Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Πέρασμα με την Αμέλια στο Καρδίτσης και τη Σόνια στο Πύλης ως δώρο πριν φύγω για διακοπές. Η Αμέλια ψηλή κοπέλα, νεαρά με συμπαθητικό πρόσωπο και ελαφρώς πλαδαρό σώμα. Η κοπέλα ήτανε κάπως αμήχανη, τουλάχιστον αυτό εξέλαβα από τις κινήσεις της. Έκανε καλή πίπα με κάποια οπτική επαφή και με ικανοποιητική διάρκεια. Στον αγώνα ξεκινήσαμε σε ιεραπόστολο, όπου έκλεινε τα πόδια στην αρχή αλλά σταδιακά αφέθηκε ελεύθερη. Καλό μουνάκι, σφιχτό. Κατάθεση στα τέσσερα. Γενικά έβγαλε μιαν απειρία, λίγο διστακτική φωνητικά αλλά οκ, όχι κάτι που να με ξενερώσει.

Στο Πύλης η Σόνια είναι η ίδια πολύ καλή κοπέλα που χε έρθει σαν Βίκυ στο Καρδίτσης. Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Είναι αντιπροσωπευτικές σε μεγάλο βαθμό. Κορυφαία σε απόδοση. Φαίνεται ότι θέλει να φύγεις ικανοποιημένος από το χρόνο μαζί της. Πίπα πολύ καλή, αφήνει και σου ζητάει να δίνεις εσύ το ρυθμό στο στοματικό της. Πολύ άνετη και σε θέμα χρόνου. Απόλαυση τα στησίματα της σε ιεραπόστολο και στα τέσσερα με ενδιάμεση πίπα πάλι. Γενικά από τις πολύ δυνατές περιπτώσεις.
Αυτά παίδες. Θα λείψω για μερικές βδομάδες.
Καλές διακοπές)))

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Από σήμερα 30.08 στο Τρικάλων -Πυλης η ΝΊΚΗ :smiling-face-with-heart-eyes:
IMG-20230704-WA0012.jpg
IMG-20230704-WA0015.jpg

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Λαρίσης και Καλαμπάκας έχουν φάει Χ πρώτα λόγο αγενων τσατσαδων και 2ων λογο τιμής.
Το Καρδίτσης ποτέ ανοίγει ρε σεις, αν ανοίγει. Παρασκευή βράδυ ήταν κλειστό.
Το άλλο προς Αθήνα πριν τη γέφυρα Σοφάδων κλειστό επίσης.
Βρισκόμαστε σε κορεσμο...

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Λαρίσης και Καλαμπάκας έχουν φάει Χ πρώτα λόγο αγενων τσατσαδων και 2ων λογο τιμής.
Το Καρδίτσης ποτέ ανοίγει ρε σεις, αν ανοίγει. Παρασκευή βράδυ ήταν κλειστό.
Το άλλο προς Αθήνα πριν τη γέφυρα Σοφάδων κλειστό επίσης.
Βρισκόμαστε σε κορεσμο...
Είναι η Νίκη στο πύλης
40αρι το απλό αλλαείναι πολύ καλή στο δωμάτιο
Τουλάχιστον την τελευταία φορά που πήγα πέρασα πολύ καλά άμα άλλαξε κάτι δεν ξέρω
Αγάπη που έφεραν τώρα στο καρδιτσης δεν πατάω ήταν πολύ παράξενο την τελευταία φορά που είχα πάει
Νίκη για εμένα αξίζει και το 40αρι

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Στο Τρικάλων -Πυλης η ΕΒΕΛΊΝΑ, πρώτη φορά στα Τρίκαλα :smiling-face-with-heart-eyes:

Συνημμένα

• IMG-20230806-WA0032.jpg
    IMG-20230806-WA0032.jpg
    102,9 KB · Εμφανίσεις: 92

