=20pt]Είναι σημαντικό όσοι διαβάζεται τις αξιολογήσεις των μελών της κοινότητας, να αφήνεται feadback "μου αρέσει" για να υπάρχει κίνητρο έτσι ώστε να συνεχίσουν να ανεβαίνουν κρητικές και σχόλια στο θέμα. [/size]
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Call Girls στα Χανιά!
Παρακολουθήστε το θέμα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2859.75] εδώ.[/url]
Παρακολουθήστε το θέμα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2859.75] εδώ.[/url]
Συνημμένα
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Υπήρξαν συνεχόμενες δημοσιεύσεις που δε με ενδιέφεραν, συγχρόνως παλιές αγάπες που κάνουν διακοπές στα Χανιά τον Αύγουστο, ε!!! την έκανα με ελαφρά...Μουνόδουλοι είμαστε. Χαμένο κορμί. Που είσουν, ανησύχησα!
mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
δεν πιστευω να τριγυρνατε και στα πανηγυρια ?????
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 486
Παντού πάμε!! ΠΑΝΤΟΥ!! Οσο για τα Πανηγύρια ίσα ίσα που κάνουμε και το σταυρό μας.δεν πιστευω να τριγυρνατε και στα πανηγυρια ?????
Αλλά δε τριγυρνάμε! Μόνο στα μπουρδέλα τριγυρνάμε!
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Ανθεί η πορνεία στην Κρήτη σε περίοδο κρίσης. Εκατοντάδες οι γυναίκες που εκδίδονται.
Aπίστευτες ιστορίες με φόντο ανθρώπινα κορμιά βλέπουν συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια το φως της δημοσιότητας στην Κρήτη καθιστώντας σαφές ότι στην περίοδο της οικονομικής κατάρρευσης της ελληνικής κοινωνίας μόνο η βιομηχανία της λευκής σάρκας δε γνωρίζει κρίση.
Τα μπαρ, οι αγγελίες σε εφημερίδες, η ενημέρωση «στόμα με στόμα» και οι συστάσεις από παλαιούς ευχαριστημένους πελάτες αποτελούν τους τρόπους διακίνησης στην παράνομη πορνεία. Μερικές ελληνίδες αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαπές, κάποιες με αναλογίες μοντέλου, και φυσικά οι μεσάζοντες μαστροποί αλλά και η πολυπληθής πελατεία είναι οι παράγοντες στην ανθούσα βιομηχανία του πληρωμένου έρωτα.
Aπίστευτες ιστορίες με φόντο ανθρώπινα κορμιά βλέπουν συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια το φως της δημοσιότητας στην Κρήτη καθιστώντας σαφές ότι στην περίοδο της οικονομικής κατάρρευσης της ελληνικής κοινωνίας μόνο η βιομηχανία της λευκής σάρκας δε γνωρίζει κρίση.
Τα μπαρ, οι αγγελίες σε εφημερίδες, η ενημέρωση «στόμα με στόμα» και οι συστάσεις από παλαιούς ευχαριστημένους πελάτες αποτελούν τους τρόπους διακίνησης στην παράνομη πορνεία. Μερικές ελληνίδες αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαπές, κάποιες με αναλογίες μοντέλου, και φυσικά οι μεσάζοντες μαστροποί αλλά και η πολυπληθής πελατεία είναι οι παράγοντες στην ανθούσα βιομηχανία του πληρωμένου έρωτα.
Συνημμένα
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Πατήστε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=262919.msg7716703#msg7716703]εδώ[/url] για να μεταφερθείτε στο θέμα Μπουρδέλα στα Χανιά.Ψηφοφορίες! και να υποβάλετε την ψήφο σας. Διάρκεια ψηφοφορίας έως Κυριακή 13 Αυγούστου, ώρα 23:59.
Συνημμένα
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Call Girls στα Χανιά!
Συνημμένα
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Παλια αγγελια ειναι τωρα λογικα ειναι εκτος χανιων
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Παλια αγγελια ειναι τωρα λογικα ειναι εκτος χανιων
Δεν είναι σε περίοδια. Εξυπηρετεί σε μόνιμη βάση αυτή την περίοδο τα Χανιά. Το αναφέρει στην σελίδα που έχω επισυνάψει. Υπαρχει και νεα καταχώριση με ημερομηνία πρόσφατη (Αύγουστος 2017) σε άλλο site συνοδών.
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Θα κανω κ εγω αμα ειναι μια προσπαθεια γιατι φενετε καλη
assos mpastouni chania