Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
[move][size=30pt]Προσεχώς νέο θέμα: Πάροδος Μίνωος, Φωτογραφικό άλμπουμ.[/size][/move]
[move][size=20pt]Μου έχουν στείλει με email φωτογραφικό υλικό από Άντζελα, που δεν μπορώ να δημοσιεύσω γιατί φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί χωρίς την συναίνεση της.
[/size][/move]
Θα πρότεινα γιατρέ στις ψηφοφορίες να υπάρχει και η επιλογή ¨καμία¨'κανένα' 'τίποτα'ανάλογα με την ερώτηση.
Θα υπάρχει η επιλογή για τυπικούς λόγους , αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα επιλεχθεί από κανένα μέλος της κοινότητας του θέματος "Μπουρδέλα στα Χανιά".(αφορά την ψηφοφορία για το δωρεάν πορνοπαράβολο)
Πατήστε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=262919.msg7716703#msg7716703]εδώ[/url] για να μεταφερθείτε στο θέμα Μπουρδέλα στα Χανιά.Ψηφοφορίες! και να υποβάλετε την ψήφο σας. Διάρκεια ψηφοφορίας έως Κυριακή 13 Αυγούστου, ώρα 23:59.
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Πρότεινα τις παραπάνω επιλογές γιατι νομίζω οτι είναι σωστό να μπαίνουν αυτές οι επιλογές.
Α! Ρε!Και εγώ αυτό νομίζω. Ελπίζω να μην κατάλαβες ότι σου έριξα την ευθύνη για την έκβαση της ψηφοφορίας.
Οι ψηφοφορίες είναι μυστικές κάνεις δεν μπορεί να δει ποιος ψήφισε τι, ούτε εγώ.
Α! Ρε!
μακρια απο αντζελα.προσωπικη γνώμη
Μοιράσου τον πόνο σου μαζί μας!
Επισκεφτηκες την αντζελα,δεν αξιζει΄?πες καμια αιτιολογια μη φαμε φολα κ εμεις.μακρια απο αντζελα.προσωπικη γνώμη
Μια Χριστίνα από Θεσσαλονίκη την είχε προλάβει κανείς πριν 2 χρόνια; Ξέρετε εάν υπάρχει ακόμα; το καλύτερο γαμησι σε ντελο στα Χανιά έκανε.