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Είναι η Νίκη στο πύλης
40αρι το απλό αλλαείναι πολύ καλή στο δωμάτιο
Τουλάχιστον την τελευταία φορά που πήγα πέρασα πολύ καλά άμα άλλαξε κάτι δεν ξέρω
Αγάπη που έφεραν τώρα στο καρδιτσης δεν πατάω ήταν πολύ παράξενο την τελευταία φορά που είχα πάει
Νίκη για εμένα αξίζει και το 40αρι
Η Νίκη μικρή είναι φίλε η μιλφ?
Η Αγάπη αν είναι μια ξανθιά εύσωμη, την είχα πάρει Λαμία, επική φόλα.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Η Νίκη μικρή είναι φίλε η μιλφ?
Η Αγάπη αν είναι μια ξανθιά εύσωμη, την είχα πάρει Λαμία, επική φόλα.
Η Νίκη είναι μικρή. Γύρω στα 25 την κάνω. Από τις καλύτερες περιπτώσεις φέτος.
Η Αγάπη είναι μιλφ από Ρωσσια. Ξανθιά αλλά όχι εύσωμη. Είναι αυτήν που παίζει μπάλα στο dreamplace στη Θεσσαλίας στην Αθήνα. Τυπικό πρόγραμμα, αλλά ικανοποιητικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο Τρικάλων -Πυλης η ΕΒΕΛΊΝΑ, πρώτη φορά στα Τρίκαλα :smiling-face-with-heart-eyes:
Ελπίζω να μας τη φέρετε ξανά! Να έχω γυρίσει στα πάτρια εδάφη...

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Η Αγάπη είναι μιλφ από Ρωσσια. Ξανθιά αλλά όχι εύσωμη. Είναι αυτήν που παίζει μπάλα στο dreamplace στη Θεσσαλίας στην Αθήνα. Τυπικό πρόγραμμα, αλλά ικανοποιητικό.

Για την Νίκη να υποθέσω ότι εννοείς να έρθει ξανά.

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206

Αυτη που ειχα περασει στην Λαμια ειναι η Αγαπη, τσεκαρα τις φωτο.
οπως ηδη εγραψα, επικη φολα, ευκολα τοπ10. :cheesy:

Για τη Νικη δε ξερω τπτ, ισως περασω αν με βγαλει προς τα εκει.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Από αύριο 13.08,από 14:00 στο Τρικάλων -Πυλης θα είναι η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ

Συνημμένα

• IMG-20230717-WA0000.jpg
    IMG-20230717-WA0000.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 67

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Studio Πύλης Τρικάλων. -Μαργαρίτα, εμπειρία φοβερή, μιλάμε από τις πιο όμορφες φάσεις, όμορφη, κουκλάκι για πίνακα ζωγραφικής, κορμί τέλειο, μέσα το κάτι άλλο,αλλά είναι μια κουκλάρα με σούπερ συμπεριφορά.Κουκλαρα μου Μαργαρίτα όσο είσαι εδώ θα με βλέπεις συνεχώς! Μηχανή του Σεξ !!! Ατελείωτες αντοχές!!!

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Μαργαρίτα- Συνάντηση Νο2 : Απόλυτη Ηδονή, αν την είχε βρει ο Rocco Siffredi θα πρωταγωνιστούσε στο Diva Futura edition 2023 , τι να πει κανείς για αυτό το Πανέμορφο πλάσμα επί γης , δονείται σαν ηφαίστειο κατά την διάρκεια του σεξ, στο Στοματικό πρέπει να πω ότι χάνεις το μυαλό σου και τον έλεγχο, μαγεία, άλλη διάσταση.Ετοιμαζομαι ήδη για την Συνάντηση Νο3 .Όσο είναι εδώ θα την απολαύσω όσο μπορώ ! Μπράβο στο Στούντιο !

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Μαργαρίτα- Συνάντηση Νο2 : Απόλυτη Ηδονή, αν την είχε βρει ο Rocco Siffredi θα πρωταγωνιστούσε στο Diva Futura edition 2023 , τι να πει κανείς για αυτό το Πανέμορφο πλάσμα επί γης , δονείται σαν ηφαίστειο κατά την διάρκεια του σεξ, στο Στοματικό πρέπει να πω ότι χάνεις το μυαλό σου και τον έλεγχο, μαγεία, άλλη διάσταση.Ετοιμαζομαι ήδη για την Συνάντηση Νο3 .Όσο είναι εδώ θα την απολαύσω όσο μπορώ ! Μπράβο στο Στούντιο !
Χερομαστε πάρα πολύ που μπορούμε και σας προσφέρουμε όμορφες στιγμές και εκτιμούμε ιδιαίτερα που μας προτείματε ανάμεσα σε όλους :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καυλιαριδες, δηλαδη αξιζει αυτη η Μαργαριτα.??? Το ΠΣ θα ειμαι Λαρισα, οποτε αν αξιζει να πεταχτω να την πληρωσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom