Ειχα πει να περασω σημερα απο Λαρισης αλλα τελικα δεν μπορεσα,φευγει μαλλον αυριο η Σαρα,ερχεται η Βαρβαρα απ οτι μου ειπε ενας φιλος μου που πηγε σημερα το μεσημερι.Επιτελους καινουργια κοπελα,ειχε κουρασει η Σαρα.Το Λαρισης εχει πολυ ωραιο χωρο,πολυ ανωτερο απο το Καρδιτσης που ειναι σαν μαντρι και πολυ πιο καθαρο.Αν ειχε την δυνατοτητα η Αναστασια να φερνει συνεχεια καινουργιες κοπελες,θα ημουν μονιμος πελατης.Στην αναμονη να δουμε τι θα φερει το Καρδιτσης απο Δευτερα.
Απο το Χ περασε κανενας?Παιρνεις τηλεφωνο την τσατσα να την ρωτησεις ποια κοπελα δουλευει και σου λεει,ελα απο δω να την δεις.Λες και δεν το σκεφτηκα μονος μου,την τσατσα περιμενα να μου το πει.Τα χιλιομετρα που πρεπει να κανω μωρη τα λογαριαζεις?Αυτη νομιζει οτι δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω και την παιρνω τηλεφωνο ξερω γω.
Απο το Χ περασε κανενας?Παιρνεις τηλεφωνο την τσατσα να την ρωτησεις ποια κοπελα δουλευει και σου λεει,ελα απο δω να την δεις.Λες και δεν το σκεφτηκα μονος μου,την τσατσα περιμενα να μου το πει.Τα χιλιομετρα που πρεπει να κανω μωρη τα λογαριαζεις?Αυτη νομιζει οτι δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω και την παιρνω τηλεφωνο ξερω γω.