You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 868K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Μια χαρά είναι ο δρόμος. Λίγα χώματα φτάνοντας προς Πύλης αλλά όχι κάτι τραγικό. Τώρα έξω από το στούντιο έχει γίνει λίγο λασπότοπος αλλά πιστεύω θα στεγνώσει γρήγορα. Να πω πως δεν υπάρχει νερό ακόμα και ρεύμα.Φίλοι μου γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος από περιφερειακό Τρικαλων (τον κόμβο ) προς το Studio Πύλης Τρικάλων ;;;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Είμαστε δυστυχώς ακόμα στο περίμενε,πάρα όλα που έχουμε δηλώσει βλάβη από χθεςΜια χαρά είναι ο δρόμος. Λίγα χώματα φτάνοντας προς Πύλης αλλά όχι κάτι τραγικό. Τώρα έξω από το στούντιο έχει γίνει λίγο λασπότοπος αλλά πιστεύω θα στεγνώσει γρήγορα. Να πω πως δεν υπάρχει νερό ακόμα και ρεύμα.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Καλό είναι να γίνει μια ενημέρωση όταν έρθει το νερό,το φως δεν ενδιαφέρει και τόσο λόγω του ότι είμαι της ημέρας αλλά το νερό οπωσδήποτε για ντουζακι χρειάζεται.Ευχαεριστω για την ενημέρωση φίλε μου .Μια χαρά είναι ο δρόμος. Λίγα χώματα φτάνοντας προς Πύλης αλλά όχι κάτι τραγικό. Τώρα έξω από το στούντιο έχει γίνει λίγο λασπότοπος αλλά πιστεύω θα στεγνώσει γρήγορα. Να πω πως δεν υπάρχει νερό ακόμα και ρεύμα.
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Φίλε για να έρθει το νερό δυστυχώς πρώτα πρέπει να έρθει το ρεύμα στην περιοχή γιατί δουλεύουν αντλιοστάσια για να υπάρχει νερό.Τωρα για το ρεύμα αν έχουν πλημμυρίσει υποσταθμοι η έχουν γίνει σοβαρές ζημιές στο δίκτυο θα χρειαστούν μέρες τα συνεργεία τρέχουν για αποκατάσταση και πεζει τι ανταλλακτικά υπάρχουν για απόθεμα.Αν η διακοπή ρεύματος είναι μόνο στο κτίριο τότε έχουν καλύτερα τα πράγματα όλα καλά θα πάνεΚαλό είναι να γίνει μια ενημέρωση όταν έρθει το νερό,το φως δεν ενδιαφέρει και τόσο λόγω του ότι είμαι της ημέρας αλλά το νερό οπωσδήποτε για ντουζακι χρειάζεται.Ευχαεριστω για την ενημέρωση φίλε μου .
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Το ρεύμα υπάρχει,με το νερό όμως υπάρχει ένα θέμα, νερό πρως το παρόν μόνο για την χρήση του προσωπικού του μαγαζιού,καταλάβετε φανταστούμε. Εσείς μπορείτε να κάνετε μπάνιο στο σπίτι,ενώ η κοπέλα... Οπότε ελπίζω πως όποιος θέλει να έρθει να δείξει κατανόηση, είναι προσωρινό το πρόβλημα .
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Όσες φορές έχω περάσει τις τελευταίες μέρες το Λαρίσης είναι πάντα κλειστό. Φοβάμαι μας χαιρέτησε η Αναστασία.hot villa πηγε κανεις?ειναι ανοιχτο ή ρημαξε κ αυτο?
το Λαρισης τι γινεται?
ενα κομματι του δρομου προς Τρικαλα μαθαινω οτι ειναι ακομη κλειστο...
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Mishel Studio Τρικάλων Πύλης Συνάντηση Σήμερα - Όμορφη πληθωρική με καμπύλες γυναικάρα ψιλή γύρω στο 1,80 (στις φωτογραφίες φαίνεται μικρούλα),δεν χορταινεις να την κοιτάζεις και να την χουφτωνεις παντού,τα υπόλοιπα τα κάνει αυτή με το δικό της στυλ.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Πέρασα κι εγώ μες το καταμεσήμερο εν μέσω εργασιών αποκατάστασης στο Πύλης. Η Μισέλ είναι όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω. Ψηλή, πληθωρική, βυζί φτιαχτό(που γενικά δεν ειναι το αγαπημένο μου), ωραίο πρόσωπο και με πιο δυνατό της σημείο την κωλάρα της. Έκανε με το που μπηκε μέσα πίπα με αρκετή οπτική επαφή και χωρίς καθόλου βιασύνη. Ίσως με λίγη παραπάνω ένταση από την αρχή, οπότε κατέληγε λίγο μονότονη αλλά απολαυστική αν μη τι άλλο. Παίχτηκαν δυο στάσεις σε ιεραπόστολο και στα τέσσερα όπου με παρέσερνε σε ανεβασμένους και γρήγορους ρυθμούς. Ειδικά στα τέσσερα γύρναγε πίσω και με κοιτούσε συνέχεια (κάτι που μπορώ να θυμηθώ να το κάνουν ελάχιστες κοπέλες...) και σε ιεραποστολικό φίλαγε λαιμό, γενικά ήτανε ενθουσιώδης και ορεξάτη. Μεγάλο ναι κι από μένα.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Mishel - 2η Συνάντηση - Sex Bomb - είναι το τραγούδι που θα πρεπε να παίζει συνεχώς στο Studio Τρικάλων Πύλης όταν δουλεύει η Mishel - σήμερα έδωσε ρεσιτάλ μέχρι και στάση ψαλίδι κάναμε , ελπίζω να μείνει για μερικές μέρες ακόμα να χορτάσω τα χυμώδη στήθια της και τα ζουμερά curvy οπίσθια της , κουκλάρα μου Mishel μείνε !!!!
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Επιτέλους μια τίμια και καλή περίπτωση στο Χ. Μια Λίλα (Λίλυ, Λίλια δεν ακουσα καλα), μικροκαμωμένη γυναίκα(δεν την έκανε για κάτω από 35-40), σώμα λεπτό με δυο μικρά βυζιά και σχετικά ωραίο κωλαράκι. Να πω πως αυτο το σωματοτυπο είναι απο τα αγαπημένα μου προσωπικά. Όποτε ίσως κάποιοι να μην τη βρούνε τόσο ελκυστική. Τέλος πάντων, έκανε πίπα κατευθείαν χωρίς προκαταρκτικά, αλλά με αποζημίωσε η πίπα της. Επίμονη, με διάρκεια, και με εναλλαγές ρυθμού. Πήγαμε σε ιεραπόστολο όπου έδωσε πολύ πόνο, έβαλε τα χέρια της γύρω μου και με έσπρωχνε καθώς ανέβαζα ρυθμό. Πήγαμε και στα τέσσερα όπου για κάποιο λόγο η φωνητική συμμετοχή της έπεσε αισθητά. Με ξενέρωσε λίγο αυτό αλλά γενικά ήτανε μια τυπικά καλή περίπτωση.
Πέρασμα μετά απο καιρό από το Καρδίτσης, όπου έχουμε την Ιωάννα, νταρντάνα Ελληνίδα γύρω στα 30 την έκανα. Μπορεί και λίγο μικρότερη. Ωραία βυζιά, κώλος τσουπωτός, ίσως και λίγο παραπάνω απ' ότι μου αρέσει. Γενικά τα κιλά εντοπίζονται προς τον κώλο της, δεν είναι σε καμία περίπτωση χοντρή η κοπέλα. Μπήκε μέσα, ήτανε ομιλητική κι άνετη. Πίπα ξεκίνησε ήρεμα - ήρεμα και κατέληξε να κοπανιέται χωρίς χέρια σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και με τρομερή διάρκεια. Μ' έστειλε με αυτό το στοματικό της και πήγαμε στα τέσσερα, όπου στήθηκε ηρωικά, συμμετείχε και φωνητικά και σπρώχνοντας προς τα πίσω. Εκεί ήρθε και το τέλος. Η κοπέλα έχει πολλή όρεξη και μου άφησε θετικές εντυπώσεις.
