Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Μια Σόνια με κωλαρα έχει περάσει από εκεί;

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Επίσκεψη στην Δανάη
Να πω για αρχή με τράβηξε πολυ η φωτογραφία
Ωστόσο όταν πήγα δεν μου φάνηκε σαν την φωτογραφία
Η κοπέλα δεν είναι άσχημη ωραία κοπέλα ήταν με λίγα παραπάνω κιλά στο κολο
Στο δωμάτιο καυλιαρα ήταν είχε συμμετοχή και κυρίως φωνητική
Αξίζει μια επίσκεψη ίσως ξαναπήγαινα
Θα περάσω και από Πύλης στην Μαρίνα άμα προλάβω

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Επίσκεψη στην Δανάη
Να πω για αρχή με τράβηξε πολυ η φωτογραφία
Ωστόσο όταν πήγα δεν μου φάνηκε σαν την φωτογραφία
Η κοπέλα δεν είναι άσχημη ωραία κοπέλα ήταν με λίγα παραπάνω κιλά στο κολο
Στο δωμάτιο καυλιαρα ήταν είχε συμμετοχή και κυρίως φωνητική
Αξίζει μια επίσκεψη ίσως ξαναπήγαινα
Θα περάσω και από Πύλης στην Μαρίνα άμα προλάβω
Η ΜΑΡΙΝΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ 14.10 ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Τρικάλων -Πυλης η ΜΑΡΊΝΑ αύριο τελευταία μέρα
IMG-0f3e553895b5d701e9edbc083a4bb51d-V.jpg

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Αγαπητοί φίλοι μακριά από Φωτεινή , πιο γρήγορη αρπαχτη δεν μου έκαναν ποτέ ούτε 5 λεπτά δεν έβγαλε ούτε την μαύρη μίνι φούστα,έκανε στοματικό χωρίς να βγάλει τίποτα παρα μόνο τις γόβες και μετά έκατσε στα 4 μαζεύοντας την φούστα σαν να ήθελε να...μην πω ....δεν με νοιάζουν τα φράγκα αλλά η κοροϊδία...δεν άντεξα δεν είχα σκοπό να γράψω ..δεν μου άρεσει να γράφω αρνητικά... αλλά εκνευρίστηκα
.... κοροϊδία καθαρή
Καλησπέρα Argento η Εμμανουέλα που αναζητάς είναι από σήμερα στο studio Ερως στα Χανιά .Δεν λέει να ρθει Τρίκαλα το κορίτσι
1697222970929.png

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Καλησπέρα Argento η Εμμανουέλα που αναζητάς είναι από σήμερα στο studio Ερως στα Χανιά .Δεν λέει να ρθει Τρίκαλα το κορίτσι
1697222970929.png
Ευχαριστώ για την ενημέρωση...που θα πάει θα ρθει . .. Λάρισα κάποια στιγμή σίγουρα ...για Τρίκαλα χλωμό το κόβω και γω έως αδύνατο... γιατί ήταν να ρθει και το ακύρωσε απ' ότι μου πε το Πάσχα στη Λάρισα που την είχα βρει...μιλούσε για το Καρδίτσης

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Argento η έχεις πολλά κονέ με την Anzela η πήγαινε παιξε κανένα τζόκερ.:cheesy::cheesy:Η Μαργαρίτα στα Τρίκαλα θα ανεβάσει την περιοχή σε άλλο level .Το γνωρίζεις και εσύ άλλωστε ότι το κορίτσι είναι κορυφη ότι καλύτερο από όλες τίς κοπέλες που εργάζονται στα αδέλφα καταστήματα και σε άλλες περιοχές :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Για Μαρίνα κανείς τίποτα;

Argento η έχεις πολλά κονέ με την Anzela η πήγαινε παιξε κανένα τζόκερ.:cheesy::cheesy:Η Μαργαρίτα στα Τρίκαλα θα ανεβάσει την περιοχή σε άλλο level .Το γνωρίζεις και εσύ άλλωστε ότι το κορίτσι είναι κορυφη ότι καλύτερο από όλες τίς κοπέλες που εργάζονται στα αδέλφα καταστήματα και σε άλλες περιοχές :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Panos 730 ξέρω ότι η Άντζελα δεν μου χαλάει χατίρι μας διαβάζει και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μας γι' αυτό από αύριο και όλη την εβδομάδα... let's party with Margarita ♥️♥️♥️♥️♥️

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Αγαπάμε Μαργαρίτα γιατί είναι καλό παιδί και αξίζει πολλά περισσότερα:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Φίλε Panos730 με ματιασες φίλε μου ....πέρασα από Μαργαρίτα κατά τις 12.30 με χαρά στο δρόμο λέω δεν θα βρω κανένα λόγω εκλογών και μου λέει η κυρία στην υποδοχή μόλις μπήκε η Μαργαρίτα για μισή ώρα πρόγραμμα...λέω με ματιασες ο Πάνος...τι να κάνω και γω έφυγα μισή ώρα...;;;; Θα μου αν ήμουνα εγώ μέσα θα τα καλά.. έλα όμως που δεν ήμουν ... Καλά πήγε και αυτό πάω να ψηφίσω

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Φίλε Panos730 με ματιασες φίλε μου ....πέρασα από Μαργαρίτα κατά τις 12.30 με χαρά στο δρόμο λέω δεν θα βρω κανένα λόγω εκλογών και μου λέει η κυρία στην υποδοχή μόλις μπήκε η Μαργαρίτα για μισή ώρα πρόγραμμα...λέω με ματιασες ο Πάνος...τι να κάνω και γω έφυγα μισή ώρα...;;;; Θα μου αν ήμουνα εγώ μέσα θα τα καλά.. έλα όμως που δεν ήμουν ... Καλά πήγε και αυτό πάω να ψηφίσω
Όχι φιιλε argento δεν ματιαζω.Απλα όπως σου είπα η Μαργαρίτα είναι Top καί πρέπει να τα περιμένεις αυτά , σιγά σιγά όμως γιατί θα το καταστρέψετε το κορίτσι καί θα βγεί off line , οπότε όσο και να θέλει και η ίδια να ευχαριστήσει κοσμο δεν θα μπορεί :grin::grin:

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Όχι φιιλε argento δεν ματιαζω.Απλα όπως σου είπα η Μαργαρίτα είναι Top καί πρέπει να τα περιμένεις αυτά , σιγά σιγά όμως γιατί θα το καταστρέψετε το κορίτσι καί θα βγεί off line , οπότε όσο και να θέλει και η ίδια να ευχαριστήσει κοσμο δεν θα μπορεί :grin::grin:
Για αυτό έφυγα λέω μετά από μισή ώρα ...θα έμπαινα και γω άλλη μισή ή τέλοςπάντων όσο θα πήγαινε η αντοχή, θα το "κάψουμε" το κορίτσι ... οπότε από Τρίτη και βλέπουμε γιατί και η Δευτέρα αύριο θα γίνεται πανικός λόγω λαϊκής στα Τρίκαλα θα κατέβουν όλα τα χωριά...οπότε από Τρίτη αν μπορέσω λόγω φόρτου εργασίας και πάλι δύσκολο... υπομονή...τα καλά έτσι είναι .. υπομονή

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Για αυτό έφυγα λέω μετά από μισή ώρα ...θα έμπαινα και γω άλλη μισή ή τέλοςπάντων όσο θα πήγαινε η αντοχή, θα το "κάψουμε" το κορίτσι ... οπότε από Τρίτη και βλέπουμε γιατί και η Δευτέρα αύριο θα γίνεται πανικός λόγω λαϊκής στα Τρίκαλα θα κατέβουν όλα τα χωριά...οπότε από Τρίτη αν μπορέσω λόγω φόρτου εργασίας και πάλι δύσκολο... υπομονή...τα καλά έτσι είναι .. υπομονή
Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ??

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ??
Επικοινωνήστε με το κατάστημα η περάστε από εκεί και θα σας πουν λεπτομέρειες για τα προγράμματα . Πάντως το κορίτσι είναι ότι καλύτερο υπάρχει!!!

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1

Ξέρουμε κάτι εδώ?
Νομίζω είναι 2η φορά που έρχεται Τρίκαλα

Stories

Νέο!