You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 898K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μαργαριτα εξαιρετικη,ωραιος χωρος, ειχα να παω εκει απο τοτε που το ειχε η Ελλη.Καμμια σχεση βεβαια τωρα.
Δυστηχως η τιμη του απλου ειναι για συγκεκριμενα βαλαντια,οποτε δεν επιτρεπει συνεχεις επισκεψεις.
Λαρισης επισης ανοιχτο κανονικα με Βαρβαρα.
Δυστηχως η τιμη του απλου ειναι για συγκεκριμενα βαλαντια,οποτε δεν επιτρεπει συνεχεις επισκεψεις.
Λαρισης επισης ανοιχτο κανονικα με Βαρβαρα.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Ευτυχώς προλαβαίνω μια 2η συνάντηση αύριοΤρικάλων -Πυλης η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ για 3 μέρες ακόμα
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Φίλε argento έτσι προγραμματίζα εγώ για να δω Ροξανη χθές αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έγινε συνάντηση και σήμερα βρίσκομαι Λάρισα για δουλειά η Ροξανη έφυγεΕυτυχώς προλαβαίνω μια 2η συνάντηση αύριο
Τελευταία τροποποίηση:
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Ότι μπορείς να κάνεις σήμερα,μην το αφήνεις για αύριο...μόνο που εγώ πραγματικά δεν προλάβαινα σήμερα, αν φύγει αύριο η Μαργαρίτα οκ την πάτησα...Φίλε argento έτσι προγραμματίζα εγώ για να δω Ροξανη χθές αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έγινε συνάντηση και σήμερα βρίσκομαι Λάρισα για δουλειά η Ροξανη έφυγε
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Ωχ μόλις είδα ότι φεύγει σήμερα η Μαργαρίτα, κάτι ήξερες εσύ panos 730 ....και δεν πρόλαβα μαζί της παρά μόνο μια φορά,την Κυριακή των εκλογών είχε πελάτη μισή ώρα,την Δευτέρα που πήγα δεν είχε ρεύμα πάραυτα μπουκάρα και χωρίς ρεύμα, λέω εδώ όλα για όλα.... πέρασα καλά δεν λέω πιο καλά ήταν ανοίξαμε και τις κουρτίνες λες και εινασταβ σε δικό μας διαμέρισμα....αλλά μας την έκανε γρήγορα η μικρή....τώρα εδώ βλέπω Γιάννα δεν την ξέρω αλλά θα την γνωρίσουμε καλά στοιχεία είδα στον πίνακα....Φίλε argento έτσι προγραμματίζα εγώ για να δω Ροξανη χθές αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έγινε συνάντηση και σήμερα βρίσκομαι Λάρισα για δουλειά η Ροξανη έφυγε
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά όταν έχεις πίεση στη δουλειά δεν έχεις χρόνο για ολαΌτι μπορείς να κάνεις σήμερα,μην το αφήνεις για αύριο...μόνο που εγώ πραγματικά δεν προλάβαινα σήμερα, αν φύγει αύριο η Μαργαρίτα οκ την πάτησα...
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Πλάκα μου κάνεις!!!! Δεν γνωρίζω κάτι αλλά πολλές φορές όταν προγραμματίζω κάτι δεν μου βγενει γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Κρίμα πάλι καλά που μου το είπες γιατί σε λίγο τελειώνω από τη δουλειά και σκεφτόμουν να κάνω έξτρα χιλιόμετρα για να ξανα έβλεπα αυτό το υπέροχο πλάσμα την Μαργαρίτα . Μάλλον κάτι τις κάνατε τις κοπέλας και φεύγειΩχ μόλις είδα ότι φεύγει σήμερα η Μαργαρίτα, κάτι ήξερες εσύ panos 730 ....και δεν πρόλαβα μαζί της παρά μόνο μια φορά,την Κυριακή των εκλογών είχε πελάτη μισή ώρα,την Δευτέρα που πήγα δεν είχε ρεύμα πάραυτα μπουκάρα και χωρίς ρεύμα, λέω εδώ όλα για όλα.... πέρασα καλά δεν λέω πιο καλά ήταν ανοίξαμε και τις κουρτίνες λες και εινασταβ σε δικό μας διαμέρισμα....αλλά μας την έκανε γρήγορα η μικρή....τώρα εδώ βλέπω Γιάννα δεν την ξέρω αλλά θα την γνωρίσουμε καλά στοιχεία είδα στον πίνακα....
. Η Γιάννα φαίνεται ωραία κοπέλα γράψε αν έχεις συνάντηση η αλλιώς θα σου πω αν βρω χρόνο πριν φύγω από τη Λάρισα
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Λογικά θα περάσω αύριο το απόγευμα έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα για την Μαργαρίτα, θα σου πω αύριο για την ΓιάνναΠλάκα μου κάνεις!!!! Δεν γνωρίζω κάτι αλλά πολλές φορές όταν προγραμματίζω κάτι δεν μου βγενει γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Κρίμα πάλι καλά που μου το είπες γιατί σε λίγο τελειώνω από τη δουλειά και σκεφτόμουν να κάνω έξτρα χιλιόμετρα για να ξανα έβλεπα αυτό το υπέροχο πλάσμα την Μαργαρίτα . Μάλλον κάτι τις κάνατε τις κοπέλας και φεύγει
. Η Γιάννα φαίνεται ωραία κοπέλα γράψε αν έχεις συνάντηση η αλλιώς θα σου πω αν βρω χρόνο πριν φύγω από τη Λάρισα
Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Κρίμα δεν πρόλαβα το κορίτσι... θα μας ξανά έρθει σύντομα ;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.113
- Πόντοι
- 456
Ανέβασε πυρετό, δεν γινόταν να κάτσει.Κρίμα δεν πρόλαβα το κορίτσι... θα μας ξανά έρθει σύντομα ;
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Καλή ανάρρωση στην κοπέλα. Είναι εποχή των ιώσεων δεν θέλει και πολύ να αρρωστήσεις με αυτόν τον καιρό , υπομονή και ολα καλά θα πάνεΑνέβασε πυρετό, δεν γινόταν να κάτσει.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.113
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστούμε πολύ, να της το μεταφέρω. Και όπως είπα πιο πάνω όλη μας πρέπει να προσέχουμεΚαλή ανάρρωση στην κοπέλα. Είναι εποχή των ιώσεων δεν θέλει και πολύ να αρρωστήσεις με αυτόν τον καιρό , υπομονή και ολα καλά θα πάνε
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Καλό είναι οι κοπέλες για δικιά τους προστασία να κάνουν το αντιγριπικο εμβόλιο κάθε χρόνο που τώρα γίνεται αυτή την περίοδο.Ευχαριστούμε πολύ, να της το μεταφέρω. Και όπως είπα πιο πάνω όλη μας πρέπει να προσέχουμε
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Θα διαφωνήσω φίλε μου με το εμβόλιο πρώτο γιατί το εμβόλιο είναι για ευπαθείς ομάδες και για μεγάλες ηλικίες και δεύτερο όλο αυτό με τα εμβόλια είναι ένα θέμα που το προωθούν για να βγάζουν χρήματα κάποιοι , γνωρίζω αρκετά άτομα που ενώ έχουν κάνει εμβόλιο αρρώστησαν και πέρασαν δύσκολα τότε για ποίο λόγω να το κάνεις?Καλό είναι οι κοπέλες για δικιά τους προστασία να κάνουν το αντιγριπικο εμβόλιο κάθε χρόνο που τώρα γίνεται αυτή την περίοδο.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.113
- Πόντοι
- 456
Σύμφωνο, αλλά είναι προσωπικό το θέμα, δεν μπορώ να το επιβάλλωΚαλό είναι οι κοπέλες για δικιά τους προστασία να κάνουν το αντιγριπικο εμβόλιο κάθε χρόνο που τώρα γίνεται αυτή την περίοδο.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.113
- Πόντοι
- 456
Είναι και το θέμα οργανισμού πως θα το δεχτεί, και στην εποχή που ζούμε δεν ξέρεις και τι έχει μέσα αυτο το φάρμακοΘα διαφωνήσω φίλε μου με το εμβόλιο πρώτο γιατί το εμβόλιο είναι για ευπαθείς ομάδες και για μεγάλες ηλικίες και δεύτερο όλο αυτό με τα εμβόλια είναι ένα θέμα που το προωθούν για να βγάζουν χρήματα κάποιοι , γνωρίζω αρκετά άτομα που ενώ έχουν κάνει εμβόλιο αρρώστησαν και πέρασαν δύσκολα τότε για ποίο λόγω να το κάνεις?
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Έχεις απόλυτο δίκιο σύμφωνοΕίναι και το θέμα οργανισμού πως θα το δεχτεί, και στην εποχή που ζούμε δεν ξέρεις και τι έχει μέσα αυτο το φάρμακο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 983