You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 868K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Νίκη - Studio Τρικάλων Πύλης -Την αγαπώ - μου φτάνει μόνο να την κοιτάζω και να θαυμάζω την ομορφιά της - την γλυκύτητα της - το πιο ερωτικό βλέμμα που χω δει - βέβαια η Νίκη δεν με άφησε μόνο να θαυμάζω την Ομορφιά της ... προχώρησε χαρίζοντας μου ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής όπως πάντα - δεν έχω λόγια γι' αυτό το Θεϊκό Πλάσμα
Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Ενοικιαστηριο παίδες στης Αναστασίας! Φαινόταν από καιρό! Τεσπα! Να είναι καλά η γυναίκα! Τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια λειτουργίας έφερνε αξιόλογα κορίτσια!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κριμα,ακομη ενας μειων οικος στην περιοχη...χασαμε την χοτ βιλα,τωρα την Αναστασια...Ενοικιαστηριο παίδες στης Αναστασίας! Φαινόταν από καιρό! Τεσπα! Να είναι καλά η γυναίκα! Τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια λειτουργίας έφερνε αξιόλογα κορίτσια!
χαϊλαϊτ στης Αναστασιας να δοκιμαζουμε τοτε Στεφανιες,Βαρβαρες,την μαυρουλα Γουεντι (τρελα πηδηματα) κ τοσες αλλες...μακαρι να υπαρξει συνεχεια απο καποιον επενδυτη.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Αγαπητοί φίλοι μακριά από Φωτεινή , πιο γρήγορη αρπαχτη δεν μου έκαναν ποτέ ούτε 5 λεπτά δεν έβγαλε ούτε την μαύρη μίνι φούστα,έκανε στοματικό χωρίς να βγάλει τίποτα παρα μόνο τις γόβες και μετά έκατσε στα 4 μαζεύοντας την φούστα σαν να ήθελε να...μην πω ....δεν με νοιάζουν τα φράγκα αλλά η κοροϊδία...δεν άντεξα δεν είχα σκοπό να γράψω ..δεν μου άρεσει να γράφω αρνητικά... αλλά εκνευρίστηκα
.... κοροϊδία καθαρή
.... κοροϊδία καθαρή
Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Η αλήθεια είναι ότι πέρασα την είδα την Φωτο αλλά κάτι δεν με έκανε κλικ !
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
Τι είπες τώρα ρε τυπε, Γουεντη!κριμα,ακομη ενας μειων οικος στην περιοχη...χασαμε την χοτ βιλα,τωρα την Αναστασια...
χαϊλαϊτ στης Αναστασιας να δοκιμαζουμε τοτε Στεφανιες,Βαρβαρες,την μαυρουλα Γουεντι (τρελα πηδηματα) κ τοσες αλλες...μακαρι να υπαρξει συνεχεια απο καποιον επενδυτη.
Τι ναζί και αέρα είχε αυτή η καυλιτσα.
Ότι πιο τίμιο έχω συναντήσει, 1α μου βήματα τότε 20αρης, σχεδίων την είχα ερωτευτεί
Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Έχουμε καμία ενημέρωση για μαργαρίτα;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.803
- Πόντοι
- 456
Βάλτε στο gps κρεατοσκεβασματα ΜΆΡΚΟΣ , είμαστε ακριβώς απέναντιΡε παιδιά δεν μπορώ να βρω με τίποτα το studio Τρικάλων Πύλης, μήπως υπάρχει κάποια φωτογραφία από έξω; η μια ακριβής τοποθεσία GPS;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.803
- Πόντοι
- 456
Αργότερα η Μαργαρίτα,Έχουμε καμία ενημέρωση για μαργαρίτα;
Μια Αναστασία ξανθιά είναι καλή; έχει περάσει από Τρίκαλα ;
Συνημμένα
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Αυτή τι είναι?
Έχει αγγελία?
Έχει αγγελία?
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Μιας και αναφέρθηκε το ενοικιαστήριο, πέρναγα σήμερα από το Λαρίσης και είδα την επιγραφή αναμμένη, πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Δυστυχώς δεν ήμουν μόνος και δεν τσέκαρα τι παίζει. Ίσως τις επόμενες μέρες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K