You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Καινούργια άφιξη στο νούμερο 7. Βαλεντίνα, Ουκρανέζα! Η εμφάνιση της εντυπωσιακή στο σαλόνι. Ψηλή ξανθιά ηλιοκαμένη με καμπύλες. Στο δωμάτιο που έγινε η αποκάλυψη απογοήτευση! Μικρό άδειο στήθος,χαλαρή ζαρωμενη κοιλιά.
εφυγε η ολγα
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Επίσκεψη στο Ν 10 που περιστασιακά δουλεύει η Πάολα. Στην είσοδο αναγράφεται το όνομα Στέλλα. Εμφανίζεται η κοπέλα στο σαλόνι αγέλαστη,νωχελική,αδιάφορη.Στην ερώτηση αν προσφέρει κάτι έξτρα μου ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό σεξ.Δεν μου προκάλεσε κανένα ενδιαφέρων,χαιρέτησα έφυγα και επισκέφτηκα την Αλεξία που πρόσφερει πολλά έξτρα χωρίς να τα χρεώνει και σε κάνει πάντα να νιώθεις μοναδικός.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Στέλλα Ν 10.Απο εμφάνιση κοντή μικρό στήθος μεγάλος κώλος κακοβαμενα ξανθά μαλλιά. Χώρα καταγωγής δηλώνει τη Ρουμανία. Αν η συμπεριφορά της στο σαλόνι ήταν πιο ευδιαθετη θα προχωρούσα στο δωμάτιο. Επιφυλάσσομαι για το μελλον και αναμενω Κριτική.
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Φιλε την αμαλια την επισκεφτικες; τι λεει;
Την Αμαλία την έχω επισκεφτεί πριν από πολύ καιρό.Ηταν δέκτικη σε όλα. Είχε ενεργή συμμετοχή. Μου πρόσφερε ακάποτο στοματικό στην πρώτη επίσκεψη χωρίς να το ζητήσω και χωρίς να με χρέωση
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Φιλε την αμαλια την επισκεφτικες; τι λεει;
Θυμήθηκα ότι όταν ανέβασα λίγο ρυθμό και έγινα πιο επιθετικός μου έκανε ευγενικά παρατήρηση χωρίς να με ξενερώσει και συνεχίσαμε με ευχέρεια χρόνου.Η υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου.
kavliarhs78
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Doctor T απο οτι βλεπω εχεις δοκιμασει αρκετα κοριτσια.Γλωσσοφιλα περα απο την Αλεξια ποιες αλλες προσφερουν?
bourdgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
εφυγε η ολγα
εφυγε για "παντα" απο Χανια 'η απλα πηγε διακοπες?
Doctor T
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 3.908
- Πόντοι
- 5.396
Doctor T απο οτι βλεπω εχεις δοκιμασει αρκετα κοριτσια.Γλωσσοφιλα περα απο την Αλεξια ποιες αλλες προσφερουν?
Δεν μου έχει τύχει ποτέ μέχρι σήμερα κάποια κοπέλα να αναφέρει στο πρόγραμμα της γλωσσοφιλα.Μπορε να προκύψουν κατα την διάρκεια της συνεύρεσεις εντελώς φυσιολογικά.
kavliarhs78
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
καποιος αλλος να εχει κανει γλωσοφιλα με αλλες κοπελες εκτος αλεξιας και της ζλατας?
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 3.036
Γλωσσοφιλα η Βαλεντίνα στο 7. Κατά τα άλλα, μάλλον δεν αξίζει. Κριτική σύντομακαποιος αλλος να εχει κανει γλωσοφιλα με αλλες κοπελες εκτος αλεξιας και της ζλατας?
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 3.036
εφυγε για "παντα" απο Χανια 'η απλα πηγε διακοπες?
Το "για πάντα" είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά μάλλον "για πάντα" έφυγε. Καιρός να νοικοκυρευτεί λέει το κορίτσι
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 3.036
Επίσκεψη στο Ν 10 που περιστασιακά δουλεύει η Πάολα. Στην είσοδο αναγράφεται το όνομα Στέλλα. Εμφανίζεται η κοπέλα στο σαλόνι αγέλαστη,νωχελική,αδιάφορη.Στην ερώτηση αν προσφέρει κάτι έξτρα μου ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό σεξ.Δεν μου προκάλεσε κανένα ενδιαφέρων,χαιρέτησα έφυγα και επισκέφτηκα την Αλεξία που πρόσφερει πολλά έξτρα χωρίς να τα χρεώνει και σε κάνει πάντα να νιώθεις μοναδικός.
Η Παολάρα είναι δύναμη! Η Στέλλα είναι ξεχειλωμένη τελείως, με νερουλά βυζιά, κρεμασμένη κοιλιά, παντελώς αγύμναστο κώλο και κορμί, με υπηρεσίες που συνεχώς χειροτερεύουν. Την είχα πρωτοεπισκεφτεί πριν 3-4 χρόνια, και κάτι προσπαθούσε, αλλά τώρα το κάνει ή αγγαρία, ή γιατί την δέρνει κανένας νταβάς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις