Μαλλον περασαμε ολοι απο κει αυτες τις μερες,χα,χα...
επιβεβαιωνω κ γω Παναγο για ΛΙζα,ωραιο προσωπακι Σλαβικο ,απο Ουκρανια ειναι κ αυτη (προσεχε Κωστα για σενα το λεω),ξανθο καρρε μαλλακι,βυζακι 2 αρακι με ρωγες-πιρογες,ωραιο κορμακι γενικως,φορουσε κ ενα σετακι μωβ εσωρουχα.Καθαρη,ευγενικη κ με χαμογελο κ μεσα στο δωματιο ηρεμη δυναμη,θα μαζεψει το χαρτι σιγουρα για το μαγαζι.Ολα μια χαρα κ γω το ευχαριστηθηκα με το παραπανω.
Γιατί μου το κάνεις αυτό ρε φίλε?Ξέρεις ότι έχω αδυναμια στις κοπέλες από Ουκρανία.χαχαχαχαχα.
Θα με κάνεις να ξαναπάω στο Καρδίτσης ενώ είχα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να περάσω ούτε απ έξω?Η αλήθεια είναι ότι στις φωτό μου άρεσε πολυ η Λίζα και σκεφτόμουν κρίμα που είπα ότι δεν θα πάω εκεί άλλη φορά.
Επειδή παίχτηκε μαλακια στην χθεσινοβραδινη έξοδο και εδώ Αθήνα τελικά δεν θα καταφέρω για μπουρδελοτσαρκα,θα το σκεφτώ και από Τετάρτη που θα είμαι πάλι Τρίκαλα,παίζει να περάσω από το Καρδιτσης.Χαιρομαι πάντως που περάσατε καλά με την κοπέλα.Καλο και για το μαγαζί να φέρνει κοπέλες που ευχαριστούν τους πελάτες,τέτοιες θέλουμε.
Τελευταία τροποποίηση: