You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 902K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.769
- Πόντοι
- 481
Πρώτη φορά! Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ από τον Ιούνιο που άνοιξαν ξανά τα σπιτάκια. Αν βρω χρόνο θα κάνω μια επίσκεψηΠαει η Βικτωρια,να ηταν κι αλλη που λενε,4 μερες αντεξε.Αυτη η Μισελ που ηρθε,λεει τιποτα,εχει ξαναρθει?
Μόλις γύρισα από τσάρκα,Βικτώρια θα λέμε και θα κλαίμε.Φερτε την πάλι στο Καρδίτσης,σας παρακαλούμε,χαχα.Περα από την πλάκα,μετά την Βικτώρια και την Μαριλένα το χάος όσον αφορά την εμφάνιση.Ελεγα για την Βικτώρια ότι είναι αδύνατη και χωρίς στήθος αλλά μετά τα σημερινες που είδα,η κοπέλα είναι μοντέλο τελικά.
Ξεκινάω από το Χ,βγήκε να σαλοναρει μια κοπέλα(το κοπέλα σχετικό) κοντή θα ελεγα,με σχετικά καλουτσικο σώμα,λίγο μπαμπατσικη αλλά φάτσα σαν να ήταν γύφτος με περούκα.Ελεος,ποιος θα δώσει λεφτά να την γαμησει αυτή?Ήταν και άλλα δύο άτομα μαζί με μένα,φύγανε με σούζα.
Παω στο Καρδίτσης για Μισέλ.Περιμεναν μαζί με μένα 2 άτομα και ένας ήταν στο δωμάτιο.Μετα από κανένα 10λεπτο που περίμενα,βγήκε η κοπέλα με κομπινεζον και πρέπει να ήταν κοντά στα 40,σαν θεία ήταν.Με επιφύλαξη η ηλικία,δεν είμαι σίγουρος αλλα μου φάνηκε μεγαλη.Δεν μπόρεσα να διακρίνω βυζί και κωλο,έφυγα με συνοπτικές διαδικασίες.Παω στης Αναστασίας,τελικά δεν ήρθε η Βαρβάρα,στις 13 του μήνα θα έρθει.Ηταν μια Ξένια Ελληνίδα,νταρντανα αρκετά με απλό καθημερινό πρόσωπο.Μπορεί να ήταν αυτή που ήταν στο Χ πριν κανένα μήνα και την εκραζα ότι ήταν γεματουλα.Μη έχοντας άλλη επιλογή,πέρασα στο δωμάτιο.
Η κοπέλα κάνει φουλ προκαταρκτικά,έχει και πολύ ωραίο στήθος που αφήνει να το πιάσεις και να της γλείψει τις ρογες χωρίς να διαμαρτυρηθεί πουθενα.Ξεκίνησε με φιλιά στον λαιμό,στις ρώγες,στην κοιλιά και μετά πήγε στο εργαλείο όπου το περιποιήθηκε σαν να το λάτρευε.Ρουφαγε φουλ μπάλες,εγλυφε φουλ κορμό,δεν άφησε χιλιοστό παραπονεμένο.Μετα έβαλε το λάστιχο και ξεκίνησε ένα πολύ δυνατό στοματικό χωρίς δόντι και με πολύ dt.Πολυ καλύτερο στοματικό από την Σόνια.Μετα πηγαμε ιεραποστολικό,καλή αίσθηση η κοπέλα,πολύ καλή συμμετοχή με βογκητα και αναστεναγμούς όπου με καύλωσα φουλ και τελείωσα πολύ γρήγορα.Ειναι και καλός τύπος,με χιούμορ οπότε πιστεύω αξίζει.Αν και δεν μου αρέσουν οι κοπέλες με τον σωματότυπο της,με πιασιματα αρκετά δλδ,η Ξένια ξέρει πως να καυλώσει τον άλλο.
Ελπιζω να βοήθησα.Παντως Καρδίτσης και Λαρίσης κάτι κινούνται,αυτό το Χ πως κάθεται αλά ανοιχτό δεν ξέρω.
Ξεκινάω από το Χ,βγήκε να σαλοναρει μια κοπέλα(το κοπέλα σχετικό) κοντή θα ελεγα,με σχετικά καλουτσικο σώμα,λίγο μπαμπατσικη αλλά φάτσα σαν να ήταν γύφτος με περούκα.Ελεος,ποιος θα δώσει λεφτά να την γαμησει αυτή?Ήταν και άλλα δύο άτομα μαζί με μένα,φύγανε με σούζα.
Παω στο Καρδίτσης για Μισέλ.Περιμεναν μαζί με μένα 2 άτομα και ένας ήταν στο δωμάτιο.Μετα από κανένα 10λεπτο που περίμενα,βγήκε η κοπέλα με κομπινεζον και πρέπει να ήταν κοντά στα 40,σαν θεία ήταν.Με επιφύλαξη η ηλικία,δεν είμαι σίγουρος αλλα μου φάνηκε μεγαλη.Δεν μπόρεσα να διακρίνω βυζί και κωλο,έφυγα με συνοπτικές διαδικασίες.Παω στης Αναστασίας,τελικά δεν ήρθε η Βαρβάρα,στις 13 του μήνα θα έρθει.Ηταν μια Ξένια Ελληνίδα,νταρντανα αρκετά με απλό καθημερινό πρόσωπο.Μπορεί να ήταν αυτή που ήταν στο Χ πριν κανένα μήνα και την εκραζα ότι ήταν γεματουλα.Μη έχοντας άλλη επιλογή,πέρασα στο δωμάτιο.
Η κοπέλα κάνει φουλ προκαταρκτικά,έχει και πολύ ωραίο στήθος που αφήνει να το πιάσεις και να της γλείψει τις ρογες χωρίς να διαμαρτυρηθεί πουθενα.Ξεκίνησε με φιλιά στον λαιμό,στις ρώγες,στην κοιλιά και μετά πήγε στο εργαλείο όπου το περιποιήθηκε σαν να το λάτρευε.Ρουφαγε φουλ μπάλες,εγλυφε φουλ κορμό,δεν άφησε χιλιοστό παραπονεμένο.Μετα έβαλε το λάστιχο και ξεκίνησε ένα πολύ δυνατό στοματικό χωρίς δόντι και με πολύ dt.Πολυ καλύτερο στοματικό από την Σόνια.Μετα πηγαμε ιεραποστολικό,καλή αίσθηση η κοπέλα,πολύ καλή συμμετοχή με βογκητα και αναστεναγμούς όπου με καύλωσα φουλ και τελείωσα πολύ γρήγορα.Ειναι και καλός τύπος,με χιούμορ οπότε πιστεύω αξίζει.Αν και δεν μου αρέσουν οι κοπέλες με τον σωματότυπο της,με πιασιματα αρκετά δλδ,η Ξένια ξέρει πως να καυλώσει τον άλλο.
Ελπιζω να βοήθησα.Παντως Καρδίτσης και Λαρίσης κάτι κινούνται,αυτό το Χ πως κάθεται αλά ανοιχτό δεν ξέρω.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.805
- Πόντοι
- 456
Γύφτος με περούκα;Μόλις γύρισα από τσάρκα,Βικτώρια θα λέμε και θα κλαίμε.Φερτε την πάλι στο Καρδίτσης,σας παρακαλούμε,χαχα.Περα από την πλάκα,μετά την Βικτώρια και την Μαριλένα το χάος όσον αφορά την εμφάνιση.Ελεγα για την Βικτώρια ότι είναι αδύνατη και χωρίς στήθος αλλά μετά τα σημερινες που είδα,η κοπέλα είναι μοντέλο τελικά.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.805
- Πόντοι
- 456
Φύγατε με σούζα;Μόλις γύρισα από τσάρκα,Βικτώρια θα λέμε και θα κλαίμε.Φερτε την πάλι στο Καρδίτσης,σας παρακαλούμε,χαχα.Περα από την πλάκα,μετά την Βικτώρια και την Μαριλένα το χάος όσον αφορά την εμφάνιση.Ελεγα για την Βικτώρια ότι είναι αδύνατη και χωρίς στήθος αλλά μετά τα σημερινες που είδα,η κοπέλα είναι μοντέλο τελικά.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.769
- Πόντοι
- 481
Τι ξενέρα πάλι γαμώ! Κι έλεγα η Μισέλ μην ήτανε καλή περίπτωση. Παράξενο πάντως που έφυγε τόσο γρήγορα η Βικτώρια. Μας φέρανε φαίνεται ότι να ναι, να καλυφτεί όπως - όπως το κενό. Θα πάω κι εγώ στη ναρντανοξένια κι ελπίζω να έρθει καμιά καινούργια στο καρδίτσης.Μόλις γύρισα από τσάρκα,Βικτώρια θα λέμε και θα κλαίμε.Φερτε την πάλι στο Καρδίτσης,σας παρακαλούμε,χαχα.Περα από την πλάκα,μετά την Βικτώρια και την Μαριλένα το χάος όσον αφορά την εμφάνιση.Ελεγα για την Βικτώρια ότι είναι αδύνατη και χωρίς στήθος αλλά μετά τα σημερινες που είδα,η κοπέλα είναι μοντέλο τελικά.
Δυστυχώς Πανάγο έχεις δίκιο φίλε,φέρανε ότι να ναι.Καντε μια βόλτα στο Καρδίτσης και ρίξτε ένα μάτι στην Μισέλ,την είδα για 5 δευτερόλεπτα στο μπαμ και μπορεί να την αδικώ.Απλα επειδή περίμενα μικρή κοπέλα και μου φάνηκε αρκετά μεγαλύτερη,ξενερωσα και ίσως να την εκείνα αυστηρά.Παντως σαν πρώτη εντύπωση δεν μου άρεσε.Στο Χ πάντως μην πάτε ούτε για πλάκα.
Τελευταία τροποποίηση:
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.378
- Πόντοι
- 11.956
Τώρα που θα φύγει ο βλάχος από σορβαιβορ....θα τη; Γαμισει όλες ...και με λεφτά και με καύλες .... κορασίδες προσοχή έρχεται ο Τσάκα Τσούκας
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.769
- Πόντοι
- 481
Στο Καρδίτσης η Μισέλ οκ...να μη γίνω κακός. Βγάζει μάτι ότι φέρανε κάποια ίσα ίσα να κλείσει το κενό. Παρόλαυτα αφού τραβήχτηκα ως εκεί πέρασα μαζί της. Το μόνο που το έσωζε κάπως για μένα ήτανε η φάτσα της. Μου έβγαζε αυτό το milf nextdoor που λένε και στο χωριό μου. Πίπα φιλότιμη μεν με εναλλαγές Ρυθμού απλά όταν ανέβαζε ένταση ένιωθα δόντι. Ξεκίνησε από πάνω όπου προς τιμήν της δεν έκλεψε καθόλου. Το ίδιο και στα τέσσερα όπου τον έφαγε ηρωικά κι αδιαμαρτύρητα. Που φτάσαμε; Να λέμε μπράβο που στήνονται καλά και δεν κλέβουν. Δε θα την πρότεινα πάντως. Σίγουρα πάνω από σαράντα. Δεν την αδικησες φίλε @Kostas(3) .
Πάμε και στης Αναστασίας. Βλέποντας την Καίτη να πω πως μου κόπηκαν λίγο τα πόδια. Στα όρια να χαρακτηριστεί χοντρή η κοπέλα κι όχι κάνα γλυκό-τρελο πρόσωπο. Έπιασα λίγο κουβέντα με την Αναστασία γιατί είχε καιρό να με ιδεί και μετά λέω δε γαμιεται ας δοκιμάσω. Το λοιπόν η κοπέλα με εξέπληξε θετικότατα. Φιλιά σε όλο το σώμα καθώς κατέβαινε, στοματικό εξαιρετικό με dt και πολύ σάλιο. Πέρασε και μπάλες. Την πήγα ιεραπόστολο όπου είχαμε αρκετά δυνατούς ρυθμούς κι εκείνη φιλαγε λαιμούς μάγουλα, αναστεναζε, έριχνε και τα βρώμικα λογακια της. Της κάνω πάμε στα τέσσερα, νταξει αν και όχι το αγαπημένο μου σωματότυπο, στήθηκε άψογα και μπορώ να πω δεν χορταινοταν αυτήν η κωλαρα. Δε θα την επισκεφτώ ξανά αλλά να λέμε και του στραβου το δίκιο η στάση της ήτανε άκρως επαγγελματική και κατάφερε να με καυλώσει άσχημα.
Πάμε και στης Αναστασίας. Βλέποντας την Καίτη να πω πως μου κόπηκαν λίγο τα πόδια. Στα όρια να χαρακτηριστεί χοντρή η κοπέλα κι όχι κάνα γλυκό-τρελο πρόσωπο. Έπιασα λίγο κουβέντα με την Αναστασία γιατί είχε καιρό να με ιδεί και μετά λέω δε γαμιεται ας δοκιμάσω. Το λοιπόν η κοπέλα με εξέπληξε θετικότατα. Φιλιά σε όλο το σώμα καθώς κατέβαινε, στοματικό εξαιρετικό με dt και πολύ σάλιο. Πέρασε και μπάλες. Την πήγα ιεραπόστολο όπου είχαμε αρκετά δυνατούς ρυθμούς κι εκείνη φιλαγε λαιμούς μάγουλα, αναστεναζε, έριχνε και τα βρώμικα λογακια της. Της κάνω πάμε στα τέσσερα, νταξει αν και όχι το αγαπημένο μου σωματότυπο, στήθηκε άψογα και μπορώ να πω δεν χορταινοταν αυτήν η κωλαρα. Δε θα την επισκεφτώ ξανά αλλά να λέμε και του στραβου το δίκιο η στάση της ήτανε άκρως επαγγελματική και κατάφερε να με καυλώσει άσχημα.
Στο Καρδίτσης η Μισέλ οκ...να μη γίνω κακός. Βγάζει μάτι ότι φέρανε κάποια ίσα ίσα να κλείσει το κενό. Παρόλαυτα αφού τραβήχτηκα ως εκεί πέρασα μαζί της. Το μόνο που το έσωζε κάπως για μένα ήτανε η φάτσα της. Μου έβγαζε αυτό το milf nextdoor που λένε και στο χωριό μου. Πίπα φιλότιμη μεν με εναλλαγές Ρυθμού απλά όταν ανέβαζε ένταση ένιωθα δόντι. Ξεκίνησε από πάνω όπου προς τιμήν της δεν έκλεψε καθόλου. Το ίδιο και στα τέσσερα όπου τον έφαγε ηρωικά κι αδιαμαρτύρητα. Που φτάσαμε; Να λέμε μπράβο που στήνονται καλά και δεν κλέβουν. Δε θα την πρότεινα πάντως. Σίγουρα πάνω από σαράντα. Δεν την αδικησες φίλε @Kostas(3) .
Καιτη?Ξενια μου ειπε εμενα.Τεσπα,οντως η κοπελα εχει πιασιματα αρκετα,μπαμπατσικη θα ελεγα αλλα ρε φιλε και εμενα με καυλωσε φουλ.Το εγραψα και πιο πανω,δεν ειναι του στυλ μου γυναικες με τετοιο σωματοτυπο αλλα κανει προκαταρκτικα φουλ και σε τρελαινει.Οντως για δευτερη φορα δεν ειναι αλλα η κοπελα για μια δοκιμη αξιζει φουλ.Η Μισελ στο Καρδιτσης παντως εμενα δεν μου εκανε να περασω στο δωματιο με τιποτα,κριμα γιατι οπως λες την φερανε ισα ισα να κλεισει το κενο.Περιμενω πως και πως Μαριλενα και μακαρι καποια στιγμη να επιστρεψει και η Βικτωρια.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.769
- Πόντοι
- 481
Α καλά. Ξένια! Τι λέω; Δε ξέρω τι συνειρμούς έκανα και έγραψα Καίτη χαχα. Μακάρι να είχαμε κοπέλες που να έχουν την προθυμία της. Αλλά σπανίζουν.Καιτη?Ξενια μου ειπε εμενα.Τεσπα,οντως η κοπελα εχει πιασιματα αρκετα,μπαμπατσικη θα ελεγα αλλα ρε φιλε και εμενα με καυλωσε φουλ.Το εγραψα και πιο πανω,δεν ειναι του στυλ μου γυναικες με τετοιο σωματοτυπο αλλα κανει προκαταρκτικα φουλ και σε τρελαινει.Οντως για δευτερη φορα δεν ειναι αλλα η κοπελα για μια δοκιμη αξιζει φουλ.Η Μισελ στο Καρδιτσης παντως εμενα δεν μου εκανε να περασω στο δωματιο με τιποτα,κριμα γιατι οπως λες την φερανε ισα ισα να κλεισει το κενο.Περιμενω πως και πως Μαριλενα και μακαρι καποια στιγμη να επιστρεψει και η Βικτωρια.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Εγω θα την προτεινα..οχι σε βαθμο βεβαια να πηγαινει ο αλλος συνεχεια σε αυτην γτ ετσι κακομαθαινουν τα κοριτσια γενικως ειτε ειναι η αλλη μουναρα, ειτε ειναι μπαζο κτλΣτο Καρδίτσης η Μισέλ οκ...να μη γίνω κακός. Βγάζει μάτι ότι φέρανε κάποια ίσα ίσα να κλείσει το κενό. Παρόλαυτα αφού τραβήχτηκα ως εκεί πέρασα μαζί της. Το μόνο που το έσωζε κάπως για μένα ήτανε η φάτσα της. Μου έβγαζε αυτό το milf nextdoor που λένε και στο χωριό μου. Πίπα φιλότιμη μεν με εναλλαγές Ρυθμού απλά όταν ανέβαζε ένταση ένιωθα δόντι. Ξεκίνησε από πάνω όπου προς τιμήν της δεν έκλεψε καθόλου. Το ίδιο και στα τέσσερα όπου τον έφαγε ηρωικά κι αδιαμαρτύρητα. Που φτάσαμε; Να λέμε μπράβο που στήνονται καλά και δεν κλέβουν. Δε θα την πρότεινα πάντως. Σίγουρα πάνω από σαράντα. Δεν την αδικησες φίλε @Kostas(3) .
την δοκιμασα κ γω κ μπορω να πω οτι τουλαχιστον α μη τι αλλο ειναι Τιμια...προτιμω την καθε Μισελ που υστερει σε εμφανιση ,παρα την γκομενα τουμπανο ή πιο εμφανισιμη που θα με κανει να κλαψω το 30 αρι...πιπα με δοντι σε καποιο βαθμο ενοχλητικο,αλλα στα υπολοιπα παιρνει θετικο προσημο +..κ μαλιστα οταν πηγα δεν εκλεινε μπουτι η κοπελα.
Εδω στα επαρχιακα σπιτια θα πρεπει να αποφασισουμε κ μεις που ασχολουμαστε με το αθλημα τι απ ολα θελουμε...θελουμε ενα ροστερ με 2-3 τις ιδιες να τις πηδαμε εναλλαξ κ να βαρεθουμε την ζωη μας (οπως εγινε κατα κορον φετος ) ή θελουμε να ρθει κ το καινουργιο μπαζακι κ το καινουργιο μιλφακι κ το καινουργιο ταδε πιπινι κτλ...στο χερι μας ειναι.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.769
- Πόντοι
- 481
Συμφωνώ! Μα γι'αυτο ακριβώς πήγα να την επισκεφτώ, επειδή επρόκειτο για νέο αίμα. Παρότι ο Κωστας δεν είπε και τα καλύτερα λόγια. Το δε θα την πρότεινα όντως ήτανε κάπως απόλυτο. Εννοούσα πως δε θα πήγαινα ξανά μαζί της. Για μία φορά και ως νέα κοπέλα-εμπειρία αξίζει. Γενικά δε ξέρω τι έπαιζε προ κορονα αλλά δυστυχώς γίνεται ακριβώς αυτό που περιγράφεις: ίδιες κι ίδιες. Το Λαρίσης κοντεύει να κλείσει χρόνο με 6 κορίτσια(Νικολέτα, Βαρβάρα, Σάρα, Ελίζα, η Κλεοπάτρα που ήρθε για μια βδομάδα κι η Ξένια, που ήρθε μόλις την περασμένη). Όχι ότι το Καρδίτσης κάνει κανένα χαμό από νέες, αλλά πιο τίμια εκεί τα πράγματα(πάντα ως προς το ρόστερ). Το Χ ασχολίαστο.Εγω θα την προτεινα..οχι σε βαθμο βεβαια να πηγαινει ο αλλος συνεχεια σε αυτην γτ ετσι κακομαθαινουν τα κοριτσια γενικως ειτε ειναι η αλλη μουναρα, ειτε ειναι μπαζο κτλ
την δοκιμασα κ γω κ μπορω να πω οτι τουλαχιστον α μη τι αλλο ειναι Τιμια...προτιμω την καθε Μισελ που υστερει σε εμφανιση ,παρα την γκομενα τουμπανο ή πιο εμφανισιμη που θα με κανει να κλαψω το 30 αρι...πιπα με δοντι σε καποιο βαθμο ενοχλητικο,αλλα στα υπολοιπα παιρνει θετικο προσημο +..κ μαλιστα οταν πηγα δεν εκλεινε μπουτι η κοπελα.
Εδω στα επαρχιακα σπιτια θα πρεπει να αποφασισουμε κ μεις που ασχολουμαστε με το αθλημα τι απ ολα θελουμε...θελουμε ενα ροστερ με 2-3 τις ιδιες να τις πηδαμε εναλλαξ κ να βαρεθουμε την ζωη μας (οπως εγινε κατα κορον φετος ) ή θελουμε να ρθει κ το καινουργιο μπαζακι κ το καινουργιο μιλφακι κ το καινουργιο ταδε πιπινι κτλ...στο χερι μας ειναι.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
α γεια σου...να παραδειγμα η νικολετα κ η βαρβαρα που ανεφερες...καλες,χρυσες ειναι,βαρβατες με τις βυζαρες τους κτλ,αλλα τις εχουμε φαει με το κουταλι εδω κ χρονια...ακομη κ προ κορωνοιου...απο τις δυο αυτες προσωπικα δεν εχω περασει ποτε ασχημα ή να φαω φολα,αλλα μεταξυ μια καινουργιας κ αυτων των 2 θα παω στην καινουργια να δω τι παιζει...εκει ειναι πιστευω κ η ομορφια του μπουρδελειν.να δοκιμαζεις το καινουργιο.Συμφωνώ! Μα γι'αυτο ακριβώς πήγα να την επισκεφτώ, επειδή επρόκειτο για νέο αίμα. Παρότι ο Κωστας δεν είπε και τα καλύτερα λόγια. Το δε θα την πρότεινα όντως ήτανε κάπως απόλυτο. Εννοούσα πως δε θα πήγαινα ξανά μαζί της. Για μία φορά και ως νέα κοπέλα-εμπειρία αξίζει. Γενικά δε ξέρω τι έπαιζε προ κορονα αλλά δυστυχώς γίνεται ακριβώς αυτό που περιγράφεις: ίδιες κι ίδιες. Το Λαρίσης κοντεύει να κλείσει χρόνο με 6 κορίτσια(Νικολέτα, Βαρβάρα, Σάρα, Ελίζα, η Κλεοπάτρα που ήρθε για μια βδομάδα κι η Ξένια, που ήρθε μόλις την περασμένη). Όχι ότι το Καρδίτσης κάνει κανένα χαμό από νέες, αλλά πιο τίμια εκεί τα πράγματα(πάντα ως προς το ρόστερ). Το Χ ασχολίαστο.
δεν λεω να μην ερθουν καθολου,να ερθουν κ οι παλιες,αλλα με την συχνοτητα που ερχονται κοντευουμε να τις ''παντρευτουμε'' κ κατ επεκταση να τις βαρεθουμε ( και αυτες εμας.)
Εκτος αν δεν πολυθελουν να ερθουν καινουργιες στην επαρχια-λογω μειωμενου τζιρου τυχον-οποτε ξεμενουν κ τα σπιτια απο επιλογες.
Εχετε δικιο παιδια,ετσι ειναι δυστυχως.Καλο ειναι οταν αποκτας μια καποια οικειοτητα με την εργαζομενη,οχι οτι θα κερδισεις κατι,απλα ισως γλιτωσεις μια ενδεχομενη φολα.Απο την αλλη ειναι αυτο που λετε,ολο οι ιδιες και οι ιδιες κατανταει κουραστικο και βαρετο.Το εχω γραψει ξανα,αυτο που με εξιταρει και παω στα μπυρδελα ειναι ο ηχος των τακουνιων την ωρα που ερχεται στο δωματιο η κοπελα και η "αγωνια" που εχεις για το πως θα εξελιχθει το ραντεβου με την κοπελα που πας πρωτη φορα μαζι της.Οταν εχεις παει 10 φορες και ξερεις τι να περιμενεις,ε πιστευω δεν εχει και μεγαλο ενδιαφερον.Πας ισα ισα να αδειασεις και εμενα αυτο δεν μου αρεσει και πολυ.Απο την αλλη δεν νομιζω οτι εχει την δυνατοτητα η Αναστασια πχ να φερνει συνεχεια καινουργιες κοπελες και δεν το κανει.Οτι μπορει κανει και αυτη,τα πραγματα ειναι δυσκολα.Να λεμε παλι καλα που καθονται ανοιχτα τα μαγαζια και μπορουμε και πηγαινουμε και ξελαμπικαρουμε λιγο.
Την Μισελ ισως και να την εκρινα λιγο αυστηρα μιας και την ειδα μονο για καποια δευτερολεπτα καθως εβγαινε απο το δωματιο.Συν του οτι πηγαινα για την Βικτωρια και μολις μου ειπε η υπηρεσια οτι εφυγε,ξενερωσα φουλ.Αφου ειναι καλη οπως λετε στο δωματιο ας ειναι και λιγο μεγαλυτερη,συμφωνω και εγω οτι ειναι καλυτερα ετσι παρα ενα πιπινομοντελο το οποιο θα ριχνει φολες.
Απο την Αναστασια περασε κανενας,ηρθε τελικα η Βαρβαρα?
Την Μισελ ισως και να την εκρινα λιγο αυστηρα μιας και την ειδα μονο για καποια δευτερολεπτα καθως εβγαινε απο το δωματιο.Συν του οτι πηγαινα για την Βικτωρια και μολις μου ειπε η υπηρεσια οτι εφυγε,ξενερωσα φουλ.Αφου ειναι καλη οπως λετε στο δωματιο ας ειναι και λιγο μεγαλυτερη,συμφωνω και εγω οτι ειναι καλυτερα ετσι παρα ενα πιπινομοντελο το οποιο θα ριχνει φολες.
Απο την Αναστασια περασε κανενας,ηρθε τελικα η Βαρβαρα?
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.769
- Πόντοι
- 481
Ακριβώς αυτό που λες. Πέντε φορές με Βαρβάρα, έξι με Νικολέτα απο πέρσυ τον Ιούνιο. Δε θυμάμαι καμία φορά μαζί τους να είπα "πω! δεν τράβαγα μια μαλακία καλύτερα". Αλλά ναι, τώρα θα σκάσει η Βαρβάρα στο Λαρίσης. Ε δε θα πάω. Γι' αυτό συχνά πυκνά πηγαίνω στο Χ μήπως και κάτσει κάτι, υποκινούμενος από αυτό ακριβώς το αίσθημα περιέργειας. Αλλά 9/10 πέφτει φόλαα γεια σου...να παραδειγμα η νικολετα κ η βαρβαρα που ανεφερες...καλες,χρυσες ειναι,βαρβατες με τις βυζαρες τους κτλ,αλλα τις εχουμε φαει με το κουταλι εδω κ χρονια...ακομη κ προ κορωνοιου...απο τις δυο αυτες προσωπικα δεν εχω περασει ποτε ασχημα ή να φαω φολα,αλλα μεταξυ μια καινουργιας κ αυτων των 2 θα παω στην καινουργια να δω τι παιζει...εκει ειναι πιστευω κ η ομορφια του μπουρδελειν.να δοκιμαζεις το καινουργιο.
δεν λεω να μην ερθουν καθολου,να ερθουν κ οι παλιες,αλλα με την συχνοτητα που ερχονται κοντευουμε να τις ''παντρευτουμε'' κ κατ επεκταση να τις βαρεθουμε ( και αυτες εμας.)
Εκτος αν δεν πολυθελουν να ερθουν καινουργιες στην επαρχια-λογω μειωμενου τζιρου τυχον-οποτε ξεμενουν κ τα σπιτια απο επιλογες.
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Πήγα και εγώ από Μισέλ
Γενικά εμένα μου αρέσουν οι στεγνές γυναίκες αλλά και η Βικτόρια και η Μισέλ δεν είναι να πεις το στεγνό είναι το ξεζουμισμενο η Βικτόρια είναι οκ αλλά η Μισέλ ήταν σαν ξεζουμισμενο λες τις ρουφιξαν το κορμί
Δεν πέρασα με Μισέλ κράτησα τα λευτα να πάμε για κάνα εσκορτ να πάρουμε κάτι καλό γιατί εδώ δεν μας βλέπω καλά
Γενικά εμένα μου αρέσουν οι στεγνές γυναίκες αλλά και η Βικτόρια και η Μισέλ δεν είναι να πεις το στεγνό είναι το ξεζουμισμενο η Βικτόρια είναι οκ αλλά η Μισέλ ήταν σαν ξεζουμισμενο λες τις ρουφιξαν το κορμί
Δεν πέρασα με Μισέλ κράτησα τα λευτα να πάμε για κάνα εσκορτ να πάρουμε κάτι καλό γιατί εδώ δεν μας βλέπω καλά
Πήγα και εγώ από Μισέλ
Ξεζουμισμενο η Βικτωρια,25 χρονων κοπελα?Τσιτα ειναι το δερμα της,απλα ειναι skinny.Να πεις ξεζουμισμενη η Μισελ που ειναι και καποιας ηλικιας να πεις (αν και δεν εχω περασει μαζι της και δεν μπορω να εκφερω γνωμη) αλλα ξεζουμισμενη την Βικτωρια ειναι λιγο overkill δηλωση.Με μπερδευεις τυπε,δεν νομιζω οτι μπορεις να συγκρινεις τις δυο κοπελες,μακραν ανωτερη η Βικτωρια,απο ολες οσες εχουν περασει απο τον Φεβρουαριο απο τα σπιτακια.
Αλλαγες γινανε,ξερει κανενας?Ηρθε η Μαριλενα στο Καρδιτσης,η Βαρβαρα στο Λαρισης?Ηταν να παω χθες για την καθιερωμενη πλεον επισκεψη το Σαββατοβραδο αλλα ειχα εκτακτως εξοδο για ποτα και δεν μπορεσα.
Πέρασα πριν λίγο από τα σπιτάκια.Κλειστα και τα δύο,στο Καρδίτσης είχε ένα χαρτί κολλημένο στην πόρτα αλλά ήμουν με αυτοκίνητο της δουλειάς και δεν σταμάτησα οπότε δεν ξέρω τι εγραφε.Παραξενο,η Μαριλένα μου είχε πει ότι θα έρθει 15 του μήνα,οποτε μου είχε πει ημερομηνία δεν είχε πέσει ποτέ έξω,ποιος ξέρει.Στο Λαρίσης δεν πρόσεξα αν είχε κάποιο χαρτί στην πόρτα,θα πάρω κανένα τηλέφωνο την Αναστασία και θα την ρωτήσω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 1K