Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Αύριο 28.08 από της 2:00 το μεσημέρι μέχρι 01:00 τό βράδυ η ΆΝΤΖΕΛΑ μόνο για μία ημέρα
Screenshot_2023-08-27-20-58-57-459_com.android.chrome-edit.jpg
IMG-ff4f880e95b2ba9f1f430225cc9619f3-V.jpg

Συνημμένα

• IMG-ec14f9b85afc9193063806e520b0d15f-V.jpg
    IMG-ec14f9b85afc9193063806e520b0d15f-V.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 89

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Επέστρεψα στη βάση κι είπα να αρχίσω τις επισκέψεις. Πέρασα από το Χ όπου έχουμε την πάντα ευδιάθετη και μες το χαμόγελο Νεφέλη. Εννοείται κάνω πλάκα. Η κοπέλα είναι ακατάλληλη. Δεν κάνει τίποτα και για τίποτα. Από το ύφος της μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητος. Και δε φτάνει αυτό. Ο μαλακας δεν την κατάλαβα μες τα γαμωσκοταδα και μιας και έχει ένα καλό παρουσιαστικό εξηπατηθην, δεν κατάλαβα ποια είναι και πέρασα. Μεγαλύτερο πάθος είχε η τσατσά παρά αυτήν. Μακριά.

Στο Καρδίτσης χωρίς να το επισκεφτώ είδα πως ήρθε η Μαριαλένα. Καλή περίπτωση. Έχω περάσει τρεις φορές μαζί της. Η μία βέβαια ήτανε καραφολα. Είναι λίγο με τις μέρες της. Ωραίος κωλος, καλό βυζί. Έπρεπε να πάω σαυτην.

Τέλος πέρασα από το Πύλης με την Άντζελα. Ευτυχώς μου έσωσε τη βόλτα η κοπέλα. Την πρώτη φορά που είχε έρθει κάπου το περασμένο Πάσχα ναι μεν είχα περάσει καλά αλλά με έβγαλε νοκάουτ νωρίς οπότε δεν το είχα ευχαριστηθεί ιδιαίτερα. Πήρα 69 πρόγραμμα. Ωραία προκαταρκτικά, στο 69 στο τέλος ανέβασε φουλ ρυθμο στην πίπα της η οποία γενικά ήτανε απόλαυση. Δύο στάσεις ακολούθησαν σε ιεραποστολικό και στα τέσσερα με πολλή καύλα και συμμετοχή από την πλευρά της. Τέτοια θέλουμε!

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Μαργαρίτα -Studio Τρικάλων Πύλης - Κύκλος 2ος- Συνάντηση 1η - Απόλυτη Ηδονή, ηφαίστειο με δονήσεις ασταμάτητες,μηχανή του Σεξ, πήγα με 1002 στο μυαλό μου να κάνω μαζί της αυτό ή το άλλο αλλά μόλις μπήκε μέσα όλα έσβησαν γιατί η Μαργαρίτα με οδήγησε στα δικά της μονοπάτια με δύο λόγια ατελείωτη απόλαυση , τελειώνοντας νιώθεις ότι πήγες σε άλλο πλανήτη μαζί της ή σε άλλη διάσταση, ένα κουκλάκι γλυκό με χαμόγελο αφοπλιστικό και κορμί που όταν σε αγγίζει προκαλεί ηλεκτροσόκ στα εκατομμύρια κύτταρα τους σώματος , Μαργαρίτα ετοιμάσου για την 2η Συνάντηση μας θα λιώσουν και οι τοίχοι από την κά*λα .⭐⭐⭐⭐

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Πως γίνεται να λέτε καλά λόγια σα να τις ξέρετε χρόνια, για κοπέλες που έρχονται 1η φορά είναι απορίας άξιο.
Οι Τρικαλινοί λένε το αντίθετο για όλες εκτός από τη Νίκη και εδώ διαβάζουμε για θεές του σεξ :think:

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Πως γίνεται να λέτε καλά λόγια σα να τις ξέρετε χρόνια, για κοπέλες που έρχονται 1η φορά είναι απορίας άξιο.
Οι Τρικαλινοί λένε το αντίθετο για όλες εκτός από τη Νίκη και εδώ διαβάζουμε για θεές του σεξ :think:
Η Μαργαρίτα είναι 2η Φορά πού έρχεται Τρίκαλα και συναντηθηκα μαζί της 3 την 1η φορά +1 τώρα την 2η οπότε 4 συναντήσεις στο σύνολο έχοντας σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη την οποία και δημοσιεύω εδώ μέσα για τον εξής απλό λόγο και αυτός είναι να διαβάζουν οι των Studio τι μας αρέσει και τι θέλουμε, τώρα μιας και ανέφερες την Νίκη μια κουκλάρα 25 Χρόνη με κορμί τέλειο και πόδια, -δαχτυλακια σούπερ σέξι εδώ είναι η χαρά των ποδολαγνων και η δικιά μου βέβαια - συνεχίζοντας στο θέμα να πω πως πριν την Μαργαρίτα δεν δημοσίευα την άποψη μου για τις κοπέλες και κακώς όπως ποτέ δεν έγραψα τα παραπάνω για την Νίκη ή την Ειρήνη (άλλη Ξανθιά Θεότητα 4 συνάντησεις μαζί της ) γιατί δεν σκέφτηκα ότι οι εντυπώσεις μου θα ενδιέφεραν κάποιον ,μετά την Μαργαρίτα αλλά και συνεχώς όπου πάω θα δημοσιεύω εντυπώσεις, σχόλια με γνώμονα τις καλύτερες υπηρεσίες από τα studio Τρικάλων όπου και έχω άποψη και θα την καταγράφω εδώ εφόσον το site -forum μου δίνει αυτή την δυνατότητα. ⭐ ...να συμπληρώσω ότι αναμένω κάποιο Studio να ενσωματώσει και πρόγραμμα με Duo για όσους θέλουν και μπορούν .

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πέρασα κι εγώ σήμερα με τη Μαργαρίτα. Η κοπελα ανταποκρίθηκε στις πολύ υψηλές προσδοκίες που είχα διαβάζοντας όλα αυτά τα σχόλια των συναγωνιστών. Πανέμορφο πλάσμα, νεαρή, μικροκαμωμένο και μοντελιστικο σώμα, μάτια και πρόσωπο πανέμορφα. Στο δωμάτιο έκανε πίπα μες την καύλα. Έπαιρνε και πρωτοβουλίες που λίγες το κάνουν. Ξεκίνησε επίσης με δική της πρωτοβουλία το σεξ με κείνη από πάνω όπου μπορώ να πω ξεπέρασε και τη Βικτώρια που σε καβαλαγε σα δαιμονισμένη. Βαθιά καθίσματα, γρήγορα σε ρυθμο με φωνητική συμμετοχή που με καυλωνε ασταμάτητα. Στο τέλος κοπανιοταν απάνω μου. Με δική μου προτροπή γιατί εκείνη δεν έλεγε να σταματήσει της λέω πάμε και στα τέσσερα. Τα ίδια κι εκεί. Με έσπρωχνε πίσω, κουνιόταν τρελαμενη και ήρθε ηρωικά το τέλος. Νταξει. Δεν έχω λόγια για την κοπέλα. Τη ρώτησα φεύγοντας μιας και το είδα παραπάνω να το ρωτάτε πόσο θα στοίχιζε μισή ώρα. Μου είπε εκατό χωρις να είναι σίγουρη βέβαια και 150 η ώρα. Μετά δε βρήκα ευκαιρία να ρωτήσω και την κυρία επί της υποδοχής γιατί είχε έρθει άλλος. Αυτά. Εννοείται στις κορυφαίες για φέτος μαζί με Νίκη.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Η Μαργαρίτα είναι 2η Φορά πού έρχεται Τρίκαλα και συναντηθηκα μαζί της 3 την 1η φορά +1 τώρα την 2η οπότε 4 συναντήσεις στο σύνολο έχοντας σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη την οποία και δημοσιεύω εδώ μέσα για τον εξής απλό λόγο και αυτός είναι να διαβάζουν οι των Studio τι μας αρέσει και τι θέλουμε, τώρα μιας και ανέφερες την Νίκη μια κουκλάρα 25 Χρόνη με κορμί τέλειο και πόδια, -δαχτυλακια σούπερ σέξι εδώ είναι η χαρά των ποδολαγνων και η δικιά μου βέβαια - συνεχίζοντας στο θέμα να πω πως πριν την Μαργαρίτα δεν δημοσίευα την άποψη μου για τις κοπέλες και κακώς όπως ποτέ δεν έγραψα τα παραπάνω για την Νίκη ή την Ειρήνη (άλλη Ξανθιά Θεότητα 4 συνάντησεις μαζί της ) γιατί δεν σκέφτηκα ότι οι εντυπώσεις μου θα ενδιέφεραν κάποιον ,μετά την Μαργαρίτα αλλά και συνεχώς όπου πάω θα δημοσιεύω εντυπώσεις, σχόλια με γνώμονα τις καλύτερες υπηρεσίες από τα studio Τρικάλων και λοιπών κοντινών πόλεων όπου και έχω άποψη και θα την καταγράφω εδώ εφόσον το site -forum μου δίνει αυτή την δυνατότητα. ⭐ ...να συμπληρώσω ότι αναμένω κάποιο Studio να ενσωματώσει και πρόγραμμα με Duo για όσους θέλουν και μπορούν .
Και αυτό είναι το σωστό, για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και δεν λέω μόνο για καλά σχόλια, κάθε κριτική καλό δεχόμενη ακόμη και με χαμηλό βαθμό ( αρκεί να μην προσβάλει κανέναν) Παντός ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, και αν ποτέ θα έχετε παράπονα να μας το πείτε :smiling-face-with-heart-eyes:

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Μαργαρίτα άλλη μια συνάντηση η 3η του Β' κύκλου και 6η στο Σύνολο, το σίγουρο είναι θα στεναχωρηθω που την Τετάρτη θα χει φύγει, ελπίζω να καταφέρω ένα ακόμα ραντεβού μαζί της , η Μαργαρίτα στην συνάντηση μας με απογείωσε άλλη μια φορά, δεν το χορταινω το κουκλάκι με το γλυκύτατο, όμορφο πρόσωπο και πάντα με εκπλήσσει ευχάριστα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο άλλωστε τα χω πει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου . Μέχρι στιγμής έχει το ρεκόρ συναντήσεων , τόσες φορές με την ίδια κοπέλα δεν το χω ξανακάνει ... It's Amazing ....⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom