Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 898K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.113
Πόντοι
456
Τρικάλων -Πυλης η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ για 3 μέρες ακόμα
Screenshot_2023-08-13-09-52-28-102_com.whatsapp-edit.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μαργαριτα εξαιρετικη,ωραιος χωρος, ειχα να παω εκει απο τοτε που το ειχε η Ελλη.Καμμια σχεση βεβαια τωρα.
Δυστηχως η τιμη του απλου ειναι για συγκεκριμενα βαλαντια,οποτε δεν επιτρεπει συνεχεις επισκεψεις.
Λαρισης επισης ανοιχτο κανονικα με Βαρβαρα.

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Ευτυχώς προλαβαίνω μια 2η συνάντηση αύριο ❤️❤️❤️
Φίλε argento έτσι προγραμματίζα εγώ για να δω Ροξανη χθές αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έγινε συνάντηση και σήμερα βρίσκομαι Λάρισα για δουλειά η Ροξανη έφυγε :think::think:

Τελευταία τροποποίηση:

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
638
Πόντοι
81
Φίλε argento έτσι προγραμματίζα εγώ για να δω Ροξανη χθές αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έγινε συνάντηση και σήμερα βρίσκομαι Λάρισα για δουλειά η Ροξανη έφυγε :think::think:
Ότι μπορείς να κάνεις σήμερα,μην το αφήνεις για αύριο...μόνο που εγώ πραγματικά δεν προλάβαινα σήμερα, αν φύγει αύριο η Μαργαρίτα οκ την πάτησα...

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
638
Πόντοι
81
Ωχ μόλις είδα ότι φεύγει σήμερα η Μαργαρίτα, κάτι ήξερες εσύ panos 730 ....και δεν πρόλαβα μαζί της παρά μόνο μια φορά,την Κυριακή των εκλογών είχε πελάτη μισή ώρα,την Δευτέρα που πήγα δεν είχε ρεύμα πάραυτα μπουκάρα και χωρίς ρεύμα, λέω εδώ όλα για όλα.... πέρασα καλά δεν λέω πιο καλά ήταν ανοίξαμε και τις κουρτίνες λες και εινασταβ σε δικό μας διαμέρισμα....αλλά μας την έκανε γρήγορα η μικρή....τώρα εδώ βλέπω Γιάννα δεν την ξέρω αλλά θα την γνωρίσουμε καλά στοιχεία είδα στον πίνακα....

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Ότι μπορείς να κάνεις σήμερα,μην το αφήνεις για αύριο...μόνο που εγώ πραγματικά δεν προλάβαινα σήμερα, αν φύγει αύριο η Μαργαρίτα οκ την πάτησα...
Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά όταν έχεις πίεση στη δουλειά δεν έχεις χρόνο για ολα

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Ωχ μόλις είδα ότι φεύγει σήμερα η Μαργαρίτα, κάτι ήξερες εσύ panos 730 ....και δεν πρόλαβα μαζί της παρά μόνο μια φορά,την Κυριακή των εκλογών είχε πελάτη μισή ώρα,την Δευτέρα που πήγα δεν είχε ρεύμα πάραυτα μπουκάρα και χωρίς ρεύμα, λέω εδώ όλα για όλα.... πέρασα καλά δεν λέω πιο καλά ήταν ανοίξαμε και τις κουρτίνες λες και εινασταβ σε δικό μας διαμέρισμα....αλλά μας την έκανε γρήγορα η μικρή....τώρα εδώ βλέπω Γιάννα δεν την ξέρω αλλά θα την γνωρίσουμε καλά στοιχεία είδα στον πίνακα....
Πλάκα μου κάνεις!!!! Δεν γνωρίζω κάτι :undecided-old: αλλά πολλές φορές όταν προγραμματίζω κάτι δεν μου βγενει γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Κρίμα πάλι καλά που μου το είπες γιατί σε λίγο τελειώνω από τη δουλειά και σκεφτόμουν να κάνω έξτρα χιλιόμετρα για να ξανα έβλεπα αυτό το υπέροχο πλάσμα την Μαργαρίτα . Μάλλον κάτι τις κάνατε τις κοπέλας και φεύγει
:grin::grin:. Η Γιάννα φαίνεται ωραία κοπέλα γράψε αν έχεις συνάντηση η αλλιώς θα σου πω αν βρω χρόνο πριν φύγω από τη Λάρισα

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
638
Πόντοι
81
Πλάκα μου κάνεις!!!! Δεν γνωρίζω κάτι :undecided-old: αλλά πολλές φορές όταν προγραμματίζω κάτι δεν μου βγενει γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Κρίμα πάλι καλά που μου το είπες γιατί σε λίγο τελειώνω από τη δουλειά και σκεφτόμουν να κάνω έξτρα χιλιόμετρα για να ξανα έβλεπα αυτό το υπέροχο πλάσμα την Μαργαρίτα . Μάλλον κάτι τις κάνατε τις κοπέλας και φεύγει
:grin::grin:. Η Γιάννα φαίνεται ωραία κοπέλα γράψε αν έχεις συνάντηση η αλλιώς θα σου πω αν βρω χρόνο πριν φύγω από τη Λάρισα
Λογικά θα περάσω αύριο το απόγευμα έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα για την Μαργαρίτα, θα σου πω αύριο για την Γιάννα

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.113
Πόντοι
456
Η Μαργαρίτα δυστυχώς έπρεπε να φύγει πιο νωρίς. Κυκλοφόρη μια ίωση που πρέπει να προσέχουμε όλη μας.

Deliveryboy1988

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
131
Πόντοι
0
Κρίμα δεν πρόλαβα το κορίτσι... θα μας ξανά έρθει σύντομα ;

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Ανέβασε πυρετό, δεν γινόταν να κάτσει.
Καλή ανάρρωση στην κοπέλα. Είναι εποχή των ιώσεων δεν θέλει και πολύ να αρρωστήσεις με αυτόν τον καιρό , υπομονή και ολα καλά θα πάνε

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.113
Πόντοι
456
Καλή ανάρρωση στην κοπέλα. Είναι εποχή των ιώσεων δεν θέλει και πολύ να αρρωστήσεις με αυτόν τον καιρό , υπομονή και ολα καλά θα πάνε
Ευχαριστούμε πολύ, να της το μεταφέρω. Και όπως είπα πιο πάνω όλη μας πρέπει να προσέχουμε

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
638
Πόντοι
81
Ευχαριστούμε πολύ, να της το μεταφέρω. Και όπως είπα πιο πάνω όλη μας πρέπει να προσέχουμε
Καλό είναι οι κοπέλες για δικιά τους προστασία να κάνουν το αντιγριπικο εμβόλιο κάθε χρόνο που τώρα γίνεται αυτή την περίοδο.

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Καλό είναι οι κοπέλες για δικιά τους προστασία να κάνουν το αντιγριπικο εμβόλιο κάθε χρόνο που τώρα γίνεται αυτή την περίοδο.
Θα διαφωνήσω φίλε μου με το εμβόλιο πρώτο γιατί το εμβόλιο είναι για ευπαθείς ομάδες και για μεγάλες ηλικίες και δεύτερο όλο αυτό με τα εμβόλια είναι ένα θέμα που το προωθούν για να βγάζουν χρήματα κάποιοι , γνωρίζω αρκετά άτομα που ενώ έχουν κάνει εμβόλιο αρρώστησαν και πέρασαν δύσκολα τότε για ποίο λόγω να το κάνεις?

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.113
Πόντοι
456
Σύμφωνο, αλλά είναι προσωπικό το θέμα, δεν μπορώ να το επιβάλλω

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.113
Πόντοι
456
Θα διαφωνήσω φίλε μου με το εμβόλιο πρώτο γιατί το εμβόλιο είναι για ευπαθείς ομάδες και για μεγάλες ηλικίες και δεύτερο όλο αυτό με τα εμβόλια είναι ένα θέμα που το προωθούν για να βγάζουν χρήματα κάποιοι , γνωρίζω αρκετά άτομα που ενώ έχουν κάνει εμβόλιο αρρώστησαν και πέρασαν δύσκολα τότε για ποίο λόγω να το κάνεις?
Είναι και το θέμα οργανισμού πως θα το δεχτεί, και στην εποχή που ζούμε δεν ξέρεις και τι έχει μέσα αυτο το φάρμακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom