Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Αυτή την Άννα μασάζ που λέτε,μην μου πείτε ότι λέτε για αυτή το έχει anna masaz annoula?Κάπως έτσι τελος πάντων.Αν είναι αυτή,100€ έχει με δύο χέρια και είναι ξεπετα.Εχει ψιλό καλό σώμα για την ηλικία της αλλά μιλαει συνεχεια,λέει βλακείες και προσπαθεί να αποφύγει ότι μπορεί.Μακρια.Για το άλλο που λει ο dimmits,αναμένω και εγώ.

Πανάγο,καμία σχέση φιλε.Τεσπα,θα τα πούμε το βράδυ.
Χαχα ότι να ναι κατάλαβα. Μη δίνεις σημασία φίλε.

Αυτήν την Άννα φαντάζομαι έλεγε και ο dimmits. Η οποία όντως φαίνεται ωραίο σώμα αλλά έχω διαβάσει κατά καιρούς στη Λάρισα φουλ ξενερωτα πράγματα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτη λεω ...100 γιουρια ειναι πολλα ,μαλλον για αυτο δεν ηθελε να πει τιμη....αν μου λετε κ κομοδινο καλυτερα που δεν εκατσε...
για την αλλη περιπτωση αν δω φως θα ενημερωσω...ακομη ψαχνουμε τηλεφ...τεσπα.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Κατεβαίνοντας από Γιάννενα σήμερα είπα να σταματήσω στα Τρίκαλα για να δω τι παίζει. Πρώτο πέρασμα από Χ studio μία ξανθιά με ράστα όνομα Νεφέλη στο σαλόνι και με ψεύτικα δόντια έκανα μ****** και την πήρα ευτυχώς με το απλό και έφυγα άχυστος . Συνεχίζοντας πήγα από το Καρδίτσης πού είναι η Βαρβάρα ψηλή κοπέλα γεμάτη έδωσα ένα πενηντάρικο για ελεύθερο στοματικό και τελείωσα με τα χίλια ζόρια. Απορώ πως ορισμένοι τις βλέπουν ωραίες για τη Βαρβάρα αναφέρομαι ένα τσουβάλι και μισό. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε το 80άρι με πόνεσε.Τελικα στον κάμπο δύσκολα φέρνουν ωραίες κοπέλες.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Κατεβαίνοντας από Γιάννενα σήμερα είπα να σταματήσω στα Τρίκαλα για να δω τι παίζει. Πρώτο πέρασμα από Χ studio μία ξανθιά με ράστα όνομα Νεφέλη στο σαλόνι και με ψεύτικα δόντια έκανα μ****** και την πήρα ευτυχώς με το απλό και έφυγα άχυστος . Συνεχίζοντας πήγα από το Καρδίτσης πού είναι η Βαρβάρα ψηλή κοπέλα γεμάτη έδωσα ένα πενηντάρικο για ελεύθερο στοματικό και τελείωσα με τα χίλια ζόρια. Απορώ πως ορισμένοι τις βλέπουν ωραίες για τη Βαρβάρα αναφέρομαι ένα τσουβάλι και μισό. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε το 80άρι με πόνεσε.Τελικα στον κάμπο δύσκολα φέρνουν ωραίες κοπέλες.
Άστα να πάνε. Τραγωδία είμαστε. Σπάνιες οι καλές περιπτώσεις! Η Βαρβάρα το έσωζε όσο να ναι για μένα με την απόδοση της. Αλλά μάλλον φολιασε κι αυτήν. Έπρεπε να πας στο Λαρίσης, πιο τίμια τα πράγματα.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Άστα να πάνε. Τραγωδία είμαστε. Σπάνιες οι καλές περιπτώσεις! Η Βαρβάρα το έσωζε όσο να ναι για μένα με την απόδοση της. Αλλά μάλλον φολιασε κι αυτήν. Έπρεπε να πας στο Λαρίσης, πιο τίμια τα πράγματα.
Μεγάλα η α****** η αφεντικίνα με την κλάψα και έχω φάει και εκεί ορισμένες φολες δεν ξέρω όμως ποια έχει τώρα τελευταία γιατί έχει κάτι προβλήματα μία ανοίγει μία έκλεινε για αυτό και δεν πέρασα.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Μεγάλα η α****** η αφεντικίνα με την κλάψα και έχω φάει και εκεί ορισμένες φολες δεν ξέρω όμως ποια έχει τώρα τελευταία γιατί έχει κάτι προβλήματα μία ανοίγει μία έκλεινε για αυτό και δεν πέρασα.
Με ζαλίζει ήθελα να πω

