Περασμα χθες το βραδυ απο το Καρδιτσης και την Στεφανια.Μιλφαρα δυνατη,πολυ καλη γυναικα και η Στεφανια,σαν την Βαρβαρα.Υπηρεσιες οντως πολυ καλες.Την ταλαιπωρουσε την καημενη η ιγμοριτιδα και ηταν εμφανες οτι ζοριζοταν αλλα στον αγωνα δεν αφησε περιθωρια αμφιβολιας,τα εδωσε ολα.Πηρα 69,μπαινει στο δωματιο ενω ημουν με το βρακι.Πλυθηκες μου κανει?Ναι της λεω.Τωρα εδω?με ρωταει.Ναι μολις,απανταω.Και γιατι εβαλες παλι το βρακι?Και τι να κανω της λεω,να γυρναω με την πουτσα εξω?Εσενα τι σε πειραζει δλδ,της λεω?Θα μου κανεις ελευθερο?Ναι λεει,ετσι δεν ειπες?Οχι ρε της λεω,69 πηρα.Αααααα,συγνωμη λεει,λαθος καταλαβα.Τεσπα,ξεκιναμε και την ξαπλωνω ανασκελα.Ξεκιναω να γλειφω βυζαρες,παω λαιμο για φιλακια,μαγουλο και παω και της δινω ενα στο στομα.Δεν σε ρωτησα κιολας της κανω,σε φιλησα ετσι.Οχι οχι ρε,δεν πειραζει,φιλα με,μου λεει.Δινουμε μερικα φιλακια στο στομα και παω για το μουνι της.Η κοπελα ηταν πεντακαθαρη,μολις ειχε κανει ντους και μυριζε υπεροχα παντου,παντου ομως.
Ξεκιναω να γλειφω την μουναρα της,μετα απο λιγο της λεω να βαλει δαχτυλο και να μου το δωσει να το γλειψω,Το εχωνε ολο μεσα και εσκαβε,να παρει πολυ πραμα,το εκανε με το αντιχειρα μετα να δω οτι εχει υγρα πανω και μου το εδινε στο στομα.Τι καυλα ειναι οταν βλεπω να το κανουν αυτο δε λεγεται.Τον περασα τον Μητσαρα με τα μουνοζουμα που γραφει στο θεμα της Αθηνας,χαχα.Μετα την γυρισα στα 4 να την γλειψω και πισω,της εριξα ενα καλο σπατουλαρισμα,μετα ξεκινησε πιπα.Αρχισε να γλειφει μπαλες,δεν ειμαι καθαρος της κανω?Με κοιταει και λεει,πολυ.Μετα απο 5 δευτερολεπτα με κοιταει παλι και λεει,παρα πολυ και συνεχιζε με μπαλες.Ελα 69 της λεω,την εγλειφα παλι φουλ,της ανοιγα το μουνι διαπλατα,αν ειχα φακο μεχρι την μητρα θα εβλεπα πιστευω.Καλη πιπα,βαθεια και γλυψιμο μπαλες φουλ.Εγω δεν χορταινα να γλειφω το μουνι της,πεντακαθαρο.Ελα να ξεκινησουμε της κανω,αρχιζει με καβαλημα,καλα καθισματα,μεχρι τερμα.Μετα απο λιγο γυρισε καβαλημα αναποδο,επεσαν και κατι μπατσακια ελαφρια και χουφτωνα την κωλαρα της και την ανεβοκατεβαζα στον πουτσο μου.Κουραστηκε ομως σχετικα γρηγορα και πηγαμε ιεραποστολικο.
Εκει,ανοιξε το στομα της και εβγαλε την γλωσσα,Καλα παμε λεω,αρχισαμε τα γλωσσοφιλα.Εγλειφα την γλωσσα της,μετα αυτη την δικια μου,μετα φιλια και η γλωσσα του ενος εψαχνε το στομα του αλλου.Πολυ βαθυ γλωσσοφιλο,ειχε δικιο ο Παναγος οτι τα δινει απλοχερα αν και μου ειπε οτι το κανει πολυ επιλεκτικα και σπανια.Αρχισε να με γλειφει στο αυτι,το δαγκωνε,εβαζε παλι την γλωσσα της τελειως μεσα στο αυτι,περιεργο πραγμα.Πολλες το κανουν αυτο και εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει καθολου.Το ιδιο εκανε και η Μαριλενα θυμαμαι,τι φαση,τις αρεσει να γλειφουν αυτια?Τεσπα,οπως την επαιρνα ιεραποστολικο και φιλιεμασταν φουλ με γλωσσα,ειχα καυλωσει παρα πολυ και εχυσα βαθιεα μεσα της σχετικα γρηγορα.Παρα πολυ καλη συναντηση,πολυ δοτικη γυναικα η Στεφανια με πολυ καλο χαρακτηρα,Ρωσιδα με τα ολα της.Φευγει την Τριτη για Βολο μου ειπε αλλα θα ξανα ερθει.
Μετα Tankoo για ποτακι,πολυ κοσμο ειχε χθες εξω.Αρε Ραφαελα,να ησουν 5 χρονια μεγαλυτερη και 10 ποντους ψηλοτερη να σε παντρευτω,χαχαχαχα.Μην μου δινεται σημασια,κατι δικα μου λεω.