Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Λόγω δουλειάς,περνάω από Καρδίτσης αρκετές φορές και έχω δει αυτές τις μέρες μια με κάστανα μαλλιά,ψηλή όπως λες και μου φάνηκε με πιασίματα η κοπέλα,την έχω πετύχει έξω να καπνιζει.Οχι περιττά κιλά σίγουρα αλλα μου φάνηκε μπαμπατσικη.

Καμια μα καμία σχέση με τις φωτό που έχουν στο fb,άφησαν μύθο πάλι.Οπως την είδα πάντως στα πεταχτά 2-3 φορές,δεν μου έκανε κλικ να περασω από εκεί.Βεβαια την είδα στα μπαμ,ίσως από κοντά να είναι καλύτερη.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1

Καλησπέρα αδέρφια
Έχει πάει κανένας?
Έχει ξαναέρθει κάνα 2 με 3 φορές όλο και κάποιος θα πήγε

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πέρασα πριν λίγο από της Αναστασίας με Λουίζα.Πηρα 69,κυριολεκτικά το εφαγα το νινακι της και την πίσω τρυπουλα,πεντακάθαρη όσο δεν πάει η κοπελα.2 στάσεις,καβαλημα κανονικά και μετά ανάποδα,το κωλαρακι της απιστευτο.Μετα στα 4 σφυροκόπημα για ώρα χωρίς ίχνος δυσανασχετησης,το κορίτσι δεν λέει όχι σε τιποτα.Στο τέλος μασαζακι και κουβέντα,πρέπει να είχαμε αρκετή ώρα μέσα,κανένα 20λεπτο σιγουρα χωρίς να ενοχλήσει η Αναστασία.

Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο,οποίος δεν έχει πάει χάνει.Μεχρι αύριο θα είναι εκεί,μετά φεύγει για Ρουμανία και θα μας ξανά έρθει τον Σεπτέμβριο.Εν τω μεταξυ εχω πρόταση για δουλειά Βουκουρέστι στον Άκτωρ με καλά λεφτά,κάπου 2500€ τον μήνα με πληρωμένο διαμέρισμα.Ουτε για αστείο μου έλεγε η Λουίζα,εγώ που είμαι από Ρουμανία,Βουκουρέστι δεν περνάω ούτε απ έξω.Εγκληματικοτητα φουλ και ακρίβεια γάμησε τα.Αλλιως μου τα έλεγαν εμένα πάντως,την άκουγα να μου περιγράφει πώς είναι εκεί τα πράγματα και έλεγα πλάκα μου κάνει.Τεσπα.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι
Σήμερα ξεπέρασα τα όρια και πλέον ναι παίζει να είναι μαλακας
Γύρισα μόλις από αυτήν την Ελένη ένα θα πω ΜΑΚΡΙΑ
Έκλαψα που έκλαψα 50 ευρό αλλά να πάει στο διάολο το πενηντάρικο κόντεψα να μείνω χωρίς πουλί
Όλοι έχουμε βρεθεί μια μια που ήταν λίγο άτσαλη αυτήν έσπασε ρεκόρ πρέπει να είναι μαζόχα για την βγάλεις πέρα σε αυτήν
Πιπα με πολύ πόνο πάρα πολύ όμως δεν κάθετε καν να την γαμησεις μουρμούρα όλη την ώρα και σου βαράει μαλάκια λες και θέλει να στον σπάσει στον παίζει και πονάς δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα Δεν εχυσα καν τα μάζεψα και έφυγα δεν άντεχα άλλο δεν θα είχα πουλί άμα καθόμουν

Καλήτερα σπιτάκι με το χέρι ή σε μπουρδελο μακρυά από αυτήν

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Καλησπέρα φίλοι
Σήμερα ξεπέρασα τα όρια και πλέον ναι παίζει να είναι μαλακας
Γύρισα μόλις από αυτήν την Ελένη ένα θα πω ΜΑΚΡΙΑ
Έκλαψα που έκλαψα 50 ευρό αλλά να πάει στο διάολο το πενηντάρικο κόντεψα να μείνω χωρίς πουλί
Όλοι έχουμε βρεθεί μια μια που ήταν λίγο άτσαλη αυτήν έσπασε ρεκόρ πρέπει να είναι μαζόχα για την βγάλεις πέρα σε αυτήν
Πιπα με πολύ πόνο πάρα πολύ όμως δεν κάθετε καν να την γαμησεις μουρμούρα όλη την ώρα και σου βαράει μαλάκια λες και θέλει να στον σπάσει στον παίζει και πονάς δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα Δεν εχυσα καν τα μάζεψα και έφυγα δεν άντεχα άλλο δεν θα είχα πουλί άμα καθόμουν

Καλήτερα σπιτάκι με το χέρι ή σε μπουρδελο μακρυά από αυτήν

Σε ετρωγε ο κωλος σου,δεν αντεξες.Δλδ απο την αγγελια που εχει η συγκεκριμενη,τι σε τραβηξε ρε συ?Τεσπα,αφου εσωσες τουλαχιστον το πουλι σου,παλι καλα.Σπιτακια και παλι σπιτακια φιλος.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες
Είδα έχει έρθει η Άννα μασάζ
Θα γράψω λοιπόν για αρχή ότι την είχα πάρει πριν περίπου έναν χρόνο
Η γυναίκα είναι ευγενέστατη και κάνει πολύ καλή πιπα
Στο γαμηση είναι οκ η φάση τίποτα τρελό το μόνο αρνητικό μιλάει πολύ και λέει κάποιες μπαρούφες
Αλλά επειδή δεν έρχονται συνέχεια επαγγελματίες για να φύγουν τα χοντρά είναι καλά
Για τιμή τώρα δεν θυμάμαι κάπου 60 η 70 είχα δώσει αλλά εδώ θα σας γελάσω δεν θυμάμαι αν έχει κάποιος ας γράψει να δούμε εμπειρίες
Εγώ καλά είχα περάσει παντός

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Σε ετρωγε ο κωλος σου,δεν αντεξες.Δλδ απο την αγγελια που εχει η συγκεκριμενη,τι σε τραβηξε ρε συ?Τεσπα,αφου εσωσες τουλαχιστον το πουλι σου,παλι καλα.Σπιτακια και παλι σπιτακια φιλος.
Η παροιμία αδερφέ λέει οποίος πηδαει πολλά παλούκια του μπαίνει και έναν στον κολο

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Η παροιμία αδερφέ λέει οποίος πηδαει πολλά παλούκια του μπαίνει και έναν στον κολο

Δεν πειράζει ρε συ,στα παπάρια σου,εμπειριες είναι ολα.Απλα παραλίγο να σου κάνει ζημιά η ηλίθια.

Από την Αναστασία πέρασε κανένας,ήρθε τελικά η Κλεοπάτρα-Αννιτα?Είχα σκοπό να περάσω σήμερα το απόγευμα αλλά πήγα για καφέ Τρίκαλα και δεν είχα χρόνο.Αν πάει κανένας και μάθει αν ήρθε και μέχρι πότε θα κάτσει,ας το γράψει.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Δεν πειράζει ρε συ,στα παπάρια σου,εμπειριες είναι ολα.Απλα παραλίγο να σου κάνει ζημιά η ηλίθια.

Από την Αναστασία πέρασε κανένας,ήρθε τελικά η Κλεοπάτρα-Αννιτα?Είχα σκοπό να περάσω σήμερα το απόγευμα αλλά πήγα για καφέ Τρίκαλα και δεν είχα χρόνο.Αν πάει κανένας και μάθει αν ήρθε και μέχρι πότε θα κάτσει,ας το γράψει.
Αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ τώρα. Αύριο πιθανότατα θα πάω και Λαρίσης και Αγάπη. Ελπίζω όντως να ήρθε η Κλεοπάτρα να γουστάρουμε.

sakisstrela

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2011
Like
52
Πόντοι
0
Αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ τώρα. Αύριο πιθανότατα θα πάω και Λαρίσης και Αγάπη. Ελπίζω όντως να ήρθε η Κλεοπάτρα να γουστάρουμε.
Είναι η Κλεοπάτρα φιλε κ είναι πάρα πολύ δυνατή μέσα....

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Είναι η Κλεοπάτρα φιλε κ είναι πάρα πολύ δυνατή μέσα....

Μηπως την ρωτησες μεχρι ποτε θα κατσει?

Μην πας πρωι πρωι ομως,χαχα.Οπως εχω γραψει ξανα,παω συχνα λογω δουλειας στο μηχανουργειο που ειναι ακριβως διπλα απο το στουντιο.Πετυχα προχθες συναγωνιστη με παπακι που εδινε πονο κατα τις 11 παρα.Ακομα δεν ξυπνησε η αλλη,πηγε να την γαμησει ο τυπος.Θα ηταν κανενας αγροτης και ειπε να παει να ριξει ενα χερι μεχρι να βγει το καρουλι:2funny:
:2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
.Πετυχα προχθες συναγωνιστη με παπακι που εδινε πονο κατα τις 11 παρα.Ακομα δεν ξυπνησε η αλλη,πηγε να την γαμησει ο τυπος.Θα ηταν κανενας αγροτης και ειπε να παει να ριξει ενα χερι μεχρι να βγει το καρουλι:2funny:
εγω ημουν.πηγα με τον φραπε στο χερι.:sunglasses:

sakisstrela

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2011
Like
52
Πόντοι
0

Μην πας πρωι πρωι ομως,χαχα.Οπως εχω γραψει ξανα,παω συχνα λογω δουλειας στο μηχανουργειο που ειναι ακριβως διπλα απο το στουντιο.Πετυχα προχθες συναγωνιστη με παπακι που εδινε πονο κατα τις 11 παρα.Ακομα δεν ξυπνησε η αλλη,πηγε να την γαμησει ο τυπος.Θα ηταν κανενας αγροτης και ειπε να παει να ριξει ενα χερι μεχρι να βγει το καρουλι:2funny:

Μια εβδομάδα ακόμα θα είναι εκεί είπε....

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Επιτέλους ρε παίδες. Δύο καύλα επιλογές στα μαγαζιά της πόλης. Μακάρι να μπει στο στάνταρ ρόστερ της Αναστασίας η Κλεοπάτρα

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
εγω ημουν.πηγα με τον φραπε στο χερι.:sunglasses:

Ωραιος φιλε,καλα της εκανες.Να μην προλαβει ουτε καφε να πιει.

Ειχα πετυχει αλλη μερα,μεσημερι ηταν,να βγαινει απο το στουντιο τυπος στα 60 κοντα με σορτσακι και παντοφλα,αυτη με το δαχτυλο.Αυτος σιγουρα ειχε πεταχτει απο το χωραφι,φαινοταν καθαρος σιγουρα. :2funny:

Επιτέλους ρε παίδες. Δύο καύλα επιλογές στα μαγαζιά της πόλης. Μακάρι να μπει στο στάνταρ ρόστερ της Αναστασίας η Κλεοπάτρα

Αυτη ηταν που σου ειχε πει οτι θα αποσυρθει απο τα μπουρδελα και θα δουλευει σαν ανεξαρτητη με γνωστους στον Βολο?

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Ωραιος φιλε,καλα της εκανες.Να μην προλαβει ουτε καφε να πιει.

Ειχα πετυχει αλλη μερα,μεσημερι ηταν,να βγαινει απο το στουντιο τυπος στα 60 κοντα με σορτσακι και παντοφλα,αυτη με το δαχτυλο.Αυτος σιγουρα ειχε πεταχτει απο το χωραφι,φαινοταν καθαρος σιγουρα. :2funny:

Αυτη ηταν που σου ειχε πει οτι θα αποσυρθει απο τα μπουρδελα και θα δουλευει σαν ανεξαρτητη με γνωστους στον Βολο?
xaxa αυτην ήταν. Ίσως δεν τα σκάνε πλέον οι γνωστοί του Βόλου.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
xaxa αυτην ήταν. Ίσως δεν τα σκάνε πλέον οι γνωστοί του Βόλου.

Δεν λες πάλι καλά που γύρισε η κοπέλα,καλό είναι να δουλεύουν ωραίες και καλές σε υπηρεσίες κοπελες.Ειχες ενθουσιαστεί μαζί της και όταν είπες ότι θα φύγει και δεν θα δουλέψει ξανά στα Τρίκαλα,είχα ξενερώσει που δεν την προλαβα.Οταν σου αρέσει πολύ εσένα κάποια κοπέλα,είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ δυνατή.Ετσι είχες ενθουσιαστεί και με την Βικτώρια και επέμενες να πάω.Ειχες δίκιο τελικά,η Βικτώρια είναι κορυφή και μακαρι να επιστρέψει στα Τρίκαλα σύντομα.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπέρα επίσκεψη χτες βράδυ στην Αγάπη πρώτη φορά πήγα
Όντος είναι έτσι όπως τα λέτε πολύ καλή στο δωμάτιο και ωραίο μιλφ τα άξιζε τα λευτα φεύγει Δευτέρα μου είπε μπορεί να ξαναπεράσω

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Έχω μια απορία όμως
Πες σε σπίτι είναι 2 κοπελες δεν έχουν δωμάτιο γίνετε να τις πάρεις και τις δύο μαζί?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Έχω μια απορία όμως
Πες σε σπίτι είναι 2 κοπελες δεν έχουν δωμάτιο γίνετε να τις πάρεις και τις δύο μαζί?
Μια φορά που είχανε έρθει Φωτεινή και μια Νικόλ μαζί στο Καρδίτσης η τσατσά μου είπε αν θέλετε πάρτε και τις δυο. Οπότε θεωρητικά γίνεται, απλά τώρα έχουν να έρθουν δυο μαζί από τότε. Αν θυμάμαι ήτανε φουλ χειμώνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom