Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εν τω μεταξυ,γιατι καθονται πλεον μονο 6-7 μερες οι κοπελες στο Καρδιτσης?Ειπαμε ρε μαστορα,να τις αλλαζεις συχνα αλλα δεν τις προλαβαινουμε ετσι.Θελω να παω και εγω Αγαπη αλλα δεν θα προλαβω αμα φυγει Δευτερα.Που να πρωτο παμε ετσι.Αν ειναι επιλογη των κοριτσιων οκ,κανενα προβλημα αλλα αν ειναι αποφαση του μαγαζιου,ξανα σκεψου το λιγο αδερφε.Ασε τις να κατσουν κανενα 10ημερο.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Λοιπόν. Πέρασμα από το μούναρο την Κλεοπάτρα. Ντάξει τι να πω γι'αυτό το κορίτσι. Στα μάτια μου πάντα είναι τρομερά όμορφη. Σώμα απίστευτο με δυο βυζάρες να σε κοιτάνε κι ένα κώλο να τον γαμάς ανελέητα(φαντάζομαι δεν τον δίνει). Στο μούνο της είχε και λίγη τριχούλα από πάνω, πολλή καύλα. Ωστόσο, σήμερα διέκρινα άσχημη συμπεριφορά από μέρους της. Σκάω μετά από δουλειά ορθοστασίας επί οκτώ ώρες. Ε δεν ήμουν και μες τις ατελείωτες καύλες. Ξεκινάει να τρίβεται ίσα ίσα και περίμενε ας πούμε ως δια μαγείας να μου γίνει πέτρα; Οκ υπό άλλες συνθήκες θα το πετύχαινε να μην την κατηγορώ. Απλά με το που βλέπω κι εγώ ότι έχουμε λίγο θέμα, της κάνω να σε γλείψω λίγο βυζί; Α, όχι! Δεν κάνω τέτοια εγώ! Μόλις έκανα μπάνιο. Ναι δεκτό ρε μάνα μου. Αλλά και μόλις έβγαλες τριάντα γιούργια σε δέκα λεπτά. Τέλος πάντων τρώω μια ξενέρα κυρίως γιατί τη θυμάμαι πολύ πιο άνετη το Φλεβάρη και θυμάμαι χαρακτηριστικά να γλείφω τις βυζάρες της. Ξεκινάει μια πίπα σε σχεδόν πεσμένο όργανο. Καλή αίσθηση είχα αλλά μου χε χαλάσει λίγο τη στιγμή. Πάω να φιλήσω λίγο λαιμό, όχι λεει! Δεν κάνω τέτοια προγράμματα. Μου ρθε να τη διαολοστείλω, αλλά λέω χαλάλι την κωλάρα που μου την έστηνε μες τη μούρη. Κι ενώ με τέτοιο θέαμα είχαμε φουλ ανύψωση, ξεκινάει να καβαλήσει. Λέω τέλεια. Θα με σκίσει τώρα. Αμ δε!! Εκεί που θυμόμουν τρομερά και δυνατά καθίσματα, τώρα δε στηρίχτηκε στα πόδια της, τα έβαλε μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσες να έχεις καλή διείσδυση. Στο μεταξύ φωνητικά δεν έβγαλε άχνα. Κι επειδή άρχισα κι εγώ να συμμετέχω, μου κάνει με ύφος...."θα το κάνεις εσύ ή εγώ;" Πάει. Ότι πετύχαμε ετέλειωσε. Της λέω πάμε λίγο στα τέσσερα. Τα ίδια. Καθόλου συμμετοχή. Ε μετά έστησε πάλι κώλο μπας και τελειώσω με μαλακία!! Κι ενώ ξανά ήμουν έτοιμος για δράση της λέω πάμε μια τελευταία προσπάθεια. Όχι όχι δεν έχουμε χρόνο(δεν είχε κλείσει καν το δεκάλεπτο).
Να μην κατηγορώ την κοπέλα, αλλά εγώ άλλη είδα σήμερα. Οκ κατά ένα μέρος έφταιγε κι η κούρασή μου, αλλά τελείως ντεκαβλέ συμπεριφορά. Δεν αναιρεί το ότι είναι από τις πιο όμορφες που έχουν έρθει Τρίκαλα ούτε το ότι τις δυο προηγούμενες φορές είχα περάσει μαζί της απίστευτα. Απλά περιγράφω μιαν εμπειρία που δεν την περίμενα σε καμία των περιπτώσεων. Είπα να ζητήσω λεφτά πίσω αλλά δεν ήθελα να δημιουργώ θέμα στην Αναστασία.

Σκάω και στο μίλφαρο την Αγάπη και η κακιά μνήμη σβήστηκε ως δια μαγείας. Φιλιά σε όλο το σώμα, μιαν ατελείωτη πίπα με φουλ σάλιο και επιφωνήματα καύλας, της γάμησα όπως ήτανε έτσι από πάνω το στόμα και άφηνε βογκητά. Ξεκινάει από πάνω με δυνατά καθίσματα, να πετάει και τα κλασσικά ρωσσικά της που για κάποιο λόγο με τρελαίναν. Στήσιμο στα τέσσερα όπου μπορεί να σε τελειώσει χωρίς να το καταλάβεις. Διέκρινα μια παραπάνω χαλάρωση σε σχέση με το χειμώνα, αλλά η τύπισσα δεν παίζεται. Φαίνεται γιατί έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Αθήνα. Αυτά παίδες. Στο Χ πήρα ένα τηλ. είναι η Ισαμπέλλα η γιουγκοσλάβα λέει. Δε θυμάμαι και πολλά εκτός από έναν τρομερό κώλο.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Μια φορά που είχανε έρθει Φωτεινή και μια Νικόλ μαζί στο Καρδίτσης η τσατσά μου είπε αν θέλετε πάρτε και τις δυο. Οπότε θεωρητικά γίνεται, απλά τώρα έχουν να έρθουν δυο μαζί από τότε. Αν θυμάμαι ήτανε φουλ χειμώνας.
Πόσο πάει το μαλλί και για τις δύο?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Εν τω μεταξυ,γιατι καθονται πλεον μονο 6-7 μερες οι κοπελες στο Καρδιτσης?Ειπαμε ρε μαστορα,να τις αλλαζεις συχνα αλλα δεν τις προλαβαινουμε ετσι.Θελω να παω και εγω Αγαπη αλλα δεν θα προλαβω αμα φυγει Δευτερα.Που να πρωτο παμε ετσι.Αν ειναι επιλογη των κοριτσιων οκ,κανενα προβλημα αλλα αν ειναι αποφαση του μαγαζιου,ξανα σκεψου το λιγο αδερφε.Ασε τις να κατσουν κανενα 10ημερο.
Δεκαήμερο να κάθονται όχι όμως μισό μήνα με είκοσι μέρες όπως γινόταν παλιότερα. Λέγαμε αμάν να δούμε καμιά καινούργια

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Δεκαήμερο να κάθονται όχι όμως μισό μήνα με είκοσι μέρες όπως γινόταν παλιότερα. Λέγαμε αμάν να δούμε καμιά καινούργια

12-15 μερες καθοντουσαν,20 μερες δεν θυμαμαι καποια κοπελα να εχει κατσει τοσο πολυ,απο τον Φεβρουαριο που ξεκινησα εγω τουλαχιστον να πηγαινω στα σπιτακια.Ισως η Σαρα νομιζω μια φορα να εκατσε 20 μερες αλλα μου ειπε οτι δεν προκειται να κατσει ξανα τοσο πολυ γιατι προς το τελος,δεν παταγε ουτε ενας.Λογικο βεβαια.Απο την αλλη 5-6 μερες που καθιερωσε το Καρδιτσης τωρα τελευταια,ειναι λιγες ρε συ.Εγω πχ και την προηγουμενη φορα που ηταν εδω η Αγαπη αλλα και τωρα ειμαι Αθηνα.Θα επιστρεψω Δευτερα αργα το βραδυ,παλι δλδ δεν θα την προλαβω.Τεσπα.

Λοιπόν. Πέρασμα από το μούναρο την Κλεοπάτρα. Ντάξει τι να πω γι'αυτό το κορίτσι. Στα μάτια μου πάντα είναι τρομερά όμορφη. Σώμα απίστευτο με δυο βυζάρες να σε κοιτάνε κι ένα κώλο να τον γαμάς ανελέητα(φαντάζομαι δεν τον δίνει). Στο μούνο της είχε και λίγη τριχούλα από πάνω, πολλή καύλα. Ωστόσο, σήμερα διέκρινα άσχημη συμπεριφορά από μέρους της. Σκάω μετά από δουλειά ορθοστασίας επί οκτώ ώρες. Ε δεν ήμουν και μες τις ατελείωτες καύλες. Ξεκινάει να τρίβεται ίσα ίσα και περίμενε ας πούμε ως δια μαγείας να μου γίνει πέτρα; Οκ υπό άλλες συνθήκες θα το πετύχαινε να μην την κατηγορώ. Απλά με το που βλέπω κι εγώ ότι έχουμε λίγο θέμα, της κάνω να σε γλείψω λίγο βυζί; Α, όχι! Δεν κάνω τέτοια εγώ! Μόλις έκανα μπάνιο. Ναι δεκτό ρε μάνα μου. Αλλά και μόλις έβγαλες τριάντα γιούργια σε δέκα λεπτά. Τέλος πάντων τρώω μια ξενέρα κυρίως γιατί τη θυμάμαι πολύ πιο άνετη το Φλεβάρη και θυμάμαι χαρακτηριστικά να γλείφω τις βυζάρες της. Ξεκινάει μια πίπα σε σχεδόν πεσμένο όργανο. Καλή αίσθηση είχα αλλά μου χε χαλάσει λίγο τη στιγμή. Πάω να φιλήσω λίγο λαιμό, όχι λεει! Δεν κάνω τέτοια προγράμματα. Μου ρθε να τη διαολοστείλω, αλλά λέω χαλάλι την κωλάρα που μου την έστηνε μες τη μούρη. Κι ενώ με τέτοιο θέαμα είχαμε φουλ ανύψωση, ξεκινάει να καβαλήσει. Λέω τέλεια. Θα με σκίσει τώρα. Αμ δε!! Εκεί που θυμόμουν τρομερά και δυνατά καθίσματα, τώρα δε στηρίχτηκε στα πόδια της, τα έβαλε μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσες να έχεις καλή διείσδυση. Στο μεταξύ φωνητικά δεν έβγαλε άχνα. Κι επειδή άρχισα κι εγώ να συμμετέχω, μου κάνει με ύφος...."θα το κάνεις εσύ ή εγώ;" Πάει. Ότι πετύχαμε ετέλειωσε. Της λέω πάμε λίγο στα τέσσερα. Τα ίδια. Καθόλου συμμετοχή. Ε μετά έστησε πάλι κώλο μπας και τελειώσω με μαλακία!! Κι ενώ ξανά ήμουν έτοιμος για δράση της λέω πάμε μια τελευταία προσπάθεια. Όχι όχι δεν έχουμε χρόνο(δεν είχε κλείσει καν το δεκάλεπτο).
Να μην κατηγορώ την κοπέλα, αλλά εγώ άλλη είδα σήμερα. Οκ κατά ένα μέρος έφταιγε κι η κούρασή μου, αλλά τελείως ντεκαβλέ συμπεριφορά. Δεν αναιρεί το ότι είναι από τις πιο όμορφες που έχουν έρθει Τρίκαλα ούτε το ότι τις δυο προηγούμενες φορές είχα περάσει μαζί της απίστευτα. Απλά περιγράφω μιαν εμπειρία που δεν την περίμενα σε καμία των περιπτώσεων. Είπα να ζητήσω λεφτά πίσω αλλά δεν ήθελα να δημιουργώ θέμα στην Αναστασία.

Σκάω και στο μίλφαρο την Αγάπη και η κακιά μνήμη σβήστηκε ως δια μαγείας. Φιλιά σε όλο το σώμα, μιαν ατελείωτη πίπα με φουλ σάλιο και επιφωνήματα καύλας, της γάμησα όπως ήτανε έτσι από πάνω το στόμα και άφηνε βογκητά. Ξεκινάει από πάνω με δυνατά καθίσματα, να πετάει και τα κλασσικά ρωσσικά της που για κάποιο λόγο με τρελαίναν. Στήσιμο στα τέσσερα όπου μπορεί να σε τελειώσει χωρίς να το καταλάβεις. Διέκρινα μια παραπάνω χαλάρωση σε σχέση με το χειμώνα, αλλά η τύπισσα δεν παίζεται. Φαίνεται γιατί έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Αθήνα. Αυτά παίδες. Στο Χ πήρα ένα τηλ. είναι η Ισαμπέλλα η γιουγκοσλάβα λέει. Δε θυμάμαι και πολλά εκτός από έναν τρομερό κώλο.

Κατι τετοια διαβαζω και θυμαμαι την Αναστασια που μου ελεγε οτι οι πιο πολλοι πελατες,ζητανε τα λεφτα τους πισω με την Κλεοπατρα.Κριμα ρε γμτ,πολυ ομορφη κοπελα οπως λες αλλα δουλευει πανω απο 10 χρονια και τις εχει τελειωσει η υπομονη απ οτι φαινεται.Θα κανω κασκαντεριλικι και θα παω,για κατι τετοια ψοφαω.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
12-15 μερες καθοντουσαν,20 μερες δεν θυμαμαι καποια κοπελα να εχει κατσει τοσο πολυ,απο τον Φεβρουαριο που ξεκινησα εγω τουλαχιστον να πηγαινω στα σπιτακια.Ισως η Σαρα νομιζω μια φορα να εκατσε 20 μερες αλλα μου ειπε οτι δεν προκειται να κατσει ξανα τοσο πολυ γιατι προς το τελος,δεν παταγε ουτε ενας.Λογικο βεβαια.Απο την αλλη 5-6 μερες που καθιερωσε το Καρδιτσης τωρα τελευταια,ειναι λιγες ρε συ.Εγω πχ και την προηγουμενη φορα που ηταν εδω η Αγαπη αλλα και τωρα ειμαι Αθηνα.Θα επιστρεψω Δευτερα αργα το βραδυ,παλι δλδ δεν θα την προλαβω.Τεσπα.

Κατι τετοια διαβαζω και θυμαμαι την Αναστασια που μου ελεγε οτι οι πιο πολλοι πελατες,ζητανε τα λεφτα τους πισω με την Κλεοπατρα.Κριμα ρε γμτ,πολυ ομορφη κοπελα οπως λες αλλα δουλευει πανω απο 10 χρονια και τις εχει τελειωσει η υπομονη απ οτι φαινεται.Θα κανω κασκαντεριλικι και θα παω,για κατι τετοια ψοφαω.
Α μπράβο. Αυτό θυμόμουν με τη Σάρα που έκατσε είκοσι μέρες. Και μιαν άλλη φορά νομίζω η Σόνια ειχε περάσει Τις 17 μερες. Τέλος πάντων. Δέκα μέρες είναι ιδανικό.

Τώρα για την Κλεοπάτρα εννοείται να πας ρε. 99 τοις εκατό θα περάσεις απίστευτα. Αρκεί να σου γίνει πέτρα μόνο με τα τριψιματα της. Χαχα. Άσε που σήμερα μου φάνηκε κάπως κακοκεφη με το που μπήκε. Οπότε δύσκολο να την πετύχεις και τις επόμενες μέρες έτσι.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Α μπράβο. Αυτό θυμόμουν με τη Σάρα που έκατσε είκοσι μέρες. Και μιαν άλλη φορά νομίζω η Σόνια ειχε περάσει Τις 17 μερες. Τέλος πάντων. Δέκα μέρες είναι ιδανικό.

Τώρα για την Κλεοπάτρα εννοείται να πας ρε. 99 τοις εκατό θα περάσεις απίστευτα. Αρκεί να σου γίνει πέτρα μόνο με τα τριψιματα της. Χαχα. Άσε που σήμερα μου φάνηκε κάπως κακοκεφη με το που μπήκε. Οπότε δύσκολο να την πετύχεις και τις επόμενες μέρες έτσι.

Θα βλεπω τσοντα στο κινητο μεχρι να ερθει για να με βρει ετοιμο,χαχαχα.

Μαλλον θα μαλωσε με τον Βουλγαρο τον γκομενο της και θα ηταν κακοκεφη ή θα της την εσπασε κανενας πελατης.Αυτη ακριβως την κουβεντα ειχα με την Λουιζα την πρωτη φορα που πηγα μαζι της.Τι μου φταιει ο πελατης ελεγε αν εγω εχω νευρα?Ελα μωρε της ελεγα,δεν ειστε ρομποτ,ανθρωποι ειστε.Ειναι λογικο μια μερα να εχεις και νευρα,να μην εχεις διαθεση και τετοια.Οχι ελεγε η Λουιζα,αν δεν μπορεις να κανεις αυτη τη δουλεια,να μην την κανεις καθολου.Την εχω συμπαθησει παρα πολυ αυτη την κοπελα.Τεσπα,θα σε εμπιστευτω τυφλα ακομα μια φορα και μολις γυρισω Τρικαλα,θα παω να δω τι φαση ειναι αυτη η Κλεοπατρα.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1

Ρε αδερφέ ναι τις πιο πολλές φορές δεν θα μείνεις ευχαριστημένος 100% όλοι έχουμε κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε έξτρα αλλά και πάλι γιατί να τα ζητήσεις πίσω τα λεφτά ένα 30αρι τον έβρεξες κιόλας Τρίκαλα δεν έχεις και κάτι καλύτερο να τα φας

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ρε αδερφέ ναι τις πιο πολλές φορές δεν θα μείνεις ευχαριστημένος 100% όλοι έχουμε κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε έξτρα αλλά και πάλι γιατί να τα ζητήσεις πίσω τα λεφτά ένα 30αρι τον έβρεξες κιόλας Τρίκαλα δεν έχεις και κάτι καλύτερο να τα φας

Λάθος παράθεση έκανες φίλε.Δεν ήθελα εγώ να ζητήσω πίσω λεφτά.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Ναι ρε συ. Αυτό ήτανε πάνω στα νεύρα. Δεν θα το έκανα επ ουδενί. Απλά η κοπέλα σήμερα ήτανε τελείως ξενερωμενη ενώ όπως έγραψα έχω περάσει δύο απίστευτες φορές μαζί της. Δεν είναι ότι ζήτησα το κάτι παραπάνω και το αρνήθηκε. Δεν έκανε ούτε τα βασικά. Αυτό. Δεν αναιρεί την εξαιρετική εικόνα που έχω για τη συγκεκριμένη

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Λάθος παράθεση έκανες φίλε.Δεν ήθελα εγώ να ζητήσω πίσω λεφτά.
Το ξέρω δεν το λέω για εσένα γενικά το έγραψα που λες μου είπε η Αναστασία ότι ζητάνε πίσω τα λεφτά
Δεν το έγραψα για εσένα σορρυ άμα σε πρόσβαλα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλημερα
παιδες μην το πολυ-αναλυεται, οποια κουραστηκε ή βαρεθηκε ή εχει τα χ,ψ ψυχολογικα της ας κανει καποια αλλη δουλεια κ ας αφησουν τα πουτανιλικια για αλλου...εγω πχ διαβαζοντας τον Παναγο δεν θα παω στην τυπισα,δεν τα μπορω τα μη κ μου,να ειμαι ντουρος ,φτιαγμενος κ να με λεει η αλλη βλεπε αλλα μην αγγιζεις κτλ...τι να το κανω αν ειναι μουναρα...
στην Αθηνα χορτασα ελευθερο μπαλαμουτι κ φουλ προγραμματα με το ταπεινο 20αρι,εδω μας δουλευουν ορισμενες.
Αγαπη μονο.Αγαπη του Καρδιτσης εννοω.:globeos-cigar:

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
τυποι η κλεοπατρα ειναι μικρη σε ηλικια? ειναι καλη τελικα η οχι?

η Αγαπη ειναι ξανθια ρωσσιδα τουμπανο? αν ναι την πετυχα Λαμια πριν 5 μερες (γυρναγα πατρια εδαφη και εκανα μια σταση) τπτ σπουδαιο σε μενα, πολυ διαικπερεοτικη.
επρεπε να παω στη ρωσιδα Σουζανα που ηταν στο διπλα (τη θυμαμαι απο τρικαλα πριν 2-3 χρονια), εντελως τυχαια τη βρηκα εκει :cheesy:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Λοιπον,εχουμε και λεμε.Τελικα ηρθα χθες το απογευμα απο Αθηνα,μου εκανε χαρη ο Θεος να συναντησω την Αγαπη και τι απιστευτο πραγμα ηταν αυτο ρε παιδια.Παμε πρωτα ομως στο Studio X και στην Ιζαμπελα απο Σερβια.Δεν ξερω αλλα οταν ακουω Σερβια,κατι παθαινω,εχω αδυναμια στις Σερβες.Εφτασα καπου στης 21:00 το βραδυ,η κοπελα ειχε δωματιο,σαλοναρισε και πηγε στον πελατη.Πρωτη εντυπωση οχι και τοσο καλη μιας και ειναι γεματη τατουαζ,εχει κοιλιτσα σαν να ειναι 4 μηνων εγκυος και εχει ξυρισμενο το κεφαλι,ξανθο ραστα μαλλι αλλα ξυρισμενο γυρω γυρω κατι που δεν μ αρεσει καθολου.Το καλο ειναι οτι εχει βυζαρες και κωλαρα,ειναι μπαμπατσικη κοπελα,καπου στα 35 φευγα την εκοψα,προσωπο λιγο αγριο αλλα ωραιο.Επειδη εκανα τοσο δρομο και εχω παει 3-4 φορες στο συγκεκριμενο μαγαζι και εχω φυγει,ειπα να περασω.Το ενα δωματιο εχει τζακουζι μεσα,ελα Παναγια μου,φοβερος χωρος,ισως ο καλυτερος απο τα 3 σπιτακια στα Τρικαλα.Μετα απο 5 λεπτα ηρθε και η κοπελα,ο αλλος συναγωνιστης πρεπει να αντεξε 2 λεπτα το πολυ,χαχα.Με το που μπαινει με ρωταει αν εχω πλυνει τα χερια,γιατι ρωτας της κανω,θα σου βαλω να φας?Σκαει στα γελια αυτη,μ αρεσεις μου κανει.

Γδυνεται και παιρνει μωρομαντηλο.Θα σε καθαρισω μου λεει γιατι θελω να γλυψω αρχιδια,μ αρεσει πολυ,σε πειραζει?Οτι καταλαβαινεις κανε της λεω,μην με ρωτας τιποτα.Ξεκιναει να τριβεται πανω στο εργαλειο,λιγο ισπανικο και μετα μια πιπα πολυ καλη,βαθεια και χωρις καθολου δοντι,ρουφηγμα μπαλες ασταματητα λες και ηθελε να τις καταπιει.Στηθηκε διπλα και αφηνε να πιανω τα παντα,καθαρη κοπελα,ειχε λιγες τριχες στο μουνακι αλλα οχι κατι το αντιαισθητικο.Ξακιναει καβαλημα αναποδα οπου εδινε πονο φουλ,καθισματα δυνατα χωρις να κλεβει καθολου.Αφου κοπανηθηκε κανενα 2λεπτο,σηκωνεται και στηνεται στα 4.Ξεκινησα σε χαμηλο ρυθμο και τις εδινα και μπατσες στην κωλαρα,δεκτικη σε ολα,δεν ελεγε οχι σε τιποτα.Σε καποια δοση,της χουφτωνα τις βυζαρες και πηγαινα πολυ πιο γρηγορα οπου ηρθε το τελος.ΕΙναι πολυ καλο παιδι,εχει πολυ καλο χαρακτηρα και πραγματικα προσπαθει να σε κανει να περασεις καλα.Κατα την γνωμη μου για την κωλαρα της,τις βυζαρες και τον πολυ καλο χαρακτηρα της,αξιζει φουλ.Μεχρι 28 θα μεινει,μετα μου ειπε η τσατσα οτι θα ερθει καποια αλλη κοπελα που δεν θυμαται το ονοματης (καμια Ξενια μαλλον) και μετα τις 15 Αυγουστου,συμφωνα με την τσατσα παντα,θα ερθει μια κοπελα μουναρος.Αμα δεις σωμα που εχει θα παθεις πλακα λεει,καινουργια δεν εχει ερθει ξανα.Καλως να ερθει της κανω.

Φευγω και το σκεφτομουν να παω ή οχι στην Αγαπη.Δεν ειμα ιτου στυλ δυο πιστολιες σε 10 λεπτα,θελω να περασει καποια ωρα και ειχα αγχος οτι δεν θα μου σηκωθει.Δε γαμιεται λεω,τοσο δρομο εκανα,ας παω.Φτανω στο Καρδιτσης,τελικα εσπασα το εμπαργκο των 2 μηνων που ειχα κανει,χαχαχα.Η κοπελα ηταν δωματιο και μαζι με εμενα εφτασε και αλλος πελατης.Σε 2 λεπτα βγηκε και απο το σαλοναρισμα με εκανε τουρμπο.Ξερει να επιτεθει πολυ διπλωματικα και με ευγενεια,ειναι γυναικαρα.Μπαινω στο δωματιο και σε 2 λεπτα ερχεται και η Αγαπη,το ιδιο με ρωτησε και αυτη,αν εχω πλυνει τα χερια.Καινουργιο ειναι αυτο τωρα?.Γεια σου,τι κανεις και τα σχετικα,αρχισε να πουλαει τρελα,πολυ καλοπροαιρετη,εκανε πλακα.Ξερει καλα την γλωσσα,ειναι και γαμω τα ατομα,την γουσταρω τρελα αυτη την γυναικα.Με σπωχνει στο κρεββατι,γδυνεται και πεφτει πανω μου,εκει αποκαλυφθηκαν και οι απιστευτες βυζαρες,τι στηθος ειναι αυτο που εχει ρε παιδια?Ξεκιναει με φιλια σε λαιμο και κατεβαινε,φιλαγε στηθος,πηγε κοιλια,μπουτια,δεξια και αριστερα απο το εργαλειο,αρχιδια,τα παντα.Βαζει προφυλακτικο και ξεκιναει μια πιπα για οσκαρ,ισως ακομα καλυτερη της Σονιας.Τον εφτυνε,τον εβαζε ολο μεσα στο στομα,εγλυφε μπαλες,εκανε ενα κολπο με την γλωσσα της,βασανιστικο.Μιλαμε απιστευτο στοματικο,για σεμιναριο.Αν δεν ειχα τελειωσει μια φορα με την Ιζαμπελα,πιστευω οτι ισως και να μην αντεχα με το στοματικο της Αγαπης.

Αφου εδωσε πονο κανενα 5λεπτο,ξεκιναει με καβαλημα.Ποδια διπλωμενα προς τα πισω και καβαλουσε με μανια.Δεν πηρε τα ματια της απο τα ματια μου και δεν σταματησε να λεει διαφορα στα Ρωσικα.Πολυ καβλωτικο αυτο που κανει,που σε κοιταει στα ματια και μιλαει Ρωσικα.Μετα απο 2-3 λεπτα κατεβαινει και μου κανει,σηκω.Στηνεται στα 4 και ξεκιναω ενα doggy αλλο πραγμα με την Αγαπη να συνεχιζει να λεει διαφορα στην γλωσσα της.Ειμαι 1.84 και με τα βιας την εφτανα,στηθηκε με τον κωλο της στον ουρανο.Της ανοιγα τα κωλομαγουλα και εβλεπα την πισω τρυπουλα της και το καυλι μου να μπαινοβγαινει στο μουνι της,δεν αντεξα πανω απο λεπτο.Η Αγαπη ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω συναντησει μεχρι τωρα στα σπιτακια,προκαταρκτικα φουλ,ξερει να σε καυλωσει,πιπα απο αλλο πλανητη.Ειναι καποιας ηλικιας,την εκοωα πανω απο 40 αλλα εχει απιστευτο σωμα,σφιχτο και το στηθος της ειναι ολα τα λεφτα.Απο το λιγο που μιλησαμε,μου φανηκε πολυ γαματη,απο που εισαι της κανω,ειπε εκει μια πολη,ουτε που καταλαβα.Που ειναι αυτο ρωταω,Ρωσια μωρο μου,μου λεει.Ετσι εξηγειται της λεω.Ποιο λεει,το οτι εισαι γυναικαρα της κανω,γελουσε η Αγαπη.

Παιδια,η Αγαπη ειναι κορυφη,και σε υπηρεσιες αλλα και σε εμφανιση.Λογικο του οτι ειχε 4 πελατες τα 10 λεπτα που ημουν εκει.Οποιος δεν εχει παει,δεν ξερει τι χανει.Αυριο θα περασω και απο Κλεοπατρα να δω περι τινος προκειται.dimmits ανεμενε για νεοτερα.Alex Mason η Κλεοπατρα ειναι κοντα στα 30,ετσι τουλαχιστον μου εχει πει μια φιλη της.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Το ξέρω δεν το λέω για εσένα γενικά το έγραψα που λες μου είπε η Αναστασία ότι ζητάνε πίσω τα λεφτά
Δεν το έγραψα για εσένα σορρυ άμα σε πρόσβαλα

Δεν με προσβαλες,δεν υπαρχει θεμα ρε συ,σιγα.Απλα εγω σαν ανθρωπος δεν θα ζηταγα ποτε λεφτα πισω σε τετοιο θεμα.Σιγα μην κατσω να ασχοληθω με 30€ γιατι δεν μου εκανε καλη πιπα μια εργαζομενη ή γιατι δεν με αφησε να της πιασω τα βυζια.Αν νιωσω τοσο ασχημα με καποια,δεν ξανα παω και τελος,ξερεις ποσες εργαζομενες υπαρχουν εκει εξω?Μην κρινεις την αλλη απο 10 λεπτα μεσα στο δωματιο.Το εκανα και εγω για μια κοπελα,της μιλησα πολυ ασχημα και αποδειχθηκε τελικα οτι η κοπελα ειναι πολύ καλυτερος ανθρωπος απο εμενα.Με συγχωρεσε,μου εδωσε την ευκαιρια να την γνωρισω και ειναι πραγματικα το καλυτερο κοριτσι που εχω γνωρισει.Γιατι το λεω,μπορει να πας στην ταδε κοπελα,να εχει νευρα ή να μην αισθανεται πολυ καλα για χιλιους δυο λογους και να μην περασεις πολυ καλα.Μπορει να ξανα πας μετα απο λιγες μερες και να περασεις τελεια.Ανθρωποι ειναι,δεν ειναι ρομποτ,χρειαζεται να δειχνουμε και εμεις λιγη κατανοηση.Ειναι λογικο να λεει καποιος,αμα μπορει να κανει αυτη τη δουλεια εχει καλως,αλλιως ας παει σπιτι της.Λαθος,αν δεν σου αρεσει εσενα φιλε μην ξαναπας,απλα.Κανει αυτη τη δουλεια η κοπελα επειδη χρειαζεται τα λεφτα.Θα μου πεις ας παει να πλυνει σκαλες,ας παει να δουλεψει καπου αλλου.Ισως να μην της φτανουν τα λεφτα μιας απλης δουλειας ή ισως να μην εχει την δυνατοτητα να κανει κατι αλλο.Χωρις να ξερουμε ολη την ιστορια του αλλου ειναι ευκολο να κρινουμε,δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ομως.

Καποιος αλλος μπορει να εχει διαφορετικη γνωμη και ειναι λογικο.Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη.Απλα σε μια κουβεντα που ειχα με την Αναστασια,μου ειπε οτι πολλοι πελατες ζητανε τα λεφτα πισω με την συγκεκριμενη και απλα το ανεφερα.

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Παίδες είπα απλά ότι μου πέρασε από το μυαλό πάνω στα νεύρα. Μην το κάνουμε θέμα. Μεγάλη κουβέντα τώρα γιατί κάνουν τη δουλειά ή γιατί μπορεί να είναι χάλια συναισθηματικά. Και νομίζω πως την κοπέλα την πρότεινα όσο καμία. Ήτανε απλά λάθος η αντιμετώπιση της εκείνη τη στιγμή. Τέλος. Πάω αύριο να δω αυτήν την καινούργια που ήρθε Καρδίτσης

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ναι ρε,εννοειται,σιγα μην το κανουμε θεμα.Τουλαχιστον εσυ εισαι απο τους λιγους που γραφεις οτι οκ,η σημερινη συναντηση δεν ακυρωνει τις προηγουμενες τελειες φορες με την κοπελα.Οι απολυτοι ανθρωποι δεν μ αρεσουν,μπορει ο αλλος να παει 10 φορες με μια κοπελα και να του φερθει σε ολες αψογα και την μια που θα του φερθει οχι και τοσο καλα,θα την χαντακωσει.Αυτο ειναι λαθος,αυτο ειπα.Τωρα το τι προβληματα εχει ο καθενας και η καθεμια,ειναι δικα του και δεν μας αφορουν.Τελος απο μενα και προχωραμε.Αναμενουμε εντυπωσεις απο την καινουργια πιτσιρικα στο Καρδιτσης.Αν εχουν εστω και λιγη επαφη με την πραγματικοτητα η φωτο που εβαλαν,πρεπει να ειναι καλη.

mpourdelotsarkas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Μόνο για σήμερα (μου είπε η τσατσα) στο Καρδίτσης, Αγάπη και Λετήσια πακέτο μαζί στο δωμάτιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom