You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Τρίο στα Χανιά.
Κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες.
Φέτος το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο περάσαμε τις διακοπές μας στα όμορφα Χανιά.
Με τον Νίκο έχουμε μια πολύ έντονη ερωτική ζωή, αν και είμαστε μαζί έξι χρόνια. Βέβαια εδώ και ένα χρόνο μου πετάει συνεχώς υπονοούμενα για το πόσο πιο ωραία μπορεί να γίνει προσθέτοντας στο κρεβάτι μας και ένα τρίτο άτομο.
Εγώ ούτε να ακούσω γι’αυτό.
Διαβάστε περισσότερα www.xstream.gr/istories-sex-kathgoria-straight/10932-erwtikes-istories-trio-sta-xania]
Ε Δ Ω.[/url]
Φέτος το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο περάσαμε τις διακοπές μας στα όμορφα Χανιά.
Με τον Νίκο έχουμε μια πολύ έντονη ερωτική ζωή, αν και είμαστε μαζί έξι χρόνια. Βέβαια εδώ και ένα χρόνο μου πετάει συνεχώς υπονοούμενα για το πόσο πιο ωραία μπορεί να γίνει προσθέτοντας στο κρεβάτι μας και ένα τρίτο άτομο.
Εγώ ούτε να ακούσω γι’αυτό.
Διαβάστε περισσότερα www.xstream.gr/istories-sex-kathgoria-straight/10932-erwtikes-istories-trio-sta-xania]
Ε Δ Ω.[/url]
Συνημμένα
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
...η ηδονή ήταν ατελείωτη! Για πρώτη φορά είχα δυο πούτσες στη διάθεση μου. Σε λίγο ένιωσα το καυλί του Μιχάλη να σκληραίνει και να αδειάζει τα χύσια του στην κωλάρα μου ενώ ο Κώστας μου άδειασε τα δικά του στο στόμα μου.
Τρίο στα Χανιά.
Ε Δ Ω.[/url]
Τρίο στα Χανιά.
Ε Δ Ω.[/url]
Συνημμένα
Eπισκεψη στη Μινοως ακομα μια φορα...Τιποτα καινουργιο αποφασισα να μπω στη Λολιτα,εχει το καλιτερο κορμι κατα τη γνωμη μου και το γουστο μου βεβαια απο ολες στη Μινοως.Απσογο στοματικο με προφυλαχτικο και πολυ καλο σεξ.Α και πολυ καθαρη,δε τα κλαψα τα 30.Γενηκοτερα εχει πεσει η περιοχη το τελευταιο καιρο.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Νέα αξιολόγηση για Ροβέρτα από Giwrgos1094 www.bourdela.com/list/girl-reviews/girlname:%CE%A1%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%B1/listingid:1494/] εδώ. [/url]
Συνημμένα
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
[move][size=20pt]Όλες οι αξιολογήσειςwww.bourdela.com/list/search-results/keywords:xania/cat:s5/#] Ε Δ Ω [/url][/size][/move]
Συνημμένα
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Το πορνοπαράβολο ανήκει στον assos mpastouni chania. Μπορεί να επισκεφτεί οποία κοπέλα θέλει με την υποχρέωση να ανεβάσει αξιολόγηση, και να αφήσει σχόλια στο θέμα. Θα του πρότεινα να επισκεφτεί καποια πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα που ακόμα δεν έχει αξιολογηθεί.
assos mpastouni chania, κάνε κλικ στο "μου αρέσει" σε αυτό το post αν αποδέχεσαι την υποχρέωση της αξιολογήσης και των σχολίων στο θέμα, προκειμένου να σου στείλω τα χρήματα με τρόπο που θα μου προτείνεις.
Απ: Πορνοπαράβολο (P.M.)
« Εστάλη στον/στην: Doctor T στις: 14/08/17, 09:09 »
Καλημερα οκ ευχαριστω
Δεν εχω καμια καλη ιδεα αποστολης
Πορνοπαράβολο (P.M)
« Εστάλη στον/στην: assos mpastouni chania στις: χθες στις 23:16 »
Γεια σού...
Έχεις προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 17-8 ώρα 11:30 π.μ να μου στείλεις τρόπο αποστολής των χρημάτων. (τραπεζικο λογαριασμό, prepaid card, paysafe, viva wallet) Μετά δεν θα έχω πρόσβαση σε τράπεζες, λόγω του ότι θα συνεχίσω τις διακοπές μου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου εν πλω.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
[move][size=25pt]Νέα ψηφοφορία [/size][/move]
Πατήστε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=262919.msg7716703#msg7716703]εδώ[/url] για να μεταφερθείτε στο θέμα Μπουρδέλα στα Χανιά.Ψηφοφορίες! και να υποβάλετε την ψήφο σας.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Πρώτη κλήρωση. Aαποστολή χρηματικού ποσού 40 ευρώ στον δικαιούχο.
Το πορνοπαράβολο είναι στα χέρια του δικαιούχου!
[move]Kapronikos Kapronikos Kapronikos Kapronikos Kapronikos Kapronikos Kapronikos Kapronikos [/move]
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/] Cosmote prepaid card. Ενημερώσου εδώ.[/url]
Σε συνεργασία με τη Εθνική Τράπεζα Ελλάδας.
Δεν είναι απαραίτητο είσαι συνδρομητής cosmote. Άμεση παραλαβή από το κατάστημα. Κόστος απόκτησης 5 ευρώ, η δωρεάν αν φορτιστεί επιτόπου πρώτη φορά.
Σε συνεργασία με τη Εθνική Τράπεζα Ελλάδας.
Δεν είναι απαραίτητο είσαι συνδρομητής cosmote. Άμεση παραλαβή από το κατάστημα. Κόστος απόκτησης 5 ευρώ, η δωρεάν αν φορτιστεί επιτόπου πρώτη φορά.
Συνημμένα
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Call Girls στα Χανιά!
Παρακολουθήστε το θέμα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2859.90] εδώ.[/url]
Νέες αφίξεις για το 2 ήμερο 16-17/8/2017
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 3.036
Το 30αρι είναι το στάνταρ. Αν παζαριασεις μάλλον θα πάρεις 5 ευρώ έκπτωση, αλλά αν είναι η πρώτη επίσκεψη στην κοπέλα μπορεί να σε δει με κακό μάτι.Καλησπέρα είμαι ΄΄νέος΄΄ εδώ στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω πόσα λεφτά δίνετε σε κάθε επίσκεψη.(εγώ χωρίς να ρωτάω δίνω πάντα 30 χωρίς κάτι εxtra φυσικά)
Έχω ρίξει και δωρεάν στη Μινωος, σε κοπέλα που είχα επισκεφτεί πολλές φορές.
Σε συχνές επισκέψεις, πιθανό είναι να πάρεις χωρίς έξτρα χρέωση τα "έξτρα" της κοπέλας
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Μόλις "έκαψε" ο assos mpastouni chania το πορνοπαράβολο αξίας 30 ευρώ. Ειναι η δεύτερη προσφορά που ενώ εχει δηλώσει συμμετοχή και έχει κερδίσει δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει.
Έχω την περιέργεια να σε γνωρίσω από κοντά.
Η Λολίτα είναι στο eros 14. Το αυταρχικο αξίας 100 ευρώ έχει προπληρωθει.
Έλα σήμερα μέχρι της 23:00 στο eros 14,προκειμένου να το εξαργυρώσεις και να αποδείξεις την αξιοπιστία σου.
Η Λολίτα και εγώ σε περιμένουμε!
Στείλε μου P.M την ώρα της επίσκεψης σου για να είμαι εκεί και να σε παραδώσω στην Λολίτα.
Έλα σήμερα μέχρι της 23:00 στο eros 14,προκειμένου να το εξαργυρώσεις και να αποδείξεις την αξιοπιστία σου.
Στείλε μου P.M την ώρα της επίσκεψης σου για να είμαι εκεί και να σε παραδώσω στην Λολίτα.
Συνημμένα
xamilontonon
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Μόλις "έκαψε" ο assos mpastouni chania το πορνοπαράβολο αξίας 30 ευρώ. Ειναι η δεύτερη προσφορά που ενώ εχει δηλώσει συμμετοχή και έχει κερδίσει δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει.
Είναι Χανιά ακόμα η Λολίτα? γιατι είχα την εντύπωση οτι είχε φύγει!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις