Πέρασμα σήμερα με την Τατιάνα στο Καρδίτσης. Καινούργια κοπελα μετά από μήνες ολόκληρους. Ανοίγει την πόρτα η ίδια και βλέπω μια τύπισσα που δε μου γέμιζε το μάτι. Σωματικά αν εξαιρέσουμε τον ωραίο βυζο της για την ηλικία της δεν είχε κάτι να σε ελκύει ιδιαίτερα ενώ και πρόσωπο μέτριο. Βέβαια ήτανε ορεξατη φουλ και με κέρδισε. Να σημειώσω πως καμία σχέση με τις φωτογραφίες του φβ, εκτός αν ήτανε παλιότερες. Μπαίνουμε δωμάτιο κι εκεί ήρθε η έκπληξη. Ξεκίνησε με φιλιά στο σώμα, με ανύψωσε και τράβηξε ένα στοματικό που είχα καιρό να νιώσω και βιώσω. Έκανε συνέχεια μπουκώματα, deepthroat, πνιγόταν μόνη της καμία φορά (νταξει αυτό μπορεί να ητανε και εφέ ηχητικό αλλά οκ...με καυλωνε) δόντι δεν ένιωσα ούτε για αστείο. Μαστορισσα. Πήγαμε ιεραποστολικά με καλή συμμετοχή και στα τέσσερα όπου ναι μεν δεν έχει κάνα τρελό κώλο αλλά στήνεται ηρωικά και σπρώχνει προς τα πίσω. Ε δεν άντεξα και πολύ μετά. Μέχρι Κυριακή μου είπε. Ενώ παίζει μέχρι αύριο να έχω ξεχάσει το παρουσιαστικό της, δεν ξεχνιέται αυτήν η πίπα. Αν της δώσετε ευκαιρία το πιθανότερο είναι να εκπλαγειτε θετικά, χωρίς να ρίχνει σαγόνια η εμφάνιση.