Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ειχα πει να περασω σημερα απο Λαρισης αλλα τελικα δεν μπορεσα,φευγει μαλλον αυριο η Σαρα,ερχεται η Βαρβαρα απ οτι μου ειπε ενας φιλος μου που πηγε σημερα το μεσημερι.Επιτελους καινουργια κοπελα,ειχε κουρασει η Σαρα.Το Λαρισης εχει πολυ ωραιο χωρο,πολυ ανωτερο απο το Καρδιτσης που ειναι σαν μαντρι και πολυ πιο καθαρο.Αν ειχε την δυνατοτητα η Αναστασια να φερνει συνεχεια καινουργιες κοπελες,θα ημουν μονιμος πελατης.Στην αναμονη να δουμε τι θα φερει το Καρδιτσης απο Δευτερα.

Απο το Χ περασε κανενας?Παιρνεις τηλεφωνο την τσατσα να την ρωτησεις ποια κοπελα δουλευει και σου λεει,ελα απο δω να την δεις.:idiot:Λες και δεν το σκεφτηκα μονος μου,την τσατσα περιμενα να μου το πει.Τα χιλιομετρα που πρεπει να κανω μωρη τα λογαριαζεις?Αυτη νομιζει οτι δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω και την παιρνω τηλεφωνο ξερω γω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ειχα πει να περασω σημερα απο Λαρισης αλλα τελικα δεν μπορεσα,φευγει μαλλον αυριο η Σαρα,ερχεται η Βαρβαρα απ οτι μου ειπε ενας φιλος μου που πηγε σημερα το μεσημερι.Επιτελους καινουργια κοπελα,ειχε κουρασει η Σαρα.Το Λαρισης εχει πολυ ωραιο χωρο,πολυ ανωτερο απο το Καρδιτσης που ειναι σαν μαντρι και πολυ πιο καθαρο.Αν ειχε την δυνατοτητα η Αναστασια να φερνει συνεχεια καινουργιες κοπελες,θα ημουν μονιμος πελατης.Στην αναμονη να δουμε τι θα φερει το Καρδιτσης απο Δευτερα.

Απο το Χ περασε κανενας?Παιρνεις τηλεφωνο την τσατσα να την ρωτησεις ποια κοπελα δουλευει και σου λεει,ελα απο δω να την δεις.:idiot:Λες και δεν το σκεφτηκα μονος μου,την τσατσα περιμενα να μου το πει.Τα χιλιομετρα που πρεπει να κανω μωρη τα λογαριαζεις?Αυτη νομιζει οτι δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω και την παιρνω τηλεφωνο ξερω γω.
βαρβαρα τα σπαει πολυ καλη.εχει κ τρομερες βυζαρες.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πέρασμα από το Χ σε αναζήτηση νέου αίματος καθότι με τη Βαρβάρα έχω περάσει φετο γύρω στις πέντε φορές. Και για να απαντήσω στο φίλο @tsextis20 η Βαρβάρα είναι νταρντανα μιλφ, ωραίο μαύρο μαλλί, βυζαρα και κωλαρα. Όταν καβαλάει από πάνω νομίζεις θα σπάσει το κρεβάτι.

Στο Χ λοιπόν ήρθε μια Ιζαμπέλα. Νταξει όχι και η πιο εντυπωσιακή παρουσία. Διέκρινα κιλά στην κοιλιά της όχι βέβαια κάτι αποκαρδιωτικό. Έχει ένα μαλλί παράξενο ξυρισμένο στα πλάγια, μαύρο. Μου θύμιζε μια μαύρη πορνοστάρ που δε θυμάμαι τώρα το όνομα της. Δεν τρελάθηκα αλλά λέω δε γαμιεται. Άρχισε να μου τον παίζει γλείφοντας αρχιδια κάτι που με εξέπληξε. Ήμουν προετοιμασμένος για φολα. Άρχισε πίπα κάπως ατσουμπαλη στην αρχή, μετά καλυτερεψε, έκανε και κάτι απόπειρες dt. Ανέβηκε από πάνω σε reverse cowgirl. Νταξει εκεί επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου ότι έχει κωλαρα. Έκανε καθίσματα και με καύλωσε. Πάω και στα τέσσερα όπου στήθηκε τίμια και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα. Γενικά δε θέλω να την ξανά δω αλλά απ' την άλλη διέλυσε τους φόβους μου για φόλα με τη στάση της και τις προσπάθειες της. Φεύγοντας λέει καλές γιορτές. Επίσης της κάνω.

Πάω και στη Φωτεινή στο Καρδίτσης. Σχεδόν άθλια πίπα. Βασικά πολύ απλή, όπως θυμόμουν κι όπως είπε κι ο dimmits. Μόνο κεφάλι. Ξεκίνησε μετά από πάνω όπου ήτανε καλή η αίσθηση. Δεν στέκεται στα πόδια να ανεβοκατεβαίνει όπως θα έπρεπε γιατί έτσι είναι το σωστό το cowgirl. Η τύπισσα στο μεταξύ δεν κοιτούσε εμένα αλλά τον εαυτό της στον καθρέπτη κι έφτιαχνε τα μαλλιά. Τι να πω. Πάω και στα τέσσερα να απολαύσω την κωλαρα. Κι ενώ στήθηκε όπως έπρεπε δε με άφηνε τόσο ελεύθερο να σφυροκοπησω. Στηνόταν με τρόπο πιο μακριά από μένα. Της λέω έλα λίγο πιο πίσω αν θες. Τίποτα. Τέλος πάντων με δυσκολία ήρθε το τέλος.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πέρασμα από το Χ σε αναζήτηση νέου αίματος καθότι με τη Βαρβάρα έχω περάσει φετο γύρω στις πέντε φορές. Και για να απαντήσω στο φίλο @tsextis20 η Βαρβάρα είναι νταρντανα μιλφ, ωραίο μαύρο μαλλί, βυζαρα και κωλαρα. Όταν καβαλάει από πάνω νομίζεις θα σπάσει το κρεβάτι.

Στο Χ λοιπόν ήρθε μια Ιζαμπέλα. Νταξει όχι και η πιο εντυπωσιακή παρουσία. Διέκρινα κιλά στην κοιλιά της όχι βέβαια κάτι αποκαρδιωτικό. Έχει ένα μαλλί παράξενο ξυρισμένο στα πλάγια, μαύρο. Μου θύμιζε μια μαύρη πορνοστάρ που δε θυμάμαι τώρα το όνομα της. Δεν τρελάθηκα αλλά λέω δε γαμιεται. Άρχισε να μου τον παίζει γλείφοντας αρχιδια κάτι που με εξέπληξε. Ήμουν προετοιμασμένος για φολα. Άρχισε πίπα κάπως ατσουμπαλη στην αρχή, μετά καλυτερεψε, έκανε και κάτι απόπειρες dt. Ανέβηκε από πάνω σε reverse cowgirl. Νταξει εκεί επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου ότι έχει κωλαρα. Έκανε καθίσματα και με καύλωσε. Πάω και στα τέσσερα όπου στήθηκε τίμια και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα. Γενικά δε θέλω να την ξανά δω αλλά απ' την άλλη διέλυσε τους φόβους μου για φόλα με τη στάση της και τις προσπάθειες της. Φεύγοντας λέει καλές γιορτές. Επίσης της κάνω.

Πάω και στη Φωτεινή στο Καρδίτσης. Σχεδόν άθλια πίπα. Βασικά πολύ απλή, όπως θυμόμουν κι όπως είπε κι ο dimmits. Μόνο κεφάλι. Ξεκίνησε μετά από πάνω όπου ήτανε καλή η αίσθηση. Δεν στέκεται στα πόδια να ανεβοκατεβαίνει όπως θα έπρεπε γιατί έτσι είναι το σωστό το cowgirl. Η τύπισσα στο μεταξύ δεν κοιτούσε εμένα αλλά τον εαυτό της στον καθρέπτη κι έφτιαχνε τα μαλλιά. Τι να πω. Πάω και στα τέσσερα να απολαύσω την κωλαρα. Κι ενώ στήθηκε όπως έπρεπε δε με άφηνε τόσο ελεύθερο να σφυροκοπησω. Στηνόταν με τρόπο πιο μακριά από μένα. Της λέω έλα λίγο πιο πίσω αν θες. Τίποτα. Τέλος πάντων με δυσκολία ήρθε το τέλος.

Στο Χ δεν εχω παρει ποτε κοπελα και θελω να δοκιμασω,μια φορα που πηγα επαθα πλακα με τον χωρο,απιστευτο μαγαζι.Ελεγα για Βαρβαρα αλλα μαλλον θα παω αυριο Ιζαμπελα.Τι ηλικια την εκοψες?

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πηγαινε μια βολτα να την δεις απο κοντα φιλε,

Στο Χ δεν εχω παρει ποτε κοπελα και θελω να δοκιμασω,μια φορα που πηγα επαθα πλακα με τον χωρο,απιστευτο μαγαζι.Ελεγα για Βαρβαρα αλλα μαλλον θα παω αυριο Ιζαμπελα.Τι ηλικια την εκοψες?
Κοίτα αν έπρεπε να προτείνω θα έλεγα Βαρβάρα. Χωρίς σκέψη. Την έκοψα πάνω από τριάντα. Όσο μπορούσα να τη διακρίνω μες τα σκοτάδια. (Τι φάση εν τω μεταξύ με αυτό το γαμωφωτισμό; Και στο καρδίτσης τα ίδια. Μου έχουν ένα μπλε μπουρδελοφως δε βλέπω καλά καλά εμένα. Το Λαρίσης έχει τον καλύτερο φωτισμό) Απλά μου άρεσε που έδειξε έναν κάποιο ζήλο η Ιζαμπέλα. Αλλά τη Βαρβάρα δεν την πιάνει.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Κοίτα αν έπρεπε να προτείνω θα έλεγα Βαρβάρα. Χωρίς σκέψη. Την έκοψα πάνω από τριάντα. Όσο μπορούσα να τη διακρίνω μες τα σκοτάδια. (Τι φάση εν τω μεταξύ με αυτό το γαμωφωτισμό; Και στο καρδίτσης τα ίδια. Μου έχουν ένα μπλε μπουρδελοφως δε βλέπω καλά καλά εμένα. Το Λαρίσης έχει τον καλύτερο φωτισμό) Απλά μου άρεσε που έδειξε έναν κάποιο ζήλο η Ιζαμπέλα. Αλλά τη Βαρβάρα δεν την πιάνει.

Επειδη δεν μου αρεσουν τα διλημματα φιλος,θα παω και στα δυο.Αυτο με τον φωτισμο που λες,το Λαρισης εχει ντιμερ και αν θες το ανοιγεις τερμα και εχει φουλ φως.Στο Καρδιτσης εχει εναν διακοπτη με δυο πληκτρα,το ενα αναβει αυτο το αθλιο σποτακι που δεν βλεπεις τιποτα ενω το αλλο πληκτρο λειπει τελειως.Το πληκτρο που λειπει αναβει αλλο ενα σποτακι στο δωματιο με λευκο φως και φωτιζει παρα πολυ.Ειχα προσπαθησει πολλες φορες να πατησω το πληκτρο αλλα δεν τα καταφερα ποτε και φαντασου ειμαι ηλεκτρολογος.Μια φορα με την Βικτωρια λοιπον που ηθελε να βγαλουμε φωτο,της κανω δεν βγαινουμε καλοι γιατι δεν εχει φως το δωματιο.Μισο κανει η μικρη και παει στον διακοπτη και βαζει το δαχτυλο στο πληκτρο που λειπει και κατευθειαν αναβει το λευκο σποτακι και εγω μενω μαλακας με το σαγονι στο πατωμα,ηλεκτρολογος ειπαμε ειμαι.Αντε βρες ακρη.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Δυστυχως φιλε dimmits ετσι ειναι.Αυτο ειναι που με τραβαει στα μπουρδελα,ειναι η ''αγωνια'' ας πουμε που εχεις οταν πας σε καινουργια κοπελα.Να δεις πως θα παει,πως θα συμπεριφερθει,πως θα γαμηθει,τι στασεις θα κανει κτλ.Τωρα,εχει 2-3 στο Καρδιτσης,εχει 2 στο Λαρισης,πανε ερχονται σαν τις αδικες καταρες,εγω εχω παει απο 5 φορες με την καθε μια και τι ενδιαφερον να εχει πλεον?Κριμα,θα μπορουσαν και καλυτερα.Στην Πατρα εχει καποιες κοπελες αλλα δεν τις φερνει,ετσι για αλλαγη.Θα μου πεις,αμα ερχονται και εχουν 2-3 πελατες την μερα,τι να βγαλουν και αυτες?Λογικο να μην θελουν να ερθουν.

Καλυτερα πας ενα ΣΚ Αθηνα,πας με 3-4 την μερα Φυλης με ενα δεκαρικο την φορα και γυρνας αδειος για ενα μηνα.Κοστος 150€ με το πηγαινε-ελα.Τουλαχιστον θα πηδηξεις 8 κοπελες διαφορετικες,οχι την Μαριλενα και την Σαρα απο 5-6 φορες λες και τις εχουμε γκομενες να ουμε.Αι σιχτιρ νευριασα.

Ποτε να φτασει ο Αυγουστος να την κανω για την Αραπια,να ειμαι μεσα στις Σλαβες και να μην ξαναδω αυτη την Σαρα που με εχει στοιχιωσει στον υπνο μου,την βλεπω σαν μπαμπουλα να με κυνηγαει για 30€. :2funny:
Μάγκας εγώ θα πάω τέλος του μηνός με φοιτητικό εισιτήριο άρα κόστος 30+50 οι πουτανες 80

taz21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
16
Πόντοι
0
Ιζαμπέλα Σέρβα πολύ δυνατή, απίστευτος κωλος στημένη και από πάνω, έκανε και παραπάνω τσιμπούκι όταν της το ζήτησα, καλή σχετικά πίπα. Στα τέσσερα συμμετειχε και με το παραπάνω, με κουνήματα όταν έπρεπε. Αύριο τελευταία μέρα.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπέρα αύριο μου είπαν στο καρδιτσης έρχεται παλυ η Βικτόρια

Σε αυτό που έχουν στην Πάτρα φέρνουν και κάτι καινούριο που και που εμείς εδώ μαλον μασ δίνουν ότι μένει

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Καλησπέρα αύριο μου είπαν στο καρδιτσης έρχεται παλυ η Βικτόρια

Σε αυτό που έχουν στην Πάτρα φέρνουν και κάτι καινούριο που και που εμείς εδώ μαλον μασ δίνουν ότι μένει

Γαμησε τα παιχτη,παλι Βικτωρια στην μαπα για 15 μερες.Μετα την Βικτωρια ερχεται Μαριλενα παλι για 15 μερες οποτε καινουργια στο Καρδιτσης μετα απο 1 μηνα και βλεπουμε.Στο Λαρισης μετα την Βαρβαρα,την επομενη Δευτερα μαλλον θα σκασει παλι η Σαρα.Μια χαρα γαμω την τυχη μου.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Δυστυχώς δεν έρχονται ούτε ανεξάρτητες Τρίκαλα και Λάρισα που είμαι εγώ φοιτητής έχει μεγάλη σαπίλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλήτερα Βικτόρια 15 μέρες πάρα αυτά που έχει στην Λάρισα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Βικτωρια απογοητευση κ αυτη...παει το μπριο,η τσαχπινια κ τα πορνοσταρικα της πρωτης φορας...πιπα χειροτερη της Φωτεινης,απλα στηθηκε διπλα μου τον επαιζε με το χερι αγαρμπα κ ρουφηξε κανα 2-3 φορες το κεφαλι...ολα αυτα σε 2 λεπτα...δεν εγλυψε φρεσκαδουρα αρχιδια ,δεν εκανε τπτ...ουτε ανεβηκε απο πανω να κανει κανα κολπο απλα μετα με ρωτησε πως να στηθει,στηθηκε κ τον ετρωγε απαθης σαν κομοδινο.Κ ηταν οντως κομοδινο ακουνητη...καμμια σχεση με την 1η φορα που την ειχα παρει.
καταθεση επιπεδου Μεταξουργειου μονο που εκει πληρωνεις 10 ευρω.Τελικα μονο η Αγαπη εχει σταθερη αποδοση στο σπιτακι αυτο.Σορυ,αλλα θα αργησουν να με ξαναδουν.ciao baby.Μαυρο απο μενα.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Βικτωρια απογοητευση κ αυτη...παει το μπριο,η τσαχπινια κ τα πορνοσταρικα της πρωτης φορας...πιπα χειροτερη της Φωτεινης,απλα στηθηκε διπλα μου τον επαιζε με το χερι αγαρμπα κ ρουφηξε κανα 2-3 φορες το κεφαλι...ολα αυτα σε 2 λεπτα...δεν εγλυψε φρεσκαδουρα αρχιδια ,δεν εκανε τπτ...ουτε ανεβηκε απο πανω να κανει κανα κολπο απλα μετα με ρωτησε πως να στηθει,στηθηκε κ τον ετρωγε απαθης σαν κομοδινο.Κ ηταν οντως κομοδινο ακουνητη...καμμια σχεση με την 1η φορα που την ειχα παρει.
καταθεση επιπεδου Μεταξουργειου μονο που εκει πληρωνεις 10 ευρω.Τελικα μονο η Αγαπη εχει σταθερη αποδοση στο σπιτακι αυτο.Σορυ,αλλα θα αργησουν να με ξαναδουν.ciao baby.Μαυρο απο μενα.
μύστη μου σε φόλιασε η κορασίδα
:upsidedown: :angry:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πέρασα κι εγώ σήμερα. Είχα τέτοιες γκάβλες στο κεφάλι καρφωμένες που δεν έδωσα καν σημασία στο τι έκανε η συμπαθέστατη Βικτώρια. Αλλά τώρα που ηρέμησα να πω πως, ενώ μου έκανε τα παραδοσιακά δυνατά καθίσματα μετά την κάπως βιαστική της πίπα, την πήγα στα τέσσερα όπου και δεν έβγαλε σχεδόν άχνα. Μπορώ να πω με δυσκόλευε κιόλας με τον τρόπο της να μη δώσω φουλ γκάζι(τι σκατά ρε γαμώ! Γιατί στήνονται έτσι...είναι ότι πιο ξενέρωτο..). Μετά ιεραπόστολο ήτανε κάπως καλύτερα τα πράγματα. Θα συμφωνήσω πάντως ότι κάπως έχει ρίξει το υψηλό της επίπεδο. Ίσως να μην ήτανε και η μέρα της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο @Kostas(3) που μας διαφώτισε κυριολεκτικά..χαχα....της είπα της μικρής σε άπταιστα αγγλικά(not) can we have more light κι άναψε εκεί μια λάμπα και το δωμάτιο από αίθουσα βασανιστηρίων έγινε στουντέλο. Κι εγώ θα κάνω καιρό πάντως να ξανά πάω. Δέκα μέρες ακόμα και μετά μου είπε έρχεται η Μαριλένα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πέρασα κι εγώ σήμερα. Είχα τέτοιες γκάβλες στο κεφάλι καρφωμένες που δεν έδωσα καν σημασία στο τι έκανε η συμπαθέστατη Βικτώρια. Αλλά τώρα που ηρέμησα να πω πως, ενώ μου έκανε τα παραδοσιακά δυνατά καθίσματα μετά την κάπως βιαστική της πίπα, την πήγα στα τέσσερα όπου και δεν έβγαλε σχεδόν άχνα. Μπορώ να πω με δυσκόλευε κιόλας με τον τρόπο της να μη δώσω φουλ γκάζι(τι σκατά ρε γαμώ! Γιατί στήνονται έτσι...είναι ότι πιο ξενέρωτο..). Μετά ιεραπόστολο ήτανε κάπως καλύτερα τα πράγματα. Θα συμφωνήσω πάντως ότι κάπως έχει ρίξει το υψηλό της επίπεδο. Ίσως να μην ήτανε και η μέρα της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο @Kostas(3) που μας διαφώτισε κυριολεκτικά..χαχα....της είπα της μικρής σε άπταιστα αγγλικά(not) can we have more light κι άναψε εκεί μια λάμπα και το δωμάτιο από αίθουσα βασανιστηρίων έγινε στουντέλο. Κι εγώ θα κάνω καιρό πάντως να ξανά πάω. Δέκα μέρες ακόμα και μετά μου είπε έρχεται η Μαριλένα.

Περασα και εγω σημερα απο Βικτωρια,ειχε κινηση μαλλον,κουραστηκε και γι αυτο εριξε φολες,χαχαχα.Την πετυχα στο κουζινακι,μαλλον προσπαθουσε να μαγειρεψει.Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση που θυμοταν τα παντα για την τελευταια μας συναντηση 2 μηνες πριν,ετρεξε να με αγκαλιασει μολις με ειδε,η τσατσα κατι ελεγε εκεινη την ωρα σε ακαταλαβιστικα και δεν τα επιασα,μαλλον ασε τον ανθρωπο,μην τους μαθαινεις ετσι,ποιος ξερει.Παω να κανω ενα ντους και ερχομαι μου λεει.

Ερχεται μετα απο 10 λεπτακια και ηταν η πρωτη φορα απο τις 5 που εχω βρεθει μαζι της που μυριζε υπεροχα το κοριτσι,χαιρομουν να την φιλαω.Οχι οτι τις αλλες φορες μυριζε ασχημα,προς Θεου,παντα πεντακαθαρη ειναι.Απλα σημερα μυριζε το αφρολουτρο που εβαλε και μου αρεσε,τι ωραιο να αγκαλιαζεις και να φιλας κοπελα που μοσχομυριζει.Στον αγωνα τωρα,εχει το κακο που δεν κανει καθολου προκαταρκτικα σε αντιθεση με την Μαριλενα πχ που τριβεται πανω στον πουτσο,τον παιζει,τριβει το στηθος της πανω του και σε καυλωνει φουλ.Η Βικτωρια τιποτα,πεσμενος πουτσος και αυτη στα τετοια της,προσπαθουσε να βαλει το προφυλακτικο.Αφου με τα χιλια ζορια το εβαλε,ξεκινησε αυτη την αδιαφορη πιπα που κανει συνηθως,σαν αεροπιπα ενα πραμα.Μετα ξεκινησε απο πανω οπου εκανε τα κλασικα δυνατα καθισματα και μετα απο 15 καθισματα το πολυ,ηθελε να αλλαξουμε σταση.Παμε ιεραποστολικο της κανω,στηθηκε πολυ καλα με σηκωμενη την λεκανη και ειχα καλη διεισδυση αλλα οπως λετε παθητικη τελειως.Απλα με κοιταγε να την πηδαω.Μετα στα 4 οπου εδινα φουλ πονο αλλα δεν ελεγα να τελειωσω με τιποτα.Καποια δοση τραβηχτηκα λιγο στο πλαι και ανοιξα τον κωλο της οπως την γαμαγα για να βλεπω πως της γεμιζω την τρυπα.Εκει με την οπτικη επαφη και με παρα πολυ ζορι,καταφερα να τελειωσω.

Δυστυχως και ενω την Βικτωρια την ειχα σαν πρωτη επιλογη,θα το σκεφτω πολυ πριν ξαναπαω.Αναμενουμε Μαριλενα,αντε να αρχισει και αυτη τις φολες να συνεχισουμε μονο με χειρογλυκανο,θα μας μενει και κανενα φραγκο στην τσεπη.

Τελευταία τροποποίηση:

Demon21

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
60
Πόντοι
0
Οποιος ειναι απο καρδ ας στειλει πμ

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Είχα πάει και εγώ Δευτέρα έτσι όπως τα λες είναι
Εκεί που λέω τουλάχιστον θα ρίξουμε μια καλή βολή πήραμε τα @@ τελικά

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πέρασα πριν λίγο από το Καρδιτσης παλι,είπα να δώσω μια ευκαιρία ακόμα στην Βικτώρια και τελικά δικαιωθηκα.Σημερα ήταν πολύ καλύτερα με την κοπέλα,είχε πολύ όρεξη και η συμμετοχή της ήταν πολυ καλη.Κοιταγε φουλ στα ματια στο ιεραποστολικο,σαν τον παλιό καλό καιρό που θυμιζε cg.Το στοματικό της ήταν πολύ βελτιωμενο,xvriw biasynh και χωρις καθολου δόντι,με εξέπληξε ευχάριστα.Δεν είπε όχι σε τίποτα η κοπέλα,ούτε στις αλλαγές στάσεων ούτε στον γρήγορο ρυθμό που πήγαμε.

Η συμπεριφορά της δεν είχε καμία σχέση με την Τρίτη που είχα πάει,λες και ήταν άλλη κοπέλα.Μπορει να ήταν κουρασμένη την Τρίτη,μπορεί να είχε στο μυαλό της διαφορά,άνθρωποι είναι κι αυτες,δεν είναι ρομπότ.Παρα πολύ ευγενική η κυρία στο Καρδίτσης,μα πάρα πολύ όμως,την συμπαθώ αρκετά.Παιζει και αυτό τον ρόλο του πιστεύω.Αντε να δούμε αν η Βικτώρια συνεχίσει να είναι στην κορυφή όπως παλιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom