Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Επίσκεψη στην Μισέλ
Πολύ ωραία κοπέλα όπως την περιέγραψαν οι φίλοι πιο πανω
Τώρα για δωμάτιο να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να δοσω κάτι μιας και είχε πολλά άτομα πριν από εμένα άρα μαλον η κοπέλα ήταν κουρασμένη
Λίγο βιαστικά στο δωμάτιο η πιπα ήταν ατσάλι με πολύ δόντι
Το στούντιο έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την ποιότητα άρα πιστεύω υπό πιο χαλαρές συνθήκες θα ήταν φοβερή η συνάντηση

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Επίσκεψη στην Μισέλ
Πολύ ωραία κοπέλα όπως την περιέγραψαν οι φίλοι πιο πανω
Τώρα για δωμάτιο να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να δοσω κάτι μιας και είχε πολλά άτομα πριν από εμένα άρα μαλον η κοπέλα ήταν κουρασμένη
Λίγο βιαστικά στο δωμάτιο η πιπα ήταν ατσάλι με πολύ δόντι
Το στούντιο έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την ποιότητα άρα πιστεύω υπό πιο χαλαρές συνθήκες θα ήταν φοβερή η συνάντηση
Καλησπέρα, η αλήθεια είναι ότι για κάποιο λόγο έρχεστε όλοι μαζί το βράδυ και τα κορίτσια προσπαθούν να προλάβουν να εξυπηρετήσουν όλους χωρίς να αδικήσουν κανέναν. Ίσως ήταν μια ατιχοι στιγμή. Το κορίτσι μας την Παρασκευή είναι τελευταία μέρα, αν έχετε χρόνο μέσα στην μέρα που είναι πολύ πιο χαλαρά, ελάτε, και συγνώμη αν σας στεναχώρισαμε:kiss-mark:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισκεψη στην Ιωαννα στο Αφροδιτη...κοριτσαρος,γυναικαρα,οπως την θελω με τις πιασηματαρες της,πολυ καλη στο δωματιο,επικοινωνιακη με θετικη αυρα,με ανεση χρονου ,πιπα με διαρκεια,ελευθερα πιασιματα χωρις μα κ μου....τιμια κ στα στησιματα,ανετα θα ξαναπερνουσα για ρεβανς...μπραβο στο μαγαζι με την πολυ καλη επιλογη τους.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗ Η ΜΙΣΈΛ την Παρασκευή τελευταία ημέρα
IMG-20230824-WA0042.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
περασα κ απο Χοτ Βιλλα σημερα,κλειστη κ ρημαδιο...κριμα,μας αποχαιρετησε κ η Βαλερια.:priest:

Deliveryboy1988

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
131
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι το πύλης έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη... αξιοπρεπεστατος χώρος πάντα καθαρός και το βασικό τα κορίτσια που φέρνει. Για εμένα η μαργαρίτα ότι πιο τοπ και ακολουθεί η νίκη και μετά η Μισέλ!
Πριν μέρες περασα στο δωμάτιο με Μισέλ. Ευδιαθετη αν και υπήρξε μια βιασύνη (πήγα μετά τις 00:00) και το μόνο αρνητικό ήταν η πιπα με δόντι... γενικά το απεχθάνομαι... φυσικά όταν της το είπα ευγενικά μου ζήτησε συγνώμη και δεν ξανά έγινε... τα υπόλοιπα λίγο πολύ τσ ξέρετε... ελπίζω η επόμενη να είναι η μαργαρίτα.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Τρικάλων -Πυλης η ΜΙΣΈΛ ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ
IMG-20230824-WA0041.jpg

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πέρασμα με τη Βίκυ στο Πύλης. Η κοπέλα είναι ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτογραφίες. Όμορφη, με ένα μείον το πολύ μικρό στήθος της αλλά προσωπικά δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Από κει και πέρα στο δωμάτιο έκανε χαλαρή πίπα, καλή, χωρίς δόντι. Δε βιάστηκε καθόλου. Τρεις στάσεις είχαμε. Ξεκίνησε από πάνω, όπου ναι μεν έκανε βαθιά καθίσματα αλλά όχι επιπέδου Μαργαρίτας πχ. Ιεραποστολικό και στα τέσσερα στήθηκε ηρωικά χωρίς να κλέβει στις διεισδύσεις. Φιλιά δεν έδωσε. Κι επίσης δεν είχε και πολλά προκαταρκτικά στην αρχή. Καλή περίπτωση, τίμια, χωρίς όμως να δώσει προσωπικά σε μένα το κάτι παραπάνω.

Ρώτησα για πρωκτικό μιας και κάνει φουλ η κοπέλα και η κυρία μου είπε για εκατό ευρώ!! Η μία φορά. Οκ. Δεν κρίνω τις τιμές. Αλλά μου φάνηκαν εξωπραγματικά λεφτά για ένα δεκάλεπτο σεξ.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Πέρασμα με τη Βίκυ στο Πύλης. Η κοπέλα είναι ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτογραφίες. Όμορφη, με ένα μείον το πολύ μικρό στήθος της αλλά προσωπικά δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Από κει και πέρα στο δωμάτιο έκανε χαλαρή πίπα, καλή, χωρίς δόντι. Δε βιάστηκε καθόλου. Τρεις στάσεις είχαμε. Ξεκίνησε από πάνω, όπου ναι μεν έκανε βαθιά καθίσματα αλλά όχι επιπέδου Μαργαρίτας πχ. Ιεραποστολικό και στα τέσσερα στήθηκε ηρωικά χωρίς να κλέβει στις διεισδύσεις. Φιλιά δεν έδωσε. Κι επίσης δεν είχε και πολλά προκαταρκτικά στην αρχή. Καλή περίπτωση, τίμια, χωρίς όμως να δώσει προσωπικά σε μένα το κάτι παραπάνω.

Ρώτησα για πρωκτικό μιας και κάνει φουλ η κοπέλα και η κυρία μου είπε για εκατό ευρώ!! Η μία φορά. Οκ. Δεν κρίνω τις τιμές. Αλλά μου φάνηκαν εξωπραγματικά λεφτά για ένα δεκάλεπτο σεξ.
Καλησπέρα για το προκτικο θέλω να σας πω,πως είναι ένα ιδιαίτερο και όχι τόσο εύκολο πρόγραμμα, που δεν μπορεί να κάνει κάθε κοπέλα, και έχει και τους κινδύνους της . Οπότε τα 100 ευρώ απολύτως λογική τιμή

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456

Στην Αθήνα το πρόγραμμα με προκτικο κοστίζει 150 ευρώ και πάνω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αμαντα πηγε κανεις?

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Την μαργαρίτα ποτέ θα την ξανά δούμε;
Τα ακριβά αρώματα σε μικρά μπαλάκια, και την Μαργαρίτα σε μικρές δόσεις :2funny::2funny::2funny::buck2: μην μου γίνεται εξαρτημένοι και σάς τρέχω :cheesy::smiling-face-with-heart-eyes: αλλά στα σοβαρά τώρα. Τα κορίτσια δούλευν και αλλού, πρέπει να ξεκουραστούν, έχουν και προσωπική ζωή, οπότε προγράμμα βγενει σύμφωνα με τα κενά που έχουν τα κορίτσια που πρέπει να τεριαξουν με τα κενά του μαγαζιού . Παρακολουθήστε της ενημέρωσης μου. Ευχαριστώ :smiling-face-with-heart-eyes:

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Τρικάλων -Πυλης η ΒΊΚΥ, 28.09 ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ
IMG-20230901-WA0044.jpg
IMG-20230901-WA0040.jpg

Συνημμένα