Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 888K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Ξέρει κάποιος γιατί η Reggina έριξε μαύρη πέτρα στο forum και σταμάτησε τις ενημερώσεις;
Γιατί έχει μήνες να κατέβει στη Μίνωος;

Συνημμένα

• ΡΕΓΓΙΝΑ3.jpeg
    ΡΕΓΓΙΝΑ3.jpeg
    126,4 KB · Εμφανίσεις: 51

ffffffffd

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
0
εχει παχύνει πολύ η ζλάτα ρε μάγκες,παλιά κάτι γινόταν,τωρα ούτε με σφαίρες

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Η Ζλάτα. Ν17
Έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας.
V.F.M, G.F.E. Απλό πρόγραμμα 20 ευρώ. Δίνει κώλο με 30 ευρώ. Έχω κάνει παρτουζες μαζί της (2 άτομα) με 50 ευρώ και άνεση χρόνου.
Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο στιβαρό ανατομικό διπλό κρεβάτι στην περιοχη. Διαθέτει ντουζιέρα στο χώρο του δωματίου.
Η ντουζιερα ειναι χτιστη στη γωνια του δωματιου οπως μπαινεις δεξια???Η ζλατα ειναι μια μιλφ ρωσσιδα με βυζαρες.Παιζει να την δοκιμασα περσι σε μια πορνοκαταδρομικη στη Μινωος.Αν ειναι αυτη,ειναι δυνατο εργαλειο στο σεξ.Αλλα δεν θυμαμαι να εδωσα €20 για το απλο προγραμμα.Μηπως ειναι ειδικη τιμη για τους τακτικους πελατες???Επισης αν θυμαμαι καλα,το ιδρυμα δεν ειχε τσατσα

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Ακριβώς όπως τα γράφεις.(Δεν θα τις έλεγα βυζάρες, αλλά αυτή είναι που θυμάσαι, ειναι δικό της το σπίτι δεν έχει υπηρεσία, λιγότερα τα έξοδα, καλύτερες τιμές σε πελατες)  Όλες ζητάνε 30 ευρώ αλλά η τιμή είναι διαπραγμάτευσιμη. Η Ζλάτα παίρνει 20 για στοματικό χωρίς σεξ. Αυτή την στιγμή Όλες δέχονται 25 εκτός της Τζέσικα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Εχει παχύνει πολύ η ζλάτα ρε μάγκες,παλιά κάτι γινόταν,τωρα ούτε με σφαίρες.

Πολλές κοπέλες έχουν αφρατέψει μετά από μερικούς μήνες παραμονής τους στη Μίνωος. Θυμάστε πώς ήταν η Άννα (Τζασμίν)  όταν ξεκίνησε στο 6; Το Σοφάκι στο 4; Η Διάνα που ανά διαστήματα εμφανίζεται στο 4 και ξεκίνησε από το 14; Το ίδιο ισχύει για την Ζλάτα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Κατά την προσωπική σου γνώμη, από πλευράς εμφάνισης ποιες είναι οι τρεις κορυφαίες στην Μίνωος αυτό το καλοκαίρι;

Αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε.
Τζέσικα, Τζοβάνα (εμφανίζεται ανά διαστήματα στο 13), Νταγιάννα, Πάολα (περιστασιακά στο 10,Τελος του μήνα θα είναι εκεί), Ροβέρτα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Κατά την προσωπική σου γνώμη, από πλευράς εμφάνισης ποιες είναι οι τρεις κορυφαίες στην Μίνωος αυτό το καλοκαίρι;

Γιατί δεν κατεβαίνεις Χανιά να κάνεις μια μπουρδελότσαρκα να σχηματίσεις μια εικόνα έτσι ώστε να έχεις άποψη για το θέμα που μιλάμε;
Από ότι έχω καταλάβει Βρίσκεσαι στον νομό.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396

Από άποψη επίδοσης στο δωμάτιο Αμαλία, Βαλεντίνα, Εύα, Τζοβάνα, Ζλάτα, Πάολα, Αλεξία.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Έχω ήδη αναφέρει ότι πριν από μέρες έπεσα από μηχανάκι που οδηγούσε φίλος και χτύπησα άσχημα.

Και πριν από μήνες που άνοιξες το θέμα με την Αλεξία γιατί δεν μπόρεσες να κάνεις μια επίσκεψη;

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Έχω ήδη αναφέρει ότι πριν από μέρες έπεσα από μηχανάκι που οδηγούσε φίλος και χτύπησα άσχημα στο πόδι. Δεν έχω το περιθώριο για να κάνω βόλτες!

Αν υπήρχαν στο φόρουμ φωτογραφίες από όλες τις κορασίδες της Μίνωος δεν θα σε ρωτούσα!

Έχω καταλάβει ότι  εκτονώνεται στο forum μετά τις πολιτικές συζητήσεις και αναλύσεις που κάνεις στους σχετικούς πίνακες περί Πολιτικής & Θρησκευτικών θεμάτων...Και καλά κάνεις!  :wanker:

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Έλειπα εκτός νομού Χανίων για επαγγελματικούς λόγους. Επί πλέον, πηδάω μέτριες εμφανισιακά γυναίκες χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω!

Όταν ήμουν ελεύθερος μέχρι να μου δώσει η γκόμενά το μουνί της μου είχε στοιχίσει ο κούκος αηδόνι με τα ραντεβού και τις εξόδους. Μέχρι να την ξεκλειδώσω έτσι ώστε να φέρεται όπως ήθελα στο κρεβάτι είχε επέλθει πλήρη οικονομική αφαίμαξη. Τώρα που παντρεύτηκα χειρότερα. Και πληρώνω ένα σωρό οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν πηδάω.

Ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας, ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Όταν ήμουν ελεύθερος μέχρι να μου δώσει η γκόμενά το μουνί της μου είχε στοιχίσει ο κούκος αηδόνι με τα ραντεβού και τις εξόδους. Μέχρι να την ξεκλειδώσω έτσι ώστε να φέρεται όπως ήθελα στο κρεβάτι είχε επέλθει πλήρη οικονομική αφαίμαξη. Τώρα που παντρεύτηκα χειρότερα. Και πληρώνω ένα σωρό οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν πηδάω.

Ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας, ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες!
Φιλε συγνωμη που θα το θεσω ετσι ψυχρα και υπολογιστικα,αλλα εχω βρεθει απειρες φορες να συζηταω αυτο το (of topic)θεμα.Αμα ειναι να δουλευεις ολη μερα,για να τα ακουμπας στην καριολα,και να βρεθεις καμμια μερα να μπεις στο σπιτι και να την βρεις καβαλα με κανεναν...την χωριζεις,απο τον μισθο σου,ενα κλασμα θα πηγαινει στα παιδια για διατροφη,τα υπολοιπα θα σου μενουν(ενω τωρα τα σκας ολα)και θα τα βλεπεις τα παιδια περισσοτερο,καθ'οτι οι υποχρεωσεις θα 'ναι λιγοτερες.Συν οτι θα μπορεις να πηδας οποια θελεις χωρις περιορισμό

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
:offtopic:
Τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Ό γάμος δεν αφορά δύο άτομα αλλά περισσότερα (γονείς , αδέλφια, πεθερικα ) και γίνετε  πιο περίπλοκος  όταν υπάρχουν παιδιά.
Αν υπάρξει απιστία εκ μέρους της συζύγου η όλη φάση θα εξελιχθεί ακριβώς όπως τα γράφεις.

Όμως συνήθως οι άνδρες ήμαστε οι αδύναμοι χαρακτήρες αφού η φύση μας είναι πολυγαμίκη,. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν τα γνωστά μηνιαία γυναικολογικά προβλήματα που σε όλες τις περιπτώσεις έχουν και επιπλοκές στον οργανισμό λίγες μέρες πριν την εμφάνιση τους (αδιαθεσία, πονοκεφάλους κ.α.).
Πρόσθεσε την επιλόχεια κατάθλιψη μετά την γέννα που μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο από χρόνο.
Συν τις υποχρεώσεις της γυναίκας προς το παιδί η τα παιδιά, οπότε παύει να είναι ερωτικά διαθέσιμη οπότε εσύ το επιθυμείς.
Όλα αυτά σε οδήγουν  με μαθηματική ακρίβεια στην απιστία.
Αν αγαπάς την γυναίκα σου και σέβεσαι την οικογένεια σου (λοιπούς συγγενής) οι  ιερόδουλες είναι μονόδρομος, γιατί να μας φάει η μαλάκια σε αυτή την ηλικία δεν γίνετε.
Μια ιερόδουλη δεν θα χαλάσει ποτέ τον γάμο σου διεκδικώντας σε από τη γυναίκα σου ούτε θα απαιτήσει κάτι παραπάνω από εσένα. Είναι μια τίμια οικονομική συναλλαγή.
Επιπλέον πιο εύκολα θα σε συγχώρεση αν μάθει ότι είχες σχέση με ιερόδουλη παρά παράλληλα σχέση με άλλη γυναίκα.
Εμένα σε συζητήσεις που έχουμε κάνει αυτό μου έχει δώσει να καταλάβω.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
:offtopic:
Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου… παραμένει μυστικό

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.355
Πόντοι
486

Καμία δεν αντιπροσωπεύει την αξία των 30 € που φεύγουν απ τις τσέπες μας.
Μη σας πιάνουν κορόϊδα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μη σας πιάνουν κορόϊδα.
Κατσε ρε φιλε,η αλλη εχει ριξει πολλες χιλιαδες στην εμφανιση της.Ειναι σαν τα ενοικιαζομενα αυτοκινητα,κανουν πολλες χιλιαδες ευρω,τα νοικιαζεις για 100-200 ευρω τη μερα κανεις τη δουλεια σου και το ξαναφηνεις.Ετσι και οι κοπελες της Μινωος,πας με 30 ευρω,ριχνεις εναν και ξαναγυρνας στη ζωη σου.
Σκεψου οτι καποιοι,γαμησανε μια φορα γκομενα,τους γκαστρωθηκε και την πληρωνουν μια ζωη!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Μη σας πιάνουν κορόϊδα.

Η πιο τίμια εμπορική συναλλαγή που μπορείς να εχεις είναι με μια ιερόδουλη.
Δεν τίθεται θέμα κοροϊδίας αλλά εκπλήρωσης η όχι των προσδοκιών που έχεις για την συνεύρεση σας.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αν η γυναίκα σου σε παντρεύτηκε από συμφέρον και όχι από έρωτα, όπως κάνουν σχεδόν όλες οι Ελληνίδες, τότε σίγουρα θα δυστυχήσεις!
Οι Ρωσίδες το κάνουν αυτό. Από Ελληνίδες υπάρχει σημαντικό ποσοστό που παντρεύεται ακόμα από έρωτα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Σκεψου οτι καποιοι,γαμησανε μια φορα γκομενα,τους γκαστρωθηκε και την πληρωνουν μια ζωη!

Ο γάμος είναι μια επένδυση που στο μέλλον θα σου δώσει πολλά κέρδη  (παιδιά, εγγόνια, συντροφικότητα).
Οι ιεροδουλες σου δίνουν την ικανοποίηση εκείνης της στιγμής και σε αφήνουν με την ανάμνηση της. Χρήματα πεταμένα χωρίς μελλοντική ανταπόδοση.

Δίνουμε τα χρήματα που μας περισσεύουν στις πούτανες για να ικανοποιήσουμε μια στιγμιαία φυσικη ανάγκη όπως η δίψα, η πείνα, και επενδύουμε στον γάμο!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Επειδη χρησιμοποίησα την λέξη ιερόδουλη σε προηγούμενη ανάρτηση μου ας μάθουμε πως προέκυψε η λέξη.

Η θρησκεία έχει άμεση σημασία με αυτή τη λέξη. Όλα ξεκινάνε περίπου 500 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιησού.

Η εκκλησία λοιπόν θεώρησε ότι η κορύφωση στην οποία ερχόταν ο ανθρώπινος οργανισμός μέσω της ερωτικής πράξης είχε διπλή σημασία.

Αφενός η σαρκική ικανοποίηση και αφετέρου η επικοινωνία με τον Θεό.

Τη στιγμή που δηλαδή, ο άνθρωπος ερχόταν σε οργασμό, επικρατούσε ένα κενό στο μυαλό του μέσω του οποίου μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Θεό.

Παρόμοια τελετουργικά συνέβαιναν και στην αρχαία Ελλάδα.

Έτσι μέσα στους ναούς, υπήρχαν γυναίκες, οι λεγόμενες ιερόδουλες, με τις οποίες οι πιστοί έκαναν έρωτα μέσα στον ναό προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον Θεό.  Οι γυναίκες θεωρούσαν τον εαυτό τους τυχερό που υπηρετούσαν το έργο του Κυρίου.

Συνημμένα

• 20170714_105158.jpg
    20170714_105158.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom