Νέα

Μπουρδέλα στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 888K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Εχει και εξτρα προγραμματα το κορασιον???

Ναι αλλά τζούζουν...Για ελεύθερο στοματικό ήθελε 50 (+20) ευρώ. Ενώ άλλες το κάνουν με +10 και δεν δεχεται τα 25 ευρώ για το βασικό πρόγραμμα.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Το σώμα της μας ενδιαφέρει να δούμε!

Από τις αναρτήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν βλέπω ότι το θέμα με την Αλεξία το παιδεύεις μήνες. Ξέρεις που είναι η Μίνωος;

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Συνήθως γαμάω χωρίς να πληρώνω! Στα μπουρδέλα πηγαίνω μόνον όταν θέλω να αλλάξω ερωτική σύντροφο και δεν έχω αρκετό χρόνο για να τα φτιάξω με κάποια που να με ικανοποιεί. Επίσης πηγαίνω όταν κάποιο από τα κορίτσια με φτιάχνει ιδιαίτερα.

Εγώ είμαι υπερδραστηριος σεξουαλικά και παντρεμένος. Η γυναίκα μου είναι έγκυος στο τρίτο μας παιδί και δεν προλαβαίνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες μου και πηγαίνω με της ευλογίες της. Έτσι δεν φοβάται ότι θα κινδυνεύσει ο γάμος μας από κάποια ιερόδουλη η ότι θα κολλήσω κάποιο Σ.Μ.Ν

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Και τα ακάποτα τσιμπούκια έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα τελευταία!

Έχεις δει σχετικές αναρτήσεις μου για αυτό το θέμα στο forum και πως το αντιμετωπίζω. Επίσης και οι κοπέλες που το κάνουν ξέρουν να προστατεύουν των εαυτό τους. Δεν έχουν αυτοκτονικές τάσεις. Ορισμένες έχουν και παιδιά.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
:offtopic:
Έχουμε βγει εκτός θέματος και η
κουβέντα μας πλέον δεν αφορά το forum. Χάρηκα που μιλήσαμε. Καλό ξημέρωμα...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εγώ είμαι υπερδραστηριος σεξουαλικά και παντρεμένος. Η γυναίκα μου είναι έγκυος στο τρίτο μας παιδί και δεν προλαβαίνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες μου και πηγαίνω με της ευλογίες της. Έτσι δεν φοβάται ότι θα κινδυνεύσει ο γάμος μας από κάποια ιερόδουλη η ότι θα κολλήσω κάποιο Σ.Μ.Ν
Της δειχνεις και φωτογραφιες,να σου πει ποια ειναι πιο τουμπανο,να πας να της ριξεις εναν?!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Της δειχνεις και φωτογραφιες,να σου πει ποια ειναι πιο τουμπανο,να πας να της ριξεις εναν?!

Όχι...Δεν γνωρίζει την ενασχόληση μου με το forum,  ούτε την συχνότητα και τις ώρες των επισκέψεών μου στην περιοχή της Μίνωος,  που λειτουργούν σαν αγχολυτικό στους ρυθμούς της  καθημερινότητα μου αφού δεν έχω ακόμα σαραντάρησει και έχω δημιουργήσει ένα σωρό επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Το Σοφάκι που χρόνια εξυπηρετούσε Ν 11 επανεμφανίστηκε σήμερα στο Ν 4 όπου και πρώτο ξεκίνησε.

Συνημμένα

• Π.Μίνωος4noname.jpeg
    Π.Μίνωος4noname.jpeg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 52

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Το Σοφάκι μέχρι το Σάββατο.

Συνημμένα

• Σοφάκι.jpg
    Σοφάκι.jpg
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 56

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Όχι...Δεν γνωρίζει την ενασχόληση μου με το forum,  ούτε την συχνότητα και τις ώρες των επισκέψεών μου στην περιοχή της Μίνωος,  που λειτουργούν σαν αγχολυτικό στους ρυθμούς της  καθημερινότητα μου αφού δεν έχω ακόμα σαραντάρησει και έχω δημιουργήσει ένα σωρό επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.
Να το προσεξεις αυτο με το αγχος γιατρε,τα σαραντα ειναι επικινδυνη ηλικια!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Συνεύρεση στο Έρως studio 14 με την Ροβέρτα!
Υπηρεσίες κοπέλας +20 ελεύθερο στοματικό +10 στάση 69. Αναφέρθηκαν επίσης ποδολαγνεία, ισπανικό, μασάζ, sex show.

Δεν βλέπω να υπάρχει κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα.

Όταν το post πάρει 5 "μου αρέσει" θα ανεβάσω αξιολόγηση.

Συναγωνιστές, να δίνεται feedback στα post, για να γίνεται  αντιληπτό  το ενδιαφέρων σας, όπως κάνω και εγώ σε αυτά που μου αρέσουν.

Συνημμένα

• ΕΣ14Ροβερτα.jpg
    ΕΣ14Ροβερτα.jpg
    4 MB · Εμφανίσεις: 50
  • ErosInside.JPG
    ErosInside.JPG
    607,4 KB · Εμφανίσεις: 68

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Η επίσκεψη ήταν να γίνει για τη Στέλλα, αλλά η συμπεριφορά της στο σαλόνι μια από τα ίδια.

Επίσκεψη στο Ν 10 που περιστασιακά δουλεύει η Πάολα. Στην είσοδο αναγράφεται το όνομα Στέλλα. Εμφανίζεται η κοπέλα στο σαλόνι αγέλαστη,νωχελική,αδιάφορη.Στην ερώτηση αν προσφέρει κάτι έξτρα μου ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό σεξ.Δεν μου προκάλεσε κανένα ενδιαφέρων,χαιρέτησα έφυγα!

Συνημμένα

• Στελλα.jpg
    Στελλα.jpg
    4 MB · Εμφανίσεις: 59

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Αναμένω αξιολόγηση από συναγωνιστή που έχει πάει με την Στέλλα στο Ν10

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Υπάρχει κάποιος που να γουστάρει το Σοφάκι και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο δωμάτιο εκτός από μένα;
Έχω διαβάσει μια θετική και μια αρνητική κριτική. Με όσους έχω μιλήσει από κοντά ήταν απογοητευμένοι από την εμπειρία τους μαζί της.

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Έχω διαβάσει για το Σοφάκι μια θετική και μια αρνητική κριτική. Με όσους έχω μιλήσει από κοντά ήταν απογοητευμένοι από την εμπειρία τους μαζί της.

Στους πίνακες αξιολογήσεων αναφέρεται ως Σοφία. Στους οίκους 4 καί 11 αντίστοιχα.

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Μην το παλεύεται με τις φωτογραφίες για την Αλεξία για λογούς πολλοί προσωπικούς  ΔΕΝ επιθυμεί .

Η Αλεξία δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο οπότε πρέπει να την ρωτήσω αν θέλει να το κάνει. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει πρόβλημα, από τη στιγμή που δεν θα φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

ffffffffd

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
0
αμα την ξερετε και σας εμπιστευεται παλεψτε το μια χαρα....ξερω τι λεω... :erection:

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Πιστεύω αυτό που γράφει ο manolis69, αλλά πιστεύω και σε μένα ότι άμα θέλω μπορώ να την πείσω να το κάνει. Δεν έχει να χάσει κάτι αφού θα φαίνεται μόνο το σώμα της, και η απόδοση της στο δωμάτιο κορυφαία. Καλά τα λέω ffffffffd;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom