Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 906K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

elpotero

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
171
Πόντοι
0
Μαγκες εχουμε καμια μιλφ Καρδιτσα ή Τρικαλα ;;;;
οποιος ξρ οτιδηποτε να στειλει DM ή να απαντησει εδω αλανιαΑ

Μαγκες εχουμε καμια μιλφ Καρδιτσα ή Τρικαλα ;;;;
οποιος ξρ οτιδηποτε να στειλει DM ή να απαντησει εδω αλανια
Ας απαντήσει εδώ, για να μαθαίνουμε και εμείς !
χεχε !! :)

Deliveryboy1988

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
131
Πόντοι
0
Καλησπέρα συντοπίτες μου (σαν τα Τρίκαλα αδέρφια πουθενά ).
Πέρασμα από xstudio σήμερα για να δω τι παίζει αφού στης Αναστασίας ήταν η Βαρβάρα και Καρδίτσης η Μαριαλένα με έναν στόλο κόσμο (τουλάχιστον 6) ! Τελικά γαμαει ο κοσμος!
Περιμένοντας στο σαλόνι μαζί με δύο ακόμη βγαίνει η Βαλέρια! Γνωστή σαν φάτσα αλλά δεν θυμόμουν από που. Την βλέπει ο πρώτος και λέει θα μπω φαίνεται μπόμπα! Άντε του λέω μπες και να μας πεις. Βγαίνει και λέει τον φίλο του δίπλα "πω μαλακά θα πάθεις πλάκα! " Τον κοιτούσα εγώ ! Μπαινει και ο άλλος και μου λέει αδερφέ θα σε αναστήσει και θα σε ανεβάσει ... Μπήκα και εγώ ο καψερος ελπίζοντας να ζήσω στιγμές 1999 όταν σαν μικρό παιδί είδα την ομάδα να ανεβαίνει Α Εθνική ! Ανοίγει η πόρτα και λέω μέσα μου πάμε ρε σακαφλια ! Έλα που άρχισα να τρώω μια μια τις σφαλιάρες!
Αρχικά ήρθε δίπλα μου και έβγαλε το προφυλακτικό χωρίς ακόμη να έχω βγάλει μποξερακι ! Της λέω δεν θα τον σηκώσεις ; Τότε άρχισε να τον πιάνει πάνω από το μποξερακι ! Στην συνέχεια έβγαλα το μποξερακι και το πέρασε και άρχισε μια καλή πίπα ! Άντε λέω μέσα μου έφυγαν τα κακα! Αμ δε... Όσο επερνε πίπα δεν έβγαλε το βρακί και λέει πιάνεις μόνο από πάνω ! Εκεί τα είδα όλα ! Της λέω ανέβα να πάμε σπίτι να κοιμηθούμε ! Ανέβηκε έδωσε πάλεψε αλλά τιποτα ! Είχα ξενερώσει ! Της λέω άστο κοπελιά μας έβαλε γκολ η Καρδίτσα στο 90... Δεν κατάλαβε τι της είπα αλλά δεν την πειράξε ! Έβαλε βρακί και έφυγε !

Ναι το ήξερα ότι το μαγαζί όσο όμορφο είναι και καθαρό τόσο φολες φέρνει ! Λίγο τα άλλα παλικάρια, λίγο οι καύλες την πάτησα για ακόμη μια φορά !

Η Βαλέρια δούλευε Λάρισα πριν ! Ίσως από εκεί την θυμάμαι !

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Καλησπέρα συντοπίτες μου (σαν τα Τρίκαλα αδέρφια πουθενά ).
Πέρασμα από xstudio σήμερα για να δω τι παίζει αφού στης Αναστασίας ήταν η Βαρβάρα και Καρδίτσης η Μαριαλένα με έναν στόλο κόσμο (τουλάχιστον 6) ! Τελικά γαμαει ο κοσμος!
Περιμένοντας στο σαλόνι μαζί με δύο ακόμη βγαίνει η Βαλέρια! Γνωστή σαν φάτσα αλλά δεν θυμόμουν από που. Την βλέπει ο πρώτος και λέει θα μπω φαίνεται μπόμπα! Άντε του λέω μπες και να μας πεις. Βγαίνει και λέει τον φίλο του δίπλα "πω μαλακά θα πάθεις πλάκα! " Τον κοιτούσα εγώ ! Μπαινει και ο άλλος και μου λέει αδερφέ θα σε αναστήσει και θα σε ανεβάσει ... Μπήκα και εγώ ο καψερος ελπίζοντας να ζήσω στιγμές 1999 όταν σαν μικρό παιδί είδα την ομάδα να ανεβαίνει Α Εθνική ! Ανοίγει η πόρτα και λέω μέσα μου πάμε ρε σακαφλια ! Έλα που άρχισα να τρώω μια μια τις σφαλιάρες!
Αρχικά ήρθε δίπλα μου και έβγαλε το προφυλακτικό χωρίς ακόμη να έχω βγάλει μποξερακι ! Της λέω δεν θα τον σηκώσεις ; Τότε άρχισε να τον πιάνει πάνω από το μποξερακι ! Στην συνέχεια έβγαλα το μποξερακι και το πέρασε και άρχισε μια καλή πίπα ! Άντε λέω μέσα μου έφυγαν τα κακα! Αμ δε... Όσο επερνε πίπα δεν έβγαλε το βρακί και λέει πιάνεις μόνο από πάνω ! Εκεί τα είδα όλα ! Της λέω ανέβα να πάμε σπίτι να κοιμηθούμε ! Ανέβηκε έδωσε πάλεψε αλλά τιποτα ! Είχα ξενερώσει ! Της λέω άστο κοπελιά μας έβαλε γκολ η Καρδίτσα στο 90... Δεν κατάλαβε τι της είπα αλλά δεν την πειράξε ! Έβαλε βρακί και έφυγε !

Ναι το ήξερα ότι το μαγαζί όσο όμορφο είναι και καθαρό τόσο φολες φέρνει ! Λίγο τα άλλα παλικάρια, λίγο οι καύλες την πάτησα για ακόμη μια φορά !

Η Βαλέρια δούλευε Λάρισα πριν ! Ίσως από εκεί την θυμάμαι !

Παλι δεν περασες καλα δλδ,κριμα ρε γμτ.Απο την αλλη,βγηκε ο τυπος απο το δωματιο και λεει "μαλακα,θα παθεις πλακα".Καλα,15 χρονων ηταν ρε συ?Τι πλακα θα παθεις δλδ απο μια πουτανα,ελεος.Το καλυτερο γαμησι σε πουτανα,μετα απο 15 λεπτα δεν το θυμαμαι.Τεσπα,υπαρχει κοσμος και κοσμακης,φανταζομαι τι βλεπουν καθε μερα και αυτες.Πρωτη φορα ακουω να λεει σεξεργατρια απο πανω θα πιανεις.Μηπως υπερβαλεις λιγο?Σε οσες εχουν ερθει απο τον Φεβρουαριο,σε οσες εχω παει δλδ,καμια δεν μου ειπε μην αγγιζεις εκει ή εδω,μονο οχι δαχτυλο λενε και αυτο στην αρχη,οι πιο πολλες μετα απο λιγες συνευρεσεις αφηνουν συνηθως.Απο περιεργεια και αν θες απαντας,τι ηλικια εχεις?

6 ατομα στην Μαριλενα?Μωρε μπραβο,ειχαν καιρο να φανε την φολα τους και την πεθυμησαν.Μαλλον οι αγαπουληδες της ηταν που τους ειχε λειψει,πηγαινε αυριο και δεν θα ειναι ουτε ενας,σου βαζω και στοιχημα.

Deliveryboy1988

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
131
Πόντοι
0
Παλι δεν περασες καλα δλδ,κριμα ρε γμτ.Απο την αλλη,βγηκε ο τυπος απο το δωματιο και λεει "μαλακα,θα παθεις πλακα".Καλα,15 χρονων ηταν ρε συ?Τι πλακα θα παθεις δλδ απο μια πουτανα,ελεος.Το καλυτερο γαμησι σε πουτανα,μετα απο 15 λεπτα δεν το θυμαμαι.Τεσπα,υπαρχει κοσμος και κοσμακης,φανταζομαι τι βλεπουν καθε μερα και αυτες.Πρωτη φορα ακουω να λεει σεξεργατρια απο πανω θα πιανεις.Μηπως υπερβαλεις λιγο?Σε οσες εχουν ερθει απο τον Φεβρουαριο,σε οσες εχω παει δλδ,καμια δεν μου ειπε μην αγγιζεις εκει ή εδω,μονο οχι δαχτυλο λενε και αυτο στην αρχη,οι πιο πολλες μετα απο λιγες συνευρεσεις αφηνουν συνηθως.Απο περιεργεια και αν θες απαντας,τι ηλικια εχεις?

6 ατομα στην Μαριλενα?Μωρε μπραβο,ειχαν καιρο να φανε την φολα τους και την πεθυμησαν.Μαλλον οι αγαπουληδες της ηταν που τους ειχε λειψει,πηγαινε αυριο και δεν θα ειναι ουτε ενας,σου βαζω και στοιχημα.
Δεν υπερβάλλω φίλε μου ! 34 χρόνων είμαι ! Δεν ειμαι κανένας πιτσιρικάς! Φυσικά πάντα καθαρός !

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Πέρασμα το Σάββατο από Βαρβάρα για δεύτερη φορά.Καλη συνεδρία,όπως η προηγούμενη.Καθοταν έξω και κάπνιζε τσιγάρο.Με βάζει η ίδια στο δωμάτιο,άραξε μου λέει,πάω να κάνω ένα ντους και έρχομαι.Ολα κομπλέ,κανένα παράπονο,αυτες οι βυζάρες δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη πιστεύω.Θα κάτσει πολλές μέρες,μέχρι και τις 26 απ' ότι μου ειπε.

Μετα η Αναστασία μου είπε θα κλείσει για 3-4 μέρες και μάλλον με το που θα ανοίξει έρχετε η Ραλουκα-Λουιζα.Μετα την Ραλουκα μάλλον επιστροφή της Βαρβάρας.Της είπα της Αναστασία μπας και έρθει η Κλεοπάτρα.Θα της κάνω κανένα τηλέφωνο είπε και θα δω αν μπορεί να έρθει.Μακαρι να ερθει,την περιμενει τρελό 69 αν έρθει,χαχαχα.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.769
Πόντοι
481
Πέρασμα το Σάββατο από Βαρβάρα για δεύτερη φορά.Καλη συνεδρία,όπως η προηγούμενη.Καθοταν έξω και κάπνιζε τσιγάρο.Με βάζει η ίδια στο δωμάτιο,άραξε μου λέει,πάω να κάνω ένα ντους και έρχομαι.Ολα κομπλέ,κανένα παράπονο,αυτες οι βυζάρες δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη πιστεύω.Θα κάτσει πολλές μέρες,μέχρι και τις 26 απ' ότι μου ειπε.

Μετα η Αναστασία μου είπε θα κλείσει για 3-4 μέρες και μάλλον με το που θα ανοίξει έρχετε η Ραλουκα-Λουιζα.Μετα την Ραλουκα μάλλον επιστροφή της Βαρβάρας.Της είπα της Αναστασία μπας και έρθει η Κλεοπάτρα.Θα της κάνω κανένα τηλέφωνο είπε και θα δω αν μπορεί να έρθει.Μακαρι να ερθει,την περιμενει τρελό 69 αν έρθει,χαχαχα.
Δεν κάνει τέτοια πράγματα - προγράμματα η Κλεοπάτρα...χαχα. Μόνο αγγίγματα και πολύ είναι.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Πέρασμα το Σάββατο από Βαρβάρα για δεύτερη φορά.Καλη συνεδρία,όπως η προηγούμενη.Καθοταν έξω και κάπνιζε τσιγάρο.Με βάζει η ίδια στο δωμάτιο,άραξε μου λέει,πάω να κάνω ένα ντους και έρχομαι.Ολα κομπλέ,κανένα παράπονο,αυτες οι βυζάρες δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη πιστεύω.Θα κάτσει πολλές μέρες,μέχρι και τις 26
Από σώμα τι λέει η Βαρβάρα?
Ίσως κάνω μια επίσκεψη σήμερα

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Από σώμα τι λέει η Βαρβάρα?
Ίσως κάνω μια επίσκεψη σήμερα
Νταρντανα αρκετά,κωλαρα,βυζάρες,πρόσωπο καλουτσικο,σε γενικές γραμμές ωραία γυναικα.Εμενα γενικά δεν είναι του τύπου μου τέτοιες γυναίκες,με τέτοιο σωματότυπο δλδ αλλά η συγκεκριμένη είναι γαμω τα άτομα και άριστη επαγγελματιας.Απο τις λίγες που αξίζουν μια επίσκεψη.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Προχθές επίσκεψη στην Βαρβάρα
Ευχαριστημένος έμεινα αν και δεν είμαι του φαν του σώματος έχει βιζαρες
Πολύ καλή πιπα και δεν έλεγε όχι σε κάτι
Στα πολύ θετικά ότι δεν βιαζόταν καθόλου πιάσαμε και συζήτηση και έκατσα δωμάτιο πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε (δεν είχε κόσμο από έξω)
Πολύ καλή αξίζει η γυναίκα είναι φοβερή

Αυτήν την Ευγενία ξέρει κάνας κάτι έχει ξαναέρθει Τρίκαλα
Από αλλά ποστ στο φόρουμ λένε καλά λόγια έχει πάει κάποιος να μασ πει εντυπώσεις?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τιμια περιπτωση η Ευα στο Καρδιτσης.
καλο σωμα με 1,5 αρακια βυζακια με καυλωμενες ρωγιτσες,ομορφο Σλαβικο προσωπο κ ωραιο κωλο.Αντεχει βαθιες δυνατες πουτσιες,στηνεται τιμια κ εχει θετικη διαθεση να σε ικανοποιησει μεσα στο δωματιο.
απλα στην πιπα βαζει παραπανω δοντι ,αν μπορεσει να το φιξαρει θα ειναι σουπερ.

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.120
Πόντοι
206
τιμια περιπτωση η Ευα στο Καρδιτσης.
καλο σωμα με 1,5 αρακια βυζακια με καυλωμενες ρωγιτσες,ομορφο Σλαβικο προσωπο κ ωραιο κωλο.Αντεχει βαθιες δυνατες πουτσιες,στηνεται τιμια κ εχει θετικη διαθεση να σε ικανοποιησει μεσα στο δωματιο.
απλα στην πιπα βαζει παραπανω δοντι ,αν μπορεσει να το φιξαρει θα ειναι σουπερ.
Πριν ερθουν Τρικαλα περνανε απο Λαμια.
τατου πανω απο τον κωλο η τυπισα, ρωσιδα τουμπανακι με μαυρισμα απο bikini
το δοντι στην πιπα ειναι πολυ καλο.
τη πετυχα Λαμια και περασα. ιδρωσε-νευριασε γιατι δεν εχυσα στο 3' και αρχισε τα χαζα.
μικρος ειμαι αλλα οχι 15' να χυσω στα 3' τι διαολο.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Στο X περασε κανενας αυτες τις μερες?Μου ειχε πει η τσατσα οτι μετα τις 15-18 Αυγουστου θα ερθει μια κοπελα,πολυ καλη περιπτωση,και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες.Η Αναστασια κλειστη απ οτι ειδα χθες το βραδακι που περασα.Με το που ανοιξει μαλλον Λουιζα,την περιμενω πως και πως την μικρη,να φαω το μουνακι της και την κωλοτρυπιδα της.:smitten:

Τελευταία τροποποίηση:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Περασμα σημερα απο Ευα,πρωτη φορα που θα διαφωνησω εντελως με dimmits.Βλεπω και ο Αλεξ την λεει τουμπανακι,αλλη κοπελα ειδα εγω ρε γμτ?Μια σχετικα τιμια μιλφ ισως,τουμπανακι με τιποτα.Δεν ξερω αν εφταιγε το οτι πηγα σχετικα αργα (11:15 ηταν,ισως να ηταν κουραστικη μερα για την κοπελα και να μην ειχε πολλες αντοχες) ή το οτι με το που μπηκα στο μαγαζι,η Ευα εβγαινε απο το ντους και ισως σκεφτηκε,μολις εκανα ντους ρε μεγαλε,την ορεξη σου εχω?Τεσπα,εγω δεν ειδα καμια προσπαθεια μεσα στο δωματιο,ουτε κανενα καλο σωμα ειδα,το αντιθετο μαλιστα.Κοντα στα 40 την εκοψα,ισως και πιο πανω με πλαδαρη κοιλια και βυζια καθολου ωραια,εκτος απο τις ρογες που οντως βγαζαν ματια.Δερμα επισης καθολου ωραιο,ουτε στην αφη ουτε στην οψη,δεν μου εκανε καθολου αισθηση να την αγγιζω.Της εγλειψα την μια ρογα ισα με μισο δευτερολεπτο και αυτο ηταν,εφερνε δεν εφερνε αυτη τα βυζια της στο προσωπο μου,στα παπαρια μου εγω. :2funny:

Με το που μπηκε στο δωματιο,εβαλε κλασσικα την καποτα σε πουτσα-γαριδακι οπως ολες οι κουτοπονηρες ξεπετες Σλαβες και ξεκινησε μια πιπα αρκετα καλη θα ελεγα.Καπως δαγκωνε ελαφρα το κεφαλακι και ηταν πολυ ωραιο,καταφερε σε 1 λεπτο να μου τον σηκωσει αν και εβαζα στοιχημα οτι δεν παιζει να μου τον σηκωσει αυτη σημερα.Οση ωρα εκανε πιπα,δεν ειχε βγαλει καν το βρακι της,το κοιταγα και ημουν στο τσακ να την στειλω απο εκει που ηρθε αλλα τεσπα,πηγα χωρις καθολου απαιτησεις και δεν εδωσα και πολυ σημασια.Ξεκιναει καβαλημα σε αργο ρυθμο στην αρχη και εκλεβε φουλ,ισα που εμπαινε.Το μουνι της ή πηγαδι ειναι ή ειχε βαλει μια χουφτα τζελ,δεν καταλαβαινα τιποτα.Δεν ηξερα αν καταλαβαινει Ελληνικα γιατι απο την ωρα που μπηκε μεσα,δυο φορες μμμμμ εκανε,ηθελα να της πω κοπελια αν καταφερεις και με κανεις να χυσω,θα σου παρω σοκοφρετα.Μετα απο λιγο αρχισε με πιο γρηγορο ρυθμο και αρχισε να τον παιρνει λιγο περισσοτερο μεσα αλλα παλι αδιαφορη τελειως.Καπου εκει με επιασε η βαρεμαρα και αρχισα να σκεφτομαι διαφορα,αυριο εχει πρωτη ο μηνας και πληρωνομαι,θα μπει αραγε η αυξηση των 1400€ που μου εταξαν?Μετα αρχισα να σκεφτομαι για ενα βραχυκυκλωμα που εχω στο εργοστασιο και εχουν ερθει 10 ηλεκτρολογοι-μηχανολογοι και δεν το βρηκε κανενας μεχρι τωρα και μεχρι 20/09 θα πρεπει να το εχω βρει αλλιως παμε για ζημια 10 εκατομμυρια.Σκεφτηκα και κατι αλλα που δεν ειχα χρονο να σκεφτω ολη μερα και καπου εκει μου λεει η κοπελα να αλλαξουμε σταση.

Της ειπα να παμε στα 4 οπου και εκει στηθηκε με πονηρια για να κλεψει αλλα της εδωσα λιγο πονο και καταφερα να τελειωσω γιατι ειχα αρχισει να βαριεμαι επικινδυνα.Πρωτη φορα που δεν ταιριαξα με κοπελα,παλι καλα που εδω και 20 μερες μενω Τρικαλα και δεν εκανα 100χλμ οπως εκανα συνηθως,θα ειχα κλαψει με μαυρο δακρυ.Αοσμη,αγευστη και αχρωμη συνευρεση,μεχρι να βγω απο το μπουρδελο την ειχα ξεχασει,δεν θα την προτεινα σε καποιον.Οι φωτο στο φβ κλασσικα καμια σχεση παλι αλλα δεν περιμενα και να ειχαν.Ισως φταινε οι συναναστροφες μου με καποιες κοπελες εκτος χωρου τις τελευταιες 20 μερες και εχει ανεβει απιστευτα ψηλα ο πηχης και γι αυτο μου φανηκε σχεδον μπαζο η συγκεκριμενη.Τεσπα,πηγα απο περιεργεια και μονο αλλα δεν αξιζε με τιποτα.Εμφανιση και υπηρεσιες Μεταξουργειου η συγκεκριμενη και πολυ λεω.

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.120
Πόντοι
206
Περασμα σημερα απο Ευα,πρωτη φορα που θα διαφωνησω εντελως με dimmits.Βλεπω και ο Αλεξ την λεει τουμπανακι,αλλη κοπελα ειδα εγω ρε γμτ?Μια σχετικα τιμια μιλφ ισως,τουμπανακι με τιποτα.Δεν ξερω αν εφταιγε το οτι πηγα σχετικα αργα (11:15 ηταν,ισως να ηταν κουραστικη μερα για την κοπελα και να μην ειχε πολλες αντοχες) ή το οτι με το που μπηκα στο μαγαζι,η Ευα εβγαινε απο το ντους και ισως σκεφτηκε,μολις εκανα ντους ρε μεγαλε,την ορεξη σου εχω?Τεσπα,εγω δεν ειδα καμια προσπαθεια μεσα στο δωματιο,ουτε κανενα καλο σωμα ειδα,το αντιθετο μαλιστα.Κοντα στα 40 την εκοψα,ισως και πιο πανω με πλαδαρη κοιλια και βυζια καθολου ωραια,εκτος απο τις ρογες που οντως βγαζαν ματια.Δερμα επισης καθολου ωραιο,ουτε στην αφη ουτε στην οψη,δεν μου εκανε καθολου αισθηση να την αγγιζω.Της εγλειψα την μια ρογα ισα με μισο δευτερολεπτο και αυτο ηταν,εφερνε δεν εφερνε αυτη τα βυζια της στο προσωπο μου,στα παπαρια μου εγω. :2funny:

Με το που μπηκε στο δωματιο,εβαλε κλασσικα την καποτα σε πουτσα-γαριδακι οπως ολες οι κουτοπονηρες ξεπετες Σλαβες και ξεκινησε μια πιπα αρκετα καλη θα ελεγα.Καπως δαγκωνε ελαφρα το κεφαλακι και ηταν πολυ ωραιο,καταφερε σε 1 λεπτο να μου τον σηκωσει αν και εβαζα στοιχημα οτι δεν παιζει να μου τον σηκωσει αυτη σημερα.Οση ωρα εκανε πιπα,δεν ειχε βγαλει καν το βρακι της,το κοιταγα και ημουν στο τσακ να την στειλω απο εκει που ηρθε αλλα τεσπα,πηγα χωρις καθολου απαιτησεις και δεν εδωσα και πολυ σημασια.Ξεκιναει καβαλημα σε αργο ρυθμο στην αρχη και εκλεβε φουλ,ισα που εμπαινε.Το μουνι της ή πηγαδι ειναι ή ειχε βαλει μια χουφτα τζελ,δεν καταλαβαινα τιποτα.Δεν ηξερα αν καταλαβαινει Ελληνικα γιατι απο την ωρα που μπηκε μεσα,δυο φορες μμμμμ εκανε,ηθελα να της πω κοπελια αν καταφερεις και με κανεις να χυσω,θα σου παρω σοκοφρετα.Μετα απο λιγο αρχισε με πιο γρηγορο ρυθμο και αρχισε να τον παιρνει λιγο περισσοτερο μεσα αλλα παλι αδιαφορη τελειως.Καπου εκει με επιασε η βαρεμαρα και αρχισα να σκεφτομαι διαφορα,αυριο εχει πρωτη ο μηνας και πληρωνομαι,θα μπει αραγε η αυξηση των 1400€ που μου εταξαν?Μετα αρχισα να σκεφτομαι για ενα βραχυκυκλωμα που εχω στο εργοστασιο και εχουν ερθει 10 ηλεκτρολογοι-μηχανολογοι και δεν το βρηκε κανενας μεχρι τωρα και μεχρι 20/09 θα πρεπει να το εχω βρει αλλιως παμε για ζημια 10 εκατομμυρια.Σκεφτηκα και κατι αλλα που δεν ειχα χρονο να σκεφτω ολη μερα και καπου εκει μου λεει η κοπελα να αλλαξουμε σταση.
Αυτή που λέω είναι μικρή σε ηλικία. Μελαχρινή, μαυρισμένη με τατού λίγο πάνω από τον κωλο.

Το δόντι στη πιπα είναι πολύ κακο σε σημείο που πονάς ασχημα

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Αυτή που λέω είναι μικρή σε ηλικία. Μελαχρινή, μαυρισμένη με τατού λίγο πάνω από τον κωλο.

Το δόντι στη πιπα είναι πολύ κακο σε σημείο που πονάς ασχημα

Για άλλη κοπέλα μιλάς εσύ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Της ειπα να παμε στα 4 οπου και εκει στηθηκε με πονηρια για να κλεψει αλλα της εδωσα λιγο πονο και καταφερα να τελειωσω γιατι ειχα αρχισει να βαριεμαι επικινδυνα.Πρωτη φορα που δεν ταιριαξα με κοπελα,παλι καλα που εδω και 20 μερες μενω Τρικαλα και δεν εκανα 100χλμ οπως εκανα συνηθως,θα ειχα κλαψει με μαυρο δακρυ.Αοσμη,αγευστη και αχρωμη συνευρεση,μεχρι να βγω απο το μπουρδελο την ειχα ξεχασει,δεν θα την προτεινα σε καποιον.Οι φωτο στο φβ κλασσικα καμια σχεση παλι αλλα δεν περιμενα και να ειχαν.Ισως φταινε οι συναναστροφες μου με καποιες κοπελες εκτος χωρου τις τελευταιες 20 μερες και εχει ανεβει απιστευτα ψηλα ο πηχης και γι αυτο μου φανηκε σχεδον μπαζο η συγκεκριμενη.Τεσπα,πηγα απο περιεργεια και μονο αλλα δεν αξιζε με τιποτα.Εμφανιση και υπηρεσιες Μεταξουργειου η συγκεκριμενη και πολυ λεω.
αν παρεις αυξηση 1400 σε παντρευομαι...:afro:
περα απο την πλακα,οκ μαλλον τελικα δεν σου αρεσε καθολου εμφανισιακα + οτι μαλλον δεν υπηρξε καμμια χημεια + οι συναναστροφες με νεαρα κορασια ++++ κτλ..δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους πχ κ γω βλεπω Μαριλενα κ Βικτωρια κ κοβω λασπη απο μακρυα,οταν ερχοντε ουτε καν παταω.
Θα ρεφαρεις στην επομενη,καλο μηνα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Έτσι μου έταξαν μόλις τους είπα ότι θέλω να φύγω.Τεσπα,μέχρι της 15:30 που μας πληρώνει θα ξέρω,χαχα.

Κοίτα,όντως με την κοπέλα δεν υπήρξε καθόλου χημεία,δεκτική ήταν αρκετά.Απλά σαν μαγκωμενη κάπως την έκοψα.Με κοίταζε στο σώμα και έκανε όλη την ώρα μμμμ,μμμμ,μμμμμ.Δεν ξέρω πως της ερχοταν.Ηταν και η ώρα όπως είπα κάπως περασμένη,δεν ξερω.Απλα έτσι όπως το διάβασα από σένα,ότι κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει είχα στο μυαλό μου Βαρβάρα ξέρω γω.Τεσπα,η κοπέλα για κάποια γούστα καλή είναι,απλά εγω και νομίζω το έχω γράψει πολλές φορές,προτιμω πιο μικρές σε ηλικία κοπέλες,25-28 ας πούμε.Οπως λες,δεν μπορούμε να ταιριαζουμε με όλους.

Σήμερα είδα ότι ήρθε η Λετίσια,θα κάνω μια επίσκεψη σήμερα το βραδυ.Καλημερα και καλό μηνα σε όλους.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Περασμα πριν λιγο απο Καρδιτσης και Λετησια,ειχα ξεκινησει για Λαρισης και Λουιζα αλλα ηταν κλειστο,μιας και εφτασα μεχρι εκει,λεω ας παρω ενα τηλεφωνο στο Χ μπας και ηρθε εκεινη η καλη που μου ειχε πει η τσατσα.Δεν ηρθε τελικα,ειχε μια που ξαναηρθε ελεγε,τα μασαγε,καμια Ξενια χοντρη θα ειναι λεω,να μου λειπει,τεσπα,κατεληξα στο Καρδιτσης.Ισπανιδα η κοπελα,σαλοναρε μονο με το στρινγκ.Μολις ειδα τις ποδαρες της με τα τατουαζ,τις σιλικονατες βυζαρες της και την καπως αγρια φατσα της (που αν και εχει τα χρονακια της,ειναι αρκετα ομορφη),περασα αμεσως.Αλλαξε υπηρεσια στο μαγαζι,πολυ γλυκια κυρια.Σου αρεσε?μου κανει,καλο γκομενακι της κανω.Εσυ τι λες,καλη?Εγω θα περνουσα μαζι της μου λεει,και τι θα της εκανες λεω ρε?Γελουσε η γυναικα,αμα ημουν αντρας εννοω,τωρα τι να της κανω?μου λεει.Πολυ καλη κυρια,την αγαπησα.:smiling-face-with-heart-eyes: Μεγαλο συν στο μαγαζι να εχει τετοιους υπαλληλους,με το χαμογελο ολη την ωρα.Το ιδιο ηταν και η Λετησια,ολη την ωρα με το χαμογελο,πολυ θετικη αυρα.

Πηρα 69,σε 2 λεπτα ηρθε μεσα η κοπελα.Πολυ ψηλη γυναικα,πολυ δυνατο σωμα,μοντελο πραγματικα.Μονο μειον που δεν ξερει ουτε καν Αγγλικα.Βγαζει το στρινγκ,ξαπλωνει και ανοιγει τα ποδια.Επεσα με τα μουτρα στις σιλικονες,κατακαυλωμενη ρογα,απιστευτη.Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο δεκτικη,θα πηγαινα και για γλωσσοφιλα.Κατεβαινω στο μουνι της και αρχιζω να την γλειφω.Πολυ ομορφο μουνακι,πεντακαθαρο.Την εγλειφα αρκετη ωρα ενω χουφτωνα το στηθος της,εκανε προς το τελος κατι χαζα του στυλ αχ βαχ ηρθα σε οργασμο αλλα τεσπα,δεν με πειραξε,καθε αλλο,επαγγελματιας φοβερη η κοπελα.Να σε γλειψω πισω της κανω?Μαλλον δεν καταλαβε καν τι την ρωτησα γιατι ενω μου κανει no,μετα που στηθηκε στα 4 την εγλειφα αρκετη ωρα μουνι-κωλο πριν μπω.Τεσπα,κανενα παραπονο,πεντακαθαρη,ολα τελεια.

Σηκωνεται αυτη και παω να ξαπλωσω εγω να μου κανει πιπα.Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να τα γραψω αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα(εκανε πολλα extra επειδη τα γουσταρε αλλα δεν θα γραψω πολλα,μονο ενα).Εκει που παει να πιασει το προφυλακτικο στο κομοδινο,σταματαει,γυρναει προς εμενα,πιανει τον πουτσο μου και τον βαζει στο στομα ακαποτα.Αμαν λεω,τι κανει αυτη?Ξεκιναει ενα στοματικο απιστευτο.Τον επιανε με τα δυο δαχτυλα ελαφρως στην βαση και εκανε συνεχεια dp.Καποια δοση της επιασα το κεφαλι και εκει πηρε το χερι τελειως και με τρελανε,τι απιστευτη πιπα ηταν αυτη ρε γμτ.Συνεχισα να της γαμαω το στομα για ωρα,ουτε δοντι ουτε τιποτα,φοβερη πιπα η κοπελα.Την σταματαω γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να αντεξω για πολυ ακομα αν συνεχιζε και μου λεει θελω doggy.Στηνεται ηρωικα και βλεπω το απιστευτο κωλαρακι της και την υπεροχη κωλοτρυπιδα της.Της ριχνω ενα καλο σπατουλαρισμα πριν μπω στο πανεμορφο μουνακι της.Πολυ καλη αισθηση,ουτε στενο ουτε χαλαρο,οσο πρεπει.Ουτε να κλεβει ουτε τιποτα,εμπαινα μεχρι την μητρα μεσα.Δεν αλλαξαμε σταση,πρεπει να ημασταν κανενα 5λεπτο εκει και πηγαινα οσο πιο γρηγορα μπορουσα με την κοπελα να μην δυσανασχετει πουθενα.Της εριξα και 1-2 ελαφρα μπατσακια στο κωλαρακι και εδειχνε να γουσταρει.

Συνεχισαμε για ωρα και σε καποια στιγμη ηρθε το τελος με την κοπελα να συνεχιζει να πηγαινει μπρος πισω μονη της για κανενα λεπτο σιγουρα,σταγονα δεν μου αφησε.Στο τελος,μου εβγαλε αυτη το προφυλακτικο και με σκουπισε με μωρομαντηλο,πολυ καλη κινηση και αυτη.Γενικα η κοπελα ηταν 100% επαγγελματιας,φοβερη πραγματικα.Αν ηξερε και λιγα περισσοτερα Αγγλικα να πουμε και κανα δυο μαλακιες,θα ηταν σουπερ.Αξιζει φουλ η Λετησια,δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν εχουν δουλεψει Αθηνα ή οχι,εχει να κανει με τον ανθρωπο και με το ποσο γουσταρει αυτο που κανει η αλλη ή οχι.Αυτη εδειχνε να το γουσταρει γι αυτο θα ξαναπαω.Ελπιζω να την πετυχω Δευτερα που θα επιστρεψω Τρικαλα.dimmits μαντης εισαι ρε φιλε?Ειπες θα ρεφαρω και επεσες μεσα. :rockon:

Megistos41

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
Στο X περασε κανενας αυτες τις μερες?Μου ειχε πει η τσατσα οτι μετα τις 15-18 Αυγουστου θα ερθει μια κοπελα,πολυ καλη περιπτωση,και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες.Η Αναστασια κλειστη απ οτι ειδα χθες το βραδακι που περασα.Με το που ανοιξει μαλλον Λουιζα,την περιμενω πως και πως την μικρη,να φαω το μουνακι της και την κωλοτρυπιδα της.:smitten:
Αγενέστατα Τσατσα αφού όταν είδα την κοπέλα δε μου άρεσε κ έκανα να φύγω και άρχισε τις βωμολοχίες χωρίς λόγο. Έφυγα κύριος και δεν ξαναπατάω εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom