kingdragon300
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτες οι 2 θα ειναι στα Χανια σημερα και αυριο, για οποιον του αρεσουν τετοιες φάσεις...
Νέο σπιτάκι δεν είναι... νέος είναι ο ιδιοκτήτης. Η τσατσά ευγενική (όχι σαν τις περισσότερες εκεί) και το κορίτσι άλογο!
Θα γίνει δοκιμαστικό και θα βάλω κριτική
Κατέβηκα στα Χανιά για δουλειές την προηγούμενη εβδομάδα και έχοντας κάποιο ελεύθερο χρόνο έψαξα για την Αλεξία αλλά δεν την βρήκα. Γνωρίζει να μου πει κάποιος φίλος συναγωνιστής που και πότε εργάζεται η κορασίδα; Δεν θυμάμαι να την έχω δει ποτέ, ούτε ζωγραφιστή!
Για την Αλεξία έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια αλλά και κάποια αρνητικά. Τελικά αξίζει το ψάξιμο;
Καλησπέρα σε όλους!Ξέρει κανείς τελικά αν στους οίκους ηδονής της οδού Μίνωος έχει ακόμα εγχειρισμένες ή τραβέλια?Θα κατέβω Χανιά αυτές τις μέρες και πριν πολλά έτη είχα καλές φάσεις με τέτοιες!!!Ευχαριστώ!
Μαλλον εννοεις την "Μαρία" απο Αυστραλία... παιζει να ειναι και δικος της αυτος ο οίκος... τουλαχιστον ηταν παλιοτερα.Δεν υπάρχει καμία που να βρίσκεται στάνταρ εκεί.
Θυμάμαι πριν 1-2 μήνες είχε εμφανισθεί μια στο Νο19, που ήταν "να μασάς κουκιά και να τη φτύνεις" . Μεγάλα χάλια! Δεν ξαναπέρασα από εκεί, και δεν θυμάμαι και το όνομα της