Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πέρασα πριν λίγο από τα σπιτάκια.Κλειστα και τα δύο,στο Καρδίτσης είχε ένα χαρτί κολλημένο στην πόρτα αλλά ήμουν με αυτοκίνητο της δουλειάς και δεν σταμάτησα οπότε δεν ξέρω τι εγραφε.Παραξενο,η Μαριλένα μου είχε πει ότι θα έρθει 15 του μήνα,οποτε μου είχε πει ημερομηνία δεν είχε πέσει ποτέ έξω,ποιος ξέρει.Στο Λαρίσης δεν πρόσεξα αν είχε κάποιο χαρτί στην πόρτα,θα πάρω κανένα τηλέφωνο την Αναστασία και θα την ρωτήσω.
Χμ. Παράξενο και το ότι δεν έχει γίνει και καμιά ενημέρωση στο fb για Καρδίτσης.(ούτε για το βασικό τους στην Πάτρα). Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Συνήθως στα χαρτιά αυτά τα κολλημένα γράφουν ποτέ ξανά ανοίγει το κατάστημα. Μακάρι να κάνει την έκπληξη η Αναστασία.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Περασα σημερα απο Μαριλενα.Κλασσικη Μαριλενα,κανει αρκετα προκαταρκτικα και ειναι μεγαλο συν αυτο,γλειφει ρωγες,φιλαει παντου,χαιδευει αρκετα,παιζει τα βυζια της στο εργαλειο,μετραει πολυ στο να σε φτιαξει.Στο καβαλημα στηριχτηκε στα ποδια της και εδωσε λιγο ενταση αλλα για πολυ λιγο,20 ανεβα κατεβα,κουραστηκε γρηγορα.Μετα ηθελε στα 4,στηθηκε με κλειστα τα ποδια,μολις το ειδα λεω εδω ειμαστε,αρχισε τα χαζα.Ευτυχως στηθηκε με το κεφαλι αρκετα χαμηλα και σηκωνε τον κωλο της προς τα πανω και βοηθουσε πολυ στην διεισδυση,σε καποιες δοσεις εσπρωχνε και αυτη προς τα πισω.Μετα γυρισαμε ιεραποστολικο,εκει με ρωτησε που θελω να εχει τα ποδια,βαλτα οπου θες της λεω,τα εβαλε ψηλα στους ωμους μου,παλι κραταγε την λεκανη της λιγο χαμηλα αλλα οκ,ειχα σχετικα καλη διεισδυση.Σε καποια φαση της ειπα να παω λιγο γρηγορα γιατι δεν θα τελειωνα ετσι οπως πηγαιναμε,οκ μου λεει,κανενα θεμα,δωσε και καπως ετσι μετα απο λιγο ηρθε και το τελος.Πολυ καλη αισθηση του αιδιου της,ουτε να πλακωνεται στις κρεμες ουτε τιποτα και απο καθαριοτητα αψογη οπως παντα.

Ουτε τα εκλαψα,ουτε τρελαθηκα,απλο πηρα,δεν περιμενα με 30€ να της δωσω το μουνι στο χερι.Σε καποια φαση που ηταν απο πανω,απλα σταματουσαμε και μιλουσαμε λες και ημασταν για καφε,ενω ημουν μεσα της ξερω γω,περιεργη φαση.Μου ερχοταν να γελασω αλλα κρατιομουν.Εχει το "κακο" που μιλαει αρκετα,οχι ασταματητα αλλα αμα της μιλησεις,συνεχιζει και αυτη.Το ξερει και η ιδια,βεβαια φταιω και εγω που της ξεκιναω την κουβεντα.Ευγενικο κοριτσι παντως,ουτε τουπε ουτε τιποτα.Τεσπα,μεχρι 24 θα δουλευει,πιστευω να προλαβω να την ξαναδω μεχρι να φυγει.

Στην Αναστασια η Ξενια μεχρι 23 και απο 24 ερχεται παλι η Σαρα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Νεκρα επεσε στο θεμα βλεπω παιδια.Ειδα το StudioK στο Facebook εβαλε τελευταια μερα σημερα η Μαριλενα στο Καρδιτσης και τελευταια μερα η Μισελ στην Πατρα.Φανταζομαι ποση δουλεια θα εχουν για να ανεβαζουν ξανα φωτο τις κοπελες που δουλευουν ηδη.Σαν να σου λενε τρεξτε να προλαβετε γιατι αυριο θα φυγουν. :2funny:

Αντε να δουμε ποια θα φερουν αυριο στο Καρδιτσης,ελπιζω να φερουν την Αγαπη παντως μιας και δεν την προλαβα την προηγουμενη φορα ρε γαμωτο και δεν ηρθε και η Βαρβαρα στην Αναστασια να δοκιμασω καινουργια κοπελα.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Νεκρα επεσε στο θεμα βλεπω παιδια.Ειδα το StudioK στο Facebook εβαλε τελευταια μερα σημερα η Μαριλενα στο Καρδιτσης και τελευταια μερα η Μισελ στην Πατρα.Φανταζομαι ποση δουλεια θα εχουν για να ανεβαζουν ξανα φωτο τις κοπελες που δουλευουν ηδη.Σαν να σου λενε τρεξτε να προλαβετε γιατι αυριο θα φυγουν. :2funny:

Αντε να δουμε ποια θα φερουν αυριο στο Καρδιτσης,ελπιζω να φερουν την Αγαπη παντως μιας και δεν την προλαβα την προηγουμενη φορα ρε γαμωτο και δεν ηρθε και η Βαρβαρα στην Αναστασια να δοκιμασω καινουργια κοπελα.
Ποια Αγάπη; Βικτώρια και πάλι Βικτώρια. Το καλό είναι πως Πάτρα φέρνουν νέα κοπέλα, οπότε μπορεί να τη δούμε κι εδώ. Ξενερα η κατάσταση γενικά. Λέω αύριο να πάω μια από Χ, έτσι για να επιβεβαιώσω τη φόλα...μιας και στα άλλα δεν έχουμε κάτι να περιμένουμε προς το παρόν

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Βικτώρια πάλι,οποίος δεν προλαβε φόλα την προηγούμενη φορά,έχει και δεύτερη ευκαιρία από σήμερα.Εν τω μεταξύ έπεσαν οι ανακοινώσεις στο fb πρωί πρωί και κλασικά αλλά ντι άλλων οι φωτό σε σχέση με τις κοπελες,χαχαχαχα.Το φοβόμουν οτι θα φέρουν πάλι την Βικτώρια.Τεσπα,στην Αναστασία πρέπει να έχει έρθει η Σάρα,τιμιοτατη στο δωμάτιο τουλάχιστον,για εκεί είμαι.Πηγαινε και από το Χ να δούμε μπας και έχουμε εκεί κανένα τυχερό.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τις ιδιες κ τις ιδιες παιδια μεχρι να σβησει ο ηλιος!
χα,χα στο τελος καποιος θα παντρευτει καμμια απο αυτες να φαμε κ κανα κουφετο :globeos-haha:
:globeos-cigar:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Κοπέλες για σπίτι φιλαράκι,όχι μαλακίες.Το όνειρο κάθε άντρα να παντρευτεί σεξεργατρια,χαχαχα.Δεν υπάρχει μέλλον στα σπιτάκια πλέον,αναμένουμε από κάποιον Χριστιανο ενημέρωση μπας και έφερε τίποτα καλό στο Χ.Τεσπα.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Το λοιπόν στο Χ έσκασε η παλιά γνώριμη μιλφ Νατάσα(βαριά ρωσική προφορά στο "σ"), που ήταν και η πρώτη που το εγκαινίασε πέρσι τέτοιο καιρό όταν άνοιξαν ξανά μετά το κορονοβιρούσι. Κι ενώ με πιάσανε και κάτι στοχαστικές ανησυχίες του στυλ πώς περνά ο καιρός, τι είμαστε, τι κάνουμε, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο. Με θυμόταν... κάτι που με εξέπληξε. Πρόσωπο καθημερινό, όχι κάτι έκφυλο ή γλυκό, εμένα προσωπικά δε με χαλάει. Μαύρο μαλλί πιασμένο σε ουρά. Δυνατό της σημείο το σώμα: μοντελέ, σφιχτό για την ηλικία της με δυο βυζάρες φτιαγμένες μεν καλά δε και ωραίο κώλο. Πίπα αργή, αισθησιακή, στην αρχή εστίαζε μόνο κεφάλι μετά έκανε και πιο θαρραλέα μπουκώματα. Βέβαια μου έβγαλε μια τάση ξεπέτας. Έδωσε δείγματα για τρομερή πίπα τα οποία δεν επαληθεύτηκαν στη συνέχεια. Να κράτησε κανα τρίλεπτο. Στήθηκε στα τέσσερα: τρομερή θέα και πιο τρομερό στήσιμο. Δεν μπόρεσα να δώσω φουλ ρυθμό γιατί δε θα άντεχα όσο ήθελα. Πήγαμε ιεραποστολικά. Επίσης ωραίο άνοιγμα να καρφώνεις όσο βαθιά θες. Αρνητικό το ότι δεν είχε οπτική επαφή, θετική η φωνητική της συμμετοχή. Άλλη μια επανάληψη, απλά ανάμεσα σε Σάρα και Βικτώρια επέλεξα Νατάσα. Όχι τρελά πράγματα, αλλά τίμια. Το Χ απο φωτισμό άστα να πάνε. Δε βλέπεις καλά καλά αν είσαι εσύ. Ωραίος ο καθρέφτης δε λέω, αλλά θα μπορούσε να είναι τοπ αυτός ο χώρος. Βικτώρια τέλος, όχι λόγω της τελευταίας μέτριας απόδοσής της, που δε διαγράφει τις υπόλοιπες κορυφαίες φορές, αλλά επειδή ακριβώς την έχω πάρει πλέον 6 φορές. Κάπου φτάνει. Μου φαίνεται πρέπει να αναλάβουμε εμείς για κανα μήνα τα μαγαζιά, να φέρουμε εκλεκτές παρουσίες απο τας Αθήνας...χαχα.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Γκόμενές θα τις πιάσουμε στο τέλος και θα μας βγουν και τσαχπινιές θα μας κάνουν ότι θέλουν

Δεν παίζει τίποτα νέο έχουμε επίσημα ξηρασία

Demon21

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
60
Πόντοι
0
Μαγκες κανενας καρδιτσιωτης για πληροφορηση πμ

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Στο Χ επέστρεψε η Ξένια που ήταν πρωτύτερα στο Καρδίτσης. Στα όρια της χοντρής η κοπέλα αλλά τρομερή απόδοση και διάθεση που σπάνια συναντά κανείς. Δεν πέρασα ξανά σήμερα. Αν δεν σας κοπούν τα πόδια με την πρώτη εντύπωση και της δώσετε μια ευκαιρία το πιθανότερο είναι να σας εκπλήξει.

Βάρβαρα βλέπω στο φβ λέω επιτέλους νέο μουνι στο Καρδίτσης. Αμ δε!! Επρόκειτο για τη Βαρβάρα του Λαρίσης. Τώρα βρέθηκε εκεί. Μεγάλη ξενερα όχι για την κοπέλα φυσικά αλλά για τη διάψευση των προσδοκιών. Δε γαμιεται σκέφτηκα. Αφού κουβαληθηκα ως εδώ σαν το μαλακα ας περάσω. Νταξει πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα η Βαρβάρα, να μην τα ξανά λέμε.

Γυρνώντας σπίτι βλέπω και το Λαρίσης στο δρόμο. Λέω ας δω μπας και γίνει καμία έκπληξη. Κι έγινε. Περίμενα Σάρα βγήκε μια μικροκαμωμένη κοπελίτσα από το δωμάτιο, μες το χαμόγελο. Λέω επιτέλους! Μπαίνει μέσα, είχε όρεξη και για κουβέντα. Λίζα τη λένε. Μαύρο μαλλί πιασμένο το είχε με μένα, ωραίο βυζο έχει για το ύψος της και υπέροχο κωλαρακι. Πρόσωπο να πω την αλήθεια ήταν κάπως παράξενο. Όχι σαν της Σάρας ας πούμε. Γλυκό αλλά κάτι με ξενιζε. Δεν κατάλαβα τι ήταν. Όχι άσχημο σε καμια περίπτωση βέβαια. Πίπα ικανοποιητική, στήθηκε ωραία για φουλ χουφτωμα. Το κωμικό ήτανε που όταν είχαμε πλήρη έγερση της σημαίας σταματά και κάνει ένα ουχουυ...σαν πανηγυρισμό σε πάρτι. Χαχα. Ξεκίνησε από πάνω, στην αρχή μου φάνηκε να κλέβει λίγο, μετά όμως έκανε δυνατές διεισδύσεις και βρήκαμε καλό Ρυθμό. Φωνητικά δεν είχε καμία τρελή συμμετοχή βέβαια. Όχι όμως και να μη βγάζει άχνα. Τη γύρισα και στα τέσσερα όπου πραγματικά το θέαμα του κώλου της ήτανε εξαιρετικό. Είχαμε και λίγο πιο έντονους ρυθμούς όπου δεν έκλεψε καθόλου. Γενικά με άφησε ικανοποιημένο και μετά είχε όρεξη για κουβέντα. Μέχρι τις 20 μου είπε. Μπράβο στην Αναστασία λοιπόν που έφερε νέο αίμα και μάλιστα μια τιμιοτατη περίπτωση!!

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Επρεπε να αλλαξει εργαζομενη το Καρδιτσης για να επανελθει το νημα στην ζωη :sunglasses:.Καλα πηγε για σενα η τσαρκα δλδ.Εγω χθες ειχα ασχημη μερα και εξηγω.ΕΙχα παει στην Σαρα την περασμενη Τεταρτη αν δεν κανω λαθος,ειχαμε πει πριν φυγει για φουλ προγραμμα να γευτω και κωλαρακι ξανα μιας και την προηγουμενη φορα ηταν πολυ σπεσιαλ φαση.Της λεω να παω Κυριακη βραδυ,οχι μου λεει η Σαρα,θα ερθεις Δευτερα μεσημερι που δεν εχει κινηση να ειμαστε ανετοι να κατσουμε οση ωρα θελουμε μιας και μου ειχε πει οτι θα φυγει Τριτη πρωι.Περναω καποια στιγμη την Δευτερα το πρωι και βλεπω κλειστη πορτα,ΟΧΙ ρε πουστη μου λεω,την κατσαμε την βαρκα.Με τα πολλα παιρνω την Αναστασια καποια στιγμη το μεσημερι και μου λεει εφυγε η Σαρα και θα ερθει αλλη κοπελα αυριο.Μια χαρα,τωρα τι κανουμε?

Μιας και δεν ειχα αλλη επιλογη,φευγω για Χ ελπιζοντας να εχει τιποτα καλο μιας και θυμομουν που ειχες πει οτι ειχε μια καλη περιπτωση πριν κατι μερες.Τελικα ηταν οπως λες η Ξενια η οποια οντως μπορεις να την πεις και χοντρη αλλα σε υπηρεσιες ξεφευγει.Τα προκαταρκτικα που κανει η συγκεκριμενη κοπελα δεν τα εχω δει σε καμια μεχρι τωρα.Αν ειχε αλλο σωματοτυπο,πιο αδυνατο ας πουμε,θα ειχε μαζεψει πολυ χαρτι αυτη,το βυζι της παντως ειναι απιστευτο με ρωγα που σκοτωνει και πιπα πολυ δυνατη,dp συνεχεια.Μεσα στο δωματιο αψογη,πεντακαθαρη και συμμετοχη σε αλλο επιπεδο.Δεν λεει οχι σε τιποτα.

Την Βαρβαρα την περιμενε η Αναστασια 15 μερες,μια της ελεγε οτι εχει αρρωστησει το παιδι της,μετα οτι αρρωστησε η ιδια,τελικα αλλαξε μαγαζι.Εχει δικιο η Αναστασια που λεει οτι δεν μπορεις να βρεις ακρη με αυτες.Κριμα,την περιμενα πως και πως να την δοκιμασω μιας και οπως λες ειναι αρκετα καλη στην δουλεια της.Αν δεν ερθει στο Λαρισης,δυστυχως δεν παιζει να την συναντησω.Θα περασω καποια στιγμη προς το τελος της εβδομαδας απο το Λαρισης για την Λιζα (η Αναστασια μου ειχε πει οτι την λενε Ραλουκα,μπορει να μην καταλαβα και καλα παντως).Ελπιζω να ειναι καλη και να εχουμε αλλη μια εναλλακτικη γιατι λιγοστευουν οι επιλογες μας.Οχι τιποτε αλλο αλλα θελω να παρω φουλ προγραμμα και δεν βρισκεις κοπελες που να αξιζουν να παρεις φουλ προγραμμα.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Επρεπε να αλλαξει εργαζομενη το Καρδιτσης για να επανελθει το νημα στην ζωη :sunglasses:.Καλα πηγε για σενα η τσαρκα δλδ.Εγω χθες ειχα ασχημη μερα και εξηγω.ΕΙχα παει στην Σαρα την περασμενη Τεταρτη αν δεν κανω λαθος,ειχαμε πει πριν φυγει για φουλ προγραμμα να γευτω και κωλαρακι ξανα μιας και την προηγουμενη φορα ηταν πολυ σπεσιαλ φαση.Της λεω να παω Κυριακη βραδυ,οχι μου λεει η Σαρα,θα ερθεις Δευτερα μεσημερι που δεν εχει κινηση να ειμαστε ανετοι να κατσουμε οση ωρα θελουμε μιας και μου ειχε πει οτι θα φυγει Τριτη πρωι.Περναω καποια στιγμη την Δευτερα το πρωι και βλεπω κλειστη πορτα,ΟΧΙ ρε πουστη μου λεω,την κατσαμε την βαρκα.Με τα πολλα παιρνω την Αναστασια καποια στιγμη το μεσημερι και μου λεει εφυγε η Σαρα και θα ερθει αλλη κοπελα αυριο.Μια χαρα,τωρα τι κανουμε?

Μιας και δεν ειχα αλλη επιλογη,φευγω για Χ ελπιζοντας να εχει τιποτα καλο μιας και θυμομουν που ειχες πει οτι ειχε μια καλη περιπτωση πριν κατι μερες.Τελικα ηταν οπως λες η Ξενια η οποια οντως μπορεις να την πεις και χοντρη αλλα σε υπηρεσιες ξεφευγει.Τα προκαταρκτικα που κανει η συγκεκριμενη κοπελα δεν τα εχω δει σε καμια μεχρι τωρα.Αν ειχε αλλο σωματοτυπο,πιο αδυνατο ας πουμε,θα ειχε μαζεψει πολυ χαρτι αυτη,το βυζι της παντως ειναι απιστευτο με ρωγα που σκοτωνει και πιπα πολυ δυνατη,dp συνεχεια.Μεσα στο δωματιο αψογη,πεντακαθαρη και συμμετοχη σε αλλο επιπεδο.Δεν λεει οχι σε τιποτα.

Την Βαρβαρα την περιμενε η Αναστασια 15 μερες,μια της ελεγε οτι εχει αρρωστησει το παιδι της,μετα οτι αρρωστησε η ιδια,τελικα αλλαξε μαγαζι.Εχει δικιο η Αναστασια που λεει οτι δεν μπορεις να βρεις ακρη με αυτες.Κριμα,την περιμενα πως και πως να την δοκιμασω μιας και οπως λες ειναι αρκετα καλη στην δουλεια της.Αν δεν ερθει στο Λαρισης,δυστυχως δεν παιζει να την συναντησω.Θα περασω καποια στιγμη προς το τελος της εβδομαδας απο το Λαρισης για την Λιζα (η Αναστασια μου ειχε πει οτι την λενε Ραλουκα,μπορει να μην καταλαβα και καλα παντως).Ελπιζω να ειναι καλη και να εχουμε αλλη μια εναλλακτικη γιατι λιγοστευουν οι επιλογες μας.Οχι τιποτε αλλο αλλα θελω να παρω φουλ προγραμμα και δεν βρισκεις κοπελες που να αξιζουν να παρεις φουλ προγραμμα.
Κοίτα για αποτυχία πήγαινε η βόλτα... Το έσωσε η Λίζα. Γενικά ενθουσιάζομαι παραπάνω όταν έχουμε νέο αίμα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι η Αναστασία γιατί ως χώρος εμένα είναι ο αγαπημένος μου. Δε σου βγάζει ότι είναι μπουρδέλο όπως πχ το Καρδίτσης. Κι ωραίο φωτισμό έχει.

Απλά τώρα είμαστε καλυμμένοι μέχρι 20 του μήνα από όλα. Καίτη, Βαρβάρα, Λίζα. Κι εννοείται call girl και δη καλό σκάει στα Τρίκαλα μια φορά το χρόνο κι άμα...(εκεί ίσως αξίζει να σκάσεις κάνα κατοσταρι...τώρα στα στούντιο το φουλ πρόγραμμα είναι και λίγο ρίσκο)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
.Αν δεν ερθει στο Λαρισης,δυστυχως δεν παιζει να την συναντησω.
γιατι να μην πας Βαρβαρα?επειδη ειναι στο Καρδιτσης?εγινε κατι? σε ρωταω γτ χτες-προχθες ανεβασες και μνμ για την Βικτωρια κ το Καρδιτσης κ μετα το εσβησες ,αλλα προλαβα κ το διαβασα...γτ το σβησες ?

παιδες θα τρωμε τα ιδια...μπραβο στην Αναστασιας που εφερε καινουργιο αιμα,αν προλαβω θα πεταχτω κ γω...
κανα 2 φορες που προσπαθησα να κανω κονε με την Αννα την μασατζου δεν εβγαλα ακρη...ουτε τιμες δεν λεει...δεν ξερω κ αν αξιζει στο γαμησι.
τωρα εχω μαθει για μια ανεξαρτητη αν μπορεσω να βγαλω ακρη θα σας πω πριβε οποιος θελει,αρκει να βγαλω ακρη...καλο κορμι,σταζει καυλα.
(εννοειται τιμες οχι 30 αρι ...πιο πανω)

αυτα.:hi:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
γιατι να μην πας Βαρβαρα?επειδη ειναι στο Καρδιτσης?εγινε κατι? σε ρωταω γτ χτες-προχθες ανεβασες και μνμ για την Βικτωρια κ το Καρδιτσης κ μετα το εσβησες ,αλλα προλαβα κ το διαβασα...γτ το σβησες ?

παιδες θα τρωμε τα ιδια...μπραβο στην Αναστασιας που εφερε καινουργιο αιμα,αν προλαβω θα πεταχτω κ γω...
κανα 2 φορες που προσπαθησα να κανω κονε με την Αννα την μασατζου δεν εβγαλα ακρη...ουτε τιμες δεν λεει...δεν ξερω κ αν αξιζει στο γαμησι.
τωρα εχω μαθει για μια ανεξαρτητη αν μπορεσω να βγαλω ακρη θα σας πω πριβε οποιος θελει,αρκει να βγαλω ακρη...καλο κορμι,σταζει καυλα.
(εννοειται τιμες οχι 30 αρι ...πιο πανω)

αυτα.:hi:

Φιλε,εσυ που διαβασες το μυνημα,ενιωσες πχ οτι γραφω αλλα ντι αλλων?Οτι ριχνω αδικα λασπη στην εργαζομενη?Οτι πχ αποκλειεται,για αλλη κοπελα μιλαει.Οτι λεω ψεμματα γενικα?Οτι αξιζει τα 30€ που δινεις?Απαντησε μου και θα σου πω γιατι το εσβησα.

Για το αλλο που λες,θα κανω μια ομαδικη σε πμ με εσενα και Παναγο και θα σας τα πω ολα,ειχα ανεβασει 2 μηνυματα,τα εχω και τα δυο.Θα σας τα στειλω και εκει για να εχετε ολοκληρωμενη εικονα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Φιλε,εσυ που διαβασες το μυνημα,ενιωσες πχ οτι γραφω αλλα ντι αλλων?Οτι ριχνω αδικα λασπη στην εργαζομενη?Οτι πχ αποκλειεται,για αλλη κοπελα μιλαει.Οτι λεω ψεμματα γενικα?Οτι αξιζει τα 30€ που δινεις?Απαντησε μου και θα σου πω γιατι το εσβησα.

Για το αλλο που λες,θα κανω μια ομαδικη σε πμ με εσενα και Παναγο και θα σας τα πω ολα,ειχα ανεβασει 2 μηνυματα,τα εχω και τα δυο.Θα σας τα στειλω και εκει για να εχετε ολοκληρωμενη εικονα.
οχι μια χαρα τα ελεγες στο μνμ...αλλωστε ειχαμε πει κ καποια πραγματα σε πμ.:wink:
ειχα πει εδω στο φορουμ οτι η Βικτωρια μετα την πρωτη φορα δεν τραβαει,μετατραπηκε σε φολα.κ γω το ειπα κ αλλοι συμφωνησαμε ολοι μαζι.Εκτος αν στο εσβησε κανας αντισθενης το μνμ μετα απο ρουφιανιλικι βεβαιως.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Εγώ δεν πήρα πρέφα τι παίχτηκε αλλά οκ χαχα. Τώρα για αυτό που είπε ο @Kostas(3) για τη Βικτώρια, νταξει αφού ενιωσες ότι ήθελες να δοκιμάσεις κάτι παραπάνω και σου βγήκε έτσι δεν έγινε και κάτι. Οκ. Ο άγραφος νόμος λέει δεν εμπλεκομαστε συναισθηματικά με κοπέλες του χώρου γιατί το πιθανότερο είναι να την πατήσουμε εμείς. Δεν το παίζω έμπειρος τώρα. Ούτε καν. Επειδή έχω βρεθεί κι εγώ όσο να ναι σε τέτοια σκηνικά. Αλλά με τον καιρό αποκτάς την απαραίτητη αποστασιοποίηση να το πω.

Από κει και πέρα φίλε @dimmits αν έχεις κάτι υπόψιν εννοείται θα με ενδιέφερε και μένα φουλ. Σκεφτόμουν να πάω στην Άννα μασάζ αλλά με κάλυψε η επίσκεψη στης Αναστασίας συν το ότι το φοβόμουν γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα από Λάρισα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εγώ δεν πήρα πρέφα τι παίχτηκε αλλά οκ χαχα. Τώρα για αυτό που είπε ο @Kostas(3) για τη Βικτώρια, νταξει αφού ενιωσες ότι ήθελες να δοκιμάσεις κάτι παραπάνω και σου βγήκε έτσι δεν έγινε και κάτι. Οκ. Ο άγραφος νόμος λέει δεν εμπλεκομαστε συναισθηματικά με κοπέλες του χώρου γιατί το πιθανότερο είναι να την πατήσουμε εμείς. Δεν το παίζω έμπειρος τώρα. Ούτε καν. Επειδή έχω βρεθεί κι εγώ όσο να ναι σε τέτοια σκηνικά. Αλλά με τον καιρό αποκτάς την απαραίτητη αποστασιοποίηση να το πω.

Από κει και πέρα φίλε @dimmits αν έχεις κάτι υπόψιν εννοείται θα με ενδιέφερε και μένα φουλ. Σκεφτόμουν να πάω στην Άννα μασάζ αλλά με κάλυψε η επίσκεψη στης Αναστασίας συν το ότι το φοβόμουν γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα από Λάρισα.

Αυτή την Άννα μασάζ που λέτε,μην μου πείτε ότι λέτε για αυτή το έχει anna masaz annoula?Κάπως έτσι τελος πάντων.Αν είναι αυτή,100€ έχει με δύο χέρια και είναι ξεπετα.Εχει ψιλό καλό σώμα για την ηλικία της αλλά μιλαει συνεχεια,λέει βλακείες και προσπαθεί να αποφύγει ότι μπορεί.Μακρια.Για το άλλο που λει ο dimmits,αναμένω και εγώ.

Πανάγο,καμία σχέση φιλε.Τεσπα,θα τα πούμε το βράδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom