Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.803
- Πόντοι
- 456
Η Μαργαρίτα ίσος από βδομάδα, το λέω με επιφύλαξη, δεν είναι σίγουρο ακόμα.H Μαργαριτα θα ερθει πατρα αυριο;
Η Μαργαρίτα ίσος από βδομάδα, το λέω με επιφύλαξη, δεν είναι σίγουρο ακόμα.H Μαργαριτα θα ερθει πατρα αυριο;
Goddess αύριο είναι η μέρα μας !!!Αύριο 28.08 από της 2:00 το μεσημέρι μέχρι 01:00 τό βράδυ η ΆΝΤΖΕΛΑ μόνο για μία ημέρα
Μας έχει πάρει τα μυαλά αυτό το κορίτσι! Πόσο κοστίζει το μισάωρο και η ώρα μαζί της ;Από σήμερα 29.08 Τρικάλων -Πυλης η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
Τόσο καλή που αξίζει ώρα μαζί της?Μας έχει πάρει τα μυαλά αυτό το κορίτσι! Πόσο κοστίζει το μισάωρο και η ώρα μαζί της ;
Πάρτε τηλ. στο μαγαζί,θα σας το πουν αναλυτικάΜας έχει πάρει τα μυαλά αυτό το κορίτσι! Πόσο κοστίζει το μισάωρο και η ώρα μαζί της ;
Η Μαργαρίτα είναι 2η Φορά πού έρχεται Τρίκαλα και συναντηθηκα μαζί της 3 την 1η φορά +1 τώρα την 2η οπότε 4 συναντήσεις στο σύνολο έχοντας σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη την οποία και δημοσιεύω εδώ μέσα για τον εξής απλό λόγο και αυτός είναι να διαβάζουν οι των Studio τι μας αρέσει και τι θέλουμε, τώρα μιας και ανέφερες την Νίκη μια κουκλάρα 25 Χρόνη με κορμί τέλειο και πόδια, -δαχτυλακια σούπερ σέξι εδώ είναι η χαρά των ποδολαγνων και η δικιά μου βέβαια - συνεχίζοντας στο θέμα να πω πως πριν την Μαργαρίτα δεν δημοσίευα την άποψη μου για τις κοπέλες και κακώς όπως ποτέ δεν έγραψα τα παραπάνω για την Νίκη ή την Ειρήνη (άλλη Ξανθιά Θεότητα 4 συνάντησεις μαζί της ) γιατί δεν σκέφτηκα ότι οι εντυπώσεις μου θα ενδιέφεραν κάποιον ,μετά την Μαργαρίτα αλλά και συνεχώς όπου πάω θα δημοσιεύω εντυπώσεις, σχόλια με γνώμονα τις καλύτερες υπηρεσίες από τα studio Τρικάλων όπου και έχω άποψη και θα την καταγράφω εδώ εφόσον το site -forum μου δίνει αυτή την δυνατότητα. ...να συμπληρώσω ότι αναμένω κάποιο Studio να ενσωματώσει και πρόγραμμα με Duo για όσους θέλουν και μπορούν .Πως γίνεται να λέτε καλά λόγια σα να τις ξέρετε χρόνια, για κοπέλες που έρχονται 1η φορά είναι απορίας άξιο.
Οι Τρικαλινοί λένε το αντίθετο για όλες εκτός από τη Νίκη και εδώ διαβάζουμε για θεές του σεξ
Και αυτό είναι το σωστό, για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και δεν λέω μόνο για καλά σχόλια, κάθε κριτική καλό δεχόμενη ακόμη και με χαμηλό βαθμό ( αρκεί να μην προσβάλει κανέναν) Παντός ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, και αν ποτέ θα έχετε παράπονα να μας το πείτεΗ Μαργαρίτα είναι 2η Φορά πού έρχεται Τρίκαλα και συναντηθηκα μαζί της 3 την 1η φορά +1 τώρα την 2η οπότε 4 συναντήσεις στο σύνολο έχοντας σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη την οποία και δημοσιεύω εδώ μέσα για τον εξής απλό λόγο και αυτός είναι να διαβάζουν οι των Studio τι μας αρέσει και τι θέλουμε, τώρα μιας και ανέφερες την Νίκη μια κουκλάρα 25 Χρόνη με κορμί τέλειο και πόδια, -δαχτυλακια σούπερ σέξι εδώ είναι η χαρά των ποδολαγνων και η δικιά μου βέβαια - συνεχίζοντας στο θέμα να πω πως πριν την Μαργαρίτα δεν δημοσίευα την άποψη μου για τις κοπέλες και κακώς όπως ποτέ δεν έγραψα τα παραπάνω για την Νίκη ή την Ειρήνη (άλλη Ξανθιά Θεότητα 4 συνάντησεις μαζί της ) γιατί δεν σκέφτηκα ότι οι εντυπώσεις μου θα ενδιέφεραν κάποιον ,μετά την Μαργαρίτα αλλά και συνεχώς όπου πάω θα δημοσιεύω εντυπώσεις, σχόλια με γνώμονα τις καλύτερες υπηρεσίες από τα studio Τρικάλων και λοιπών κοντινών πόλεων όπου και έχω άποψη και θα την καταγράφω εδώ εφόσον το site -forum μου δίνει αυτή την δυνατότητα. ...να συμπληρώσω ότι αναμένω κάποιο Studio να ενσωματώσει και πρόγραμμα με Duo για όσους θέλουν και μπορούν .
Κανά χρόνο πριν δεν έγινε αυτό?
Πρέπει να είναι νέο περιστατικό. Γιατί το βλέπω σε διάφορα σάιτ της πόλης.Κανά χρόνο πριν δεν έγινε αυτό?