Περασα σημερα απο Μαριλενα.Κλασσικη Μαριλενα,κανει αρκετα προκαταρκτικα και ειναι μεγαλο συν αυτο,γλειφει ρωγες,φιλαει παντου,χαιδευει αρκετα,παιζει τα βυζια της στο εργαλειο,μετραει πολυ στο να σε φτιαξει.Στο καβαλημα στηριχτηκε στα ποδια της και εδωσε λιγο ενταση αλλα για πολυ λιγο,20 ανεβα κατεβα,κουραστηκε γρηγορα.Μετα ηθελε στα 4,στηθηκε με κλειστα τα ποδια,μολις το ειδα λεω εδω ειμαστε,αρχισε τα χαζα.Ευτυχως στηθηκε με το κεφαλι αρκετα χαμηλα και σηκωνε τον κωλο της προς τα πανω και βοηθουσε πολυ στην διεισδυση,σε καποιες δοσεις εσπρωχνε και αυτη προς τα πισω.Μετα γυρισαμε ιεραποστολικο,εκει με ρωτησε που θελω να εχει τα ποδια,βαλτα οπου θες της λεω,τα εβαλε ψηλα στους ωμους μου,παλι κραταγε την λεκανη της λιγο χαμηλα αλλα οκ,ειχα σχετικα καλη διεισδυση.Σε καποια φαση της ειπα να παω λιγο γρηγορα γιατι δεν θα τελειωνα ετσι οπως πηγαιναμε,οκ μου λεει,κανενα θεμα,δωσε και καπως ετσι μετα απο λιγο ηρθε και το τελος.Πολυ καλη αισθηση του αιδιου της,ουτε να πλακωνεται στις κρεμες ουτε τιποτα και απο καθαριοτητα αψογη οπως παντα.
Ουτε τα εκλαψα,ουτε τρελαθηκα,απλο πηρα,δεν περιμενα με 30€ να της δωσω το μουνι στο χερι.Σε καποια φαση που ηταν απο πανω,απλα σταματουσαμε και μιλουσαμε λες και ημασταν για καφε,ενω ημουν μεσα της ξερω γω,περιεργη φαση.Μου ερχοταν να γελασω αλλα κρατιομουν.Εχει το "κακο" που μιλαει αρκετα,οχι ασταματητα αλλα αμα της μιλησεις,συνεχιζει και αυτη.Το ξερει και η ιδια,βεβαια φταιω και εγω που της ξεκιναω την κουβεντα.Ευγενικο κοριτσι παντως,ουτε τουπε ουτε τιποτα.Τεσπα,μεχρι 24 θα δουλευει,πιστευω να προλαβω να την ξαναδω μεχρι να φυγει.
Στην Αναστασια η Ξενια μεχρι 23 και απο 24 ερχεται παλι η Σαρα.