You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη στην Δανάη
Να πω για αρχή με τράβηξε πολυ η φωτογραφία
Ωστόσο όταν πήγα δεν μου φάνηκε σαν την φωτογραφία
Η κοπέλα δεν είναι άσχημη ωραία κοπέλα ήταν με λίγα παραπάνω κιλά στο κολο
Στο δωμάτιο καυλιαρα ήταν είχε συμμετοχή και κυρίως φωνητική
Αξίζει μια επίσκεψη ίσως ξαναπήγαινα
Θα περάσω και από Πύλης στην Μαρίνα άμα προλάβω
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.803
- Πόντοι
- 456
Η ΜΑΡΙΝΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ 14.10 ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑΕπίσκεψη στην Δανάη
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα Argento η Εμμανουέλα που αναζητάς είναι από σήμερα στο studio Ερως στα Χανιά .Δεν λέει να ρθει Τρίκαλα το κορίτσιΑγαπητοί φίλοι μακριά από Φωτεινή , πιο γρήγορη αρπαχτη δεν μου έκαναν ποτέ ούτε 5 λεπτά δεν έβγαλε ούτε την μαύρη μίνι φούστα,έκανε στοματικό χωρίς να βγάλει τίποτα παρα μόνο τις γόβες και μετά έκατσε στα 4 μαζεύοντας την φούστα σαν να ήθελε να...μην πω ....δεν με νοιάζουν τα φράγκα αλλά η κοροϊδία...δεν άντεξα δεν είχα σκοπό να γράψω ..δεν μου άρεσει να γράφω αρνητικά... αλλά εκνευρίστηκα
.... κοροϊδία καθαρή
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ για την ενημέρωση...που θα πάει θα ρθει . .. Λάρισα κάποια στιγμή σίγουρα ...για Τρίκαλα χλωμό το κόβω και γω έως αδύνατο... γιατί ήταν να ρθει και το ακύρωσε απ' ότι μου πε το Πάσχα στη Λάρισα που την είχα βρει...μιλούσε για το ΚαρδίτσηςΚαλησπέρα Argento η Εμμανουέλα που αναζητάς είναι από σήμερα στο studio Ερως στα Χανιά .Δεν λέει να ρθει Τρίκαλα το κορίτσι
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Argento η έχεις πολλά κονέ με την Anzela η πήγαινε παιξε κανένα τζόκερ.Η Μαργαρίτα στα Τρίκαλα θα ανεβάσει την περιοχή σε άλλο level .Το γνωρίζεις και εσύ άλλωστε ότι το κορίτσι είναι κορυφη ότι καλύτερο από όλες τίς κοπέλες που εργάζονται στα αδέλφα καταστήματα και σε άλλες περιοχές
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Για Μαρίνα κανείς τίποτα;
Panos 730 ξέρω ότι η Άντζελα δεν μου χαλάει χατίρι μας διαβάζει και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μας γι' αυτό από αύριο και όλη την εβδομάδα... let's party with MargaritaArgento η έχεις πολλά κονέ με την Anzela η πήγαινε παιξε κανένα τζόκερ.Η Μαργαρίτα στα Τρίκαλα θα ανεβάσει την περιοχή σε άλλο level .Το γνωρίζεις και εσύ άλλωστε ότι το κορίτσι είναι κορυφη ότι καλύτερο από όλες τίς κοπέλες που εργάζονται στα αδέλφα καταστήματα και σε άλλες περιοχές
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Margarita my loveΑύριο 15.10 Τρικάλων -Πυλης η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Αγαπάμε Μαργαρίτα γιατί είναι καλό παιδί και αξίζει πολλά περισσότεραMargarita my love
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Φίλε Panos730 με ματιασες φίλε μου ....πέρασα από Μαργαρίτα κατά τις 12.30 με χαρά στο δρόμο λέω δεν θα βρω κανένα λόγω εκλογών και μου λέει η κυρία στην υποδοχή μόλις μπήκε η Μαργαρίτα για μισή ώρα πρόγραμμα...λέω με ματιασες ο Πάνος...τι να κάνω και γω έφυγα μισή ώρα...;;;; Θα μου αν ήμουνα εγώ μέσα θα τα καλά.. έλα όμως που δεν ήμουν ... Καλά πήγε και αυτό πάω να ψηφίσωΑγαπάμε Μαργαρίτα γιατί είναι καλό παιδί και αξίζει πολλά περισσότερα
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Όχι φιιλε argento δεν ματιαζω.Απλα όπως σου είπα η Μαργαρίτα είναι Top καί πρέπει να τα περιμένεις αυτά , σιγά σιγά όμως γιατί θα το καταστρέψετε το κορίτσι καί θα βγεί off line , οπότε όσο και να θέλει και η ίδια να ευχαριστήσει κοσμο δεν θα μπορείΦίλε Panos730 με ματιασες φίλε μου ....πέρασα από Μαργαρίτα κατά τις 12.30 με χαρά στο δρόμο λέω δεν θα βρω κανένα λόγω εκλογών και μου λέει η κυρία στην υποδοχή μόλις μπήκε η Μαργαρίτα για μισή ώρα πρόγραμμα...λέω με ματιασες ο Πάνος...τι να κάνω και γω έφυγα μισή ώρα...;;;; Θα μου αν ήμουνα εγώ μέσα θα τα καλά.. έλα όμως που δεν ήμουν ... Καλά πήγε και αυτό πάω να ψηφίσω
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
Για αυτό έφυγα λέω μετά από μισή ώρα ...θα έμπαινα και γω άλλη μισή ή τέλοςπάντων όσο θα πήγαινε η αντοχή, θα το "κάψουμε" το κορίτσι ... οπότε από Τρίτη και βλέπουμε γιατί και η Δευτέρα αύριο θα γίνεται πανικός λόγω λαϊκής στα Τρίκαλα θα κατέβουν όλα τα χωριά...οπότε από Τρίτη αν μπορέσω λόγω φόρτου εργασίας και πάλι δύσκολο... υπομονή...τα καλά έτσι είναι .. υπομονήΌχι φιιλε argento δεν ματιαζω.Απλα όπως σου είπα η Μαργαρίτα είναι Top καί πρέπει να τα περιμένεις αυτά , σιγά σιγά όμως γιατί θα το καταστρέψετε το κορίτσι καί θα βγεί off line , οπότε όσο και να θέλει και η ίδια να ευχαριστήσει κοσμο δεν θα μπορεί
Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ??Για αυτό έφυγα λέω μετά από μισή ώρα ...θα έμπαινα και γω άλλη μισή ή τέλοςπάντων όσο θα πήγαινε η αντοχή, θα το "κάψουμε" το κορίτσι ... οπότε από Τρίτη και βλέπουμε γιατί και η Δευτέρα αύριο θα γίνεται πανικός λόγω λαϊκής στα Τρίκαλα θα κατέβουν όλα τα χωριά...οπότε από Τρίτη αν μπορέσω λόγω φόρτου εργασίας και πάλι δύσκολο... υπομονή...τα καλά έτσι είναι .. υπομονή
Panos 730
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 254
- Πόντοι
- 20
Επικοινωνήστε με το κατάστημα η περάστε από εκεί και θα σας πουν λεπτομέρειες για τα προγράμματα . Πάντως το κορίτσι είναι ότι καλύτερο υπάρχει!!!Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ??
Deliveryboy1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ! Ότι καλύτερο!
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.803
- Πόντοι
- 456
+30 694 066 2761 τηλέφωνο του μαγαζιούΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ??
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ
Έλενα 32 χρόνων Ελληνορωσδα ήρθα ξανά στην πόλη σας γιατί μαζί σας περνάω καλά. Έλα να Καυλωσουμε μαζί να κάνουμε ατελείωτο σεξ με ελεύθερα χάδια φιλιά και μουνακι έτοιμο να το σκίσεις. 6982960374
kanesex.com
Ξέρουμε κάτι εδώ?
Νομίζω είναι 2η φορά που έρχεται Τρίκαλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K