Το Λαρίσης προς μεγάλη μου έκπληξη(θετική) το είδα ανοιχτό! Γυρνώντας σπίτι μετά τα Κτελ σ' ένα σημείο πριν τον κόμβο Λαρίσης είδα καπνούς και μια κάπως μεγάλη φωτιά προς τα εκεί που πετάνε τα σκουπίδια. Είχε πυροσβεστική κι αστυνομία. Φαινονταν ευτυχώς όλα υπό έλεγχο.
Πέρασμα μετά απο καιρό από το Καρδίτσης, όπου έχουμε την Ιωάννα, νταρντάνα Ελληνίδα γύρω στα 30 την έκανα. Μπορεί και λίγο μικρότερη. Ωραία βυζιά, κώλος τσουπωτός, ίσως και λίγο παραπάνω απ' ότι μου αρέσει. Γενικά τα κιλά εντοπίζονται προς τον κώλο της, δεν είναι σε καμία περίπτωση χοντρή η κοπέλα. Μπήκε μέσα, ήτανε ομιλητική κι άνετη. Πίπα ξεκίνησε ήρεμα - ήρεμα και κατέληξε να κοπανιέται χωρίς χέρια σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και με τρομερή διάρκεια. Μ' έστειλε με αυτό το στοματικό της και πήγαμε στα τέσσερα, όπου στήθηκε ηρωικά, συμμετείχε και φωνητικά και σπρώχνοντας προς τα πίσω. Εκεί ήρθε και το τέλος. Η κοπέλα έχει πολλή όρεξη και μου άφησε θετικές εντυπώσεις.
Το Λαρίσης προς μεγάλη μου έκπληξη(θετική) το είδα ανοιχτό! Γυρνώντας σπίτι μετά τα Κτελ σ' ένα σημείο πριν τον κόμβο Λαρίσης είδα καπνούς και μια κάπως μεγάλη φωτιά προς τα εκεί που πετάνε τα σκουπίδια. Είχε πυροσβεστική κι αστυνομία. Φαινονταν ευτυχώς όλα υπό έλεγχο.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Στο X ήταν ξανθιά η κοπέλα ;;;Επιτέλους μια τίμια και καλή περίπτωση στο Χ. Μια Λίλα (Λίλυ, Λίλια δεν ακουσα καλα), μικροκαμωμένη γυναίκα(δεν την έκανε για κάτω από 35-40), σώμα λεπτό με δυο μικρά βυζιά και σχετικά ωραίο κωλαράκι. Να πω πως αυτο το σωματοτυπο είναι απο τα αγαπημένα μου προσωπικά. Όποτε ίσως κάποιοι να μην τη βρούνε τόσο ελκυστική. Τέλος πάντων, έκανε πίπα κατευθείαν χωρίς προκαταρκτικά, αλλά με αποζημίωσε η πίπα της. Επίμονη, με διάρκεια, και με εναλλαγές ρυθμού. Πήγαμε σε ιεραπόστολο όπου έδωσε πολύ πόνο, έβαλε τα χέρια της γύρω μου και με έσπρωχνε καθώς ανέβαζα ρυθμό. Πήγαμε και στα τέσσερα όπου για κάποιο λόγο η φωνητική συμμετοχή της έπεσε αισθητά. Με ξενέρωσε λίγο αυτό αλλά γενικά ήτανε μια τυπικά καλή περίπτωση.
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Καλή φίλε η mishel την είχα συναντήσει Πάτρα και στο πέρασμα που έκανε από το Κροκεών 6 ΑθήναMishel - 2η Συνάντηση - Sex Bomb - είναι το τραγούδι που θα πρεπε να παίζει συνεχώς στο Studio Τρικάλων Πύλης όταν δουλεύει η Mishel - σήμερα έδωσε ρεσιτάλ μέχρι και στάση ψαλίδι κάναμε , ελπίζω να μείνει για μερικές μέρες ακόμα να χορτάσω τα χυμώδη στήθια της και τα ζουμερά curvy οπίσθια της , κουκλάρα μου Mishel μείνε !!!!
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Παντού προλάβενης εσυΚαλή φίλε η mishel την είχα συναντήσει Πάτρα και στο πέρασμα που έκανε από το Κροκεών 6 Αθήνα
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
The Sex BombΤρικάλων -Πυλης η ΜΙΣΈΛ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13