Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.654
Πόντοι
456
αυτη η αγαπη οταν ειναι στην αθηνα δουλευει στο θεσσαλιας και οταν δεν ειναι αθηνα δουλευει στη θεσσαλια ....:cheesy: απο τα πιο δυνατα μιλφ με φυσικα προσοντα .με περιορισμενη αποδοση παρ' ολα αυτα.

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
πηγαινα κ γω τακτικα...μετα ειχε φερει μια Σλοβακα μιλφ την ειχα κανει ταραντελα εκεινη,:buck2:
ωραια χρονια,το μονο μειων οτι ηταν πολυ φατσα καρτα στον δρομο,εμπαινες κ εβγαινες σε κοινη θεα....
Μια ξανθια λες, καλη και αυτη.
Βραδυ καθημερινες δεν ειχε κινηση, τοτε πηγαινα

Δουλευανε σωστα οι τυπισσες εκει και ιδιαιτερα η Ελλη. :D:
σμρ, θελουν να τσιμπουσουν τα $$ και να σε ξεπεταξουν παντου, ιδιο μοτιβο ολες

Giorgio83

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Η Λίζα στο Λαρίσης, κάνει ελεύθερο στοματικό;

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρει κανένας μετά την Λίζα άμα θα ξαναέρθει η Σάρα?

elpotero

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
0
Δευτέρα θα περάσω εγώ
Σπάνια έρχονται Τρίκαλα επαγγελματίες αλλά η συγκεκριμένη μου φέρνετε πολύ τούμπανο για είναι αληθινό
Στο τηλ που την πήρα λέει 100ευρο φουλ πρόγραμμα για λεπτομέρειες να ξαναπάρω μόλις έρθει
Ελληνικά παντός μιλάει πολύ καλά θα δούμε Δευτέρα τώρα
Πήγες τελικά;
:)

Dimos(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Στο Χ έχει μια Ισπανίδα έχει πάει κανείς ξέρουμε αν αξίζει

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Στο Χ έχει μια Ισπανίδα έχει πάει κανείς ξέρουμε αν αξίζει
Αν είναι μία που έχει ξανά έρθει εδώ και η τσατσά την παρουσιάζει ως εξαιρετική στο δωμάτιο...μια λέξη μονο: ΜΑΚΡΙΑ.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Παιδιά ξέρει κανένας μετά την Λίζα άμα θα ξαναέρθει η Σάρα?

Μεχρι τις 19 θα δουλεψει η Λιζα,στις 20 θα ερθει η Κλεοπατρα για καμια εβδομαδα και μετα η Σαρα.Η Λιζα οπως εχω ξαναγραψει ειναι παρα πολυ καλη,πολυ καλο σωμα,πολυ καλο κοριτσι γενικα,πολυ καλη συμμετοχη στο δωματιο.Κανει και πολυ καλο μασαζ να ξερετε.Ελευθερο στοματικο για ενα παιδι που ρωτησε πιο πανω δεν κανει η κοπελα.

Η Κλεοπατρα δεν ξερω ποια ειναι,νομιζω οτι ειχε ερθει ξανα και ειχε παει ο Παναγος αν δεν κανω λαθος με πολυ καλες εντυπωσεις.

Ασχετο αλλα περνουσα σημερα απο την Καρδιτσης και ειδα την Φωτεινη με κατι τσαντες στα χερια,επεστρεφε με τα ποδια απο τα Τρικαλα προς το μαγαζι.

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Μεχρι τις 19 θα δουλεψει η Λιζα,στις 20 θα ερθει η Κλεοπατρα για καμια εβδομαδα και μετα η Σαρα.Η Λιζα οπως εχω ξαναγραψει ειναι παρα πολυ καλη,πολυ καλο σωμα,πολυ καλο κοριτσι γενικα,πολυ καλη συμμετοχη στο δωματιο.Κανει και πολυ καλο μασαζ να ξερετε.Ελευθερο στοματικο για ενα παιδι που ρωτησε πιο πανω δεν κανει η κοπελα.

Η Κλεοπατρα δεν ξερω ποια ειναι,νομιζω οτι ειχε ερθει ξανα και ειχε παει ο Παναγος αν δεν κανω λαθος με πολυ καλες εντυπωσεις.

Ασχετο αλλα περνουσα σημερα απο την Καρδιτσης και ειδα την Φωτεινη με κατι τσαντες στα χερια,επεστρεφε με τα ποδια απο τα Τρικαλα προς το μαγαζι.
Έλα ρε! Θα φέρει Κλεοπάτρα;; επιτέλους. Με είχε αφήσει με εξαιρετικές εντυπώσεις

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τι εστι Κλεοπατρα ?πειτε λιγο σωματοδομη κ προσωπο :alivedick:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εγω δεν την εχω δει ποτε την κοπελα,απλα θυμαμαι που ειχε γραψει ο Παναγος οτι ηταν αρκετα ομορφη και με καλες υπηρεσιες.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816

Είναι στάνταρ έτσι το πρόγραμμα;; Γιατί όπως είπα με ενδιαφέρει πολύ η Σάρα... Επίσης τώρα τελευταία σε διάφορα στούντιο συμβαίνουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.. οι κοπέλες κρεμάνε τα στούντιο ή τα στούντιο παίζουν μπάλα όπως τα βολεύει;

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
τι εστι Κλεοπατρα ?πειτε λιγο σωματοδομη κ προσωπο :alivedick:
Ναι μου είχε φανεί όμορφη κοπέλα, μελαχρινή. Είχε ωραίο βύζο. Κοντοπούτανο θα την έλεγα. Και πολύ τούμπανο κώλο για τα σωματικά της δεδομένα. Μέσα μου είχε μείνει το πόσο ωραία ανεβοκατέβαινε με καθίσματα όταν καβαλούσε. Ρουμάνα είχε δηλώσει. Θα την τιμήσω σίγουρα ξανά.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Είναι στάνταρ έτσι το πρόγραμμα;; Γιατί όπως είπα με ενδιαφέρει πολύ η Σάρα... Επίσης τώρα τελευταία σε διάφορα στούντιο συμβαίνουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.. οι κοπέλες κρεμάνε τα στούντιο ή τα στούντιο παίζουν μπάλα όπως τα βολεύει;

Κατά 99% έτσι θα πάει το πρόγραμμα φίλε μου.Ειναι αλήθεια ότι γινονται αλλαγές τις τελευταίας στιγμής αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι απόφαση των μαγαζιών ή των κοριτσιών.Σιγουρα παίζουν πολλά ρόλο.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πέρασμα σήμερα με την Τατιάνα στο Καρδίτσης. Καινούργια κοπελα μετά από μήνες ολόκληρους. Ανοίγει την πόρτα η ίδια και βλέπω μια τύπισσα που δε μου γέμιζε το μάτι. Σωματικά αν εξαιρέσουμε τον ωραίο βυζο της για την ηλικία της δεν είχε κάτι να σε ελκύει ιδιαίτερα ενώ και πρόσωπο μέτριο. Βέβαια ήτανε ορεξατη φουλ και με κέρδισε. Να σημειώσω πως καμία σχέση με τις φωτογραφίες του φβ, εκτός αν ήτανε παλιότερες. Μπαίνουμε δωμάτιο κι εκεί ήρθε η έκπληξη. Ξεκίνησε με φιλιά στο σώμα, με ανύψωσε και τράβηξε ένα στοματικό που είχα καιρό να νιώσω και βιώσω. Έκανε συνέχεια μπουκώματα, deepthroat, πνιγόταν μόνη της καμία φορά (νταξει αυτό μπορεί να ητανε και εφέ ηχητικό αλλά οκ...με καυλωνε) δόντι δεν ένιωσα ούτε για αστείο. Μαστορισσα. Πήγαμε ιεραποστολικά με καλή συμμετοχή και στα τέσσερα όπου ναι μεν δεν έχει κάνα τρελό κώλο αλλά στήνεται ηρωικά και σπρώχνει προς τα πίσω. Ε δεν άντεξα και πολύ μετά. Μέχρι Κυριακή μου είπε. Ενώ παίζει μέχρι αύριο να έχω ξεχάσει το παρουσιαστικό της, δεν ξεχνιέται αυτήν η πίπα. Αν της δώσετε ευκαιρία το πιθανότερο είναι να εκπλαγειτε θετικά, χωρίς να ρίχνει σαγόνια η εμφάνιση.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αριστα στην τατιανα στο σπιτακι της καρδιτσης,ωραια προκαταρκτικα κ δυνατη πιπα,κοπελα που αφηνεται στο δωματιο κ στηνεται τιμια.
τα υπολοιπα τα λεει αναλυτικα ο παναγος...Δυνατο vfm κ απο μενα ενα ακομη +1.:zfuck:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Μια μπαμπατσικη μελαχρινή είναι αυτή?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.