You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Παιδια Μινωος τι πεζει οντος.. ενοω σε τημες κε προς θεου οχι τραβελια δεν πεζοθνε ομοσ πολαλ λεφτα
30 ευρω ειναι στα περισσοτερα σπιτακια η ταριφα τωρα για κοπελα πρεπει να δεις μονος σου αν καποια αξιζει..Παλια ελεγε μια ρωσιδα η Ανιτα δεν ξερω αν ειναι ακομα χανια. Και προς θεου μαθε λιγο να γραφεις κρητικος εισαι η αλβανος?
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.068
- Πόντοι
- 12.056
Παιδια Μινωος τι πεζει οντος.. ενοω σε τημες κε προς θεου οχι τραβελια δεν πεζοθνε ομοσ πολαλ λεφτα
Ξαδελφος του πιτσι...
kritikos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
30 ευρω ειναι στα περισσοτερα σπιτακια η ταριφα τωρα για κοπελα πρεπει να δεις μονος σου αν καποια αξιζει..Παλια ελεγε μια ρωσιδα η Ανιτα δεν ξερω αν ειναι ακομα χανια. Και προς θεου μαθε λιγο να γραφεις κρητικος εισαι η αλβανος?
Λεγεται greeklish?
Επισκέπτης
H Aννίτα έφυγε, στη θέση της ήρθε ενα +40 γαμησε τα.
Τελικά θα περάσει καιρός να ξαναπεράσουμε απο Μίνωος.
πραγματικα κριμα δεν προλαβα να την δοκιμασω...Η κορινα η τσεχα υπαρχει ακομα?Αν και ηταν αρκετα ψυχρη σαν πλαστικη κουκλα αλλα ειχε σωματαρα.
Επισκέπτης
Υπάρχει μια μεγάλη ανανέωση στη μίνωος χωρίς όμως κάτι το αξιόλογο......
θα περάσει καιρός να έρθει κάτι καλό..........
Μονο μπαζολες και τραβελια δηλαδη εχουν μεινει?
Γαμησε τα φίλε, χτες πήγα μια βόλτα και απο την πολύ αγαμία είπα να πάω στη ΤΖΕΝΗ . Αποτελεσμα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πουτάνα που έχω γνωρίσει. ΨΥΧΡΗ με το ρολόι στο χέρι. ΣΚΕΤΟ ΜΠΑΖΟ.Μονο μπαζολες και τραβελια δηλαδη εχουν μεινει?
Εγω ακόμη κλαίω τα 30 ευροπουλάκια μου.............
Επισκέπτης
Τίποτα καινούριο στην πόλη μας? Πολύ νέκρα έχει πέσει βλέπω.......
Δυσκολες εποχες για Κρητη πια!
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Οπως τα λεει ο φιλος παρακατω για την ΤΖΕΝΗ και τρεισχειροτερα .
Γενικοτερα για την Μινωος δεν αξιζει
ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ απο το κακο στο χειροτερο.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Γαμησε τα φίλε, χτες πήγα μια βόλτα και απο την πολύ αγαμία είπα να πάω στη ΤΖΕΝΗ . Αποτελεσμα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πουτάνα που έχω γνωρίσει. ΨΥΧΡΗ με το ρολόι στο χέρι. ΣΚΕΤΟ ΜΠΑΖΟ.
Γενικοτερα για την Μινωος δεν αξιζει
ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ απο το κακο στο χειροτερο.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Γαμησε τα φίλε, χτες πήγα μια βόλτα και απο την πολύ αγαμία είπα να πάω στη ΤΖΕΝΗ . Αποτελεσμα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πουτάνα που έχω γνωρίσει. ΨΥΧΡΗ με το ρολόι στο χέρι. ΣΚΕΤΟ ΜΠΑΖΟ.
Αποψε κατα τις εννεα περασα απο την Ελ Βενιζελου στην γωνια με τα Γυμνασια ειδα κατι περιεργες κινησεις ,μηπως εχει γινει στεκη για ψωνισμα κοριτσιων αν ξερει κανεις ας απαντησει.
Έχει ακουστεί ότι κάτι παίζεται εκεί που λες και απέναντι στο ρολόϊ αλλά προσωπικά δεν έχω κάτι να πω.
Ναι η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο κανεις δεν γραφει εδω κατι... Περασα απο την μινωος την χτες και την Κυριακη, και τα πραγματα ειναι τραγικα μπορω να πω. Η μονη ωραια ειναι η χριστιαννα. Αρκετα σπιτια ηταν κλειστα και τις 2 αυτες μερες. Υπαρχει ενα μπαζο η κλαιρη, η τζεννη την οποια δεν μπηκα στον κοπο να την δω με αυτα που διαβασα εδω,η ζωη(τραβελι νομιζω ειναι), και στην γωνια ενω την κυριακη ηταν μια ντανιελα,(δεν την εχω δει)τωρα εχει ερθει,για λιγες μερες, η ρενα το τραβελι. Απεναντι απο την ρενα, εκει οπου το καλοκαιρι ηταν η κορινα η τσεχα, ειναι μια 35ρα-40ρα, με ωραιο σωμα μπορω να πω, και χτες ελεγα να την δοκιμασω αλλα ηταν κλειστα. Την εχει παρει κανεις μηπως?Ti egine re paides to kleisate to magazi ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις