You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε trixa, τροποποιησε σε μικρους χαρακτηρες και διαβασε τους κανονοες λειτουργιας του φορουμ.ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
ευχαριστω
Kαλησπερα σε ολους!
Μετα απο διημερη επισκεψη στα Χανια ,θελω να σας πληροφορησω πως στα κωλομπαρα φορτωνεις γκομενα κανονικα .Κοστιζει βεβαια αλλα ειναι μια λυση.
Περισσοτερα με pm ,μην κλεισουμε φυλακη καναν ανθρωπο
χθες εμαθα οτι το θεομουνακι τζενη απο μουσες δουλευει στην κρητη καλοκαιρια, αρα υπαρχουν και καλα μαγαζια εκει κατω.
χθες εμαθα οτι το θεομουνακι τζενη απο μουσες δουλευει στην κρητη καλοκαιρια, αρα υπαρχουν και καλα μαγαζια εκει κατω.
Παντα ! μεδουσα και διαμαντια τα μονα στριπ.
Επισκέπτης
το μεδουσα ειναι καπως καλο,τα διαμαντια δεν λενε τπτ ειναι κ σε μια μικρη ερημια οσο να ναι.
παντως εμαθα οτι στο μεδουσα παιζεται καλη μπαλα.εχει καμια 30αρια γκομενες Παρασκευες/Σαββατα!
παντως εμαθα οτι στο μεδουσα παιζεται καλη μπαλα.εχει καμια 30αρια γκομενες Παρασκευες/Σαββατα!
Έχει ακουστεί ότι κάτι παίζεται εκεί που λες και απέναντι στο ρολόϊ αλλά προσωπικά δεν έχω κάτι να πω.
Καλή χρονιά μάγκες!
Κάτι άκουσα και εγώ για το ρολόι αλλά δεν ξέρω πράμα. Σήμερα που πέρασα είδα ύποπτες κινίσεις αλλά δεν πρόσεξα καλά γιατί βιαζόμουνα.
Πρέπει να γίνει διερεύνιση!
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Παίδες τα τηλέφωνα που υπήρχαν έχουν αλλάξει (σαν τα πουκάμισα τα αλλάζουν). Μόλις ενημερωθούμε με καινούρια από Κρητικές Αγγελίες θα τα ξαναπούμε.
Τις Αννας ισχυει
Παιδιά τι είναι η Αννα?Εγώ δεν το έχω το τηλέφωνο.Συναθλητές χθες κατηφόρησα στη Μίνωος για πιτσίλισμα.Τίποτα το ιδιαίτερο και γι΄αυτό μπήκα στη χριστίνα. Η κοπέλα είναι milf και σταθερή αξία. Τα κάνει όλα κα με το πάσο της. Ο φίλος μου μπήκε στη Τζένη.Μου είπε ότι του έκανε πολύ καλό γαμήσι με γλυψίματα.
Ποια ειναι μιλφ ρε φιλε? Η Χριστινα,η ομορφη κρυοκωλη μαυρομαλλα?Αυτη οταν την ειχα παρει πριν μερικους μηνες μου ειχε πει ή 18 ή 20,δεν ειμαι σιγουρος ποιο απο τα 2.Και οντως το κοριτδι και φαινεται πολυ μικρο και ειναι.21,22 πρεπει.Ενταξει την εχω δει και εντονα βαμμενη που φαινεται λιγο παραπανω,αλλα δεν την κανω και 30αρα, βαμμενη.Παιδιά τι είναι η Αννα?Εγώ δεν το έχω το τηλέφωνο.Συναθλητές χθες κατηφόρησα στη Μίνωος για πιτσίλισμα.Τίποτα το ιδιαίτερο και γι΄αυτό μπήκα στη χριστίνα. Η κοπέλα είναι milf και σταθερή αξία. Τα κάνει όλα κα με το πάσο της. Ο φίλος μου μπήκε στη Τζένη.Μου είπε ότι του έκανε πολύ καλό γαμήσι με γλυψίματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις