Περασμα χθες το απογευμα απο το Λαρισης,ειχα να παω απο τελος Μαιου.Μπραβο στην Αναστασια για την καινουργια κοπελα που εφερε.Λιζα ειπε ο Παναγος,Λουιζα ακουσα εγω,εχει ενα πολυ παραξενο τροπο που μιλαει.Τεσπα,καιρο ειχα να παθω πλακα με κοπελα,η συγκεκριμενη ειναι πολυ γκλυκια κοπελα,ευγενεστατη και το σημαντικοτερο ειναι για τα γουστα μου πολυ ομορφη.Το προσωπο της ειναι οντως καπως ιδιαιτερο αλλα σε κερδιζει με την καλοσυνη της,πραγματικα παιδια τοσο καλη κοπελα εχω καιρο να συναντησω.Μου ειχε πει η Αναστασια οτι η επομενη κοπελα που θα ερθει ειναι παρα πολυ καλο κοριτσι,παντα η Αναστασια φερνει καλες κοπελες οποτε δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση.
Στα της κοπελας λοιπον,27 απο Ρουμανια ειπε σε μενα,μου ειπε και πολη αλλα δεν την συγκρατησα,περασα με απλο προγραμμα.Στην αρχη ειχαμε κανενα 10λεπτο κουβεντα και η κοπελα ειναι πολυ συνειδητοποιημενη και πραγματικα οι αποψεις της ειναι πολυ σωστες.Ειχε ερθει ξανα πριν τον κορονοιο,μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα και μου ειπε οτι ξερει και να διαβαζει αλλα και να γραφει Ελληνικα.Τωρα πως γινεται αυτο σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα δεν ξερω,σε 6 μηνες μου ειπε οτι εμαθε Ελληνικα.Εχει οντως παρα πολυ ομορφο στηθος,σχεδον τελειο μεγεθος και τερμα στητο.Τελειο κωλαρακι,πολυ ωραια ποδια,ωραιο ασπρο δερμα,γενικα εχει πολυ ωραιο σφιχτο νεανικο σωμα.Στον αγωνα την ειδα λιγο μαγκωμενη στην αρχη,λογικο ειναι βεβαια πρωτη μας συναντηση αλλα στην συνεχεια ξεκλειδωθηκε αρκετα.Ξεκινημα με καβαλημα και ωραια καθισματα και συνεχως με κοιταγε στα ματια και επαιρνε κατι πονηρες εκφρασεις,μετα ιεραποστολικο οπου συνεχιζε οπτικη επαφη και τσιμπαγε ρογες.Επειδη ειχαμε αργησει αρκετα,της ειπα να παω λιγο πιο γρηγορα,κανενα προβλημα μου ειπε,η αληθεια ειναι οτι πηγα λιγο κομπρεσερ αλλα δεν παραπονεθηκε ποτε και δεν εκλεψε ουτε στιγμη.Καποι δοση προς το τελος εβαλε τα ποδια της στους ωμους μου,την επιασα απο την λεκανη και εκει ηρθε το τελος.
Μεχρι τις 20 θα ειναι εδω,αν μπορεσω θα περασω παλι αυριο να την δω σε κανενα καλυτερο προγραμμα αυτη τη φορα.Αυτη η Αναστασια παντως απιστευτη,δεν παιζει να ενοχλησει ουτε με σφαιρες.Δεν το εχω δει πουθενα αυτο,πολυ καλη γυναικα και σεβεται τον πελατη οπως κανενας αλλος.Γενικα η κοπελα αξιζει φουλ,οποιος δεν εχει παει χανει.