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Γιατί ρε συ,η Αναστασία είναι πολύ καλή,εγώ οπότε πάω πιάνουμε την κουβέντα και μιλάμε αρκετά.Μια χαρά την βρίσκω.Τεσπα,σύμφωνα με τον Πανάγο η κοπέλα στο Λαρίσης είναι πολύ καλή.Επρεπε να περάσεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Βαρβαρα μια χαρα ρε γτ?εννοω απο υπηρεσιες,πηγα εριξα κ βολι.Θα χουμε κ αλλαγη τωρα παλι...ξερετε μαλλον τι θα ξαναρθει,,,
ενα κλικ (2?) βεβαια κατω πλεον απο εμφανιση,σαν να αφεθηκε μου φαινεται...κακως κατ εμε.
Αναστασια ειναι στον κοσμο της,αλλα δεν ενοχλει γενικως.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Βαρβαρα μια χαρα ρε γτ?εννοω απο υπηρεσιες,πηγα εριξα κ βολι.Θα χουμε κ αλλαγη τωρα παλι...ξερετε μαλλον τι θα ξαναρθει,,,
ενα κλικ (2?) βεβαια κατω πλεον απο εμφανιση,σαν να αφεθηκε μου φαινεται...κακως κατ εμε.

Για πες,όχι τίποτε άλλο αλλά να έχουμε μια ιδέα τι να περιμένουμε.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Για πες,όχι τίποτε άλλο αλλά να έχουμε μια ιδέα τι να περιμένουμε.
Ε κι εσύ. Εγώ λέω Βικτώρια πάντως που έχει και καιρό να έρθει.. κι έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοση της

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Αυτό παρατήρησα κι εγώ και ξέχασα να το αναφέρω. Μου φάνηκε όντως σα να έχει αφεθεί. Πήρε κάποια κιλά. Αλλά μέσα ήτανε το ίδιο καλή οπότε ίσως στο φίλο παραπάνω να μην έκανε κλικ εμφανισιακά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Αντε ρε γκρινιαρηδες,ειδατε τι ωραια κοπελα σας εφεραν?Λιζα λεει,εχει ξαναρθει?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Ναι έχει ξανά έρθει η Λίζα αλλά μόνο μια φορά στο παρελθόν. Θυμάμαι είχε λίγη κοιλίτσα, αλλά στο δωμάτιο ήτανε καλή γενικά. Μου είχε μείνει το ότι έκανε ωραία καθίσματα κι ενώ της είπα ότι τελείωνα συνέχισε να κοπανιεται. Ίσως τιμηθεί ξανά.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Περασμα χθες το απογευμα απο το Λαρισης,ειχα να παω απο τελος Μαιου.Μπραβο στην Αναστασια για την καινουργια κοπελα που εφερε.Λιζα ειπε ο Παναγος,Λουιζα ακουσα εγω,εχει ενα πολυ παραξενο τροπο που μιλαει.Τεσπα,καιρο ειχα να παθω πλακα με κοπελα,η συγκεκριμενη ειναι πολυ γκλυκια κοπελα,ευγενεστατη και το σημαντικοτερο ειναι για τα γουστα μου πολυ ομορφη.Το προσωπο της ειναι οντως καπως ιδιαιτερο αλλα σε κερδιζει με την καλοσυνη της,πραγματικα παιδια τοσο καλη κοπελα εχω καιρο να συναντησω.Μου ειχε πει η Αναστασια οτι η επομενη κοπελα που θα ερθει ειναι παρα πολυ καλο κοριτσι,παντα η Αναστασια φερνει καλες κοπελες οποτε δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση.

Στα της κοπελας λοιπον,27 απο Ρουμανια ειπε σε μενα,μου ειπε και πολη αλλα δεν την συγκρατησα,περασα με απλο προγραμμα.Στην αρχη ειχαμε κανενα 10λεπτο κουβεντα και η κοπελα ειναι πολυ συνειδητοποιημενη και πραγματικα οι αποψεις της ειναι πολυ σωστες.Ειχε ερθει ξανα πριν τον κορονοιο,μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα και μου ειπε οτι ξερει και να διαβαζει αλλα και να γραφει Ελληνικα.Τωρα πως γινεται αυτο σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα δεν ξερω,σε 6 μηνες μου ειπε οτι εμαθε Ελληνικα.Εχει οντως παρα πολυ ομορφο στηθος,σχεδον τελειο μεγεθος και τερμα στητο.Τελειο κωλαρακι,πολυ ωραια ποδια,ωραιο ασπρο δερμα,γενικα εχει πολυ ωραιο σφιχτο νεανικο σωμα.Στον αγωνα την ειδα λιγο μαγκωμενη στην αρχη,λογικο ειναι βεβαια πρωτη μας συναντηση αλλα στην συνεχεια ξεκλειδωθηκε αρκετα.Ξεκινημα με καβαλημα και ωραια καθισματα και συνεχως με κοιταγε στα ματια και επαιρνε κατι πονηρες εκφρασεις,μετα ιεραποστολικο οπου συνεχιζε οπτικη επαφη και τσιμπαγε ρογες.Επειδη ειχαμε αργησει αρκετα,της ειπα να παω λιγο πιο γρηγορα,κανενα προβλημα μου ειπε,η αληθεια ειναι οτι πηγα λιγο κομπρεσερ αλλα δεν παραπονεθηκε ποτε και δεν εκλεψε ουτε στιγμη.Καποι δοση προς το τελος εβαλε τα ποδια της στους ωμους μου,την επιασα απο την λεκανη και εκει ηρθε το τελος.

Μεχρι τις 20 θα ειναι εδω,αν μπορεσω θα περασω παλι αυριο να την δω σε κανενα καλυτερο προγραμμα αυτη τη φορα.Αυτη η Αναστασια παντως απιστευτη,δεν παιζει να ενοχλησει ουτε με σφαιρες.Δεν το εχω δει πουθενα αυτο,πολυ καλη γυναικα και σεβεται τον πελατη οπως κανενας αλλος.Γενικα η κοπελα αξιζει φουλ,οποιος δεν εχει παει χανει.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πέρασμα χθες από Λαρίσης για δεύτερη φορά.Ειχε κολλήσει στο μυαλό μου να πάρω την Λίζα 69.Η Λίζα αυτή την φορά ήταν ακόμα πιο μαγκωμενη,πιο ντροπαλή θα ελεγα.Ειναι γενικά πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι κάτι που προσωπικά μ αρέσει.Ξεκινησα να της κάνω στοματικο με την κοπέλα να είναι ξαπλωμένη ανασκελα και σε κάποια δόση την έβλεπα να σφίγγεται,μετά να κλείνει τα μάτια,μετά έβαζε τα χέρια στο προσωπο.Θες να σταματήσω της κάνω?δεν σ αρέσει?Όχι όχι,μ αρεσει λέει,δεν είναι αυτό,συνεχισε.Συνεχιζω λίγο ακόμα και αυτή πάλι τα ίδια,λες και ταλαιπωρούνταν ένα πραγμα.Πολυ παραξενο,λες και κρατιόταν να μην τελειωσει.Δεν γίνεται έτσι σκέφτηκα,έλα της λέω να κάνουμε τιποτα αλλο.

Μου βαζει προφυλακτικό και ξεκινάει μια πίπα πολυ καλή χωρις δοντι και πολλές απόπειρες dp.Ηρθε και 69 και εκεί ήταν πολύ καλυτερα τα πράγματα απ ότι στην αρχη.Την εγλειφα παντού,τι απίστευτο πάτο έχει αυτό το κορίτσι,τι πεντακάθαρη κοπέλα,ακόμα το σκεφτομαι.Στο σεξ αν και δεν υπάρχει φωνητική συμμετοχή σχεδον καθόλου,στα στησίματα είναι άψογη.Ειναι μέχρι να της τον βάλεις,μετά παίρνει μπρος.Δυο στάσεις παίχτηκαν,καβαλημα και στα 4 όπου στα 4 στήθηκε πολυ καλά χωρίς να κλεβει.Κριμα που πρέπει να φύγω για Αθήνα και θα γυρίσω την Τετάρτη.Οποιος δεν έχει πάει,χάνει,καλή επιλογή η μικρή.

Για όποιον ενδιαφέρεται,από 21 έρχεται η Σάρα στο Λαρίσης.

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Λοιπόν. Λίζα στο Καρδίτσης πρώτα είχαμε σήμερα. Νταξει η κοπέλα δεν έκλεινε μπούτι. Είχε μέσα ήδη δύο πιασμένα δώματα συν εμένα κι άλλους δύο να περιμένουν. Φύγανε οι δύο γιατί δεν τους γέμισε το μάτι. Μπαίνω εγώ και ακούω κουδούνι. Μωρέ μπράβο λέω. Η κοπέλα σωματικά έχει βελτιώσει λίγο την κοιλίτσα που είχε, δεν είναι και τσίτα το σώμα αλλά οκ. Βυζί κάπως πεσμένο, όχι άσχημο και κώλο μέτριο. Αλλά... Ξεκίνησε μια πίπα ήρεμη, αισθησιακή και σιγά σιγά ανέβαινε. Στο τέλος άφησε τα χέρια και ανεβοκατέβαινε μόνο το κεφάλι. Τρομερή αίσθηση. Άρχισα κι εγώ να κουνιέται σαν να γαμουσα το στόμα της. Με κέρδισε φουλ και το ότι έβγαζε κάτι βογγητα. Δεν έλεγε να σταματήσει. Της κάνω πάμε γιατί δε με βλέπω να αντέχω. Ξεκίνησε με καθίσματα δυνατά αλά Βικτώρια αλλά με τελείωσε άδοξα από την καύλα της πίπας. Να σημειώσω πως ενώ της είπα χύνω, συνέχιζε εκεί να κοπανιεται ξανά. Η κοπέλα μου έβγαλε ότι ήξερε ακριβώς τι κάνει κι έβγαλε φουλ διάθεση. Κρίμα που δεν πρόλαβα άλλες στάσεις.

Λίζα και στο Λαρίσης για δεύτερη φορά. Όλα εξαιρετικά. Ομιλιτικοτατη η κοπέλα, μες το χαμόγελο, είχαμε καλό στοματικό, ωραίο cowgirl και πραγματικά στα τέσσερα η θέα του κώλου της είναι τρομερή. Για την κορμοστασιά της έχει απίστευτο κώλο και υπέροχο βυζο.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πραγματικα η Λιζα στο Λαρισης ειναι φοβερη.Πολυ ομιλητικη οντως,cowgirl φοβερο,στοματικο δυνατο,στηνεται πολυ καλα χωρις να κλεβει καθολου,βυζι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,κωλος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Προσωπο ρε συ Παναγο ειχες πει καπως ιδιαιτερο.Εμενα πολυ ομορφη μου φανηκε χθες,ειχε βαμμενα και τα χειλακια,κουκλακι.Στο καβαλημα σε κοιταει στα ματια συνεχεια με ενα χαμογελο πολυ πονηρο,τελεια η κοπελα.Ειναι κοντουλα αλλα πραγματικα εχει πολυ δυνατο σωμα.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι η κοπελα ηταν πεντακαθαρη.Απο τον Φεβρουαριο που ξεκινησα να πηγαινω στα σπιτακια,η συγκεκριμενη κοπελα μπορω να πω οτι ειναι η μοναδικη που ειναι 100% του γουστου μου.Πολυ καλη επιλογη.

Bolivar γινεται της πουτανας,τι σκατα κανουμε στην επαρχια γαμω την τρελα μου.Λεω να προσπαθησω σημερα ή αυριο να παω απο Εξηκιου να δω αυτη την περιβοητη Σαμπινα που ολοι τον παιζουν για παρτη της.Αν τα καταφερω θα γραψω εντυπωσεις σε πμ Παναγο και dimmits.Αλλιως θα πεταχτω για Ανναμπελ με πρωκτικο στο 20αρικο.

Στο Καρδιτσης τετοια δουλεια ειχαν καιρο να δουνε. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πραγματικα η Λιζα στο Λαρισης ειναι φοβερη.Πολυ ομιλητικη οντως,cowgirl φοβερο,στοματικο δυνατο,στηνεται πολυ καλα χωρις να κλεβει καθολου,βυζι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,κωλος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Προσωπο ρε συ Παναγο ειχες πει καπως ιδιαιτερο.Εμενα πολυ ομορφη μου φανηκε χθες,ειχε βαμμενα και τα χειλακια,κουκλακι.Στο καβαλημα σε κοιταει στα ματια συνεχεια με ενα χαμογελο πολυ πονηρο,τελεια η κοπελα.Ειναι κοντουλα αλλα πραγματικα εχει πολυ δυνατο σωμα.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι η κοπελα ηταν πεντακαθαρη.Απο τον Φεβρουαριο που ξεκινησα να πηγαινω στα σπιτακια,η συγκεκριμενη κοπελα μπορω να πω οτι ειναι η μοναδικη που ειναι 100% του γουστου μου.Πολυ καλη επιλογη.

Bolivar γινεται της πουτανας,τι σκατα κανουμε στην επαρχια γαμω την τρελα μου.Λεω να προσπαθησω σημερα ή αυριο να παω απο Εξηκιου να δω αυτη την περιβοητη Σαμπινα που ολοι τον παιζουν για παρτη της.Αν τα καταφερω θα γραψω εντυπωσεις σε πμ Παναγο και dimmits.Αλλιως θα πεταχτω για Ανναμπελ με πρωκτικο στο 20αρικο.

Στο Καρδιτσης τετοια δουλεια ειχαν καιρο να δουνε. :2funny:
Ωραίος ρε Κώστα! Κι ήθελα να στο πω, μιας και βρέθηκες Αθήνα κάνε καμιά βόλτα. Και μασατζίδικα αν βρεις..χαχα. Τι να κάνουμε μωρέ εμείς εδώ; Τρίκαλα καλοκαίρι είναι σα να είσαι στη Mordor! Για τη Λίζα θα συμφωνήσω. Ίσως με ξένισε κάπως ο τρόπος που μιλάει, αλλά σήμερα ήτανε ακόμα καλύτερη, είχε κάπως αλλιώς φτιαγμένο το μαλλί και πραγματικά το σώμα της αψεγάδιαστο. Μακάρι να μας προκύψουν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μαλλον περασαμε ολοι απο κει αυτες τις μερες,χα,χα...
επιβεβαιωνω κ γω Παναγο για ΛΙζα,ωραιο προσωπακι Σλαβικο ,απο Ουκρανια ειναι κ αυτη (προσεχε Κωστα για σενα το λεω),ξανθο καρρε μαλλακι,βυζακι 2 αρακι με ρωγες-πιρογες,ωραιο κορμακι γενικως,φορουσε κ ενα σετακι μωβ εσωρουχα.Καθαρη,ευγενικη κ με χαμογελο κ μεσα στο δωματιο ηρεμη δυναμη,θα μαζεψει το χαρτι σιγουρα για το μαγαζι.Ολα μια χαρα κ γω το ευχαριστηθηκα με το παραπανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom