Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Καλημερα στην ομαδα...η Μαργαριτα στο Πυλης μεχρι ποτε θα ειναι??τι ηλικια εχει?

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
IMG-20230813-WA0041.jpg

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
21.08 είναι τελευταία μέρα. Είναι μικρή.

Κυρια.??? Δεσποινις.??? Αντζελα....κλειδωσε την πορτα να μην φυγει το μωρο, τετοια κοριτσια δεν υπαρχουν....δεν τα βρησκεις.....
Πραγματικα η κοπελα ειναι το κατι αλλο.... και απο χαρακτηρα και απο εξυπηρετηση.

Το μαγαζι, (Πυλης) μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις, μεσα στο δωματιο τα παντα απο χαρτια, λαδια, ψιψιψονια κτλ, μεχρι και ...betadine μεγαλη συσκευασια.!!!!! :rockon: .....τηλεωραση μεσα στο δωματιο.????!!!!!!!!! να παιζει τσοντα.!!!!!!!! :rockon:το εχετε παει σε αλλο επιπεδο.!! ....εδω στις σαλονικη τις Τν τις πεταξαμε, καταναλωνανε ρευμα....

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Κυρια.??? Δεσποινις.??? Αντζελα....κλειδωσε την πορτα να μην φυγει το μωρο, τετοια κοριτσια δεν υπαρχουν....δεν τα βρησκεις.....
Πραγματικα η κοπελα ειναι το κατι αλλο.... και απο χαρακτηρα και απο εξυπηρετηση.

Το μαγαζι, (Πυλης) μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις, μεσα στο δωματιο τα παντα απο χαρτια, λαδια, ψιψιψονια κτλ, μεχρι και ...betadine μεγαλη συσκευασια.!!!!! :rockon: .....τηλεωραση μεσα στο δωματιο.????!!!!!!!!! να παιζει τσοντα.!!!!!!!! :rockon:το εχετε παει σε αλλο επιπεδο.!! ....εδω στις σαλονικη τις Τν τις πεταξαμε, καταναλωνανε ρευμα....
Καλησπέρα , το κορίτσι μας όντως είναι καταπληκτική :smiling-face-with-heart-eyes:ευχαριστω πολύ που μας τίμησατε με την παρουσία και εκτίμησατε το χώρο. Ο σκοπός ήταν να γίνει ένας χώρος ευχαριστος και βολικος και για τα κορίτσια που εργάζονται και για τον κόσμο που έρχονται.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Καλημέρα, και καλή εβδομάδα σε όλους. Δυστυχώς από χθες το απόγευμα είμαστε κλειστά . Θα αντέξουμε σήμερα το απόγευμα 5 με 6 με την ΝΙΚΟΛΈΤΑ,από Τσεχία. Φωτογραφίες δεν έχω ακόμα, περιμένω από την κοπέλα. Αλλά μερική μπορεί να την ξέρετε την κοπέλα,ερχόταν ποιο παλιά στα άλλα μαγαζιά. Ευχαριστώ.

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
H Μαργαριτα θα ερθει πατρα αυριο;

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Καλημέρα, και καλή εβδομάδα σε όλους. Δυστυχώς από χθες το απόγευμα είμαστε κλειστά . Θα αντέξουμε σήμερα το απόγευμα 5 με 6 με την ΝΙΚΟΛΈΤΑ,από Τσεχία. Φωτογραφίες δεν έχω ακόμα, περιμένω από την κοπέλα. Αλλά μερική μπορεί να την ξέρετε την κοπέλα,ερχόταν ποιο παλιά στα άλλα μαγαζιά. Ευχαριστώ.
Δηλαδή η Νικολέτα θα είναι από το απόγευμα και μετά έτσι ; Και για τις επόμενες ημέρες λογικά . Είναι αυτή που ήταν και Χαλκιδική;

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Δηλαδή η Νικολέτα θα είναι από το απόγευμα και μετά έτσι ; Και για τις επόμενες ημέρες λογικά . Είναι αυτή που ήταν και Χαλκιδική;
Το απόγευμα θα ανοίξομε σήμερα, θα είναι για μια εβδομάδα θα είναι το κορίτσι. Όχι δν έχει πάει ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Δεν πρόλαβα την Μαργαρίτα με τα λόγια που είδα εδώ ελπίζω να ξαναέρθει σύντομα

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Καλησπέρα,
Από το Σεπτέμβρη τώρα, το κορίτσι πρέπει να ξεκουραστεί και να κάνει της διακοπές της.))))

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Καλησπέρα,
Από το Σεπτέμβρη τώρα, το κορίτσι πρέπει να ξεκουραστεί και να κάνει της διακοπές της.))))
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα,

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Μακάρι και Πατρα κάποια στιγμή

Μακάρι και Πατρα κάποια στι

Μακάρι και Πατρα κάποια στιγμή
Από την ευχή που κάνεις για την Νικολέτα, να βγάλω το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική κοπέλα γεμάτη εκπλήξεις ;

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Από την ευχή που κάνεις για την Νικολέτα, να βγάλω το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική κοπέλα γεμάτη εκπλήξεις ;
Η Νικολέτα ερχόταν πολύ συχνά στην πόλη μας στο λαρίσης. Καλή περίπτωση. Γυναικάρα τσέχα, τρομερό στήθος και στο δωμάτιο υπομονετική και αντέχει σε φουλ ρυθμούς. Αξίζει επίσκεψη. Είχα περάσει γύρω στις εφτά φορές μαζί της στο παρελθόν, καμία αρνητική εμπειρία.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
οτι λεει ο παναγος απο πανω...η Νικολετα ειναι μια χαρα κ απο υπηρεσιες κ εχει και ωραιο παρουσιαστικο,δυναμη σε ολα ...μπραβο στην Αντζελα που την εφερε ξανα στην περιοχη.
Στο Καρδιτσης εχει μια ξανθια κοπελιτσα με busty σωματοτυπο με ωραια φυσικη βυζουμπα,(θα μπορουσε να ειναι η κοπελα στην φωτο στο φεις στην οποια φοραει μακιγιαζ στο προσωπο,εγω την ειδα φυσικη κ αβαφτη),ευγενικη κ χαμογελαστη.Δυστηχως ομως στο δωμα ηταν βιαστικη κ επιεικως μετρια σε ολα. πιπα συντομη με παρα πολυ εντονο χερι λες κ τραβουσε τρομπα ποδηλατου κ μολις τον εχωσα μου λεει χυσε με πριν προλαβω να κουνηθω...εβαλε κ το χερι της μεταξυ πουτσας κ μουνιου το κλασσικο κολπο...κατασταση Μεταξουργειο σερβις στα 10 $
σε αλλες περιπτωσεις θα εφευγα αχυστος ,αλλα λογω οτι ειχα μερες να :zfuck:τελειωσα,αλλα δεν ξαναπαω .Σαν να πηγα στην ταβερνα κ να την εβγαλα με τζατζικι ενω διπλα μου να σερβιριζοταν κεμπαμπ κ κοντοσουβλι.

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Οι τιμες ειναι απαγορευτικες ακομα και πριν 5-6χρονια (ουτε με ΠΑΣΟΚ δεν ηταν τοσο ακριβα), πλεων ειμαι πισω στην πολη λογο δουλειας εδω και καιρο, ουτε κανω τον κοπο να περασω απο εκει! δεν αξιζουν ουτε 10$

πριν 1-1.5χρονο στο Ερως στη Λαρισα ειχα περασει μαζι της 1-2 φορες.
Πολυ ωραιο σωμα, ωραιο σιλικονατο βυζι (γενικα ομορφη παρουσια), αλλα τπτ σπουδαιο, απλα καθεται και τον τρωει. δε περιμενεις να ρθει καμια αλλη καλυτερα? λεμε τωρα...
Η Άντζελα είναι κορυφή και εννοώ κορυφή,στο Studio Πύλης που έκανα 3 συναντήσεις μαζί της σε μια βδομάδα ήταν και οι 3 η κάθε μία με την σειρά της ξεχωριστή ! Την επόμενη φορά θα διαθέσω παραπάνω χρήματα προκειμένου να μείνω μαζί της περισσότερο χρόνο,είναι το κάτι άλλο,ότι έχουν όλες οι άλλες μαζί το έχει αυτή μόνη της ! Θεά, Κουκλάρα,Γυναικάρα,Ποδάρες ειδικά εγώ που είμαι και ποδολαγνος ήταν όνειρο που την συνάντησα, συμπεριφορά καταπληκτική, την απόλαυσα σε όλα τα "μήκη και πλάτη ",όταν πας σε Studio τέτοιες γυναίκες περιμένεις !!! Εδώ δε έχει να κάνει με θέμα γούστου μόνο, είναι αντικειμενικά μια GODDESS ON EARTH !!! Άντζελα σε λατρεύω !!!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom