Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Χάλια μαύρα. Το κακό είναι πως μας επαναφέρουν σιγά σιγά τα τραβέλια.

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
φιλε trixa, τροποποιησε σε μικρους χαρακτηρες και διαβασε τους κανονοες λειτουργιας του φορουμ.

ευχαριστω

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Kαλησπερα σε ολους!
Μετα απο διημερη επισκεψη στα Χανια ,θελω να σας πληροφορησω πως στα κωλομπαρα φορτωνεις γκομενα κανονικα .Κοστιζει βεβαια αλλα ειναι μια λυση.
Περισσοτερα με pm ,μην κλεισουμε φυλακη καναν ανθρωπο

χθες εμαθα οτι το θεομουνακι τζενη απο μουσες δουλευει στην κρητη καλοκαιρια, αρα υπαρχουν και καλα μαγαζια εκει κατω.

Επισκέπτης
το μεδουσα ειναι καπως καλο,τα διαμαντια δεν λενε τπτ ειναι κ σε μια μικρη ερημια οσο να ναι.

παντως εμαθα οτι στο μεδουσα παιζεται καλη μπαλα.εχει καμια 30αρια γκομενες Παρασκευες/Σαββατα!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παντως εξω απ τα χανια ειχα πετυχει κλαμπ με ωριμες κυριες που ψαχνονταν και ειχαν κανει κατασταση με λυκειοπαιδα.μιλαμε πριν 10 χρονια.

Ogamaw

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχει ακουστεί ότι κάτι παίζεται εκεί που λες και απέναντι στο ρολόϊ αλλά προσωπικά δεν έχω κάτι να πω.

Καλή χρονιά μάγκες!

Κάτι άκουσα και εγώ για το ρολόι αλλά δεν ξέρω πράμα. Σήμερα που πέρασα είδα ύποπτες κινίσεις αλλά δεν πρόσεξα καλά γιατί βιαζόμουνα.

Πρέπει να γίνει διερεύνιση!

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκεs στειλτε κανα τηλεφωνο με pm  η αν παιζει τιποτα καλο σε μινοωs γιατι χανομαστε... :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
ξερει κανεις  για τις Κριτικες Αγγελιες αν εχει κατι για Χανια

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Η αγγελία της στις "Κρητικές Αγγελίες" αρχίζει: Κυρία εμφανίσιμη ζητά γνωριμία με κύριο αξιόλογο και εχέμυθο,... και το κινητό τηλέφωνο τελειώνει σε 731

ξερι καποιος κατι

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Δες σελίδα 24 το post του "΄Αρης"

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Μηπως εχει παρει κανεις χαμπαρι στις Κριτικες  Αγγελιες κατι στανταρ τηλεφωνα τα εχει τσεκαρει κανεις η ειναι φολα καλεσα δυο τρια απο αυτα σε ταχτα διαστιματα αλλα συνεχεια κλειστα

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Φίλε sonyp900 σε ευχαριστώ πολύ. Περιμένω για Ηράκλειο γιατί πάω Τετάρτη.
Νά΄σαι καλά.

stavros84

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς κανένα τηλ. για call girl???
Αν ξέρει ας μου το στείλει σε pm

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παίδες τα τηλέφωνα που υπήρχαν έχουν αλλάξει (σαν τα πουκάμισα τα αλλάζουν). Μόλις ενημερωθούμε με καινούρια  από Κρητικές Αγγελίες θα τα ξαναπούμε.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Παίδες τα τηλέφωνα που υπήρχαν έχουν αλλάξει (σαν τα πουκάμισα τα αλλάζουν). Μόλις ενημερωθούμε με καινούρια  από Κρητικές Αγγελίες θα τα ξαναπούμε.

Τις  Αννας  ισχυει

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Παιδιά τι είναι η Αννα?Εγώ δεν το έχω το τηλέφωνο.Συναθλητές χθες κατηφόρησα στη Μίνωος για πιτσίλισμα.Τίποτα το ιδιαίτερο και γι΄αυτό μπήκα στη χριστίνα. Η κοπέλα είναι milf και σταθερή αξία. Τα κάνει όλα κα με το πάσο της. Ο φίλος μου μπήκε στη Τζένη.Μου είπε ότι του έκανε πολύ καλό γαμήσι με γλυψίματα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παιδιά τι είναι η Αννα?Εγώ δεν το έχω το τηλέφωνο.Συναθλητές χθες κατηφόρησα στη Μίνωος για πιτσίλισμα.Τίποτα το ιδιαίτερο και γι΄αυτό μπήκα στη χριστίνα. Η κοπέλα είναι milf και σταθερή αξία. Τα κάνει όλα κα με το πάσο της. Ο φίλος μου μπήκε στη Τζένη.Μου είπε ότι του έκανε πολύ καλό γαμήσι με γλυψίματα.
Ποια ειναι μιλφ ρε φιλε? Η Χριστινα,η ομορφη κρυοκωλη μαυρομαλλα?Αυτη οταν την ειχα παρει πριν μερικους μηνες μου ειχε πει ή 18 ή 20,δεν ειμαι σιγουρος ποιο απο τα 2.Και οντως το κοριτδι και φαινεται πολυ μικρο και ειναι.21,22 πρεπει.Ενταξει την εχω δει και εντονα βαμμενη που φαινεται λιγο παραπανω,αλλα δεν την κανω και 30αρα, βαμμενη.

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Φίλε η Χριστίνα (Milf) λέω αυτή που είναι πάνω στισ σκάλες όχι αυτή που λες εσύ.Αυτή που΄λες είναι τελείως μαλακισμένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom