Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 870K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Megistos41

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
Παλικάρια κανένα update για το Λάρισας και το Καρδίτσης; Ποιες είναι εκεί; Κανένα άλλο παίζει;

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Λαρίσης μέχρι σήμερα το βράδυ είναι η Σάρα,πολύ καλή κοπέλα και πολύ πρόθυμη μέσα στο δωμάτιο.Δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο το κορίτσι.Αυριο θα έρθει η Ραλουκα-Λιζα από Ρουμανία.Ηταν εδώ πριν την Σάρα,κοντούλα αλλά πολύ όμορφο κορίτσι με αψεγάδιαστο σώμα και πολύ καλή διάθεση.Καρδιτσης ενημερώνει από την σελίδα του fb.Στουντιο Χ έχω κάτι αιώνες να πάω και δεν έχω ιδέα τι παίζει.

Υπομονή να επιστρέψει η Βικτώρια στο Καρδίτσης.Πανεμορφη κοπέλα και απίστευτη στο δωμάτιο.

Megistos41

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
Λαρίσης μέχρι σήμερα το βράδυ είναι η Σάρα,πολύ καλή κοπέλα και πολύ πρόθυμη μέσα στο δωμάτιο.Δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο το κορίτσι.Αυριο θα έρθει η Ραλουκα-Λιζα από Ρουμανία.Ηταν εδώ πριν την Σάρα,κοντούλα αλλά πολύ όμορφο κορίτσι με αψεγάδιαστο σώμα και πολύ καλή διάθεση.Καρδιτσης ενημερώνει από την σελίδα του fb.Στουντιο Χ έχω κάτι αιώνες να πάω και δεν έχω ιδέα τι παίζει.

Υπομονή να επιστρέψει η Βικτώρια στο Καρδίτσης.Πανεμορφη κοπέλα και απίστευτη στο δωμάτιο.
Ευχαριστώ :) Αναλυτικότατος!

doctor

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Like
240
Πόντοι
20

μηπως μπορεις να μου πεις την σελιδα fb του καρδιτσης?

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Το Λαρίσης είναι ανοιχτό είδα πιο πάνω για μια Λίζα είναι καλή περίπτωση?

elpotero

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
0
Τρίκαλα μόνο για 11 και 12 Ιουλίου
6987437168
Ερχεται για 2 ημέρες στα Τρίκαλα.
Έχει ξαναπεράσει.
Έχετε άποψη;

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Χτες επίσκεψη στο Λαρίσης στην Λίζα
Ομορφουλα κοντή με πολύ λεπτή φωνή ωραίο βιζακι και πολύ ωραίο κολο
Πιπα καλή έμφαση μόνο κεφάλι
Καθίσματα αρκετά καλά και στήνεται πολύ καλά
Θα ξαναπήγαινα

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Τρίκαλα μόνο για 11 και 12 Ιουλίου
6987437168
Ερχεται για 2 ημέρες στα Τρίκαλα.
Έχει ξαναπεράσει.
Έχετε άποψη;
Το έψαξα φίλε λίγο εδώ στο φορούμ κάτι σε σχολείο δεν υπάρχει μόνο έναν βρήκα στην Θεσσαλονίκη που έγραφε οι φωτογραφίες είναι αληθινές παραπάνω δεν ξέρω
Όταν έρθει βλέπουμε
Αλλά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό

tsoulis2803

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά αυριο θα περάσω απο καρδιτσα ενα σπιτάκι που έχει αναμεσα σοφάδες καρδιτσα λέει τπτ? Εχει παει κάποιος πρόσφατα

elpotero

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
0
Το έψαξα φίλε λίγο εδώ στο φορούμ κάτι σε σχολείο δεν υπάρχει μόνο έναν βρήκα στην Θεσσαλονίκη που έγραφε οι φωτογραφίες είναι αληθινές παραπάνω δεν ξέρω
Όταν έρθει βλέπουμε
Αλλά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό
Μια δοκιμή θα μας πείσει.
Θα ενημερώσω ΑΝ πάω !
;)

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Μια δοκιμή θα μας πείσει.
Θα ενημερώσω ΑΝ πάω !
;)
Δευτέρα θα περάσω εγώ
Σπάνια έρχονται Τρίκαλα επαγγελματίες αλλά η συγκεκριμένη μου φέρνετε πολύ τούμπανο για είναι αληθινό
Στο τηλ που την πήρα λέει 100ευρο φουλ πρόγραμμα για λεπτομέρειες να ξαναπάρω μόλις έρθει
Ελληνικά παντός μιλάει πολύ καλά θα δούμε Δευτέρα τώρα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
μήπως ξέρει κανένας ποτέ θα επιστρέψει η Σάρα στο Λαρίσης?Θα περάσω από Τρίκαλα την επόμενη εβδομάδα και έλεγα μήπως την πετυχω.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
μήπως ξέρει κανένας ποτέ θα επιστρέψει η Σάρα στο Λαρίσης?Θα περάσω από Τρίκαλα την επόμενη εβδομάδα και έλεγα μήπως την πετυχω.
Αν δεν κάνω λάθος αυτή τη βδομάδα θα είναι μια άλλη κόπελα η Λίζα. Ωραίο σώμα και ικανοποιητική συμμετοχή στο δωμάτιο. Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη. Μετά θα έρθει η Σάρα

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Καλησπέρα παιδιά αυριο θα περάσω απο καρδιτσα ενα σπιτάκι που έχει αναμεσα σοφάδες καρδιτσα λέει τπτ? Εχει παει κάποιος πρόσφατα
ειναι κλειστο εδω και πολλους μηνες μπρο, αδικα θα πας.

Η Νικολετα που ερχοταν συχνα στο Λαρισης, εχει μετακομισει στο Μπαρακα στη Λαρισα εδω και μηνες, κριμα που δε το γνωριζα νωριτερα:grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μεχρι 20 ιουλη περιπου θα ειναι η Λιζα μετα αλλαγη στης Αναστασιας.
δοκιμασα κ γω το φρεσκαρουδι,ωραιο σωματακι,πολυ ωραια βυζακια κ καλη αισθηση :zfuck:.
νταξει δεν θα σου κανει αυτα που θα παρεις απο μια μιλφαρα,αλλα αναμενομενο αυτο.

χοτ βιλα μαλλον εχει κλεισει οριστικα καθως ολα τα προηγουμενα χρονια που εκλεινε κατα καιρους ακομη κ για μεγαλα διαστηματα δεν ακυρωνε ποτε την τηλεφ. γραμμη,τωρα πλεον την εχουν ακυρωσει.Δεν νομιζω να ξανα-ανοιξει,τον εκανε τον κυκλο του σα μαγαζι.
Κριμα παντως γτ οπως κ να το κανουμε ειναι ενα μαγαζι μειων.
οπως κ το μαγαζι που ηταν προς Πυλη μερια που εχει κλεισει εδω κ χρονια κ οι παλιοι θα το θυμουνται.

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
μεχρι 20 ιουλη περιπου θα ειναι η Λιζα μετα αλλαγη στης Αναστασιας.
δοκιμασα κ γω το φρεσκαρουδι,ωραιο σωματακι,πολυ ωραια βυζακια κ καλη αισθηση :zfuck:.
νταξει δεν θα σου κανει αυτα που θα παρεις απο μια μιλφαρα,αλλα αναμενομενο αυτο.

χοτ βιλα μαλλον εχει κλεισει οριστικα καθως ολα τα προηγουμενα χρονια που εκλεινε κατα καιρους ακομη κ για μεγαλα διαστηματα δεν ακυρωνε ποτε την τηλεφ. γραμμη,τωρα πλεον την εχουν ακυρωσει.Δεν νομιζω να ξανα-ανοιξει,τον εκανε τον κυκλο του σα μαγαζι.
Κριμα παντως γτ οπως κ να το κανουμε ειναι ενα μαγαζι μειων.
οπως κ το μαγαζι που ηταν προς Πυλη μερια που εχει κλεισει εδω κ χρονια κ οι παλιοι θα το θυμουνται.
τι με θυμησες, 20χρονων ειχα ξεκινησει, η τουμπαναρα Ελλη στο πυλης με μεγαλωσε :grin::grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τι με θυμησες, 20χρονων ειχα ξεκινησει, η τουμπαναρα Ελλη στο πυλης με μεγαλωσε :grin::grin:
πηγαινα κ γω τακτικα...μετα ειχε φερει μια Σλοβακα μιλφ την ειχα κανει ταραντελα εκεινη,:buck2:
ωραια χρονια,το μονο μειων οτι ηταν πολυ φατσα καρτα στον δρομο,εμπαινες κ εβγαινες σε κοινη θεα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom